بعد از آنکه یک ضرر بزرگ را تجربه کردید، به مرور زمان متوجه خواهید شد که شاید آن ضرر بهترین تجربه در طول زندگی تریدینگ شما باشد! بی شک افرادی که ترید را به عنوان یک شغل اصلی و راهی برای کسب درآمد خود محسوب می کنند، اشتباهات خود را بررسی کرده و تمام عقاید و استراتژی معاملاتی خود را به زیر سوال می برند. دیگر هیچ چیز را فقط از روی قیمتش قضاوت نمیکنند و سعی می کنند که با اصول کامل ترید انجام دهند.
در این مورد پاول تودور جونز یکی دیگر از تریدرهای بزرگ دنیا می گوید، زمانی که همه سرمایه ام از بین رفت با خود گفتم که چرا همه چیز را بر روی یک ترید وارد کنم؟
همان موقع بود که تصمیم گرفتم که اصول مدیریت پول و سرمایه را فراگیرم. آن شکست سنگین برای من تجربهای آموزنده بود، با تمام وجود بر می گردم و دوباره می جنگم.
تشخیص گروه خونی جنین با توجه به گروه خونی والدین و نکات مهم
چگونه خودمان را استرس زدایی کنیم؟ 7 توصیه برای آرام شدن
درمان کم خونی در کودکان با تغذیه: بهترین غذاها و مکملها
5 راهکار حرفه ای برای کشیدن خط چشم !
آموزش تحلیل بنیادی بورس ایران (برای افراد مبتدی)
در این مورد پاول تودور جونز یکی دیگر از تریدرهای بزرگ دنیا می گوید، زمانی که همه سرمایه ام از بین رفت با خود گفتم که چرا همه چیز را بر روی یک ترید وارد کنم؟
همان موقع بود که تصمیم گرفتم که اصول مدیریت پول و سرمایه را فراگیرم. آن شکست سنگین برای من تجربهای آموزنده بود، با تمام وجود بر می گردم و دوباره می جنگم.
تشخیص گروه خونی جنین با توجه به گروه خونی والدین و نکات مهم
چگونه خودمان را استرس زدایی کنیم؟ 7 توصیه برای آرام شدن
درمان کم خونی در کودکان با تغذیه: بهترین غذاها و مکملها
5 راهکار حرفه ای برای کشیدن خط چشم !
آموزش تحلیل بنیادی بورس ایران (برای افراد مبتدی)