نوشته اصلی توسط mohammad110
نمایش پست ها
چند وقتی بود مطلب نمینوشتم ولی چون دیدم به یک واژه زیادی کلید کردید گفتم جواب شما رو با سوال از خود شما بدم
تو تلوزیون ایران تبلیغ میکنن حدث بزنید مثلا فلان مسابقه فوتبال رو و جزو برندگان بشین آیا این هم قمار هست
یکی جنسی میخره بعد یه مدت ارزون میشه آیا اون قمار هست
یکی کارخونه داره و قمار هم نمیکنه ولی به علتی کارخونش آتیش میگیره ؟؟؟؟؟؟
بله همه اینها قمار هست و بهش میگن قمار زندگی
........................
حالا پیش خودتون فکر میکنید این چرندیات چیه نوشتم درست فهمیدین همه اینها چرند هست چون چیزی به نام قمار زندگی وجود خارجی نداره و انسانها شکست های خودشون رو با نام دادن قمار زندگی لاپوشونی کردن
ولی واقعیت اینه که در تمام طول زندگی همه جای اون برد و باخت وجود داره و شکست جزوی از اون هست ولی باید توجه کنیم که در مقابل شکست ها پیروزی ها وجود دارن
در کار فارکس هم که بزرگترین بازار مالی هست به علت اینکه اهرم داده میشه به فرد این شکست و پیروزی به اندازه اهرم بیشتر میشه کار این بازار بر اساس شکست و پیروزی مداوم ((((سود ها و ضرر ها ))))) بنا نهاده شده و به علت اینکه اینده اون معلوم نیست یعنی آینده چارت که هنوز نیومده به همین علت بیشتر افراد اون رو با قمار مقایسه میکنن که 100 البته کار اشتباهی هست
نمیدونم چرا همه این کار رو با تجارت واقعی مقایسه نمیکنن
کاش در ایران هم مثل دیگر کشور ها از اول آموزش داده میشد که آقا یا خانوم محترم این هم یک بازار هست و اصول کار با اون اینطوری هست در اون صورت این همه آدم جذب این کار نمیشدن
بخدا بیشتر این آدما مثل خود من ابتدا فکر میکردن فارکس دستگاهی هست که پول میسازه و آرزوهاشون رو برآورد میکنه بخدا اینطور نیست اصول رو رعایت کنید و یاد بگیرین من به شما قول میدم سود کنید
البته منظور از سود مختلف هست من سود معقول 10 درصد در ماه رو میگم که غیر قابل رسیدن در سایر کار ها هست
اگه برنامه کاری در این شغل ندارید همین الان کنارش بگذارید
اگه میبینید نمیتونین در این کار موفق بشین برید سراغ شغل دیگه
زمان رو از دست ندید زمان بهترین چیزی هست که دارید ازش خوب استفاده بکنید
شغل فقط فارکس نیست
من خودم به شغل اصلی خودم برگشتم کنارش فارکس هم کار میکنم الان زندگیم بهتر شده از قبل بهتر کار میکنم هم فارکسو هم شغل اصلیم رو
نظر