نوشته اصلی توسط بهزاد بهزادی
نمایش پست ها
اینکه کسی مطالب رو برای آموزش و یا انتقال مطالب به سایرین بگذاره بسیار هم عالیه و قابل تحسین هست. در دین ما هم آمده که اگر کسی یک واژه به من بیاموزد تا آخر عمر غلام اویم. بنابراین کسی ایرادی به این موضوع نگرفته که مطالب رو به همدیگر انتقال ندهیم.
نکته در اینجا، صحبت از کپی رایت هست. ظاهرا دوستان مفهوم کپی رایت رو به درستی نمی دونند. واژه عامیانه کپی رایت میشه دزدی. کسی مطلبی یا هر چیزی رو ارایه داده و به هر دلیل شخصی دوست نداره اون رو عمومی کنه و بابت اون هزینه دریافت می کنه. صحبت سر این نیست که این کار ماینر درست هست یا خیر! صحبت سر اینه که صاحب اثر به وضوح در اون جمله ای که از ایشان گذاشتم اشاره کرده ارایه این مطالب فقط برای یوزرهای رجیستر شده هست و تحت هیچ عنوانی نباید در جایی درج بشه.
و در انتها برای من جالب هست که خلیل عزیز خود را مدیر این انجمن می داند! اینکه شما دستوری می گویید کسی اینجا پست نزنه مفهومش چیه؟ مگر انجمن عمومی نیست؟ مگر اعضا در شرایط یکسانی نیستند؟ نظر اکثریت واضح هست و اون پیشنهاد من مورد تایید تقریبا همه و حتی مدیران بود.
در پایان اشاره کنم که تحصیلات برای انسانها شخصیت به ارمغان نمیاره که شما به تحصیلات سایرین استناد می کنید. شخصیت واقعی انسانها در سلامت فکری و روانی اونها هست. در حق الناس نخوردن است. در دروغ نگفتن و ریا کاری نکردن است. در کلاهبرداری و دزدی نکردن است.
باز هم میگم خلیل جان. همه اینجا از اینکه شما تحلیل بدهید و آنالیز کنید خوشحال می شویم و اینکه شما به قول خودتون فرصت ارایه تحلیل در انجمن رو ندارید بهانه نمیشه که تحلیل کس دیگری را که کپی رایت داره اینجا بگذارید.
ضمنا فراموش نکنید که زمانی که شما هنوز وارد دنیای فارکس نشده بودید، بنده مدیر الیوت تالار قیمتها بودم و با چندین هزار پست تحلیلی و آموزشی پر افتخار ترین عضو قیمتها بودم. من پست های تحلیلی شما رو در قیمتها به یاد ندارم! خوشبختانه در همین انجمن هم تک و توک دوستان قدیمی هستند که می دونند در قیمتها چه خبرها بود و از سوابق افراد آگاه هستند.
پست های تحلیلی منو به یاد ندارید در تاپیک روزانه پیام متشرعی؟ شادی خانوم در اینجا هستند و اون زمان روی تحلیل ماهانه تا ساعتی یورو به دلار کل انداختیم و هر دوی ما تحلیل کردیم ! جناب پورمند تاپیک جداگانه ای باز کردند و تمام پست های منو از تاپیک روزانه به اونجا منتقل دادن که دوستان از نظر علمی استفاده کنند ! چطور خاطر ندارید؟ یادتون رفته واقعا ؟؟؟
سوابق افراد بر همه آشکار هست و نیاز به توضیحی نیست !
پس نتیجه این شد که : نحلیل ها از نظر شماتیک تغییراتی ایجاد بشه ، متون انگلیسی به فارسی ترجمه بشه و در آخر من نظرات و انتقادات و تاییدیه ها... خودم بهش اضافه کنم بر اساس سبک کاری ایشون ! پس اگر تموم هست این تاپیک به روال خودش ادامه بده !
موفق باشید
نظر