سلام مهمان گرامی.شما هنوز ثبت نام نکرده اید برای ثبت نام کلیک کنید تا از همه امکانات فروم بهره مند شوید.

در صورتی که قبلا ثبت نام کرده اید از قسمت ورود در بالای همین صفحه، نام کاربری و پسوردتان را وارد کنید.

اگر رمز عبور یا نام کاربریتان رو فراموش کرده اید از این لینک برای بازیابی آن استفاده کنید.
سوالات اگر اشکالی در خصوص کد نویسی دارید مطرح کنید شاید .....
صفحه 1 از 8 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 79
Like Tree27Likes

موضوع: اگر اشکالی در خصوص کد نویسی دارید مطرح کنید شاید .....

  1. #1
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    72Array = 22
    قدرت امتیازدهی
    22
    pcmbrokers
    Array

    اگر اشکالی در خصوص کد نویسی دارید مطرح کنید شاید .....

    با سلام
    اگر دوستی باشه که مشکلی درخصوص کد نویسی mql یا برنامه نویسی داره اگر مطرح کنه در حد توان در خدمت خواهم بود
    محمد رضا تشویر
    موفق و شاد باشید.
    rezazahed این را میپسندد.

  2. #2
    کاربر فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    573Array = 27
    قدرت امتیازدهی
    27
    pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers
    Array
    سلام دوست گرامی

    من برنامه ای میخواهم بنویسم که با مشخص کردن دو نقطه روی چارت ترسیمات زیر را خودش اتوماتیک رسم کند :

    1) اول دو نقطه روی چارت را به ورودی برنامه بدهم تا خطی بین این دو نقطه رسم کند.(فرض میکنیم خط صعودی است پس ابتدای خط پایین تر از انتهای ان قرار دارد )
    2) از انتهای خط یک خط دیگری بصورت عمود بر سطح افق ( یعنی خطی عمود بر محور زمان در روی چارت ) رسم کند.
    3)یک فیبوناچی از انتهای خط صعودی که اول رسم کردیم تا ابتدای ان رسم کند.
    4)از ابتدای خط صعودی به تک تک محل های تلاقی خط عمودی و سطوح فیبوناچی خطوطی رسم کند .

    لطفا راهنمایی کنید برای نوشتن این برنامه از کجا بایدشورع کنم.

    به نظر خودم اول باید برنامه دو نقطه ورود را از کاربر درخواست کند سپس از دستور object create جهت ترسیم خط استفاده کرد .

    لطفا کمی راهنمایی بفرمایید
    ممنون
    ارادتمند شما - آرش

  3. #3
    کاربر فعال

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    محل سکونت
    فولادشهر
    نوشته ها
    910
    میزان امتیاز
    754Array = 30
    قدرت امتیازدهی
    30
    pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers
    Array
    با سلام

    آقا آرش چند وقتی هست که نیستی؟چه خبر؟اوضاع خوبه؟

    میتونم بپرسم این برنامه رو برای چه کاری میخوای؟

    موفق باشید
    A Brilliant Mind Cannot Work Succesfully With a Weak Body.______William.D.GANN

  4. #4
    کاربر فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    573Array = 27
    قدرت امتیازدهی
    27
    pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers
    Array
    سلام فقای Arash72 حال شما ؟
    امیدوارم خوب باشید .
    من بخاطر مشغله کاری مدتی نبودم معذرت میخوام اما خوشحالم که الان در کنار شما عزیزان هستم.

    من هنوز روی روش جنکینز کار میکنم و فوق العاده است. اما چون ترسیمات زیادی داره باری کار کردن روش وقت زیادی میبره میخواهم برنامه ای نوشته بشه که ترسیمات را سریع انجام بدهد تا سریعتر بشه نتیجه گرفت اما هنوز از دوستان هیچ کمک و یاری ندیدم.

  5. #5
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    53Array = 19
    قدرت امتیازدهی
    19
    pcmbrokers
    Array
    سلام به همگی
    یه مشکلی دارم اگه کمکم کنید ممنون میشوم

    می خوام یه شرطی قرار بدم که بررسی کنه
    پوزیشن قبلی که بسته شده اگه با ضرر یا مثلا سودش کمتر از 20 pip بود یه پوزیشن دیگه با شرایط متفاوت بگیره

    اینو خودم نوشتم اما ....
    در مرحله اول از هیستوری پوزیشن قبلی را انتخاب و بررسی میکنه (تا انجا درست)
    بعد این دوتا شرط گذاشتم
    1. اگه مقدار پروفیت پوزیشن قبلی کمتراز 20 pip بود یه پوزیشن نوع اول بگیره
    2. اگه مقدار پروفیت پوزیشن قبلی بیشتر یا مساوی 20pip بود پوزیشن نوع دوم بگیره

    نمی دونم اشکالم چیه درست اجرا نمیشن

    لطفا راهنماییم کنید
    ممنون از لطفتان



    کد PHP:
    if(OrderSelect(OrdersHistoryTotal()-1,SELECT_BY_POS,MODE_HISTORY)==true)   
    {

         if(
    OrderProfit()<20*Point)           {
              
    OrderSend(Symbol(),OP_BUY,1,Ask,Slpage,Ask-SL*Point,Ask+40*Point,"My Buy order",1366,0,Green);
               }  
               
          if(
    OrderProfit()>=20*Point)
              {
              
    OrderSend(Symbol(),OP_BUY,1,Ask,Slpage,Ask-SL*Point,Ask+20*Point,"My Buy order",1366,0,Green);
                }

    ......
    ویرایش توسط tiktak : 10-10-2012 در ساعت 04:18 PM

  6. #6
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    Mashhad
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    3Array = 0
    قدرت امتیازدهی
    0
    pcmbrokers
    Array

    سئوال و جواب از سایت mql5

    سلام
    چند و قت پیش من یه ایده ای برای نوشتن اندیکاتور داشتم و مشکلی روی اون داشتم که سئوالم رو پرسیدم توی فروم سایت mql5


    در حدود 2 هفته پیش یه درخواست داشتم در آدرس زیر
    مهمان گرامی شما نمیتوانید لینک ها را مشاهده کنید. برای ثبت نام و دیدن لینک ها

    امروز که داشتم چک می کردم دیدم نمونه ایده من رو اندیکارش رو ساختن و گذاشتن توی فروم به آدرس زیر
    مهمان گرامی شما نمیتوانید لینک ها را مشاهده کنید. برای ثبت نام و دیدن لینک ها

    برای من خیلی جالب بود و یه ایده می تونه بده به بقیه دوستان

  7. #7
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    185Array = 22
    قدرت امتیازدهی
    22
    pcmbrokers
    Array
    سلام دوست عزیز
    در mql4 من در یک اندیکاتور بیش از 8 عدد بافر با توجه به محدودیت بافر برای محاسبات نیاز دارم اگر لطف کنید و راهنمایی کنید چطور این مشکل را برطرف نمایم.
    با تشکر از راهنمایی شما

  8. #8
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    Mashhad
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    3Array = 0
    قدرت امتیازدهی
    0
    pcmbrokers
    Array
    سلام
    این محدودیت mql4 هست که 8 بافر بیشتر نمی تونین استفاده کنین اما خوشبختانه توی mql5 این محدودیت برداشته شده و می تونید بااون کار کنید

    اما اگه می خواهید از اطلاعات بافرها استفاده کنید فکر کنم بشه تعدادی رو توی یک اندیکاتور دیگه گذاشت و اونا رو فراخوانی کرد
    دقیقا مطمئن نیستم

  9. #9
    کاربر فعال

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    محل سکونت
    مرکزی
    نوشته ها
    433
    میزان امتیاز
    748Array = 28
    قدرت امتیازدهی
    28
    pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers
    Array
    سلام به دوستان گرامی

    من یک کد نویسی می خوام برای اکسپرت که بر فرض مثال پیوت روزانه ،هفتگی رو محاسبه کنه خودش که چه قیمتی میشه اون پیوت و براش بشه تعریف کرد که بطور مثال buy limitبزاریاsell limit ،در کل یک اورد براش بشه تعریف کرد ویک جا هم برای حد سود وحد ضرر داشته باشه اگر کسی از دوستان این حرکت رو با برنامه نویسی اکسپرت برای من انجام بده خیلی خیلی سپاسگزارم
    فاصله بین مشکل و حل ان یک زانو زدن است. نه در برابر مشکل بلکه در برابر خدا
    YAHOO ID :SIGNAL.GOLDEN

  10. #10
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    2Array = 0
    قدرت امتیازدهی
    0
    pcmbrokers
    Array

    درج متن در اندیکاتور

    آقا یه سوال دارم :
    می خوام بدونم چطوری باید اخر خط های نمودار اندیکاتوریم چیزی بنویسم مثل این :
    مهمان گرامی شما نمیتوانید لینک ها را مشاهده کنید. برای ثبت نام و دیدن لینک ها

 

 
صفحه 1 از 8 123 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. راهنمای استفاده از فروم و آموزش فروم نویسی
    توسط PCM در انجمن اطلاع رسانی های فروم
    پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 08-19-2016, 06:48 PM

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •