سلام
می خواستم در صورت امکان کاربران فروم در این نظر سنجی شرکت کنند و تا میزان استقبال و یا عدم استقبال پلتفورم پرسپولیس در بین کاربران فروم مورد بررسی قرار بگیرد.
این نظر سنجی را شامل دو بخش تقسیم بندی به صورت زیر تقسیم بندی کردم
بله: با پرسولیس حساب ریل دارم
خیر: با پرسپولیس حساب ریل ندارم.
در مرحله بعدی کاربرانی که حساب ریل ندارند می توانند در تاپیک پست زده و علت انکه با پرسولیس حساب ریل ندارند را توضیح بدهند.
به نظر من این کار باعث خواهد شد تا مدیران در صورت لزوم از این اطلاعات برای بهبود شرایط پرسپولیس اقدامات لازم را در نظر بگیرند.
من جواب های در نظر گرفته شده برای کاربرانی که پاسخ انها به سوال نظر سنجی منفی بوده و حساب ریل با پرسپولیس ندارند را به صورت زیر تقسیم بندی کردم که میتواند یک نظر سنجی جدا گانه باشد یا اینکه به صورت مشارکت در پست ها به انها اشاره شود.
خیر. اسپردهای ان بالاست.
خیر. حداقل افتتاح حساب زیاد است
خیر. حداقل لاتیج ان زیاد است.
خیر: هزینه نقل و انتقالات بالاست
لازم به توضیح هست که گزینه ها می تواند به صورت همزمان نیز انتخاب شود.
می خواستم در صورت امکان کاربران فروم در این نظر سنجی شرکت کنند و تا میزان استقبال و یا عدم استقبال پلتفورم پرسپولیس در بین کاربران فروم مورد بررسی قرار بگیرد.
این نظر سنجی را شامل دو بخش تقسیم بندی به صورت زیر تقسیم بندی کردم
بله: با پرسولیس حساب ریل دارم
خیر: با پرسپولیس حساب ریل ندارم.
در مرحله بعدی کاربرانی که حساب ریل ندارند می توانند در تاپیک پست زده و علت انکه با پرسولیس حساب ریل ندارند را توضیح بدهند.
به نظر من این کار باعث خواهد شد تا مدیران در صورت لزوم از این اطلاعات برای بهبود شرایط پرسپولیس اقدامات لازم را در نظر بگیرند.
من جواب های در نظر گرفته شده برای کاربرانی که پاسخ انها به سوال نظر سنجی منفی بوده و حساب ریل با پرسپولیس ندارند را به صورت زیر تقسیم بندی کردم که میتواند یک نظر سنجی جدا گانه باشد یا اینکه به صورت مشارکت در پست ها به انها اشاره شود.
خیر. اسپردهای ان بالاست.
خیر. حداقل افتتاح حساب زیاد است
خیر. حداقل لاتیج ان زیاد است.
خیر: هزینه نقل و انتقالات بالاست
لازم به توضیح هست که گزینه ها می تواند به صورت همزمان نیز انتخاب شود.
نظر