اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

کانال ریدکال معاملات پیووتی کاربران پی سی ام

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• با سلام خدمت دوستان پیوت پوینت
    داشتم صفحات آخر تاپیک رو می خوندم
    با اجازه جناب جبل عاملی مطلبی رو عنوان می کنم که ایشون هم ان شا اله در این مورد توضیحات لازم رو خواهد داد
    چیزی که من میبینم اینه که دوستان در این سیستم خیلی به شکست پیوت و سطوح اهمیت میدن . طبق تجربه خودم پیوت هر چقدر هم که معتبر باشه به هر حال یک عدد هست در بازار و بازار خیلی وقتها به خیلی اعداد احترام نمی ذاره همون مساله ای که در ترازهای فیبوناچی هم با اون روبرو هستیم .
    باید خدمتتون عرض کنم طبق تجربه بنده 80 % بریک اوت ها فیلد میشن و یا بعد از شکست دچار حالت وکیوم افکت یا ریزش سریع می شن .
    طبق بحثی که چند وقت پیش داشتیم با پیام عزیز الان که شما دارید از مووینگ برای شناسایی روند استفاده می کنید به نظر بنده منتظر شکست پیوت ماندن باعث فرصت سوزی میشه و تا اون موقع هم قیمت اینقدر بالا رفته که ریسک پوزیشن گیری رو زیاد میکنه
    نظر من اینه که بعد از شکل گیری روند در بازار بر اساس مووینگ ها و قدرت ارز وارد بازار شوید و تی پی را سطح بعدی پیوت قرار دهید بعد از رسیدن به پیوت دوباره منتظر بشید اگر پیوت شکست وارد شوید اگرهم نشکست که خب ما سودمون رو بردیم و حتی در صورت تغییر روند می تونید از ریورسال استفاده کنید و باز هم با اون همراه شوید

موفق باشید

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

• جناب burix عزیز از شما تشکر میکنم که در جهت بهبود این سیستم مشارکت میکنید.
      نظر شما اینه که بعد از رسیدن قیمت به سطح پیوتی و عبور از اون منتظر بسته شدن قیمت زیر یا روی اون نباشیم و ورود کنیم.
      سطح پیوتی ، اگر بخواد درست عمل کنه سطحییه که قیمت نسبت بهش واکنش بده و نتونه ازش رد شده حالا اگر بر اثر فشار فروش یا خرید ناگهانی این سطح بشکنه احتمال زیاد برگشت میکنه
      ولی اگر بر اساس تایم یک ساعته ما قیمت یک ساعت زیر یا روی یک سطح بشکنه و بمونه میشه قطعیت داد که احتمالا قیمت میره و به مانع بعدی برسه.
      اگر میشه منو تو این زمینه راهنمائی کنید.
      نگاه ساده به چارت + استفاده از مفاهیم اولیه بازار + مدیریت سرمایه = آرامش ، سود ، لذت از ترید

نظر

• نوشته اصلی توسط atbin2010 نمایش پست ها
        جناب burix عزیز از شما تشکر میکنم که در جهت بهبود این سیستم مشارکت میکنید.
        نظر شما اینه که بعد از رسیدن قیمت به سطح پیوتی و عبور از اون منتظر بسته شدن قیمت زیر یا روی اون نباشیم و ورود کنیم.
        سطح پیوتی ، اگر بخواد درست عمل کنه سطحییه که قیمت نسبت بهش واکنش بده و نتونه ازش رد شده حالا اگر بر اثر فشار فروش یا خرید ناگهانی این سطح بشکنه احتمال زیاد برگشت میکنه
        ولی اگر بر اساس تایم یک ساعته ما قیمت یک ساعت زیر یا روی یک سطح بشکنه و بمونه میشه قطعیت داد که احتمالا قیمت میره و به مانع بعدی برسه.
        اگر میشه منو تو این زمینه راهنمائی کنید.
        سلام . خواهش می کنم
        فکر کنم با یک مثال واضح تر بتونم منظورم بیان کنم
        فرض کنید بازار هفته قبل حرکات بزرگی انجام داده در این صورت پیوت های این هفته از هم دور خواهند شد و اگر ما بخوایم منتظر شکست wr1باشیم قیمت تا اون زمان خیلی بالا رفته و ریسک زیاد میشه
        خب روش منطقی اینه که اگر قیمت بین فاصله پیوت مرکزی تا wr1 فرضا صعودی شد ما بای کنیم با تارگت wr1 و با رسیدن به این پیوت معامله رو ببندیم و منتظر شکست بشیم اگر پیوت شکست که دوباره وارد بای میشیم و اگر تبدیل به مقاومت شد که ما سودمون رو بردیم و بعد از مشخص شدن روند دوباره می تونیم وارد پوزیشن بشیم

موفق باشید

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

• من هم همین کار رو انجام میدم . در این سیستم تمام پیوت ها برای ما نقش مانع دارند.
          علت اینکه گفته میشه تا شکستن سطح اول پیوت ها صبر کنید اینه که روند تائید بشه .طبق فرمایش شما
          وقتی روند تائید شده باشه دیگه نیازی به صبر نیست.در این مورد دوست دارم نظر استاد رو هم بدونم.باز هم از شما سپاسگذارم.

*با سپاس آتبین*
          نگاه ساده به چارت + استفاده از مفاهیم اولیه بازار + مدیریت سرمایه = آرامش ، سود ، لذت از ترید

نظر

• نوشته اصلی توسط burix نمایش پست ها
            سلام . خواهش می کنم
            فکر کنم با یک مثال واضح تر بتونم منظورم بیان کنم
            فرض کنید بازار هفته قبل حرکات بزرگی انجام داده در این صورت پیوت های این هفته از هم دور خواهند شد و اگر ما بخوایم منتظر شکست wr1باشیم قیمت تا اون زمان خیلی بالا رفته و ریسک زیاد میشه
            خب روش منطقی اینه که اگر قیمت بین فاصله پیوت مرکزی تا wr1 فرضا صعودی شد ما بای کنیم با تارگت wr1 و با رسیدن به این پیوت معامله رو ببندیم و منتظر شکست بشیم اگر پیوت شکست که دوباره وارد بای میشیم و اگر تبدیل به مقاومت شد که ما سودمون رو بردیم و بعد از مشخص شدن روند دوباره می تونیم وارد پوزیشن بشیم

موفق باشید
            درود

در واقع حرف شما منطقی است و میخوایید زمانی که قیمت پیوت های میانی رو هم میشکونه سود بگیرید و این فرصت ها رو از دست ندید
            برای این مورد سیستم باید بره توی تایم کوچیک تر و اونجا با توجه به پیوت های میانی میشه سود گرفت
            سیستم پایپو اساسش بر همین موضوعه که روی پیوت های روزانه و میانی هم بشه سود گرفت در تایم فریم پونزده دقیقه

علت اینکه چرا توی این متده یک ساعته فقط با شکست سطوح اول و دوم وارد میشن هم اینه که منتظر میمونن بازار از حالت رنج بودن خودش در بیاد و یک روندی پیدا کنه

بدرود
            ویرایش توسط minexer : https://www.traderha.com/member/8769-minexer در ساعت 11-25-2013, 06:04 AM
            ... آدما چیزی رو نفهمن ، می ترسن ...

نظر

• سلام
              چرا ازآقای جبل عاملی خبری نیست

دلمان براش تنگ شده نکنه از دست ما ناراحت شده
              زیبایی زندگی به سادگیه

نظر

• اینطور که فرمودند مشغول آماده کردن فایل آموزشی کامل برای این سیستم هستند.
                من مثل شما نگران شدم. امیدوارم سلامت باشند.

*با سپاس آتبین*

نظر

• امروز دوستان موقعیت مناسبی شکار نکردن؟

*با سپاس آتبین*

نظر

• یه موقعیت برای امروز :

نظر

• درود

برای من هنوز جای تعجب داره با این همه صفحات تاپیک ، ریدکال ، نکات ، و با اینکه حتی خودتون هم زحمت کشیدید و یه بار دیگه نکات تاپیک رو گرداوری کردید و توی امضاتون گذاشتید ولی هنوز با شکست سطوح پیوتی اول وارد نمیشید و با شکست پیوت های میانی دارید ترید میکنید !

بدرود
                      ... آدما چیزی رو نفهمن ، می ترسن ...

نظر

• نوشته اصلی توسط minexer نمایش پست ها
                        درود

برای من هنوز جای تعجب داره با این همه صفحات تاپیک ، ریدکال ، نکات ، و با اینکه حتی خودتون هم زحمت کشیدید و یه بار دیگه نکات تاپیک رو گرداوری کردید و توی امضاتون گذاشتید ولی هنوز با شکست سطوح پیوتی اول وارد نمیشید و با شکست پیوت های میانی دارید ترید میکنید !

بدرود
                        منم این پوزیشن رو وارد شدم. منظور شما رو متوجه نمیشم!

نظر

• نتیجه :

نظر

• آقا همایون عزیز من همیشه از تجارب شما استفاده میکنم .ممنونم

*با سپاس آتبین*

نظر

• نگاه ساده به چارت + استفاده از مفاهیم اولیه بازار + مدیریت سرمایه = آرامش ، سود ، لذت از ترید

نظر

• سلام به همه

GBPJPY

EURJPY

رنگ زمینه تصویر دوم مربوط به تمپلیت چهار ماه قبل میشه.

نظر

پردازش ...
                                X