اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

آیا فرصت سود اوری در بورس تهران بیشتر هست یا فارکس ؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• این که خیلی خوبه

چون من شنیده بودم تو ایران دیگه اجازه فعالیت نمیدن.

ممنون میشم اگر بفرمایید چطور من هم میتونم وارد بازار فارکس بشم.

مرسی
    وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ
    AND WHOEVER PUT HIS TRUST IN ALLAH, THEN HE WILL SUFFICE HIM
    ::تمام نا تمام من با تو تمام می شود::

نظر

• بله . من هم ميخواستم وارد بازار فاركس بشم.
      من هم ممنون ميشم بهم بگيد چي كار كنم.

نظر

• نوشته اصلی توسط Waiter نمایش پست ها
        این که خیلی خوبه

چون من شنیده بودم تو ایران دیگه اجازه فعالیت نمیدن.

ممنون میشم اگر بفرمایید چطور من هم میتونم وارد بازار فارکس بشم.

مرسی
        نوشته اصلی توسط sipros نمایش پست ها
        بله . من هم ميخواستم وارد بازار فاركس بشم.
        من هم ممنون ميشم بهم بگيد چي كار كنم.
        چند نفر می تونند بیان و صادقانه به این بنده های خدا بگن که عمر و زندگیشون حداقل تا 4-5 سال به فنا میره تا بتونند به سود برسند و بهتر هستش که این کار رو نکنند چون درصد موفقیت توی این بازار همان طور که اکثر شما شنیده اید فقط کمتر از 5 درصد هستش. و همه فکر می کنند که یک روز میرسه که جزء این 5 درصد باشند.

ولی اگر بتونید بعد از سال های جزو این درصد بشید و اگر بشید شاید بتونید در یک سال ضرر های 5 سال رو جبران کنید.
        امضاء

نظر

• نوشته اصلی توسط بانوی شرقی نمایش پست ها
          چند نفر می تونند بیان و صادقانه به این بنده های خدا بگن که عمر و زندگیشون حداقل تا 4-5 سال به فنا میره تا بتونند به سود برسند و بهتر هستش که این کار رو نکنند چون درصد موفقیت توی این بازار همان طور که اکثر شما شنیده اید فقط کمتر از 5 درصد هستش. و همه فکر می کنند که یک روز میرسه که جزء این 5 درصد باشند.

ولی اگر بتونید بعد از سال های جزو این درصد بشید و اگر بشید شاید بتونید در یک سال ضرر های 5 سال رو جبران کنید.

چه اشکالی داره ! بزار این بنده خدا ها هم بیان تو این بازار

یه سفره ای پهنه ، نشستیم دور هم ....
          پـــــایان تنهایی آغـــاز بازار است

نظر

مهربان حرف شما درست !

اما ما داریم تلاش میکنیم با انتقال آموزه هایمان این زمان را به حداقل برسانیم.

علم اگر قابل انتقال نبود ، دنیا به سمت پیشرفتگی سوق پیدا نمیکرد و این در مورد تمام علوم صدق میکنه !

اگر قرار بر این هست که دوستان را از ریسک ها آگاه کنیم باز حرفی نیست ، هر بازاری که بازدهی داشته باشد شامل ریسک هست حالا هر سهام ، کالا ... که مد نظر دارید

مثال زنده بزنم؟ سهام مخابرات که در کوتاه مدت منفی شد اگر فصد سوداگری بود شما ریسک کردید . ریسکش کجاست؟ ریسکش فرصت سوداگری است ، یعنی چی؟ یعنی اینکه در مدتی که پولت روی سهام مخابرات خوابیده و منفی خورده میتونستی کارای دیگه انجام بدی و سود کنی و سر فرصت دوباره وارد بشی ، بستگی داره دیدگاه شما چی باشه ، سرمایه گذاری یا سوداگری

پول ارزش زمانی داره ! اعتقاد دارم یهودیی ها این مقوله رو به خوبی درک کردند که به چنین ثروت های هنگفت رسیده اند !

ما در تجارت به دنبال جای هستیم که علاوه بر حفظ ارزش پول در برابر تورم ، سودی کسب کنیم که از نرخ سپرده در بانک ها و دارایی های کم بازده بیشتر باشه !

حرف زیاد هست ، دوست دارم هر وقت صحبتی میشه از دو جنبه خوب و بد بررسی بشه نه صرفاً یک لبه را سنگین کنیم و در بوق و کرنا قرار بدیم.

ارادتمند - خلیل
            ویرایش توسط عبدالرحمان : https://www.traderha.com/member/7755-عبدالرحمان در ساعت 09-14-2013, 12:21 PM
            آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

• نوشته اصلی توسط Rahmani نمایش پست ها
              مهربان حرف شما درست !

علم اگر قابل انتقال نبود ، دنیا به سمت پیشرفتگی سوق پیدا نمیکرد و این در مورد تمام علوم صدق میکنه !

اگر قرار بر این هست که دوستان را از ریسک ها آگاه کنیم باز حرفی نیست ، هر بازاری که بازدهی داشته باشد شامل ریسک هست حالا هر سهام ، کالا ... که مد نظر دارید

مثال زنده بزنم؟ سهام مخابرات که در کوتاه مدت منفی شد اگر فصد سوداگری بود شما ریسک کردید . ریسکش کجاست؟ ریسکش فرصت سوداگری است ، یعنی چی؟ یعنی اینکه در مدتی که پولت روی سهام مخابرات خوابیده و منفی خورده میتونستی کارای دیگه انجام بدی و سود کنی و سر فرصت دوباره وارد بشی ، بستگی داره دیدگاه شما چی باشه ، سرمایه گذاری یا سوداگری

پول ارزش زمانی داره ! اعتقاد دارم یهودیی ها این مقوله رو به خوبی درک کردند که به چنین ثروت های هنگفت رسیده اند !

ما در تجارت به دنبال جای هستیم که علاوه بر حفظ ارزش پول در برابر تورم ، سودی کسب کنیم که از نرخ سپرده در بانک ها و دارایی های کم بازده بیشتر باشه !

حرف زیاد هست ، دوست دارم هر وقت صحبتی میشه از دو جنبه خوب و بد بررسی بشه نه صرفاً یک لبه را سنگین کنیم و در بوق و کرنا قرار بدیم.

ارادتمند - خلیل
              مجددا سلام و ارادت

جناب اقای رحمانی گرامی من با بسیاری از قسمت های فرمایش شما موافق هستم و اینکه خیلی از شما کاربران سعی دارید تا زمان 4-5 سال ذکر شده رو کم کنید و این کار رو با انتقال دانشی که دارید میخواهید انجام بدهید کاملا درست است.

حقیقت را بخواهید به نظر من تمام کسانی که به سمت این بازار تشویق میشوند تا دلمان بخواهد در باغ سبز دیده و از خوبی های ان شنیده اند ولی کمتر کسی رو دیدم که به قول شما دو طرفه صحبت کند و افراد را از ریسک های ان نیز اگاه سازد که بدون دانش و تمرین و تا رسیدن به یک حد قابل قبول وارد این بازار نشود.

اینکه فرصت های سود اوری این بازار زیاد است و هر بازاری ریسک خودش را دارد و سایر فرمایش های شما رو قبول دارم ولی من هم یک مثال بزنم و شاید نوشته های قبلی من هم به نوعی تحت تاثیر یک پیام خصوصی بوده که یکی از کاربران ان رو ارسال کرده بودند.

جناب رحمانی گرامی ایا شما با تمام فرمایش هایی که داشتید ایا قبول دارید که افراد برای ورود به این بازار باید یک سری مقدماتی رو طی کنند که متاسفانه خیلی از انها این راه را نمی روند.

ایا قبول دارید که باید حداقل های علمی که شما فرمایش کردید رو بدونیم و حالا من نمیگویم که تسلط کافی ولی تا اندازه ای با ان اشنا باشیم. و بعد از گذراندن انها حداقل چند ماهی در حساب دمو با استراتژی هایی که سعی خواهیم کرد تا انها را با اخلاق و خصوصیات روحی و روانی و پولی و وقت خودمان بهینه می کنیم و سود دهی ما در حساب دمو ثابت شده بعدا بیاییم و در حساب های کوچک کار را با رعایت مدیریت سرمایه و ..... شروع کنیم.

به نظر شما حداقل زمانی که یک فرد باید طی کند تا بتواند به همان سود ثابتی که بیشتر از سود بانکی و بازار هستش برسد چقدر بوده و یا چقدر است و اینکه همین الان برادر من در بورس فعالیت می کند و با همین افتی که خیلی از سهام ها داشتند کمی در ضرر رفته و مطمئن هستش که در اینده به سود موردنظر خود خواهد رسید. ولی بسیاری از افرادی که وارد این بازار میشوند هیچ وقت شانس برگشتن رو پیدا نخواهند کرد و سرمایه خودشان را از دست میدهند چون با اصول بازار اشنائی نداشته و به خاطر عدم تسلط بر خودشان و بازار از روش انشا الله برمیگردد استفاده کرده و بازار هم وقتی برگشت دارد که شخص مورد نظر با اختلاف چند پپ کال مارجین شده و ان برگشت هم بدردش نمی خورد. و این اتفاق به علت عدم اشنائی و اگاهی از نفس این بازار و عدم اشنائی با ریسک های موجود به این بازار رخ میدهد.

ولی اگر اشخاص با میزان ریسک بازار اشنا نشوند و نداند که اگر ناآگانه و بدون علم و اطلاعات وارد این بازار شوند ایا قبول ندارید که در یک باتلاق گیر خواهند کرد که بیرون امدن از ان بسیار سخت خواهد بود و اگر فقط با دیدن در باغ سبز وارد بازار شوند و از ریسک های ان خبر نداشته باشند ایا تحمل ضرر هایی آن را خواهند داشت. و مثل خیلی از کسانی که خودتان هم بیشتر میشناسید ایا دچار سکته در پای چارت نخواهند شد.

شما خودتان با این تجربه ای که دارید چندین بار با افرادی برخورد کرده اید که حتی نمی توانند یک فیبو ریتریسمنت رو به درستی ترسیم کنند ولی میخواهند حساب ریل باز کنند . چند نفر را دیده اید که حتی در تشخیص های اولیه و یادگیری مسائل پایه مشکل دارند ولی می خواهند حساب ریل باز کنند.

من در کل یک نظر دارم و اینکه اگر کسی میخواهد وارد این بازار بشود تمام مسائل و مشکلات موجود را هم در کنار فرصت های خوب سود دهی ان بیان کنیم و چه اشکالی دارد مثلا شما که به سود دهی رسیده اید بگویید که بیش از چندین حساب رو کال کرده اید و حالا که کسی به فکر این بازار نیست و بدون صاحب رها شده است.

ایا بهتر نیست شما یا یک گروهی از کاربران یک سیلابس و چهار چوب برای کسانی که میخواهند وارد این بازار بشوند را تدوین کرده تا کسانی که میخواهند وارد این بازار بشوند بدانند که باید از کجا شروع کرده و به کجا برسند و با وجود این سیلابس تدوین شده حالا کسی میخواهد که این راه را در عرض 2-3 سال طی کند باید سعی بیشتر داشته باشد و هر کسی که میخواهد 5-6 سال زمان بگذارد دیگر به خودش مربوط بوده ولی برای شروع این کار و ورود به این بازار یک سری حداقل هایی هستش که همه باید ان رو بدانند و بگذرانند و به ان پای بند باشند.

برای مثلا میتوانم به جان تنها پسرم قسم بخورم که یک سال پیش وقتی از سرکار برگشتم یک یاز اشنایان تماس گرفتند و کلی از دست من ناراحت بودند که چرا در دسترس نبودم و وقتی علت آن رو خواستم به یک پدیده ای مواجعه شدم که هنوز برای من جای هضم نداشته و ندارد و ایشان به واسطه یکی از دوستان خودش یک حساب ریل باز کرده بود و ترید هم انجام داده و به خداوند قسم که بلد نبود تا پوزیشن رو که کلوز کند و ببندد. و مطمئن هستم که شما هم از این دست موارد بسیار دیده و یا شنیده اید.

پس سخن کوتاه کرده و امیدوارم که یک روزی یک چهار چوبی تدوین شود تا هر کسی که بخواهد وارد این بازار شود از یک سری حداقل ها برخوردار بوده و ما شاهد کال شدن حساب هیچ کاربری نباشیم........... و هر گاه بروکری بخواهد برای شخصی حساب ریل باز کند یک سری مدارک رو درخواست کند که یکی از انها گذراند و دانستن یک سری معلومات و داشتن یک سری اطلاعات اولیه باشد و تا زمانی که شخصی یک حساب دمو حداقل 6 ماه سود ده با رعایت مدیریت سرمایه ارائه ندهد هیچ بروکری برایش حساب باز نکرده و .............
              ویرایش توسط بانوی شرقی : https://www.traderha.com/member/10330-بانوی-شرقی در ساعت 09-14-2013, 01:17 PM
              امضاء

نظر

• نوشته اصلی توسط Rahmani نمایش پست ها
                مهربان حرف شما درست !

ارادتمند - خلیل

دلیل پولدار بودن یهودی ها ، موفقیت اونها در بازار سهام نبود بلکه دزدی هایی که در بازار سهام انجام دادن بود

ریشه های ثروت اندوزی یهود - Tabnak.IR | تابناك

سر دستشون هم همین جورج سوروس بی پ.... بوق ....... هست که که یک یهودی هست

امیدوارم این فرزند نامشروع آمریکا (اسرائیل) هر چه زودتر شرعی بشه
                پـــــایان تنهایی آغـــاز بازار است

نظر

سلام و درود . منم به عنوان یه کسی که حساب حقیقی دارم توصیه میکنم تا حداقل 2 سال اول فقط با دمو و تدریس دروس اغاز کنید و بعد از اون هم به مدت 1 سال با حسابهای 100 دلاری شروع کنید اگر تونستید حسابو رونق بدهید اونوقت سرمایه هاتون رو زیاد کنید که به نظرم در مجموع 4 سال زمان میبره . یه بار تو همین سایت خوندم کسی گفته بود من دو ماهه با فارکس اشنا شدم و میخوام حساب ریل باز کنم !!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• مرسی به خاطره این بحث خوبی که اینجا کلید خورد و دوستان دارن به صورت دو جانبه بازار رو به چالش می کشن.

راستش من در ابتدا با این هدف که تو بورس تهران فعالیت کنم شروع کردم، اما متاسفانه الان بعد از تقریباً نه ماه کار ترید کردن تو این بازار می بینم که به هیچ قاعده و قانونی پایبند نیست، برای همین هم هست که تصمیم گرفتم تو بازار فارکس وارد بشم که حداقل اگر منظم باشی و به صورت علمی جلو بری میتونی به آینده امیدوار باشی و زحماتت سوخت نشه.
                    وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ
                    AND WHOEVER PUT HIS TRUST IN ALLAH, THEN HE WILL SUFFICE HIM
                    ::تمام نا تمام من با تو تمام می شود::

نظر

مجددا سلام و ارادت

جناب اقای رحمانی گرامی من با بسیاری از قسمت های فرمایش شما موافق هستم و اینکه خیلی از شما کاربران سعی دارید تا زمان 4-5 سال ذکر شده رو کم کنید و این کار رو با انتقال دانشی که دارید میخواهید انجام بدهید کاملا درست است.

حقیقت را بخواهید به نظر من تمام کسانی که به سمت این بازار تشویق میشوند تا دلمان بخواهد در باغ سبز دیده و از خوبی های ان شنیده اند ولی کمتر کسی رو دیدم که به قول شما دو طرفه صحبت کند و افراد را از ریسک های ان نیز اگاه سازد که بدون دانش و تمرین و تا رسیدن به یک حد قابل قبول وارد این بازار نشود.

اینکه فرصت های سود اوری این بازار زیاد است و هر بازاری ریسک خودش را دارد و سایر فرمایش های شما رو قبول دارم ولی من هم یک مثال بزنم و شاید نوشته های قبلی من هم به نوعی تحت تاثیر یک پیام خصوصی بوده که یکی از کاربران ان رو ارسال کرده بودند.

جناب رحمانی گرامی ایا شما با تمام فرمایش هایی که داشتید ایا قبول دارید که افراد برای ورود به این بازار باید یک سری مقدماتی رو طی کنند که متاسفانه خیلی از انها این راه را نمی روند.

ایا قبول دارید که باید حداقل های علمی که شما فرمایش کردید رو بدونیم و حالا من نمیگویم که تسلط کافی ولی تا اندازه ای با ان اشنا باشیم. و بعد از گذراندن انها حداقل چند ماهی در حساب دمو با استراتژی هایی که سعی خواهیم کرد تا انها را با اخلاق و خصوصیات روحی و روانی و پولی و وقت خودمان بهینه می کنیم و سود دهی ما در حساب دمو ثابت شده بعدا بیاییم و در حساب های کوچک کار را با رعایت مدیریت سرمایه و ..... شروع کنیم.

تا اینجای مطلب درست و قبول دارم که هر شخص در ابتدا نیازمند گذراندن یک سری اصول و مباحث هست که الزامات معاملگری خوانده میشود

به نظر شما حداقل زمانی که یک فرد باید طی کند تا بتواند به همان سود ثابتی که بیشتر از سود بانکی و بازار هستش برسد چقدر بوده و یا چقدر است و اینکه همین الان برادر من در بورس فعالیت می کند و با همین افتی که خیلی از سهام ها داشتند کمی در ضرر رفته و مطمئن هستش که در اینده به سود موردنظر خود خواهد رسید. ولی بسیاری از افرادی که وارد این بازار میشوند هیچ وقت شانس برگشتن رو پیدا نخواهند کرد و سرمایه خودشان را از دست میدهند چون با اصول بازار اشنائی نداشته و به خاطر عدم تسلط بر خودشان و بازار از روش انشا الله برمیگردد استفاده کرده و بازار هم وقتی برگشت دارد که شخص مورد نظر با اختلاف چند پپ کال مارجین شده و ان برگشت هم بدردش نمی خورد. و این اتفاق به علت عدم اشنائی و اگاهی از نفس این بازار و عدم اشنائی با ریسک های موجود به این بازار رخ میدهد.

زمانی که شخص خود پیمودم کوتاه است چرا که علاقه داشتم و وقت زیادی صرف نمودم و این بسته به روحیات فرد ، خلاقیت و استعداد متفاوت هست و باید عامل زمان آزاد و تمرکز را چاشنی کنیم. چرا که زمانی خود دوره میدیدم به صورت تمام وقت زمان گذاشتم در صورتی که هم دوره های من همه شاغل و گرفتار مشغله های روزمره بودند. در مورد سهام ضرر رفته عنوان شد که دیدگاه ها کاملاً متفاوت هستند و انتظارات از بازدهی در هر مقطع و زمانی کاملاً فرق میکند . شخص خودم تمام زندگی را تعطیل کردم و منتظر این هستم که برم سفر و تا قبل این سفر فقط به دنبال مقدمات کارهای آینده و برنامه های زندگیم هستم و ترید را تعطیل کردم چرا که زمان خاصی برای هر کاریم مد نظر هست.

ولی اگر اشخاص با میزان ریسک بازار اشنا نشوند و نداند که اگر ناآگانه و بدون علم و اطلاعات وارد این بازار شوند ایا قبول ندارید که در یک باتلاق گیر خواهند کرد که بیرون امدن از ان بسیار سخت خواهد بود و اگر فقط با دیدن در باغ سبز وارد بازار شوند و از ریسک های ان خبر نداشته باشند ایا تحمل ضرر هایی آن را خواهند داشت. و مثل خیلی از کسانی که خودتان هم بیشتر میشناسید ایا دچار سکته در پای چارت نخواهند شد.

وظیفه هر شخص این هست که در هر سرمایه گذاری و بیزینس علاوه بر بازدهی ، ریسک های پیش رو را بشناسد ، غیر از این باشد ، عذر میخواهم یک احمق به تمام معناست و کاری نمیتوان برای این شخص انجام داد. بلغرض پسر عاموی در کویت دارم که عیاش هست و پول را برای هر آنچیزی که فکر میکنید صرف میکند جز کار کردن و بالا بردن این سرمایه مفت ، اگر بگویم عبدالعالی نکن ، آدم بد من میشم و چوبش را میخورم ، پس رهایش میکنیم و علاوه بر نصیحت نکردن میگویم هر آنچه در رویا داری در عالم واقعیت پیاده کن . هر انسانی خود دارای عقل و قوه تصمیم گیری است ما وظیفه امون فقط انتقال تجربیات هست . عمل کردن به آنها بستگی به خودشان دارد. شخصاً چندین تاپیک مدیریت ریسک و سرمایه و روانشناسی ایجاد کردم ، این شخص خلیل نیست که موظف به رعایت آنهاست بلکه هر معاملگری تا خود نخواهد عمل نمیکند مگر تجربه در بازار به آن ثابت کرده باشد.

شما خودتان با این تجربه ای که دارید چندین بار با افرادی برخورد کرده اید که حتی نمی توانند یک فیبو ریتریسمنت رو به درستی ترسیم کنند ولی میخواهند حساب ریل باز کنند . چند نفر را دیده اید که حتی در تشخیص های اولیه و یادگیری مسائل پایه مشکل دارند ولی می خواهند حساب ریل باز کنند.

استادم از ایتالیا برگشته و الان دوره حضوری را پیشم میگذراند هر چه می گویم گوش نمیدهد چرا که هزار دلار... در زندگیش تاثیری ندارد و دوست داره ببازه . هیچ چیز از بازار سر در نمیاره ، اینجا چکار باید کنم؟این یک نمونه زنده هست برسد که در گذشته با هزاران نفر سر و کله زده ایم.

من در کل یک نظر دارم و اینکه اگر کسی میخواهد وارد این بازار بشود تمام مسائل و مشکلات موجود را هم در کنار فرصت های خوب سود دهی ان بیان کنیم و چه اشکالی دارد مثلا شما که به سود دهی رسیده اید بگویید که بیش از چندین حساب رو کال کرده اید و حالا که کسی به فکر این بازار نیست و بدون صاحب رها شده است.

کسی که کال نکرده خواجه حافظ هست که بنده خدا دستش از لب تاب و اینترنت کوتاه بود .البته تعریف کال این هست که کل سرمایه را از دست بدهیم ، اما شخصاً هر ضرر را کال میبینم چرا که خود میتوانست یک حساب مجزا باشد که سوخت شده است "پس هزاران بار کال شدیم"

ایا بهتر نیست شما یا یک گروهی از کاربران یک سیلابس و چهار چوب برای کسانی که میخواهند وارد این بازار بشوند را تدوین کرده تا کسانی که میخواهند وارد این بازار بشوند بدانند که باید از کجا شروع کرده و به کجا برسند و با وجود این سیلابس تدوین شده حالا کسی میخواهد که این راه را در عرض 2-3 سال طی کند باید سعی بیشتر داشته باشد و هر کسی که میخواهد 5-6 سال زمان بگذارد دیگر به خودش مربوط بوده ولی برای شروع این کار و ورود به این بازار یک سری حداقل هایی هستش که همه باید ان رو بدانند و بگذرانند و به ان پای بند باشند.

کار بسیار جالب و پسندیده است ، شخصا در نگاه کلان مطالبی به تحریر در آوردم منتهی در نگاه خرد باید یک تیم متشکل از متخصصان تمام امور و سبک های موجود حضور یابند که به نتیجه مناسب و ایده آلی در این زمینه دست یابیم.که بنده از همین تریبون اعلام آمادگی میکنم ."حس بالای منبری بهم دست داد ، بهش دست ندادیم رفت پی کارش "

برای مثلا میتوانم به جان تنها پسرم قسم بخورم که یک سال پیش وقتی از سرکار برگشتم یک یاز اشنایان تماس گرفتند و کلی از دست من ناراحت بودند که چرا در دسترس نبودم و وقتی علت آن رو خواستم به یک پدیده ای مواجعه شدم که هنوز برای من جای هضم نداشته و ندارد و ایشان به واسطه یکی از دوستان خودش یک حساب ریل باز کرده بود و ترید هم انجام داده و به خداوند قسم که بلد نبود تا پوزیشن رو که کلوز کند و ببندد. و مطمئن هستم که شما هم از این دست موارد بسیار دیده و یا شنیده اید.

این مورد بارها و بارها برای هر شخص روی داده است و کاریش نمیشه کرد مگر مثل شخص خودم از دادن آموزش خصوصی تا جای که میتواند خوداری کند و اسباب ناراحتی را برای خودم مهیا نکنم.

پس سخن کوتاه کرده و امیدوارم که یک روزی یک چهار چوبی تدوین شود تا هر کسی که بخواهد وارد این بازار شود از یک سری حداقل ها برخوردار بوده و ما شاهد کال شدن حساب هیچ کاربری نباشیم........... و هر گاه بروکری بخواهد برای شخصی حساب ریل باز کند یک سری مدارک رو درخواست کند که یکی از انها گذراند و دانستن یک سری معلومات و داشتن یک سری اطلاعات اولیه باشد و تا زمانی که شخصی یک حساب دمو حداقل 6 ماه سود ده با رعایت مدیریت سرمایه ارائه ندهد هیچ بروکری برایش حساب باز نکرده و .............

به امید آن روز که همه تریدرهای ایران زمین سود کنند . اما در مورد بروکرها و شرکت های ارایه دهنده خدمات نمیتوان چنین توقعی را داشت مگر یکسان سازی صورت بگیرد و این یک قانون کلی برای تمام بروکرها تبدیل شود و رقابت آنها بر اساس این طرح نابرابر نشود
                      تمام مطالب خود را در قالب مداد قرمز در زیر نوشته ها عنوان شد موفق باشید

نظر

• نوشته اصلی توسط saeeeed نمایش پست ها
                        دلیل پولدار بودن یهودی ها ، موفقیت اونها در بازار سهام نبود بلکه دزدی هایی که در بازار سهام انجام دادن بود

دوست عزیز چنین که میپنداری نیست.

اجداد مادریم یهودیی بودند و اکثر یهودیی های منطقه ما به اورشلیم برگشتند . گویی از ازل ثروتمند بودند . تجارت میکردند و اهل ثروت اندوزی بودند.

سوروس یا هر شخص دیگر باز بر زمان اشراف داشته که توانسته خرید ها و فروش های به جا را انجام دهد

شخصاً قبل از انتخابات ریاست جمهوری از فروش چند تیکه و چنج دلار به ریال سئد خوبی نصیبم شد و سر زمان مناسب دوباره خریداری خواهم کرد.این امر به خاطر این هست که عامل زمانی پول را مد نظر دارم

اگر دزدی ملاک عمل باشه تمام اقوام و ملل هم خوب داره هم دزد از جمله ایرانیان ، ماجرای سه هزار میلیارد و بیمه ایران که هنوز داغش تازه است

یکطرفه به قاضی نریم.

ارادت

نظر

• نوشته اصلی توسط saeeeed نمایش پست ها

این دیگه جک بود ها

د خصوص مطلبی که بانوی شرقی و خلیل با هم در حال بحث هستند

1. سود کردن در دمو مثل اب خوردن است
                          خیلی دمو ملاک کار نیست

2. این بازار و این شغل بی علت پویاترین شغل و بازار نیست. به نظر من کسی که بیاید و فقط مطالعه کند و بعد بخواهد وارد گود بشود قطعا موفق نخواهد بود. باید بیاید و با این آهن داغ از جلو دست و پنجه نرم کند.

3. داشتن حساب ریل خیلی هم خوب است وقتی لذت سود و زیان واقعی را بچشی تا ببینی چند مرده حلاجی
                          ولی باید این رو بفهمنند که تا وقتی تریدر نشده اند حساب صد دلار نهایتا 200 دلار
                          این رو بپذیرید که هزینه آموزش در ظرف این چهار سال یا 5 سال همین صد دلارها است البته به شرطی که بیشتر از این صد دلار برای هر سه یا 4 ماه هم بیشتر نشود
                          مثل یک دانشگاه ازاد است
                          طرف 4 سال لیسانی می گردد هر ترم هم پول داده در اخر ممکن است کار خوبی گیرش بیاید ممکن هم هست بیکار در رشته خود بماند
                          لذا به نظر من باید اموزش را در بازار واقعی دید.

نظر

• نوشته اصلی توسط alizali نمایش پست ها
                            این دیگه جک بود ها

خیلی دمو ملاک کار نیست

2. این بازار و این شغل بی علت پویاترین شغل و بازار نیست. به نظر من کسی که بیاید و فقط مطالعه کند و بعد بخواهد وارد گود بشود قطعا موفق نخواهد بود. باید بیاید و با این آهن داغ از جلو دست و پنجه نرم کند.

3. داشتن حساب ریل خیلی هم خوب است وقتی لذت سود و زیان واقعی را بچشی تا ببینی چند مرده حلاجی
                            این رو بپذیرید که هزینه آموزش در ظرف این چهار سال یا 5 سال همین صد دلارها است البته به شرطی که بیشتر از این صد دلار برای هر سه یا 4 ماه هم بیشتر نشود
                            مثل یک دانشگاه ازاد است
                            طرف 4 سال لیسانی می گردد هر ترم هم پول داده در اخر ممکن است کار خوبی گیرش بیاید ممکن هم هست بیکار در رشته خود بماند
                            با احترام

اگر موضوع همان صد دلا و 200 دلار باشد که منطقی به نظر میرسد ولی با پوزش از این این دوستمون که تصویرش رو برای نمونه اینجا میارم

به نظر ما با چند هزار بار کال شدن میشود این رو فهمید که معنی شکست چیست و تا بسته نشدن کندل نمیتوانیم پیش داوری کنیم و تا زمانی که معنی اصول اولیه تشخیص ساپورت و رزیستنس رو ندانیم و اینکه اصلا شکست یعنی چی و کندل ها رو نشناسیم ایا با کال شدن می توانیم به این نتیجه برسیم

بنابر این باز هم برمیگردیم سر موضوع اصلی که باید یک چار چوبی باشد که با ان پیش برویم و قبل از هر چیزی مطالعه و داشتن اطلاعات کافی و لازم و آموزش دیدن هستش و بعد از ان مراحل بعدی که این موضوع درد مشترک همه بازار ها بوده و هستش و ربطی به بورس و فارکس و الا اخر ندارد.

من مجددا از این کاربری که از تصویرش استفاده کردم معذرت خواهی می کنم ولی کدام فرد اموزش دیده ای این کندل رو شکست حساب کرده و اصلا با این کندل چه کسی سل می کند و یادگیری این مسائل در فروم ها هم نبوده و نیستش و متاسفانه خیلی از بورس باز ها و کسانی که میخواهند وارد فارکس شوند در فروم ها به دنبال یاد گیری هستند.

5555.jpg
                            امضاء

نظر

• نوشته اصلی توسط alizali نمایش پست ها
                              این دیگه جک بود ها

خیلی دمو ملاک کار نیست

مثل یک دانشگاه ازاد است
                              سلام و درود بر دوست قدیمی جناب علی گل مرد

حساب دمو هیچ وقت کار نکردم و به هیچ دانشجویی توصیه نمیکنم و هرکس با من بوده میدونه که باید یک حساب میکرو ریل داشته باشه تا تمام عوامل در هنگام معامله درک کنه "پول واقعی"

در مورد مطالعه و دانش بی شک نیاز به کسب تجربه هست و این جز کار بر روی چارت عملاً قابل دست یافتن نیست ف حتی شخصاً مو به مو استراتژی معاملاتیم به ترتیب یک معامله تشریح کنم برای هیچ کس فایده نداره تا خود اینکار را نکند. بلفرض بازدهی هفتگی و تحلیل آن هرچند مطالب آن در تاپیک آموزشیم موجود هست ، کمتر کسی به آن توجه دارد و اینکه آن را در بازار هدف دیگری الاخصوص سهام ایران تعمیم دهد. مگر خودم آن را چندین بار بزارم که بدانند به راحتی از طریق همین کار بهترین سهام قابل معامله قابل تشخیص هست. مرد حرف زیاد هست اما عمل کم ، به همین خاطر اکثر ضررده هستند.

دقیقاً با فرمایشات شما در مورد هزینه و زمانبندی آموزش موافق هستم. امشب به یار همیشه همراهم گفتم چرا هرکس باهام برخورد داره فکر میکنه شغلم خیلی ساده است و میتواند با دوتا مشاوره ازم وارد اینکار شود و سود کند. اینها کتابخانه مرا دیده اند ؟ اینها پیاده رویی هایم از میدان هفت تیر تا آرژانتین دیده اند؟ اینها فقر و ندارای ام دیده اند ... چرا فکر میکنند موفقیت قابل خریداریست چرا فکر میکنند که معامله کردن در بورس به همین سادگیست آیا شب بیداری های مرا میتوانن تحمل کنند؟ دوستم گفت چون با سن کم توانستی به اینجا برسی ، دیگران فکر میکنند راه هزار شبه ، یک شب پیمودی ، غافل از اینکه از نوزده سالگی کار کردی و کسی در خانه همراهت نبوده که زجرها و هزینه هایت را ببیند . آنها نتیجه را دیده اند فکر میکنند همه چیز با دو کلیک در لب تاب میتوان بدست آورد. آنها با نان کارمندی و دو هزار رشد کرده اند و هیچ وقت نمیتوانند درک کنند که در یک معامله چند صد دلار از دست میدهید که معادل چندین ماه حقوق آنهاست والی هیچ وقت روی گوشیت نه زنگ میخورد نه پیامک که چنین تورا آشفته و ناراحت کند.

حرف زیاد هست اما خوشبختانه جای غیر از فروم هیچ سخنی از شغل و کارم به زبان نمیاورم چون نیازی نیست و چیزی جز دردسر عایدم نخواهد شد . سخن را کوتاه میکنم.

نظر

با احترام

اگر موضوع همان صد دلا و 200 دلار باشد که منطقی به نظر میرسد ولی با پوزش از این این دوستمون که تصویرش رو برای نمونه اینجا میارم

به نظر ما با چند هزار بار کال شدن میشود این رو فهمید که معنی شکست چیست و تا بسته نشدن کندل نمیتوانیم پیش داوری کنیم و تا زمانی که معنی اصول اولیه تشخیص ساپورت و رزیستنس رو ندانیم و اینکه اصلا شکست یعنی چی و کندل ها رو نشناسیم ایا با کال شدن می توانیم به این نتیجه برسیم

بنابر این باز هم برمیگردیم سر موضوع اصلی که باید یک چار چوبی باشد که با ان پیش برویم و قبل از هر چیزی مطالعه و داشتن اطلاعات کافی و لازم و آموزش دیدن هستش و بعد از ان مراحل بعدی که این موضوع درد مشترک همه بازار ها بوده و هستش و ربطی به بورس و فارکس و الا اخر ندارد.

من مجددا از این کاربری که از تصویرش استفاده کردم معذرت خواهی می کنم ولی کدام فرد اموزش دیده ای این کندل رو شکست حساب کرده و اصلا با این کندل چه کسی سل می کند و یادگیری این مسائل در فروم ها هم نبوده و نیستش و متاسفانه خیلی از بورس باز ها و کسانی که میخواهند وارد فارکس شوند در فروم ها به دنبال یاد گیری هستند.

[ATTACH=CONFIG]1718[/ATTACH]
                                بعد از سفرم یک چارچوب منظم و منسجمی را در یک تاپیک بیان خواهم کرد از الگوهای کلاسیک گرفته تا الیوت... این را به پاس زحمات حاج مهدی دریس زاده انجام خواهم داد که حق بزرگی بر گردن ما دارد چرا که یک محیط پویا و فعالی در اختیارمان نهاده است که به تبادل نظرات بپردازیم.

چارچوبی که عنوان خواهد شد به صورت مولتی مدیا خواهد بود چرا که به این نتیجه رسیده ام بازدهی مولتی مدیا از نوشتار چندین برابر هست و دوستان تمایل بیشتری به گوش دادن دارند تا مطالعه کردند

این دفعه روی بورس ایران متمرکز خواهم شد خلاف تصور اکثریت که ما فقط سواد بازار بین الملل داریم.

هر آنچه را از منظر آموزش به دوستان ارایه خواهم کرد به خانوم پورنعیمی مدیر ارشد فروم تقدیم میکنم که تشکری باشد از زحمات بی دریغشان از برنامه های آموزشیم در فروم خوبشون.

دیگر سخنی نیست . موفق باشید

نظر

پردازش ...
                                X