با سلام
روی صحبتم با اون دوستانیه که چندین سال از عمر گرانبهاشونو وقف این بازار کردن و در پایان در اوج نامیدی قصد جدایی از این بازار رو دارن.هدفم ترغیب یا تشویق دوستان به ادامه کار در این بازار نیست ولی دوست ندارم اون کسانیکه همه وقت و انرژیشونو صرف این بازار کردن به این راحتی این بازار رو ترک کنن.من خودم قصد داشتم این بازار رو برای همیشه ترک کنم ولی از خودم یه سوال پرسیدم اینکه تا حالا که سه چهار سال از عمر تریدریم میگذره چند بار به همه اصولی که اشنایی دارم پایبند بودم متوجه شدم حتی یک بار هم این اتفاق نیفتاده و معمولا با چند شکست متوالی همه اصول رو زیر پا گزاشتم.بنابراین تصمیم گرفتم قبل از جدایی با فارکس برای یک بار هم که شده همه اصولی رو که بلدم رعایت کنم که خدا رو شکر تا الان نتیجه شو گرفتم.دوستان راز موفقیت در این بازار روشها و تئوریهای پیچیده نیست بلکه ساده انگاری بازار تحلیل های بسیار ساده با همون دانسته های تکنیکال ابتدایی می باشد.من از فاندامنتال الیوت و ...هیچ چی نمیدونم و پیش بینی هام بر اساس همون دانسته های تکنیکالی ساده هست.اگر از ضرر خسته شدید اگر مشتاق به تغییر هستید همین الان پوشه اندیکاتور و اکسپرت متاتریدرتونو شیفت دیلت کنید و سعی کنید دانسته های تکنیکال خودتونو به کمک تجربه های چشمی و ذهنی که از چارت بدست میارید رو افزایش بدید.به همه اصولتون پایبند باشید .نیاز به تحلیل های پیچیده نیست بازار رو دوست داشته باشید و به تریدهاتون ایمان داشته باشید تنها در این صورته که بازار به تریدهای شما احترام خواهد گزاشت..
موفق و پیروز باشید.................
Iran_trader
17/9/1394
نظر