نوشته اصلی توسط PCMSystem
نمایش پست ها
خدمت دوستان و PMCSISTEM عزیز
شما لطف میکنید و سیستم های مختلف را در معرض دید همگان قرار میدهید ( حتی سیستم هاد قلابی و کپی شده و کاملا اشتباه) که این خود جای تامل دارد یا بلند نظری شما را میرساند به هر صورت بنظرم گام های شما در جهت اعتلای فروم وسایت و آگاهی تریدرها میباشد .
دوستان عزیز ما ظاهرا یک مسئله بسیار مهم را نادیده میگیریم و آن اصول روان شتاسی و روان شناختی هر تریدر به صورت فردی است . تریدرها اصولا با افکار و بار روانی خاص خویش وارد بازار میشوند و تقریبآ میتوان گفت هیچ کس شبیه شخص دیگری نیست . پس اگر من سیستمی را معرفی کنم قبل از هر کس خودم با آن ارتباط بیشتری برقرار میکنم و ممکن است اصلا با روحیات و برداشت روانی دیگران در تضاد باشد ولی متاسفانه برخی بعلت نداشتن راهی روشن یا نیمه روشن با سیستم ارتباط برقرار میکنند و در نیمه راه یا حتی در آخر راه سر خورده و وازده بدنبال راه و سیستمی دیگر میگردند چرا که در اول راه ما شرایط روحی و روانی و شرایط خاص معامله را باز گو نمیکنیم که یا خود نیز سر در گمیم یا به آن اهمیت نمیدهیم وراهی تکراری و باز هم تکرار واین تسلسل همچنان ادامه دارد و باعث سر در گمی دیگران میشود .
آیا با خود تا به حال فکر کرده ایم این همه سیستم به چه دردی میخوره و تا بحال چه گام مثبتی جهت شناخت بیشتر بازار برداشته ایم . آیا این همه سیستم جز گمراهی تریدر ها و بر آشفته کردنشان کار دیگری کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم باید اساتید واقعی و کار کشته کاری جمعی کرده و سیستمی کارامد که اول بار روانی و روان شناختی آن برای تریدر مشخص شده باشد و روی آن کار بسیار و تمرین زیاد انجام داد را اول کار انجام دهند بعد به تشریح سیستم خود پردازند تا تریدر از نطر روانی کاملا آماده باشند........................
سخن در این مورد بسیار و مجال کم ...................................
به همین دلیل صاحب سیستم باید حساب ریل معرفی کند که خود با آن بیش از دیگران درامیخته و هماهنگ میباشد...................
با عرض معذرت از نیمه کاره ماندن سخن به علت ضیق وقت
مخلص همگی.............................................. ....................پرویز
نظر