سلام دوستان عزیز خوشحالم که با شما آشنا شدم
ما هرگز ربات یا سیگنال نمی فروشیم. ما یک سرویس رایگان به سرمایه گذاران ارائه می دهیم.
ما از یک ربات خصوصی با عملکرد خوب و Drawdown کم استفاده می کنیم که آن را طی چندین سال ایجاد کرده ایم.
برای استفاده از ربات و خدمات ما ، شما باید در لینک دلخواه ما در کارگزار مورد نظر، ثبت نام کنید.
سپس آن را بدون هیچ گونه هزینه ای روی حساب شما اجرا می کنیم. ما ربات را در vps خود برای شما اجرا می کنیم.
این ربات1 است. ما در برخی شرایط به طور همزمان از 2 ربات دیگر استفاده می کنیم.
ما مسئول نصب همه چیز هستیم.
Roboforex و fbs کارگزاران ارجح ما هستند.
ROBOFOREX
FBS
اگر سپرده شما زیر 10.000 $ باشد ، باید یک حساب سنتی بسازید.
حداقل مانده حساب cent در roboforex هزار دلار و برای fbs دویست دلار میباشد.
ما می توانیم ماهانه ربات را با سود 5 تا 50 درصد تنظیم کنیم. اما ممکن است در برخی شرایط بازار تنظیمات را تغییر دهیم.
ما هر ماه 10 درصد آن را تنظیم می کنیم. اگر دوست دارید می توانیم آن را بیشتر تغییر دهیم اما 10٪ را برای ماه اول ترجیح می دهیم.
اگر می خواهید نتیجه واقعی را ببینید با من تماس بگیرید. من یک هفته رمز ورود سرمایه گذار را به شما می دهم.
به گروه تلگرام ما بپیوندید. این پیوند ماست
من هر روز نتایج را در گروه قرار می دهم و نتایج معاملات بصورت هفتگی در این صفحه قرار می گیرد.
ما از تماس شما خوشحال خواهیم شد
موفق باشید
ما هرگز ربات یا سیگنال نمی فروشیم. ما یک سرویس رایگان به سرمایه گذاران ارائه می دهیم.
ما از یک ربات خصوصی با عملکرد خوب و Drawdown کم استفاده می کنیم که آن را طی چندین سال ایجاد کرده ایم.
برای استفاده از ربات و خدمات ما ، شما باید در لینک دلخواه ما در کارگزار مورد نظر، ثبت نام کنید.
سپس آن را بدون هیچ گونه هزینه ای روی حساب شما اجرا می کنیم. ما ربات را در vps خود برای شما اجرا می کنیم.
این ربات1 است. ما در برخی شرایط به طور همزمان از 2 ربات دیگر استفاده می کنیم.
ما مسئول نصب همه چیز هستیم.
Roboforex و fbs کارگزاران ارجح ما هستند.
ROBOFOREX
FBS
اگر سپرده شما زیر 10.000 $ باشد ، باید یک حساب سنتی بسازید.
حداقل مانده حساب cent در roboforex هزار دلار و برای fbs دویست دلار میباشد.
ما می توانیم ماهانه ربات را با سود 5 تا 50 درصد تنظیم کنیم. اما ممکن است در برخی شرایط بازار تنظیمات را تغییر دهیم.
ما هر ماه 10 درصد آن را تنظیم می کنیم. اگر دوست دارید می توانیم آن را بیشتر تغییر دهیم اما 10٪ را برای ماه اول ترجیح می دهیم.
اگر می خواهید نتیجه واقعی را ببینید با من تماس بگیرید. من یک هفته رمز ورود سرمایه گذار را به شما می دهم.
به گروه تلگرام ما بپیوندید. این پیوند ماست
من هر روز نتایج را در گروه قرار می دهم و نتایج معاملات بصورت هفتگی در این صفحه قرار می گیرد.
ما از تماس شما خوشحال خواهیم شد
موفق باشید
نظر