سلام مهمان گرامی.شما هنوز ثبت نام نکرده اید برای ثبت نام کلیک کنید تا از همه امکانات فروم بهره مند شوید.

در صورتی که قبلا ثبت نام کرده اید از قسمت ورود در بالای همین صفحه، نام کاربری و پسوردتان را وارد کنید.

اگر رمز عبور یا نام کاربریتان رو فراموش کرده اید از این لینک برای بازیابی آن استفاده کنید.
سوالات اگر اشکالی در خصوص کد نویسی دارید مطرح کنید شاید ..... - صفحه 2
صفحه 2 از 8 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 79
Like Tree27Likes

موضوع: اگر اشکالی در خصوص کد نویسی دارید مطرح کنید شاید .....

  1. #11
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    6Array = 0
    قدرت امتیازدهی
    0
    pcmbrokers
    Array
    سلام دوست خوبم من از اسکریپت یا اکسپرت زیاد سر در نمی ارم تنها می دانم اکسپرت همیشه ران هستش منتهی اسکریپت فقط یکبار ران میشه و کارشو انجام میده و تمام برای استفاده دوباره باید از اول اون رو ران کنیم درسته؟
    با این اوصاف من بدنبال اسکریپتی هستم که بعد از باز کردن من ازش بخام لات سایز مشخصی از یک پوزیشن باز را بعد از رسیدن به قیمتی که بهش میدم برام با ضرر ببنده همین ایا ممکنه؟
    مثلا" من 20 لات بای دارم بازار ریزش می کنه بعد از رسیدن به قیمت مشخصی مثلا" 20 پیپ کمتر(البته این بیست پیپ هم متغییر باشه نه ثابت ممکنه در پوزیشن های بعدی تغییر کنه)فقط 2 لات از پوزیشن را برام در اون قیمت با ضرر ببنده همین
    ممنونم در واقع خروج از پوزیشن بصورت بخش به بخش
    Partial closing of a Position in MT4

  2. #12
    کاربر فعال

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    نوشته ها
    243
    میزان امتیاز
    213Array = 25
    قدرت امتیازدهی
    25
    pcmbrokers pcmbrokers
    Array
    سلام و عرض ادب
    می خواستم ببینم می شود در این اکسپرت که بر اساس مارتینگل کار می کند تغییراتی به این صورت داد که در ابتدا دو معامله همزمان بای و سل باز می شود با لات مشخص و زمانی که مارکت فرضا اوردر بای را زد و تی پی خورد با تو جه به اینکه فعلا جهت صعودی است یک اوردر بای دیگر باز کند و ههمینطور ادامه یابد و همزمان از طرف دیگر اوردر سل که باز بود با زیاد شدن فاصله ای (sleep) که برای ان تنظیم کرده ایم یک اوردر سل دیگر با لات بیشتر باز کند و اگر باز هم به تی پی نرسید اوردر دیگر با لات بیشتر باز می کند به نحوی که در کل با سود بسته می شود و باری اوردر سل هم به همین نحو انجام می شود .
    خلاصه کلان اینکه بازار همزمان دو اوردر باز می کند در ان واحد هم در جهت بازار پوزیشن می گیرد و هم در خلاف جهت بازار و اگر ر جهت بازار پوزیشن بگیرد با سود بسته می شود و طرف دیگر که در خلاف جهت اوردر می گیرد با بازگشت روند در نهایت ان هم نیز با سود بسته می شود و ما پیزی به نام استاپ لای ندارم
    این هم برنامه اولیه :
    فايل هاي ضميمه

  3. #13
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1Array = 0
    قدرت امتیازدهی
    0
    pcmbrokers
    Array
    با سلام
    به مشكلي برخوردم در مورد تايم فريمها . اگر كسي تجربه اي در اين زمينه داره كمك كنه
    براي مثال در ibands شما مي تونيد تايم فريمهاي m1 تا mn1 استفاده كنيد ولي تا تايم فريم PERIOD_D1 درست كار مي كنه و وقتي مي خوام از W1 يا MN1 استفاده كنم مقدار صفر بر مي گردونه .

  4. #14
    کاربرجدید

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1Array = 0
    قدرت امتیازدهی
    0
    pcmbrokers
    Array
    با سلام میخواستم ببینم محیط متا ادیتور الان عوض شده و قسمت start رو من نتونستم پیدا کنم به چه شکلی باید الان ویرایش کرد؟

  5. #15
    کاربر فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    134
    میزان امتیاز
    96Array = 13
    قدرت امتیازدهی
    13
    pcmbrokers
    Array
    با سلام خدمت دوستان
    من می خواستم بدونم که اگر بخوام از نمودار خروجی بگیرم چطور می تونم با یک اکسپرت از یک نمودار دو تا خروجی با پسوندهای .prn و .csv بدست بیارم.
    من تونستم که پسوند ها و تاریخ ها و تعداد و حتی اون آیتمی که از قیمت برام مهمه رو ..... کنم و لی هنوز نتونستم که با یک اکسپرت دو تا خروجی بگیرم.
    ممنون می شم که راهنمایی بکنید
    اگه خواستید فایلی رو که آماده کردم آپ می کنم.
    ویرایش توسط Amin.T : 02-25-2014 در ساعت 02:46 AM

  6. #16
    کاربرجدید

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1Array = 0
    قدرت امتیازدهی
    0
    pcmbrokers
    Array
    سلام دوستان کسی نیست جواب مارو بده؟

  7. #17
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    81Array = 15
    قدرت امتیازدهی
    15
    pcmbrokers
    Array
    من اندیکاتور ترندپاور را در قسمت اندیکاتورهای متا کپی کردم و در قسمت ناویگیتور هم دیده میشه ولی روی چارت نمیاد

    برخی دوستان گفتند که علتش اینه که برخی اندیکاتورها در متاهای جدید روی چارت نمیاند .

    آیا دوستان میتونند این مشکل را حل کنند .

    اندیکاتور ترندپاور را در لینک زیر گذاشتم . پسوندش هم mq4 هستش .

    مهمان گرامی شما نمیتوانید لینک ها را مشاهده کنید. برای ثبت نام و دیدن لینک ها

  8. #18
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    2Array = 0
    قدرت امتیازدهی
    0
    pcmbrokers
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط esfandiyar نمایش پست ها
    من اندیکاتور ترندپاور را در قسمت اندیکاتورهای متا کپی کردم و در قسمت ناویگیتور هم دیده میشه ولی روی چارت نمیاد

    برخی دوستان گفتند که علتش اینه که برخی اندیکاتورها در متاهای جدید روی چارت نمیاند .

    آیا دوستان میتونند این مشکل را حل کنند .

    اندیکاتور ترندپاور را در لینک زیر گذاشتم . پسوندش هم mq4 هستش .

    مهمان گرامی شما نمیتوانید لینک ها را مشاهده کنید. برای ثبت نام و دیدن لینک ها
    عزیر جان توی meta editor بازش کن بعد هم کامپایل کن تا درست بشه
    esfandiyar این را میپسندد.
    هرگز نهراسيد از رها کردن خوب براي بدست آوردن عالي جان راکفلر

  9. #19
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    80
    میزان امتیاز
    295Array = 22
    قدرت امتیازدهی
    22
    pcmbrokers pcmbrokers
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط pumper نمایش پست ها
    عزیر جان توی meta editor بازش کن بعد هم کامپایل کن تا درست بشه
    سلام
    اندیکاتور ایشون با ورژن جدید کامپایل نمیشه ، ارور میده که باید برطرف بشه

  10. #20
    کاربرجدید

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1Array = 0
    قدرت امتیازدهی
    0
    pcmbrokers
    Array
    سلام. من یه کد پیدا کردم واسه قرار دادن دو تا بنر کنار من که با تغییر درصد میشه فاصله اونها رو تنظیم کرد. مشکلی که من دارم اینه این کد واسه دو تا بنر نوشته شده و وقتی میخوام سطر دوم هم داشته باشم (یعنی دو تا بنر در زیر این دو تا بنر) با مشکل مواجه میشم و وقتی که یک قسمت کد رو در پایین کپی میکنم باعث میشه که فاصله دو ردیف از هم زیاد بشه. ممنون میشم اگر این کد رو برای طوری واسم کاملش کنی که بتونم مثلا سه ردیف دو تایی داشته باشم با این قابلیت که بتونم فاصله ردیفها رو هم خودم تنظیم کنم (مثل فاصله بین دو تا بنر توی یک ردیف). ضمنا بین کدها با پرفراژ تقسیم بندی کن که اگر خواستم ردیف دیگه ای اضافه کنم بدونم کدوم قسمت رو کپی کنم. خیلی خیلی از توجهت ممنونم.
    (ضمنا من این کد رو بوسیله ابزار متن در قالب سایت وردپرسیم اجرا میکنم)
    (ضمنا این نام سایت که در کد اومده چه کاربردی داره؟)

    <table width="103%" style="line-height:60px"><tr>
    <td><a href="لینک سایت" target="_blank"><img src="آدرس تصویر" alt="نام سایت"></a></td>
    <td><a href="لینک سایت" target="_blank"><img src="آدرس تصویر" alt="نام سایت"></a></td>
    </tr>
    </table>
    ویرایش توسط farshid20 : 09-30-2014 در ساعت 03:39 PM

 

 
صفحه 2 از 8 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. راهنمای استفاده از فروم و آموزش فروم نویسی
    توسط PCM در انجمن اطلاع رسانی های فروم
    پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 08-19-2016, 06:48 PM

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •