به نام او که هر چه داریم از اوست
این حساب را حتما زیر نظر داشته باشید
سلام دوستان گرامی
مدتی بود که در فکر ایجاد یک حساب و اتصال اون به متاکوتس جهت ارایه نتایج معاملاتی به صورت عملی و لایو برای عموم عزیزان بودم.در مدت زمان نسبتا زیادی که در بازار فارکص مشغول به تریدری هستم تجربیات تلخ و شیرین اما بسیار مهمی به دست آورده ام که تلاش خواهم کرد بخشی از اونها را نه به صورت نظری بلکه به شکل عملی و لایو و در قالب یک حساب ریل ارایه کنم.از هفته گذشته استارت این کار را زدم.
دلایل این کار :
- اول از همه کسب سود بیشتر در کنار سود عادی خود حساب در صورت داشتن نتایج موفقیت آمیز با جذب ساب اسکریب های بیشتر
- دوم تلاش برای مطرح کردن نام ایران و ایرانی در سطح اول حسابهای پم و متاکوتس در سراسر جهان ( که با وجود تلاشهای زیاد انجام گرفته و داشتن تحلیلگران و تریدرهای برجسته در کشورمون هنوز آنچنان که باید و شاید این مهم به انجام نرسیده )
- سوم تلاش برای ارایه یکی از راههای رسیدن به سود پایدار و مستمر از این مارکت عظیم برای جامعه تریدری
اما نکات برجسته سیستم عملیاتی این حساب :
- از هیچ نوع اندیکاتور یا روشهای مرسوم تحلیلی استفاده نخواهد شد و تنها پایه اصلی معاملات مدلهای ابداعی خودم بر اساس فقط رفتارهای قیمتی خواهد بود.
- بر خلاف اکثر حسابهای مطرح در متاکوتس که عمدتا بدون استاپ هستند و به اعتقاد من مدت محدودی دوام خواهند داشت ..برای داشتن پایداری واقعی حساب و ریسک کاملا کنترل شده ان تمامی تریدها دارای تی پی و استاپ واقعی بوده و تمامی معاملات یا استاپ می خورند یا تی پی ( نه مارتینگلی داریم نه هجینگ )
- ریسک به ریوارد تمامی معاملات ۱ به ۲ بوده و ریسک هر پوزیشن در حدود ۵ درصد بالانس بیس خواهد بود.
- در پلان معاملاتی طراحی شده حداکثر سود و حداکثر زیان در یک دوره معاملاتی هفتگی مشخص بوده و با رسیدن به اونها ادامه عملیات تریدری به هفته بعدی منتقل خواهد شد.
- کاملا مخالف اورترید بوده و در صورت نداشتن شرایط مناسب معاملاتی ممکن است اصلا پوزیشنی در طول یک هفته گرفته نشود.
اگر علاقه وفرصتی دارید چند ماهی عملکرد این حساب را زیر نظر بگیرید و در صورت داشتن نتایج موفقیت آمیز از سیگنال های آن استفاده نمایید.
در پست های بعدی در رابطه با پوزیشن های گرفته شده بیشتر صحبت خواهم کرد.
به امید موفقیت همه دوستان
نظر