سلام، من تازه همین چند دقیقه پیش عضو سایت شدم و تازه کار هستم، ولی یه با دوستی بمن گفت : اگر اینوستور پسورد و شماره اکانت کسی را داشته باشی میتونی کل معاملات (با سود / با ضرر / کنسل شده / اونهایی که اشتباهی تشخیص داده و بعد کنسل کرده / اونهایی که درست تشخیص داده و اشتباهی کنسل کرده و ...) را ببینی و بهتر می تونی در مورد توانایی های طرف و اینکه از تجربیاتش استفاده کنی تصمیم بگیری، اما وقتی بحث فیلم یا عکس باشه طبیعیه که ممکنه طرف فقط معاملات موفقش را در دید عموم بگذاره و شما نتونی اون قضاوتی که درست هست را داشته باشی، حالا اگر دوستی از سیستم جداگانه ای استفاده میکنه، کاملا به خودشون مربوطه ولی اگر از نمایش فیلم معاملاتشون قصد کسب اعتماد کسی را دارند، یا بنوعی برای تبلیغ ازش میخوان استفاده کنند، یا برای " اثبات مهارتشون" این کار را انجامم میدن، طبیعیه که باید به درخواست منطقی شخص سوال کننده احترام بگذارند، بنظر من درج عبارت " ....هیچ احتیاجی هم ندارن که بخوان مهارت خودشون رو توی مارکت به دیگران اثبات کنن..." جالب نیست و اگر منظور ایشون از قرار دادن فیلم معاملاتشون "اثبات مهارتشون نیست" پس لطفا بفرمائید به چه منظوری فیلم و عکس معاملاتشون را در اختیار عموم قرار میدن؟
شاد و پیروز باشید
شاد و پیروز باشید
نظر