قطعا هر تریدری در طول فعالیت خود در بازارهای مالی یک ضرر سنگین را تجربه خواهد کرد. حتی تریدرهای بزرگ دنیا نیز حداقل یکبار بخش بزرگی از سرمایه خود را از دست داده اند و از صفر شروع کرده اند. همچنین کونر احساسا شکست و از دست دادن پول را اینگونه توصیف می کند:
دچار شوک احساسی شدم. نمیتوانستم باور کنم که آنقدر احمق بودهام. با وجود سالها مطالعهای که داشتم، باید شکست سختی میخوردم تا بازار را درک کنم. تصور می کردم که بازار من را قورت داده و مسیر پول درآوردنم از طریق ترید را گم کرده ام.
در بازار ارزهای دیجیتال نیز این اتفاق برای بسیاری از تریدرهای بی تجربه زیاد اتفاق افتاده است، مثلا در زمانی که نمودار ارز دیجیتال نئو (neo) صعودی و درحال بالا رفتن قیمت بود، بسیار از افراد آماتور دیر وارد بازار شدند و تمام سرمایه خود را فقط بر روی این ارز دیجیتال سرمایه گذاری کردند. درست است که بعد از چند روز قیمت ارز نئو بالا رفت و تقریبا دوبرابر شد، اما به یکباره همه چیر تغییر کرد. دولت چین اکسچنجهای بزرگ را تهدید کرد و یکسری ممنوعیت ها برای آن ها وضع کرد. هر روز اخبار بدی از دنیای کریپتو به گوش می رسید و بسیار از ارزهای دیجیتال شروع به ریزش های شدید کردند. در آن زمان نگه داشتن هیچ کوینی بدتر از یک کوین چینی مثل نئو نبود!
10 تا از مهم ترین دلایل طلاق: چرا بعضی از ازدواج ها شکست می خورند؟
کم کاری تیروئید در نوزادان چیست؟ علت، انواع و روش درمان
یک روش ارزان خانگی برای از بین بردن علف های هرز (موقت و دائمی)
خودزنی کودک یک ساله: علت و بهترین روشهای درمان خانگی
23 نشانه برای اینکه بفهمید مرد مورد علاقهتان دوستتان دارد یا خیر؟
دچار شوک احساسی شدم. نمیتوانستم باور کنم که آنقدر احمق بودهام. با وجود سالها مطالعهای که داشتم، باید شکست سختی میخوردم تا بازار را درک کنم. تصور می کردم که بازار من را قورت داده و مسیر پول درآوردنم از طریق ترید را گم کرده ام.
در بازار ارزهای دیجیتال نیز این اتفاق برای بسیاری از تریدرهای بی تجربه زیاد اتفاق افتاده است، مثلا در زمانی که نمودار ارز دیجیتال نئو (neo) صعودی و درحال بالا رفتن قیمت بود، بسیار از افراد آماتور دیر وارد بازار شدند و تمام سرمایه خود را فقط بر روی این ارز دیجیتال سرمایه گذاری کردند. درست است که بعد از چند روز قیمت ارز نئو بالا رفت و تقریبا دوبرابر شد، اما به یکباره همه چیر تغییر کرد. دولت چین اکسچنجهای بزرگ را تهدید کرد و یکسری ممنوعیت ها برای آن ها وضع کرد. هر روز اخبار بدی از دنیای کریپتو به گوش می رسید و بسیار از ارزهای دیجیتال شروع به ریزش های شدید کردند. در آن زمان نگه داشتن هیچ کوینی بدتر از یک کوین چینی مثل نئو نبود!
10 تا از مهم ترین دلایل طلاق: چرا بعضی از ازدواج ها شکست می خورند؟
کم کاری تیروئید در نوزادان چیست؟ علت، انواع و روش درمان
یک روش ارزان خانگی برای از بین بردن علف های هرز (موقت و دائمی)
خودزنی کودک یک ساله: علت و بهترین روشهای درمان خانگی
23 نشانه برای اینکه بفهمید مرد مورد علاقهتان دوستتان دارد یا خیر؟