نمایش نتایج: از 11 به 20 از 23
-
08-09-2011 12:39 PM #11
نحوه تغییر اردرها
از منوی Order گزینه Order Book را انتخاب کنید یا دکمه F3 از صفحه کلید را فشار دهید.
برای تغییر پندینگ اردر در بازار به این صورت عمل می کنیم.کلید f3 و سپس کلید shift+f2 را فشار می دهیم.شما هم مقدار لات و هم قیمت را می توانید تغییر دهید.
طریقه وارد کردن استاپ لاس
فرض میکنیم یک پوزیشن سل گلد داریم.و میزان استاپ لاس ما در محدوده 1375 تا 1375.50 در نظر میگیریم.باید یک اردر درقیمت 1375 و با تریگر ریت 1375.50 وارد کنیم.یعنی 5 پیپ اسلیپیج
در تریگر هنگامی که میخواهیم بای استاپ لاس بگزاریم قیمت باید کمتر از قیمت اردر باشد و در سل برعکس
برای مشاهده اردرهای پندینگ کلید f3 را فشار دهید.برای حذف یک پندینگ اردر کافسیت ان را انتخاب کرده و کلید دیلیت را فشار دهید
-
08-09-2011 08:03 PM #12
پنجره دیدن گزارش روزانه حساب-Net position
در پلتفرم twsامکان مشاهده میزان پروفیت و لاس روزهای گذشته نیست.اما گزارش روزانه را میتوان مشاهده کرد.
برای دسترسی به استیتمنت روزانه دکمه ctrl+f6 را فشار دهید یا از منوی View گزینه Net Position را انتخاب کنید و سپس دکمه Apply را فشار دهید.در پنجره باز شده گزینه های مختلفی میبینید.
1.Client
شماره حساب مشتری
2.Instruments Name
نام نماد هایی که مورد معامله قرار داده اید
3.Series /Expiry
تاریخ سر رسید قرارداد
4.Strict Price and Options Type
مربوط به قراردادهای اپشن می شوند
5.Contract Name
نام قراردادهایی که معامله کرده اید
6.Buy Average , Buy Value , Buy Qty
ستون buy Qty مقدار لات سایز معاملاتی شما را نشان میدهد و ستون Buy Value ارزش ان معامله خرید را بر حسب قیمت حساب میکند
در مورد ستون های مربوط به Sell نیز دقیقا به همین صورت هست.
7.Net Qty
این ستون لات سایز پوزیشن های باز شده شما را نمایش می دهد
به طور مثال فرض کنید شما 2 لات طلا خریده اید و 1 لات آن را فروخته اید بنابراین در این ستون شما عدد 1 را می بینید به این معنی که شما 1 لات پوزیشن باز بای(Buy) دارید.
و اگر در این ستون عدد 1- را ببینید به این معنی است که شما 1 پوزیشن باز سل (Sell)دارید.
8.Net Value
محاسبه ارزش پوزیشن های باز شما
9.Net Price
قیمتی که این پوزیشن در آن باز شده است.اگر پوزیشن شما خرید است چنانچه در قیمتی بالاتر از این قیمت بفروشید سود میکنید.
10.Market Price
قیمت جاری بازار
11.MTM G/L
در این ستون شما میزان سود یا ضرری که در پوزیشن باز خود دارید را می بینید.
-
08-10-2011 05:43 PM #13
پنجره مشاهده ترید های انجام شده -Trades
برای مشاهده اردرهایی که اجرا شده اند از منوی Trades گزینه Trades یا کلید F8 از صفحه کلید را فشار دهید.
-
03-30-2012 12:29 AM #14
من ویندوز 7 نوع 32 بیت دارم،3-2 بار از لینکی که داده شده دانلود کردم ولی بعد از اینکه همش رو دانلود میکنه میگه برنامه کامل نیست و برای کامپیوتر harmful و باید حذفش کنم!!
چکار باید بکنم؟؟
-
03-30-2012 11:55 AM #15
سلام
http://www.arianbrokers.com/images/P...XTWS80 (2).msi
این لینک دانلود هست.احتمالا چون فایل اجرایی هست انتی ویروس شما ایراد می گیره.ببینید اگر آنتی ویروس رو غیر فعال کنید درست میشه یا نه
ولی در کل شما ابتدا اسکن مدارکی که برای افتتاح حساب لازم هست رو برای ما بفرستید بعد همکاران ما خودشون از طریق وب میتینگ همه این مراحل رو براتون انجام میدهند و شما رو وصل می کنند.
مدارک لازم در این لینک نوشته شده است:
http://pcmbrokers.org/fa/انواع-حسابه...قیقی.htmlویرایش توسط PCM : 03-30-2012 در ساعت 12:07 PM
-
04-02-2012 11:49 AM #16
ممنون........برنامه run شد.
این اطمینان در این که به یک بازار واقعی وصل میشیم وجود داره و مشکلی از این بابت نیست. من فکر کردم که میشه به صورت دمو وارد شد،،،نه اینکه به صورت مجازی خرید و فروش بکنم،بلکه فقط میخوام محیط بازار و پلتفرم رو ببینم. و مثل اینکه این امکان وجود نداره.
چند تا سووال هم در تاپیک "سوالات و نکات کاربران در مورد بورس دوبی" نوشتم که بی جواب مونده. پست 31و30و29و21
-
04-02-2012 11:59 AM #17
البته منظور از بی جواب اینه که رفع مشکل نشده!
(چارت free قیمت معاملات future دبی و جهانی ، futureهای مناسب دیگه غیر از طلا ، نحوه محاسبه قیمت open روز بعد)
-
04-02-2012 07:02 PM #18
سلام
بله من همه سوال های شما رو دیدم چون کمی تخصصی هست از خود مدیرعامل بروکر که کامل ترین منبع اطلاعات در این موارد هستند خواستم جواب بدند که ایشون به دلیل مشغله کاری که این روزها داشتند هنوز نتوستند سر بزنند.
در مورد دمو شما می تونید محیط پلتفرم رو ببینید ولی قبلش همونطور که عرض کردم باید مدارک لازم برای افتتاح حساب رو برامون بفرستید
هر چند پلتفرم جدیدی که ما به زودی ارائش میدیم محیط مجازی برای ترید هم خواهد داشت ولی در حال حاضر فقط tws هست که محیط مجازی ترید نداره ولی ما یک لایو اکسس بتون میدیم که می تونید محیطش رو هم ببینید.
با تشکر از شما
-
04-03-2012 10:37 PM #19
ممنون از شما،
خب اگه من بخوام مدارک رو بفرستم همزمان باید یک حساب لایو هم باز کنم. باز کردن حساب هم مشکلی نداره،ولی من هنوز به این نتیجه نرسیدم که بازار میتونه برای من مفید باشه(قبلا گفتم که من استراتژی خاصی تو فیوچر رو انجام میدم و ممکنه این تو بازار دبی کارا نباشه)
میشه مدارک رو بدون باز کردن حساب لایو فرستاد و دمو کار کرد؟(البته جوابش احتمالا منفیه،نه؟!)
-
04-03-2012 11:21 PM #20
مدیر انجمن نرم افزار
- میزان امتیاز
- 16005Array = 217
- قدرت امتیازدهی
- 217
Array
دوستانی که حساب live فعال نزد pcm دارند و تمایل به دریافت تحلیل رایگان از طریق تلگرام هستند در پیغام خصوصی اعلام نمایند.
https://t.me/Mostafatrader