سلام مهمان گرامی.شما هنوز ثبت نام نکرده اید برای ثبت نام کلیک کنید تا از همه امکانات فروم بهره مند شوید.

در صورتی که قبلا ثبت نام کرده اید از قسمت ورود در بالای همین صفحه، نام کاربری و پسوردتان را وارد کنید.

اگر رمز عبور یا نام کاربریتان رو فراموش کرده اید از این لینک برای بازیابی آن استفاده کنید.
سوالات اگر اشکالی در خصوص کد نویسی دارید مطرح کنید شاید ..... - صفحه 8
صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 678
نمایش نتایج: از 71 به 79 از 79
Like Tree27Likes

موضوع: اگر اشکالی در خصوص کد نویسی دارید مطرح کنید شاید .....

  1. #71
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    22Array = 12
    قدرت امتیازدهی
    12
    pcmbrokers
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط polino نمایش پست ها
    الان برای اینکه کد رو تکمیل کنی همه موارد رو در دست داری . کمی دقت و خلاقیت میخواد .
    قبل از اینکه وارد حلقه بشه ، یک شمارنده تعریف کن . مثلا int cnt=0
    حالا وارد حلقه میشی و چک میکنی که اگر اندیکاتور در بین کندل های 0 تا b4 ، اگر مخالف EMPTY_VALUE بود، یکی به شمارنده ات اضافه کنه . (cnt++) . وقتی حلقه تموم میشه ، چک کن که cnt>10 . اگر بود که اردر رو کلوز کنه

    با تشکر که وقت میزاری دوست عزیز
    اولی رو کم و بیش دارم ولی دریغ از خلاقیت. :ی
    در موردی که فرمودید انشاالله درست پیش رفته باشم یه توابع براش تعریف کردم و کد رو قرار دادم به این صورت

    int close1()
    {
    int cnt=0;
    for(int i=OrdersTotal()-1;i>=0;i--)
    {
    datetime some_time=OrderOpenTime();
    int b4=iBarShift("EURUSD",0,some_time);
    for(int b4!=EMPTY_VALUE)cnt>10


    cnt++;
    }
    return(cnt);
    }


    اما دریغ از اینکه کار کنه .
    بازم مورد داره به نظرم .

  2. #72
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    22Array = 12
    قدرت امتیازدهی
    12
    pcmbrokers
    Array
    متاسفانه قادر به پاسخ در پیام شخصی به علت کمبود پست رو ندارم
    Polino عزیز شما کاملاً درست فرمودید انشاالله پیگیری میکنیم .
    اگر امکان داره در مورد این سوال آخرم کمکم کنید کد دقیق رو بهم بدید ( انشاالله اکسپرت آزمایشی کارش تموم میشه )

    با سپاس فراوان دوست عزیز

  3. #73
    کاربر فعال

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    نوشته ها
    483
    میزان امتیاز
    5067Array = 70
    قدرت امتیازدهی
    70
    pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers pcmbrokers
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ghobar نمایش پست ها
    متاسفانه قادر به پاسخ در پیام شخصی به علت کمبود پست رو ندارم
    Polino عزیز شما کاملاً درست فرمودید انشاالله پیگیری میکنیم .
    اگر امکان داره در مورد این سوال آخرم کمکم کنید کد دقیق رو بهم بدید ( انشاالله اکسپرت آزمایشی کارش تموم میشه )

    با سپاس فراوان دوست عزیز
    دوست عزیز فلوچارتی که براتون نوشتم یکی از چند راه حلی است که یکیش به ذهن من رسیده و قطعا خودتون راه حل بهتری پیدا میکنید. کد نویسی اون هم حدود 50 خط میشه که باید در بدنه اصلی کد تست بشه وگرنه خطا ممکنه داشته باشه . به همین دلیل خودتون باید بنویسید تا هم بتونید عیب یابیش کنید و هم اینکه تغییرات بعدی رو در اون اعمال کنید.

    بدرود

  4. #74
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    22Array = 12
    قدرت امتیازدهی
    12
    pcmbrokers
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط polino نمایش پست ها
    دوست عزیز فلوچارتی که براتون نوشتم یکی از چند راه حلی است که یکیش به ذهن من رسیده و قطعا خودتون راه حل بهتری پیدا میکنید. کد نویسی اون هم حدود 50 خط میشه که باید در بدنه اصلی کد تست بشه وگرنه خطا ممکنه داشته باشه . به همین دلیل خودتون باید بنویسید تا هم بتونید عیب یابیش کنید و هم اینکه تغییرات بعدی رو در اون اعمال کنید.

    بدرود
    با سپاس بیکران .
    موضوعاتی که فرمودید رو حتماٌ پیگیری میکنم

  5. #75
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    22Array = 12
    قدرت امتیازدهی
    12
    pcmbrokers
    Array
    با سلام مجدد
    بناء به مشکل قبلیم و حل نشدن این موضوع ( خودم رو انداختم توی گوگل ) :ی
    در مورد تایم و ای بار شیفت بیشتر تحقیقات نمودم و خقیقتاً درک بهتری در این مورد پیدا کردم
    بنا به تجربه کم من در برنامه نویسی ( در حدود 3 هفته ) :ی تونستم این کد رو بنویسم

    int cnt=10;
    datetime some_time=OrderOpenTime();
    int b4=iBarShift("EURUSD",0,some_time);
    for (cnt=0 ; cnt<0 ; cnt++)

    وقتی که کامپایل میکنم بدون ارور اجرا میشه اما مشکل من رو حل نکرد و بعد از صادر شدن 10 شوتینگ استار اوردر رو کلوز نمیکنه
    آیا کدی که نوشتم مشکل داره ؟
    با تشکر

  6. #76
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    22Array = 12
    قدرت امتیازدهی
    12
    pcmbrokers
    Array
    با سلام
    بخدا نمیدونم این چه کدی هست که من میخوام :ی
    هر جای میخونم در موردش ننوشته از هر کس هم پرس جو میکنم درنمیابم .
    البته دوست عزیزی در همین فروم من رو بسیار راهنملئی فرمود اما هرچی و هرجای میخونم نمیتونم را حل رو پیدا کنم .

  7. #77
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    37Array = 7
    قدرت امتیازدهی
    7
    pcmbrokers
    Array
    با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی من یک مهمان گرامی شما نمیتوانید لینک ها را مشاهده کنید. برای ثبت نام و دیدن لینک ها دارم که گراف رو نشون نمیده و معاملات رو هم قرار نمیده.توی ریپورت هم که نگاه کردم این ارور رو میده
    Tester: deleted due expiration
    چجوری اینو درست کنم؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

  8. #78
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    59Array = 21
    قدرت امتیازدهی
    21
    pcmbrokers
    Array
    سلام
    دوستان برنامه نویس لطف میکنید راهنمایی کنید که با چه تابعی میشه در روز چک کرد که بازار به قیمت مشخص رسیده است یا لمس شده است یا از آن گذشته است یا نه مثلا برای یورودلار

    وقتی قیمت فرضا به 1.3000 رسید چک کند که بازار از ساعت بروکر که باز شده است 00.00.00 1/3/2017 (منظور تاریخ وساعت روز شروع) تا زمان الان که قیمت به این نقطه (1.3000)رسیده است قیمت مثلا 1.2000 تا ساعت الان که بازار به 1.3000 رسیده ان نقطه (1.2000) را لمس کرده یا از ان گذشته است حالا 10 پیپ بالاتر یا کمتر از این قیمت هم مشکلی نیست فقط بازار به این محدود تا الان رسیده است یا نه اگر نرسیده است یک اردر sell limit در همین قیمت 1.3000 باز کند و take profit را نقطه ای که بازار بهش نرسیده (1.2000) قرار بدهید


    دوستان خواهشا راهنمایی کنید





  9. #79
    کاربر عضو

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    59Array = 21
    قدرت امتیازدهی
    21
    pcmbrokers
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ed2008 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان برنامه نویس لطف میکنید راهنمایی کنید که با چه تابعی میشه در روز چک کرد که بازار به قیمت مشخص رسیده است یا لمس شده است یا از آن گذشته است یا نه مثلا برای یورودلار

    وقتی قیمت فرضا به 1.3000 رسید چک کند که بازار از ساعت بروکر که باز شده است 00.00.00 1/3/2017 (منظور تاریخ وساعت روز شروع) تا زمان الان که قیمت به این نقطه (1.3000)رسیده است قیمت مثلا 1.2000 تا ساعت الان که بازار به 1.3000 رسیده ان نقطه (1.2000) را لمس کرده یا از ان گذشته است حالا 10 پیپ بالاتر یا کمتر از این قیمت هم مشکلی نیست فقط بازار به این محدود تا الان رسیده است یا نه اگر نرسیده است یک اردر sell limit در همین قیمت 1.3000 باز کند و take profit را نقطه ای که بازار بهش نرسیده (1.2000) قرار بدهید


    دوستان خواهشا راهنمایی کنید




    سلام
    عجیبه یعنی ما یک برنامه نویس در این فرم نداریم؟؟

    بقول یکی از دوستان اینجا یک مرد برنامه نویس پیدا نمیشه راهنمایی کنه!!

 

 
صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 678

موضوعات مشابه

  1. راهنمای استفاده از فروم و آموزش فروم نویسی
    توسط PCM در انجمن اطلاع رسانی های فروم
    پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 08-19-2016, 06:48 PM

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •