نوشته اصلی توسط mostafa eslami
نمایش پست ها
من در نظرسنجی پرسیده بودم که سوداوری در کدام بازار بیشتر هست ؟ فارکس یا بورس یعنی معتقد هستم در هردو سود وجود دارد اما در کدام یک بیشتر هست؟ که تا حالا نتیجه نظرسنجی فارکس هست !
تفاوت فارکس و بورس در منظم و نامنظم بودن بازارهاست ! فارکس یک بازار منظم بتمام معناست و تحلیل و ترید در ان نیاز به یک انسان منظم دارد !
در بورس ایران انچیزی که وجود ندارد همان نظم هست و سود اوری از بی نظمی بوجود می اید ! عدم اطمینان به قوانین کشور و تغییر یک شبه ! تصمیمات غافلگیر کننده ! نوسانات غیر منطقی دلار ! استفاده از بورس در تصمیم های سیاسی یک محیط نامنظم و غیر قابل اطمینانی ساخته !
اما در سوداوری در بورس هیچ شکی نیست و بنده 8 سال کار کردم و سود کردم و لی سال پیش در قضیه بانک ارین سرمایم را از دست دادم و بکلی از بورس خارج شدم و به فارکس کوچ کردم ! الان دوستانی که من به انها بورس را شناساندم و اموزش دادم از من پیشی گرفتم ! چند وقت پیش یکی از همانها مرا دید و گفت دوست دارم یک روز کامل بیاد پیشم و بخاطر اموزشی که به او دادم از من تشکر کند ! از سود کردن داشت پرواز میکرد !
اما در فارکس
بطور خلاصه اگر شما بتوانید گوشه ای از نظم فارکس پیدا کنید میتوانید سودهای عالی مستمر بدست بیاورید !
من در اینجا با بدون شک بشما میگویم که تعداد تریدرهای موفق "ایرانی "یعنی کسانی که سود کسب میکنند از این بازار به 100 نفر هم نمیرسند !
من در فارکس شکست مفتضحانه خوردم ! چون فکر میکردم اموخته هایم بدردم میخورد !
مطمئن باشید سوداوری در فارکس بمراتب بیشتر از بورس هست این غیر از فضای ارامی و مطمئن که بر فارکس حکمفرماست !
امیدوارم در اینده نزدیک کارنامه پرسود خودم را بشما و دیگر دوستان نشان خواهم داد !
نظر