اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

چقدر حاضرید برای اموزش فارکس هزینه کنید؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

نوشته اصلی توسط mohammad110 نمایش پست ها
    چرا باید این همه وقت در این کار گذاشته بشه؟

یا حداقل از همون اول گفته بشه قراره یه قمار باز موفق بشی که طرف حساب و کتاب دستش بیاد

چند وقتی بود مطلب نمینوشتم ولی چون دیدم به یک واژه زیادی کلید کردید گفتم جواب شما رو با سوال از خود شما بدم

تو تلوزیون ایران تبلیغ میکنن حدث بزنید مثلا فلان مسابقه فوتبال رو و جزو برندگان بشین آیا این هم قمار هست

یکی جنسی میخره بعد یه مدت ارزون میشه آیا اون قمار هست

یکی کارخونه داره و قمار هم نمیکنه ولی به علتی کارخونش آتیش میگیره ؟؟؟؟؟؟

بله همه اینها قمار هست و بهش میگن قمار زندگی

........................

حالا پیش خودتون فکر میکنید این چرندیات چیه نوشتم درست فهمیدین همه اینها چرند هست چون چیزی به نام قمار زندگی وجود خارجی نداره و انسانها شکست های خودشون رو با نام دادن قمار زندگی لاپوشونی کردن

ولی واقعیت اینه که در تمام طول زندگی همه جای اون برد و باخت وجود داره و شکست جزوی از اون هست ولی باید توجه کنیم که در مقابل شکست ها پیروزی ها وجود دارن

در کار فارکس هم که بزرگترین بازار مالی هست به علت اینکه اهرم داده میشه به فرد این شکست و پیروزی به اندازه اهرم بیشتر میشه کار این بازار بر اساس شکست و پیروزی مداوم ((((سود ها و ضرر ها ))))) بنا نهاده شده و به علت اینکه اینده اون معلوم نیست یعنی آینده چارت که هنوز نیومده به همین علت بیشتر افراد اون رو با قمار مقایسه میکنن که 100 البته کار اشتباهی هست

نمیدونم چرا همه این کار رو با تجارت واقعی مقایسه نمیکنن

کاش در ایران هم مثل دیگر کشور ها از اول آموزش داده میشد که آقا یا خانوم محترم این هم یک بازار هست و اصول کار با اون اینطوری هست در اون صورت این همه آدم جذب این کار نمیشدن

بخدا بیشتر این آدما مثل خود من ابتدا فکر میکردن فارکس دستگاهی هست که پول میسازه و آرزوهاشون رو برآورد میکنه بخدا اینطور نیست اصول رو رعایت کنید و یاد بگیرین من به شما قول میدم سود کنید

البته منظور از سود مختلف هست من سود معقول 10 درصد در ماه رو میگم که غیر قابل رسیدن در سایر کار ها هست
    اگه برنامه کاری در این شغل ندارید همین الان کنارش بگذارید
    اگه میبینید نمیتونین در این کار موفق بشین برید سراغ شغل دیگه
    زمان رو از دست ندید زمان بهترین چیزی هست که دارید ازش خوب استفاده بکنید

شغل فقط فارکس نیست
    من خودم به شغل اصلی خودم برگشتم کنارش فارکس هم کار میکنم الان زندگیم بهتر شده از قبل بهتر کار میکنم هم فارکسو هم شغل اصلیم رو

نظر

نوشته اصلی توسط ramin7500 نمایش پست ها
      چند وقتی بود مطلب نمینوشتم ولی چون دیدم به یک واژه زیادی کلید کردید گفتم جواب شما رو با سوال از خود شما بدم

تو تلوزیون ایران تبلیغ میکنن حدث بزنید مثلا فلان مسابقه فوتبال رو و جزو برندگان بشین آیا این هم قمار هست

یکی جنسی میخره بعد یه مدت ارزون میشه آیا اون قمار هست

یکی کارخونه داره و قمار هم نمیکنه ولی به علتی کارخونش آتیش میگیره ؟؟؟؟؟؟

بله همه اینها قمار هست و بهش میگن قمار زندگی

........................

حالا پیش خودتون فکر میکنید این چرندیات چیه نوشتم درست فهمیدین همه اینها چرند هست چون چیزی به نام قمار زندگی وجود خارجی نداره و انسانها شکست های خودشون رو با نام دادن قمار زندگی لاپوشونی کردن

ولی واقعیت اینه که در تمام طول زندگی همه جای اون برد و باخت وجود داره و شکست جزوی از اون هست ولی باید توجه کنیم که در مقابل شکست ها پیروزی ها وجود دارن

در کار فارکس هم که بزرگترین بازار مالی هست به علت اینکه اهرم داده میشه به فرد این شکست و پیروزی به اندازه اهرم بیشتر میشه کار این بازار بر اساس شکست و پیروزی مداوم ((((سود ها و ضرر ها ))))) بنا نهاده شده و به علت اینکه اینده اون معلوم نیست یعنی آینده چارت که هنوز نیومده به همین علت بیشتر افراد اون رو با قمار مقایسه میکنن که 100 البته کار اشتباهی هست

نمیدونم چرا همه این کار رو با تجارت واقعی مقایسه نمیکنن

کاش در ایران هم مثل دیگر کشور ها از اول آموزش داده میشد که آقا یا خانوم محترم این هم یک بازار هست و اصول کار با اون اینطوری هست در اون صورت این همه آدم جذب این کار نمیشدن

بخدا بیشتر این آدما مثل خود من ابتدا فکر میکردن فارکس دستگاهی هست که پول میسازه و آرزوهاشون رو برآورد میکنه بخدا اینطور نیست اصول رو رعایت کنید و یاد بگیرین من به شما قول میدم سود کنید

البته منظور از سود مختلف هست من سود معقول 10 درصد در ماه رو میگم که غیر قابل رسیدن در سایر کار ها هست
      اگه برنامه کاری در این شغل ندارید همین الان کنارش بگذارید
      اگه میبینید نمیتونین در این کار موفق بشین برید سراغ شغل دیگه
      زمان رو از دست ندید زمان بهترین چیزی هست که دارید ازش خوب استفاده بکنید

شغل فقط فارکس نیست
      من خودم به شغل اصلی خودم برگشتم کنارش فارکس هم کار میکنم الان زندگیم بهتر شده از قبل بهتر کار میکنم هم فارکسو هم شغل اصلیم رو
      عرضم به حضور شما که معنی قمار یعنی ریسک کردن زیاد چیزی (میشه گفت ریسک نامعقول)
      اگه پستهای بنده را به دقت خونده باشید گفتم این بازار برای عده ای اکثرا قمار هست و برای عده ای بیزینس.
      برای کسانی بیزینس هست که دراودان حساب بالای 2 درصد نره که با این شرایط شما خودتم بکشی بالای 30 40 درصد در سال نمیرسی.
      اما کسانی که حاضرن ریسک بیشتری کنند و اصطلاحا قمار کنن یک در 10000 احتمالا برنده خواهند بو در حالت طولانی مدت.
      باز برای اینکه بیشتر متوجه بشید دارید قمار میکنید همین الان برید خونه و ماشین و هرچی دارید بفروشید بزارید تو مارکت و با همین درصد الان ریسک کنید.
      اگه تونستید من اونوقت قبول میکنم شما قمار نمیکنید.
      کسی که در طی 3 یا 5 سال گذشته سود کرده و نهایتا در بدترین حالت ممکن 2 درصد حساب وارد فاز منفی شده فکر میکنید میترسه اینکارو بکنه؟
      برای همین اگه پست من رو خونده باشید نفر اول که قراره سرمایه ملیون دلاری مدریت کنه کسی هست که Worst Drawdown=1.9%
      خوب فکر میکنید این شخص با این سیستمش مثل من و شما دچار عوامل روانی میشه؟
      اگه فردا کره شمالی به امریکا موشک بزنه خیالش جمع هست که حسابش نهایتا 2 درصد وارد فاز منفی میشه.

من و شما و خیلیها اینجا داریم روی پولی که خیلی از دست دادنش بهمون صدمه نمیزنه قمار میکنیم.چون اگه بره هم خیلی وضعمون بد نمیشه .هر چند , چند نفری میشناسم که سکته کردند رو اینکار. در هر صورت قماربازان خیلی کمی در این بازار موفق خواهند بود.امارش مشخصه.

نظر

نوشته اصلی توسط hamidrezam نمایش پست ها
        اون که فرمودید ایران تورم نامتعارف داره درست
        اما این جمله رو من هنوزم متوجه نشدم!

یعنی واقعا در کشورهای دیگه به سرمایه های بانکی در کل سال فقط یک درصد سود میدن!؟!؟!؟
        کشور به کشور فرق می کنه. یک درصد که خیلی خوبه دوست من! اکثر بانک ها زیر نیم درصد در سال رو سپرده سود می دهند و یا اصلا نمی دهند. ضمنا اونجا چیزی به نام سپرده چند ساله نداریم.

کلا در کشورهایی با اقتصاد سالم افراد پول رو بیشتر برای نگهداری در بانک می گذارند نه به قصد سود آوری.

بنده در انگلیس حساب دارم و نیم درصد سود سالیانه می گیرم. در سوییس هم حساب دارم و صفر درصد سود می گیرم.

این هم بگم که اونجا سود بانکی رو بر اساس شرایط اقتصادی تعیین می کنند که متغیر هست.

الان نرخ بهره بانکی آمریکا حدود 0.25 درصد هست در حالی که نرخ بهره بانکی ایران حدود 25 درصد هست یعنی 100 برابر!

به نظرم همین تورم کاذب و گول زننده کشور هست که باعث میشه تریدرهای ایرانی به اشتباه سودهای 20 درصد در سال رو کم می دونند، در حالی که شما اگر 10 درصد هم در سال در اونطرف سود کنید یک سوپر تریدر هستید. کلا مقوله ایران و دنیای غرب و مقوله ریال و ارزهای خارجی دو مبحث کاملا جدا از هم هست که نباید اشتباه گرفته بشه.

ارادتمند- بهزاد

نظر

محمد جان

یک مثل هست که میگه نرود میخ آهنین در سنگ. در این سالها به کرات شاهد اینگونه مقابله ها با واقعیات این بازار بوده ام و هر زمان صحبت دیدگاه معقول به بازار و مباحثی مانند حفظ سرمایه، اعتقاد به عدم قطعیت، مدیریت سرمایه و سودآوری میشه تعداد زیادی ( به اندازه همان 99 درصد) در جبهه دیدگاه مخالف قرار می گیرند. ایرادی هم نداره. هر کس مختاره جوری به موضوع نگاه کنه. و خیلی ها باید بارها و بارها سرشون به سنگ بخوره تا متوجه واقعیات بازار بشوند.

افرادی که مدعی سودهای رویایی هستند هنوز توانایی ارایه یک استیتمنت سه ماهه رو که اصول مدیریت سرمایه در اون رعایت شده باشه رو ندارند. و اینکه خیلی ها میگن ما برای 3000 دلار ناقابل ( که البته 10 میلیون تومان می ارزد!) استیتمنت نمی گذاریم، از اون حرفهاست اون هم در زمانی که حاضرم قسم بخورم بالای 90 درصد تریدرهای ایرانی زیر 1000 دلار سرمایه تریدشون هست!

متاسفانه هنوز خیلی از مدعیان رو می بینیم که حتی حاضر نیستند برای تریدهاشون استاپ بگذارند. با لات سایز سنگین (بدون رعایت مدیریت سرمایه) وارد بازار میشن و تصور می کنند سود چند پیپی که به دلیل لات سایز بالا قابل توجه شده سود واقعی هست.

بعضی اوقات فکر می کنم ممنوعیت فعالیت بروکرها در ایران یکی از بزرگترین خدمت هایی بود که شد. متاسفانه ذهنیت حاکم بر جامعه تریدری به قدری خام و نپخته هست که هر بار این مباحث باز میشه جز تاسف چیزی عاید انسان نمیشه.

امیدوارم روزی برسه که برای اینکه اسم حرفه ای و یا استاد رو در این بازار یدک بکشیم اول در بوته آزمایش قرار بگیریم.

ارادتمند- بهزاد
          ویرایش توسط بهزاد بهزادی : https://www.traderha.com/member/5272-بهزاد-بهزادی در ساعت 04-01-2013, 01:42 PM

نظر

Re: چقدر حاضرید برای اموزش فارکس هزینه کنید؟

نوشته اصلی توسط بهزاد بهزادی نمایش پست ها
            کشور به کشور فرق می کنه. یک درصد که خیلی خوبه دوست من! اکثر بانک ها زیر نیم درصد در سال رو سپرده سود می دهند و یا اصلا نمی دهند. ضمنا اونجا چیزی به نام سپرده چند ساله نداریم.

کلا در کشورهایی با اقتصاد سالم افراد پول رو بیشتر برای نگهداری در بانک می گذارند نه به قصد سود آوری.

بنده در انگلیس حساب دارم و نیم درصد سود سالیانه می گیرم. در سوییس هم حساب دارم و صفر درصد سود می گیرم.

این هم بگم که اونجا سود بانکی رو بر اساس شرایط اقتصادی تعیین می کنند که متغیر هست.

الان نرخ بهره بانکی آمریکا حدود 0.25 درصد هست در حالی که نرخ بهره بانکی ایران حدود 25 درصد هست یعنی 100 برابر!

به نظرم همین تورم کاذب و گول زننده کشور هست که باعث میشه تریدرهای ایرانی به اشتباه سودهای 20 درصد در سال رو کم می دونند، در حالی که شما اگر 10 درصد هم در سال در اونطرف سود کنید یک سوپر تریدر هستید. کلا مقوله ایران و دنیای غرب و مقوله ریال و ارزهای خارجی دو مبحث کاملا جدا از هم هست که نباید اشتباه گرفته بشه.

ارادتمند- بهزاد
            با عرض ارادت
            من جای شما میزاشتم استرالیا با ۶ درصد سود سالیانه
            نوسانات دلار استرالیا نسبت به دلار هم که خودتون وارد ترین
            یک فروش فارکسی برای تبدیل نیاز داره و استفاده مفید از سود ۶ درصد

Meta.me.cc!! Trader.meta@ymail
            ویرایش توسط hdtrader : https://www.traderha.com/member/7025-hdtrader در ساعت 04-03-2013, 04:07 PM

نظر

محمد جان

بعضی اوقات فکر می کنم ممنوعیت فعالیت بروکرها در ایران یکی از بزرگترین خدمت هایی بود که شد. متاسفانه ذهنیت حاکم بر جامعه تریدری به قدری خام و نپخته هست که هر بار این مباحث باز میشه جز تاسف چیزی عاید انسان نمیشه.

امیدوارم روزی برسه که برای اینکه اسم حرفه ای و یا استاد رو در این بازار یدک بکشیم اول در بوته آزمایش قرار بگیریم.

ارادتمند- بهزاد
              سلام
              به نظرم حتی اگه همه هم خام باشند و استاپ نزارند و ضرر کنند بازم شفافیت بهتر از ابهام و ممنوعیت.
              شکر خدا که مملکت همش شده ممنوعیت

نظر

محمد جان

افرادی که مدعی سودهای رویایی هستند هنوز توانایی ارایه یک استیتمنت سه ماهه رو که اصول مدیریت سرمایه در اون رعایت شده باشه رو ندارند. و اینکه خیلی ها میگن ما برای 3000 دلار ناقابل ( که البته 10 میلیون تومان می ارزد!) استیتمنت نمی گذاریم، از اون حرفهاست اون هم در زمانی که حاضرم قسم بخورم بالای 90 درصد تریدرهای ایرانی زیر 1000 دلار سرمایه تریدشون هست!

ارادتمند- بهزاد
                سلام دکتر
                خوشحال شدم دیدمتون ( البته پستتونو )
                دکتر من میتونم یه همچین استیتمنتی رو ارائه بدم میخواستم بدونم هنوز هم سر حرفتون هستین ؟
                فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
                  سلام دکتر
                  دکتر من میتونم یه همچین استیتمنتی رو ارائه بدم میخواستم بدونم هنوز هم سر حرفتون هستین ؟
                  محسن جان
                  دوزار بده آش به همین خیال باش.

من دوماهه دارم استیتمنت میزارم حتی حاضر نشده یه تشکر زیر پست من بزنه.

البته هدف من چیز دیگریست برادر

نظر

نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
                    سلام دکتر
                    معلومه که دکتر سر حرفش هست!!!مگه تاریخ مصرف داشته؟؟؟ شما استیتمنت رو ارائه بده شیرینیه اون 3000دلاری که می گیری هم یادت نره!

نوشته اصلی توسط مهدی ضرغامی وحید نمایش پست ها
                    محسن جان
                    دوزار بده آش به همین خیال باش.

من دوماهه دارم استیتمنت میزارم حتی حاضر نشده یه تشکر زیر پست من بزنه.

البته هدف من چیز دیگریست برادر

مهدی جان شما هم به دل نگیر دکتر کلا مزاجش اینه! نوک دماغ به بعد رو سخت می بینه! ( مگر به نیت انتقاد ! ) هر ازگاهی هم نیت می کنه که کورس الیوت رو بصورت رایگان ارائه بده و کلی جنجال و هیاهو ایجاد میشه ولی یهو همه تصمیم می گیرن که تا دکتر کورس رو گذاشت واسه دانلود ، ببرن بفروشن و میلیونر بشن! واسه همین هم دکتر پشیمون می شه!!! ( الان هم که ظاهرا این کورس جایی ارائه شده و رایگان هم هست فقط واسه رایت دی وی دی و پستش 80هزار تومن می گیرن . ( می دونی که دی وی دی ها رو با دست رایت می کنن و از طریق dhl هم پست می شه واسه همین یه نموره هزینه اش زیاد می شه))
                    کلا روابط با دکتر رو زیاد نباید سخت گرفت !!!
                    ویرایش توسط lucifer_quest : https://www.traderha.com/member/3602-lucifer_quest در ساعت 06-30-2013, 07:34 PM
                    تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
                    که رحــ ـم اگر نکند مدعـی ، خدا بکنـــد

نظر

• عاشق این پستهای آقا فرشیدم. هر پستی میزنه میام میخونم. هم طرز فکریش هم نوع کلامش خیلی شبیه خودمه. مخصوصا رک بودنش.

عشقی داداش دمت گرم.

ارادتمند-------------امیر
                      تحلیلهای عددی TwiMm

قشنگتر از صد هزار تحلیل

چون گردنم از مو باریکتره و زورم به روند نمی رسه فقط در جهت روند معامله می کنم

نظر

• نوشته اصلی توسط TwiMm نمایش پست ها
                        عاشق این پستهای آقا فرشیدم. هر پستی میزنه میام میخونم. هم طرز فکریش هم نوع کلامش خیلی شبیه خودمه. مخصوصا رک بودنش.

عشقی داداش دمت گرم.

ارادتمند-------------امیر
                        خیلی مخلصیم رفیق .
                        ایشالا روند زندگیت همیشه صعودی باشه !
                        تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
                        که رحــ ـم اگر نکند مدعـی ، خدا بکنـــد

نظر

• ارش گل ، فرشید عزیز

ما در مورد فروم های که از هیچ نظر قابل بحث نیستند حرفی نمیزنیم وفعالیت هاشون به اینجا ربطی نداره .

از خودتون بگید ، چه خبر؟ آرش جان میای شیراز خبر نمیدیا... شمارت چندبار پیامک زدم مثلا اینکه خاموش کردی و به دستت نمیرسید
                          آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

• به نظره من آموزش و این چیزا وقتی ارزش پیدا میکنه که نتیجه بده مثله سرمایه گذاری میمونه سرمایه گذاری اگه نتیجه بده آدم هرچی سرمایه داشته باشه میزاره پس اینم اگه آموزشش واقعا نتیجه بخش باشه آدم هرچی سرمایه داره میزاره

نظر

• وقتی یه شغلی که تو همه دنیا با کلی طرفدار داره انجام میشه و تو مملکت ما توسط چند نفر ابله بیسواد ممنوع اعلام شده یاد گرفتنش شاید خوب باشه ولی وقتی نتونی از دانشت استفاده کنی به چه دردی میخوره؟

نظر

• سلام

اگر کسی سیستم معاملاتی داشته باشه ، که برای لحظه لحظه بازار مثل یک کاتالوگ به شما بگه دقیقا چیکار کنید ، سیستم سودده باشه ، براتون تریدلایو کنه ، استیتمنت طولانی مدت مثبت داشته باشه و ... برای یادگیری این سیستم چقدر ارزش داره هزینه کنی؟ صد دلار ، هزار؟ ده هزار؟ صدهزار یا ... ؟

نظر

پردازش ...
                                X