اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

ذهنیت سرمایه گذار موفق

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • ذهنیت سرمایه گذار موفق

    سیاری اوقات هنگام خرید سهام، مهم ترین اولویت ما، فروش زود هنگام و ذخیره سود است. عمده دلایل وسوسه شدن مردم برای فروش شتاب زده سهام، به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند. دسته اول کسانی هستند که، پیش بینی می‌کنند بازار سقوط کرده و در نهایت ارزش دارایی هایشان کاهش می‌یابد. دلیل سردرگمی مابقی افراد این است که، تصور می‌کنند با نگهداری طولانی مدت سهام و خودداری از فروش آن، قادر به کسب سود نخواهند بود. حال آنکه باید دید، آیا صرفاً به وسیله فروش زود هنگام سهام، می‌توان سود کسب کرد؟ در این مقاله، سعی داریم برخی از سوالات پیرامون مبحث فوق را پاسخ داده و تلاش می‌کنیم ضمن بررسی ذهنیت سرمایه گذار موفق، بتوانیم رویکرد معاملاتی خود را نیز ارتقا داده و هم تراز ایشان قرار دهیم. ذهنیت سرمایه گذار موفق

    آیا فقط زمانی که سهام خود را بفروشیم، سود می‌کنیم؟ اجازه دهید لحظه‌ای در این مورد بیندیشیم. اگر این فرضیه درست باشد، پس ثروتمندان دنیا چگونه پول در می‌آورند؟ بیل گیتس چند بار مایکروسافت را فروخته است؟ جواب این سوال صفر است. آیا این بدان معنی است که، بیل گیتس هیچ درآمدی نداشته است؟ مطمئناً از نظر بسیاری از شما و همچنین بیل گیتس، این استدلال درستی نیست زیرا، او مالک این شرکت است و سود سهام، حقوق و سایر درآمدهایش در مایکروسافت، سالانه بالغ بر چندین میلیارد دلار می‌باشد. تمام این موارد صحیح است اما، نکته‌ای که می‌خواهیم در اینجا مطرح کنیم این است که، طرز تفکر صاحبان کسب و کار این نیست که به قیمت سهام شرکت توجه کنند!

    بلکه بیشتر روی سود حاصل از سرمایه گذاری خود متمرکز هستند. در واقع باید گفت، تمرکز مالک به جای ارزش تابلویی سهم، بر چگونگی افزایش سود سالانه شرکت است. زیرا اگر درآمدهای شرکت برای یک دوره طولانی در حال رشد باشند، مطمئناً این رویه منجر به افزایش قیمت نیز خواهد شد. طبق گفته وارن بافت، در کوتاه مدت ممکن است قیمت سهام بر اثر تغییرات نسبت p/e یا سایر عوامل دچار نوسان شود اما، روند قیمتی بلند مدت سهام تابعی از شرایط درآمدی شرکت است.
    همانند صاحب یک کسب و کار بیندیشید!

    اگر از شما پرسیده شود، چند بار تجارت خود را به منظور پول درآوردن فروخته‌اید؟ خب ممکن است پاسخ هرگز باشد. در ادامه سوال می‌کنیم، اگر تجارت خود را نفروشید، پس چگونه می‌توانید سود کسب کنید؟ شاید بگویید، این تجارت یک جریان درآمدی ایجاد کرده که، سود حاصل از آن نصیب من می‌شود. در مقایسه، اگر همان فرد مؤسس کسب و کار نیز صرفاً مالکیت سهام یک شرکت را بدست آورد، ممکن است طرز تفکر وی هنگام تملک سهام نسبت به مالکیت خود تجارت، بسیار متفاوت باشد. زیرا آن شخص در چنین حالتی، به عنوان یک ابزار مستقل از شغلش با این سهام رفتار کرده و این موضوع هرگز موجب نمی‌شود او نقشی به عنوان مؤسس در این کسب و کار ایفا نماید.
    ذهنیت سرمایه گذار موفق

    بنجامین گراهام می‌گوید:

    اولین چیزی که یک سرمایه گذار حقیقی، هنگام خرید سهام باید در نظر داشته باشد این است که، مالکیت سهام در واقع تملک بخشی از یک کسب و کار است.
    آیا مغازه خود را می‌فروشید؟

    حال می‌خواهیم مباحث فوق را بر اساس فرضیات اما در دنیای واقعی مطرح کنیم. فرض کنید شما یک کسب و کار در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای دارید و تجارت خود را در یک دفتر در بازاری محلی انجام می‌دهید. ارزش دفتر کار شما ۵۰۰ میلیون تومان بوده و ماهیانه حدوداً۲۰ میلیون تومان درآمد دارید. این یعنی مجموع درآمد سالانه شما، ۲۴۰ میلیون تومان می‌باشد. حال اگر روزی یکی از دوستانتان سراغ شما بیاید و در مورد کاهش ۵۰ درصدی قیمت مغازه‌ طی ماه‌های آتی هشدار دهد و از همین روی به شما پیشنهاد کند که مغازه خود را بفروشید، آیا تمایل به فروش دفتر کار خود خواهید داشت؟ به احتمال زیاد پاسخ شما منفی خواهد بود زیرا، شما در عوض قیمت مغازه، بر افزایش تعداد مشتریان و رشد درآمدتان متمرکز هستید.

    حتی اگر ارزش محل کارتان ۵۰ درصد کاهش یابد، شما همچنان به همان تعداد مشتری خدمات ارائه می‌دهید. پس به همین دلیل این موضوع روی درآمد شما تاثیری نداشته و کاهش قیمت ملک برای شما مهم نخواهد بود.
    ذهنیت سرمایه گذار موفق

    حال اگر همین دوست پس از شش ماه به شما مراجعه کرده و مدعی شود که، شرایط بازار املاک کاملاً دگرگون شده و در حال حاضر دفتر کار شما یک میلیارد تومان قیمت گذاری شده است. آیا در این شرایط محل کسب و کار خود را خواهید فروخت؟ احتمالاً در این شرایط نیز استدلال مشابهی ارائه کرده و فروشنده نخواهید بود. زیرا طرز تفکر شما مبتنی بر مالکیت کسب و کار و تمرکزتان بیشتر روی درآمد است و شاید صرفاً قیمت ملک در این راستا اهمیت چندانی نداشته باشد.

    شما به عنوان مالک کسب و کار، هر روز از زمان شروع فعالیت روزانه، پیوسته بر ارائه خدمات بهینه، بازاریابی صحیح و تبلیغات در رسانه‌های مرتبط به منظور جذب مشتریان بیشتر متمرکز هستید و طبیعتاً انجام این امور، منجر به رشد تجارت شما می‌شوند. بر همین اساس، زمانی که ما در سهام سرمایه گذاری می‌کنیم، باید طرز فکری همانند صاحبان کسب و کار داشته باشیم.

    بطور مثال پس از خرید سهام، فقط روی تابلوی قیمت متمرکز نباشید و به جای آن، منابع درآمدی شرکت را شناسایی کنید. اینجاست که بیشتر سرمایه گذاران اشتباه می‌کنند! به عنوان یک سرمایه گذار، عدم توجه و بررسی سوددهی یک شرکت پیش از شروع سرمایه گذاری، بزرگترین خطایی است که می‌توانید مرتکب شوید. اگر به منظور اخد تصمیمات معاملاتی خود، صرفاً قیمت سهام را ملاک قرار دهید، این احتمال وجود دارد که درگیر نوسانات قیمتی سهم شده و بر اساس حدس و گمان محض تصمیم گرفته باشید. ا نوسانات قیمت دوست شوید!

    ممکن است بسیاری از شما به این بیندیشید که، ضمن پیروی از راه و روش سرمایه گذاران موفق، چه زمانی برای خروج به موقع و فروش سهام، مناسب و مقتضی است؟ به گفته وارن بافت، یک سرمایه گذار موفق در بهترین دارایی‌ها سرمایه گذاری کرده و روی جریان درآمدی آن تمرکز دارد. اما در کنار این، خود را با نوسانات قیمت نیز وفق می‌دهد. بطور کلی تا زمانی که بازه نوسانات قیمتی یک دارایی بسیار محدود باشد، کاربرد پذیری آن تغییرات عمده‌ای نداشته است. اما برخی اوقات به دلیل پدیده رفتار جمعی، قیمت این دارایی‌های ارزشمند نیز بشدت حبابی می‌شوند که، یک سرمایه گذار هوشمند باید از چنین فرصت‌هایی به منظور فروش سهام خود استفاده کند. میزان درآمد ناشی از یک دارایی، معمولاً در بیشتر اوقات پایدار است. اما گاهاً تغییر در انتظارات سرمایه گذاران نسبت به آینده می‌تواند، عامل شکست‌های قیمتی بزرگ باشد. ذهنیت سرمایه گذار موفق

    ما به عنوان یک سرمایه گذار، باید کاربرد پذیری یک دارایی را به دقت ارزیابی نموده تا بتوانیم ارزش واقعی بهینه آن را مشخص نماییم. بطور کلی مبحث اصلی بحث این بود که، اگر شما سهم یا سبدی از سهام را با نسبت p/e مشخصی خریداری کرده و برای مدت طولانی آن را نفروشید، حتی اگر نسبت p/e در طول این سال‌ها در محدوده یکسانی قرار داشته باشد، ارزش سرمایه گذاری شما به دلیل افزایش درآمدهای شرکت، رشد خواهد نمود.

    در نتیجه اگر بر اساس میزان رشد درآمد شرکت سرمایه گذاری کنید، این موضوع خود مسبب افزایش ارزش سهام شما می‌شود. به عنوان یک سرمایه گذار هوشمند، شما باید در شرکت‌های برتر با پروژه‌هایی با برآورد مشخص که، موجب می‌شوند درآمد آن‌ها طی سال‌های آتی روند افزایشی داشته باشد، سرمایه گذاری کنید. بعضی اوقات در بازار سهام ممکن است، قیمت شرکت‌های برتر به بیش از ارزش واقعی آن‌ها برسد یا بلعکس دچار حباب منفی شود. هر دوی این شرایط، موقعیت عالی را برای ما به عنوان سرمایه گذار فراهم می‌کنند تا، با خرید یا فروش سهام خود بتوانیم از فرصت‌های موجود در بازار، بیشترین بهره ممکن را ببریم.

    به عنوان کلام پایانی، هنگامی که صرفاً روی سهام سرمایه گذاری کنیم، باید به دنبال تعیین نقاط کف و سقف بازار بر اساس قیمت باشیم که، این امر خیلی امکان پذیر نیست. اما در مقابل، زمانی که روی سهام یک کسب و کار عالی سرمایه گذاری کنید، حتی اگر در طول دوره سرمایه گذاری هیچ دوره رونق یا رکودی اتفاق نیفتد، ارزش این دارایی به دلیل رشد درآمد شرکت افزایش می‌یابد.

پردازش ...
X