نوشته اصلی توسط Cinder
نمایش پست ها
با سلام
من از مسئولین محترم فوروم عاجرانه تقاضا میکنم این لقبی که در مورد تحلیل گری به بنده عطا نموده اید را پس بگیرید ،، چون واقعآ داره مشگل ساز میشه
مشگل برای بنده که باید مرتبآ پاسخ کنایه ها را بدهم و مشگل برای یک عده دیگه که تاب و تحمل این موضوع را ندارند و مرتبا سعی در گرفتن اشکالات کار بنده هستند و یا مثل برخی دیگر که همه روزه یک ایدی جدید میسازند تا با ان ایدی نوع پوزیشنهای مسابقه شان را بپرسند ولی از قدیم الیام گفته اند تا مار راست نشه توی سوراخ نخواهد رفت
این تصویر زیر مربوط به تحلیلی است که بنده یکی دو ماه پیش در مورد یورو دلار گذاشته ام که در پست بالا مورد تمسخر جاهلانه دشمن دوست نمایمان قرار گرفته
من از کلیه دوستانی که دستی در تحلیل دارند تقاضا میکنم برای چند دقیقه با دقت به تصویر که انرا درشت کرده و با موقعیت فعلی در یکجا قرار داده ام بنگرید ترا به هر که میپرستید نمره این تحلیل چند باید باشه ،،( ضمن اینکه بنده از گذاشتن تحلیل های صحیح قبلی برای خودنمائی نفرت دارم ولی برای پاسخ به پست قبلی چاره ای غیر از ان نداشتم )
خوب این تا اینجای قضیه که مو به مو درست بوده میماند حرکات بعدی این ارز ،، که آنرا هم در پست بالا گذاشته ام که هنوز نه هفته جدید شروع شده و نه حرکات بعدی مشخصه
حالا یکبار دیگه متن دو جمله معترضه این دوستمان را یکبار دیگه بخونید ،، آیا غیر از تمسخر و توهین استنباط میکنید
بهر حال با همین حسادت ها و متلک ها کاری کرده اند که بنده مدتهاست دست و دلم برای گذاشتن تحلیل جدید پیش نمیره ،، اگر هنوز ناراحت هستید همین چند جمله را هم که اینطرف و آنطرف مینویسم را هم نخواهم نوشت شما را بخیر و ما را به سلامت
هنوز از مسئولین محترم تقاضای برگرداندنم به رتبه معمولی و حتی زیر معمولی را دارم ،،
فدای بچه های با مرام
نظر