سلام خدمت دوستان عزیز
تصمیم دارم در این تاپیک معاملات خودم رو در یک اکانت دمو بر اساس سیستم معاملاتی که اخیرا آشنا شدم در طول مدت 6 ماه ثبت و ضبط کنم.
سیستم معاملاتی بر اساس کارکرد بولینگر بند و الگوهای کندل استیک ها می باشد به همراه مختصر استفاده از تحلیلگری تکنیکال که سعی خواهم کرد به مرور بیشتر در مورد سیستم توضیح بدم.
این سیستم معاملاتی بر اساس آموزش های آقای کریس پتروف مورد استفاده قرار میگیرد که در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید به صورت کاملا رایگان با مطالعه سایت www.FxKeys.com از این اطلاعات استفاده کنید.
تصمیم دارم در این تاپیک معاملات خودم رو در یک اکانت دمو بر اساس سیستم معاملاتی که اخیرا آشنا شدم در طول مدت 6 ماه ثبت و ضبط کنم.
سیستم معاملاتی بر اساس کارکرد بولینگر بند و الگوهای کندل استیک ها می باشد به همراه مختصر استفاده از تحلیلگری تکنیکال که سعی خواهم کرد به مرور بیشتر در مورد سیستم توضیح بدم.
- حساب معاملاتی معادل 5000$ می باشد.
- تایم فریم معاملاتی روزانه است.
- سیستم مدیریت سرمایه به صورت دو یونیت انجام می شود، یونیت اول دارای ریسک به ریوارد 1:1 می باشد و یونیت دوم تا زمانی که نشانه های برگشت بازار اتفاق نیفتد باز خواهد ماند.
- حداکثر ریسک در هر معامله 2% خواهد بود.
- این حساب معاملاتی در تاریخ 09.02.2015 ( 2 سپتامبر 2015) باز شده و به مدت 6 ماه تا تاریخ (03.02.2016 ( 2 مارچ 2016)) بررسی خواهد شد. در صورتی که بازدهی مورد نظر در این مدت به دست نیامد این مدت زمان 3 ماه دیگر تمدید خواهد شد
این سیستم معاملاتی بر اساس آموزش های آقای کریس پتروف مورد استفاده قرار میگیرد که در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید به صورت کاملا رایگان با مطالعه سایت www.FxKeys.com از این اطلاعات استفاده کنید.
نظر