اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

آیا فرصت سود اوری در بورس تهران بیشتر هست یا فارکس ؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

از اول تاپیک تا آخر همه را مطالعه کردم ...درکل هر کی به نوبه خودش درست میگه وتجربات خودشو
    درنهایت هر شخصی به راهی که ایمان آورده یا حداقل باور داره حتی اگه در ضرر هم باشه ادامه خواهد داد.

درضمن ندیدم کسی به موضوع "دراو داون" اشاره ای کرده باشد.

موفق باشید

نظر

یکی از مهمترین معایب بازارهای مالی ایران این هست که در اون مدیریت سرمایه حذف میشه من خودم سال 18/2/1384 در بورس ایران سهام کربن ایران 580 تومان خریدم بعد ار یک روز 19/2/1384 نمادش برای برگزاری مجمع بسته شد بعد از یک سال که باز شد به زور و 4 ماه تو صف بودن فروختم 240 تومانولی در فارکس ورود و خروج دست خودمه در صورتی که بروکر قیمت رو دستکاری نکنه ایرانیها تو این بازار 100% موفق میشن

نظر

نتیجه نظر سنجی با واقعیت .....

در کل در فارکس پول در اوردن سخت و دشوار ولی تحلیل کردن اسان !

در بورس ایران پول دراوردن اسان ولی تحلیل کردن و انتخاب شرکت برای سرمایگذاری سخت و دشوار !
        در ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !

اساس کار در ف ا ر کس مدیریت سرمایه با یک توجیه تکنیکال هست !

همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !

همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !

نظر

واقعا خیلی دوست دارم کسانی که معتقدند در بورس ایران میتوان بر اساس تحلیل تیکنیکال سود کردند چند نمونه بیان کنند ؟

پذیرفتن این موضوع برایم خیلی سنگین هست !

این پست چند ماه پیش وشته بودم ! جوابش هم پیدا کردم ! در یک وبلاگی که قبلا فعال بود نمونه از تحلیل کلاسیک گذاشتم که عالی جواب داد !

وبلاگ

موفق باشید
          در ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !

اساس کار در ف ا ر کس مدیریت سرمایه با یک توجیه تکنیکال هست !

همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !

همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !

نظر

ریسک ساختاری بازار ارز خیلی کمتر هست. نه بسته شدن نماد هست و نه دستکاری های قیمت توسط حقوقی ها بزرگ. منتهی بحث اهرم هاست که خیلی ها از نظر روانی توان مدیریت این بحث را ندارند.

نظر

به نظر من فارکس چون در فارکس می شود نوسان یری کرد البته باید راه بروکرهای درست حسابی به ایران باز باشد با این بروکرها درست حسابی نمی شود کار کرد

نظر

نوشته اصلی توسط AIO نمایش پست ها
                ریسک ساختاری بازار ارز خیلی کمتر هست. نه بسته شدن نماد هست و نه دستکاری های قیمت توسط حقوقی ها بزرگ. منتهی بحث اهرم هاست که خیلی ها از نظر روانی توان مدیریت این بحث را ندارند.
                علی جان شما که استاد این کار هستید و نیاز به گفتن بنده نیست ، بازارها از نظر ساختاری مورد بررسی قرار بدیم ، بورس ایران چیزی به عنوان رقابت وجود نداره به دلیل دست های پنهان ... اما بازار ارز حداقل میدانیم کیا بالا و پایینش میکنن و منطفی در آن یافت میشه !

اهرم مانند شمشیر دو لبه هست که بسته به فرد میتواند در جهت سود یا ضرر گام بردارد .

عزیزی

نوشته اصلی توسط zoomer20 نمایش پست ها
                به نظر من فارکس چون در فارکس می شود نوسان یری کرد البته باید راه بروکرهای درست حسابی به ایران باز باشد با این بروکرها درست حسابی نمی شود کار کرد
                خدا رو شاکریم که افراد به بودن بروکرهای متقلب پی بردند .

تنها بروکر معنبر در ایران فقط پرسپولیس هست و الباقی برای خالی کردن جیب ملتمان راهی سرزمینمان شدند

ارادت
                آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

من هم معتقدم ریسک بازار فارکس خیلی زیاد هست و اگه یه امار دقیق وجود داشته باشه که بتونه در صد ایرانی های موفق در فارکس رو نشون بده خیلی چیز ها مشخص میشه .ولی بورس ریسکش کمتره وسود دهی معقول داره

نظر

به نظر من فرصت های سود آوری در فارکس خیلی بیشتر هستن. اما مهم استفاده از این فرصتهاست که خیلی با موانع و مشکلات بیشتری همراهه مخصوصا برای ما ایرانیها. مثلا کسی که تو بورس ایران میاد 100 میلیون تومن سرمایه گزاری میکنه با درجه امنیت بالا جرات اینکه همچین ریسکی رو در فارکس انجام بده نداره، اونم بخاطر نبود یک بروکر درست و حسابی و نامدار با پشتوانه و پیشینه قوی مثل نمونه هایی که اروپایی ها و امریکاییها استفاده میکنن و هیچ کدوم به ایرانیها خدمات نمیدن!
                    بورس ایارن هم مشکلات خودش رو داره اما همین درجه امنیت سرمایه گذاری بالاتری که نسبت به فارکس داره مزیت خیلی بیشتری هستش. درسته که فرصتهای به مرانب کمتری میده اما اگر در همین بازار ناکارا هم درست تحلیل و ترید کنیم سود سرشاری رو میده.
                    شاد باشید
                    ﻳﺎﺩﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻴﻜﻪ ﻧﻔﺲ ﻣﻲ ﻛﺸﻴﺪ ﺑﺮاﻱ ﺁﻏﺎﺯﻱ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻫﺮﮔﺰ ﺩﻳﺮ ﻧﻴﺴﺖ.

نظر

• آیا سوداوری در فارکس بیشتر . . .

اصل این سوال اشتباه هست
                      مثل این هست که شما بگید
                      آیا رانندگی با ماشین بهتر هست یا خلبانی با هواپیما
                      اگر رانندگی بلد نباشی یا خلبانی بلد نباشید فرقی نمیکنه چون در نهایت تصادف یا سقوط میکند
                      در فارکس نقل و انتقال مالی برابر است با یک ماه وال استریت
                      حالا نقل و انتقال مالی در بورس ایران هست اپسیلون
                      تریدهای حرفه ای بدون اندیکاتور
                      در این سایت و در تلگرام
                      SmartSignalFX@

نظر

• ویرایش میکنم
                        در فارکس نقل و انتقال
                        یک روز مالی برابر است با یک ماه وال استریت
                        تریدهای حرفه ای بدون اندیکاتور
                        در این سایت و در تلگرام
                        SmartSignalFX@

نظر

• با سلام

پست های مربوط به ساز و کار بروکرها به تاپیک مناسب منتقل شد:

http://forum.broker-fa.com/f34/%D8%A...8C%D9%85-2596/

با احترام

نظر

• مسلما پتانسیل بالای سودآوری در فارکس اصلا قابل مقایسه با بورس نیست. در نتیجه ریسک کار هم بالا میرود اما اگر تریدری مسائل روانشناسی و مدیریت ریسک و قوانین ترید را رعایت کند با یک استراتژی قابل قبول میتواند سود مداوم در فورکس داشته باشد.
                            خودتو بذار جای قیمت!

sigpic

نظر

• سلام

در حال حاضر هم کسانی هستند توی ایران که تو بازار فارکس فعال باشند؟
                              وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ
                              AND WHOEVER PUT HIS TRUST IN ALLAH, THEN HE WILL SUFFICE HIM
                              ::تمام نا تمام من با تو تمام می شود::

نظر

• نوشته اصلی توسط Waiter نمایش پست ها
                                سلام

در حال حاضر هم کسانی هستند توی ایران که تو بازار فارکس فعال باشند؟
                                سلام

پس ما چکار میکنیم؟ مرحبا
                                آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

پردازش ...
                                X