اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

Drawdown

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • Drawdown

    با سلام به همه ی دوستان

    این تاپیک رو ایجاد کردم تا به همه ی مسائلی که در خصوص مساله ی "حداکثر افت سرمایه" بپردازیم. امیدوارم که اساتید محترم از جمله جناب موسوی، آقای آزادی، آقای یزدی و همین طور آقای خلیلی و ....که توی این مدت خیلی از توضیحات این بزرگواران در تاپیک ها مختلف استفاده کردم لطف کنند و در این مورد راهنمایی بفرمایند ممنون می شوم. ابتدا سوالاتی که در ذهن خودم هست رو مطرح می کنم بقیه ی دوستان هم اگر در مورد این مساله سوالی دارند توی همین تاپیک مطرح کنند تا بهش پرداخته بشود. اصلی ترین سوال من سوال شماره ی 4 است که خواهش می کنم اگر اساتید وقت کردند حتما پاسخ جامعی به این مساله بدهند. با تشکر فراوان


    1. چه حداکثر افت سرمایه ای برای ادامه ی حیات "دراز مدت" در بازار منطقی هست؟

    تا اونجا که بنده می دونم اگر شخصی حساب خودش رو مدیریت می کند 10 تا 20 درصد معقول هست. اما از طرفی برخی ادعا می کنند حداکثر افت سرمایه در ازای سودی که به ازای اون ریسک ممکنه کسب بشه توجیه پذیر هست. برای کسانی که حساب های دیگران رو مدیریت می کنند سرمایه گذاران معمولا بیش از 5 درصد ریسک نمی کنند. نکته ی دیگر اینکه اکثر تریدر هایی که توی وال استریت و لندن کار می کنند 4 درصد حداکثر افت سرمایه دارند.

    2. اصلا دراداون یک سیستم چطوری تعیین می شود؟

    خب ممکن هست برخی بگویند که از روی استاپ لاس و حجم پوزیشن هست که می بینیم چقدر سرمایه در معرض خطر هست در اینجا سوالی اصلی که مطرح می شود این هست که شما چطوری حداکثر تعداد ضررهای متوالی سیستم رو تعیین می کنید؟ آیا با بک تست گرفتن از داده های سال های قبل یا اینکه نه از روی تجربه؟

    3. حداکثر دراداونی که تا به حال تجربه کردید چقدر بوده است؟

    4. برخی فکر می کنند که اگر سیستم شان با دراداون قابل ملاحظه مواجه شد بایستی برای مدتی ترید نکنند و همیشه می شنوم که تریدر های با تجربه می گویند اگر به سود ماهانه مورد نظر رسیدید دیگر بیش از آن ترید نکنید. من فکر می کنم این مقداری خود فریبی باشد چرا که ما با کمتر ترید کردن فقط مرگ حساب را به تاخیر انداخته ایم مگر ما می دانیم که ضررهایمان کی اتفاق می افتد از کجا معلوم که تمام سودی که قرار است توی یک سال به دست آوریم توی همین یک ماهی نباشد که ما دست از ترید کشیده ایم ؟ و بقیه ی سال تمام ضرر نباشد؟ اگر واقعا سیستم تریدری ما قرار است بازدهی داشته باشد دیگر به تعداد ترید اصلا بستگی ندارد، خب ممکن است برخی بگویند بایستی اندکی صبر کرد تا بازار به حالت تعادل قبلی خودش برگردد، مگر بازار ست آپ های ما را می داند که حالا بخواهد به ما پس بدهد هر کسی یک نقطه ی ورورد و خروج خود را دارد مگر بازار می تواند خود را با این ها تطبیق دهد به نظر من زیاد ترید کردن خوب است البته مادامی که ست آپ های مورد نطر وجود داشته باشد چون به این ترتیب بازدهی که قرار است بعد از 40 سال داشته باشیم توی مثلا 5 سال به ما خواهد داد حالا سود یا ضرر اگر ضرر باشد که خوب می دانیم اگر کم ترید می کردیم بعد از 40 سال می فهمیدیم که این سیستم آنقدر هم بازدهی ندارد و اگر سود باشد که آنچه را که قرار است 40 سال دیگر به دست بیاوریم الان داریم پس روی هم رفته مادامی که شرایط ورود برقرار باشد بایستی ترید کرد تا هر چه زودتر بازنشسته شد.
    18
    5%
    5.56%
    1
    5%-10%
    0.00%
    0
    10%-20%
    22.22%
    4
    20%-50%
    5.56%
    1
    50%-70%
    16.67%
    3
    70%<
    50.00%
    9

  • #2
    ضررهای متوالی

    ابتدا به ضرر های متوالی می پردازیم. ببنید دوستان مساله ی دراداون از کلیدی ترین مسائل دنیای ترید هست و خیلی ها ممکن هست حتی چندین سال از بازار سود گرفته باشند ولی همیشه در معرض این پدیده ی "Risk of Ruin" باشند. اگر از این مساله غافل باشید همیشه در معرض این خطر هستید که تمام حسابتون از بین برود. بایستی بدترین شرایطی که ممکن هست برای استراتژی شما پیش بیاید در نظر گرفته باشید. جدول زیر احتمال ضرر های متوالی در یک نمونه ی 500 معامله ای را نشان می دهد.



    نظر


    • #3
      با سلام مجدد به همه ی دوستان

      فایلی که در اختیارتون می گذارم البته از فروم بازارجهانی فکتوری هست برای طراحی سیستم شما بسیار مناسب هست با استفاده از بک تست گیری می توانید استراتژی خودتون رو بررسی بفرمایید. فرض کنید شما در تایم 4 ساعته پوزیشن می گیرید با استاپ مثلا 100 پیپ و ریوارد 200 پیپ. خب برای یک اکانت 1000 دلاری بایستی تقریبا برای خیلی از ارزها 0.01 لات پوزیشن بگیریم. نرخ پیروزی شما 60 درصد هست که البته اگر فکر می کنید بیشتر از این هست بایستی بگم که به مثال بعد توجه کنید. اگر شما ماهانه 10 تا پوزیشن بگیرید در مجموع در طول سال 120 پوزیشن دارید و اگر قرار هست ترید کردن رو برای مدت 10 سال آینده ادامه بدهید مجموع تعداد ترید هایی که شما انجام خواهید داد 1200 خواهد بود. با توجه به جدول به احتمال 3 درصد در طول این مدت 10 ضرر متوالی خواهیم داشت.با توجه به اینکه پوزیشن ها 0.01 لات بودند حداکثر دراودان 10 درصد در طول مدت 10 سال خواهد بود که البته نسبتا خوب است البته این جدول این احتمال رو مشخص نمی کند که شما بعد از این ده ضرر متوالی چند معامله با سود خواهید داشت که این ضرر جبران شود به عبارتی ممکن است دوباره بعد از این 10 ضرر متوالی و بعد یک یا دو معامله سود ده دوباره 10 ضرر متوالی داشته باشید که در این صورت دراداون خیلی بیشتر خواهد شد هر چند که احتمال این اتفاق بسیار کم هست اما با توجه به ماهیت دینامیک بازار و قبول اینکه بازار یک سیستم آشوب هست این اتفاق خواهد افتاد.

      اما حالا سود سالانه:
      با توجه به ریوارد های 200 پیپی و حجم پوزیشن و همین طور نرخ پیروزی 6 تا از ترید های ما سود ده خواهد بود که اگر تعداد پیپ ضرر رو از اون کم کنیم 800 پیپ سود خواهیم کرد که برابر هست با 80 دلار (برای ارزهایی که هر 1 تیک آنها در حجم یک لات 1 دلار است) یعنی 8 درصد سود. فکر می کنید این محاسبه درسته؟ کاملا غلط هست چرا که "ترتیب" رخداد پیروزی ها و شکست ها در اون لحاظ نشده است ولی چون تعداد معامله کم و حجم پوزیشن ها کوچک است تفاوتی محسوسی دیده نمی شود. خب به نظر می رسد که استراتژی بسیار کارآمدی داریم چرا که سالانه بیش از 150 درصد سود کسب می کنیم.

      پس چرا واقعیت اینقدر متفاوت هست؟ در واقع چندین نکته در این بررسی دیده نشده که به ترتیب به قرار زیر می باشند:

      نرخ پیروزی:


      ببینید فرض کنید شما سکه ای رو 10 بار به هوا می اندازید مثلا 8 بار شیر می آید، آیا شما نتیجه می گیرید که احتمال شیر آمدن 80 درصد است؟ همان طور که همه می دانیم خیر احتمال شیر آمدن 50 درصد است و دلیل مشاهده ی ما انتخاب فضای نمونه ی بسیار کوچک است ( 10 بار انداختن) حالا شما می آیید و 100 بار سکه را می اندازید می بینید که احتمالا 7 بار شیر می آید و اگر همین طور فضای نمونه را بزرگتر کنید و مثلا 100000 مرتبه پرتاب کنید می بینید که به شکل شگفت آوری به 50 درصد نزدیک می شود در واقع "توهم" کارآمدی یک سیستم تریدری از همین مساله ی فضای نمونه ای کوچک ناشی می شود. به اعتقاد من هیچ سیستم تریدری در جهان نیست که نرخ پیروزی 50 درصد داشته باشد و تمام این توهمات حاصل از فضای نمونه ای کوچک هستند و داشتن نتایج مطلوب حتی برای چنیدن سال چیزی را اثبات نمی کند. در واقع بازارجهانی یک قمار هوشمندانه است. بگذریم از این مساله که من فکر می کنم بنا به ماهیت دینامیک بازار نرخ پیروزی حتی از 50 درصد هم کمتر خواهد بود.

      تعمیم یک ماه به کل سال

      در مثالی که آوردم همه ی ماه ها مثل هم در نظر گرفته شده بود یعنی ابتدا 4 شکست و بعد از آن 6 پیروزی در حالی که یکی از حالت ها فضای نمونه ای ما می تواند این باشد که از 120 معامله ای که قرار است در سال انجام دهیم 48 تای آن شکست باشد و به احتمال 70 درصد ما 5 ضرر متوالی خواهیم داشت و با توجه به اینکه معامله ها از هم مستقل هستند( یعنی داشتن 5 ضرر متوالی به این معنی نیست که دوباره بعد از یک سود 5 ضرر متوالی دیگر نداشته باشیم) هزار حالت برای سوددهی ما قابل تصور خواهد بود. بگذریم از این که از 1200 معامله ای که قرار است طی 10 سال انجام دهیم ترتیب توزیع ضرر ها چگونه خواهد بود.


      غرض از این مثال ها اینست که نسبت به بازارجهانی بایستی نگاه واقع بینانه ای داشت. در انتها برای نشان دادن اهمیت دراداون میزان سود لازم برای جبران دراداون را آورده ام. می بینید که دراداون بالاتر از 30 درصد با احتمال بسیار بالایی کال مارجین خواهد شد و یا اینکه زمان لازم برای بازگشت به حالت قبل بسیار طولانی خواهد بود.


      5% <<<<<<<< 5.3% Gain
      10% <<<<<< 11.11% Gain
      15% <<<<<<, 17.6% Gain
      20% <<<<<<< 25% Gain
      25% <<<<<<< 33% Gain
      30%<<<<<< 42.85% Gain
      40% <<<<< 66.66% Gain
      50% <<<<<< 100% Gain
      60%<<<<<<< 150% Gain
      70%<<<<<<<<<< 233%
      75%<<<<<< 300% Gain
      80%<<<<<<<<< 400%
      90% <<<<<< 900% Gain

      فایل های پیوست شده

      نظر


      • #4
        با سلام مجدد خدمت عزیزان و تشکر از کسانی که در نظرسنجی شرکت کردند

        یکی از دوستان در پیغام خصوصی مطرح کرده بودند که این جدولی که گذاشتم نحوه ی استفاده ی اون به چه شکل هست. در ستون سمت راست نرخ پیروزی هست که این نرخ پیروزی استراتژی شما است البته همانطور که توضیح دادم اگر فکر می کنید احیانا نرخ پیروزی شما بالای 80 درصد هست یا نسبت ریوارد به ریسک شما پایین هست و یا فضای نمونه ای بسیار محدودی دارید. فرض می کنیم شما در یک سال گذشته 100 معامله انجام داده اید که 80 تای آنها به سود رسیده و 20 تا به ضرر در نتیجه نرخ پیروزی شما 80 درصد است. البته توجه داشته باشید که تعداد 100 معامله یک فضای نمونه ای کوچک است بایستی نرخ پیروزی رو کمتر در نظر بگیرید مثلا 50 درصد. حالا در ستون win rate به 50 درصد نگاه می کنیم به ترتیب احتمال ضررهای متوالی رو برای شما نشان می دهد برای مثال در تصویر اول تعداد کل معامله 500 درنظر گرفته شده و اگر نگاه کنیم احتمال 6 ضرر متوالی 100 درصد هست یعنی قطعا شما 6 ضرر متوالی رو تجربه خواهید کرد ولی احتمال 14 ضرر متوالی 3 درصد است که البته این احتمال هم دور از ذهن نیست و بایستی مراقب رخداد این حالت هم بود. حالا شما که فایل اکسل رو دانلود کردید ابتدا مشخص می کنید که در طول سال چند معامله انجام می دهید بعد 500 رو از حالت پیش فرض به تعداد معامله ی دلخواه خودتون تغییر می دهید و با توجه به نرخ پیروزی استراتژی شما بدترین حالت هایی که برای حساب رخ خواهد داد را در نظر می گیرید و در نتیجه حجم مناسب و اندازه ی استاپ لاس رو تعیین می کنید تا دراداون از 30 درصد بیشتر نشود. اگر دراز مدت می خواهید سود کنید توصیه من همان 10 درصد است. این برای یک سال دوام در بازار است و اگر بیشتر از آن می خواهید دوام داشته باشید تعداد معامله هر ساله را در تعداد سالهایی که قصد حضور در بازار را دارید ضرب کنید اینجاست که می بینید سود کردن چقدر محدود می شود. البته این جدول حالت خوشبینانه است و در بازار بدتر از این رخ خواهد داد پس حتی احتمالات 1 درصد را نیز نباید نادیده گرفت.

        نظر


        • #5
          سلام. تشكر خالي كافي نبود گفتم پستي بزنم و از مطالب واقعا ارزندتون كه جاش تو فروما هميشه خالي بوده تشكر كنم. راهي براي بهينه سازي يك استراژي معاملاتي با دانستن متوسط توالي ضرر ها و بزرگترين تعداد توالي ضررها وجود دارد؟ ممنون ميشم راهنمايي كنين يا لينك و منبعي براي مطالعه فقط در اين زمينه ارائه بدين. با تقديم احترام.
          ویرایش توسط Mohsen-FX : https://www.traderha.com/member/7671-mohsen-fx در ساعت 04-08-2014, 11:54 AM
          https://t.me/MoRaFx

          نظر


          • #6
            نوشته اصلی توسط extreme77 نمایش پست ها

            پس چرا واقعیت اینقدر متفاوت هست؟ در واقع چندین نکته در این بررسی دیده نشده که به ترتیب به قرار زیر می باشند:

            نرخ پیروزی:


            ببینید فرض کنید شما سکه ای رو 10 بار به هوا می اندازید مثلا 8 بار شیر می آید، آیا شما نتیجه می گیرید که احتمال شیر آمدن 80 درصد است؟ همان طور که همه می دانیم خیر احتمال شیر آمدن 50 درصد است و دلیل مشاهده ی ما انتخاب فضای نمونه ی بسیار کوچک است ( 10 بار انداختن) حالا شما می آیید و 100 بار سکه را می اندازید می بینید که احتمالا 7 بار شیر می آید و اگر همین طور فضای نمونه را بزرگتر کنید و مثلا 100000 مرتبه پرتاب کنید می بینید که به شکل شگفت آوری به 50 درصد نزدیک می شود در واقع "توهم" کارآمدی یک سیستم تریدری از همین مساله ی فضای نمونه ای کوچک ناشی می شود. به اعتقاد من هیچ سیستم تریدری در جهان نیست که نرخ پیروزی 50 درصد داشته باشد و تمام این توهمات حاصل از فضای نمونه ای کوچک هستند و داشتن نتایج مطلوب حتی برای چنیدن سال چیزی را اثبات نمی کند. در واقع بازارجهانی یک قمار هوشمندانه است. بگذریم از این مساله که من فکر می کنم بنا به ماهیت دینامیک بازار نرخ پیروزی حتی از 50 درصد هم کمتر خواهد بود.


            با سلام

            درست است که کوچک گرفتن فضای نمونه ترید ها در یک سیستم ترید توهم کارآمدی اون سیستم هست ولی شما این رو هم در نظر بگیرید که طرف در کل عمر خود چند ترید را انجام خواهد داد و بعد از چند ترید احتیاج مالیش کمتر خواهد شد و وقت کمتری ترید خواهد کرد یعنی با تایم فریم بالاتر کار خواهد کرد

            مگر نمیشود با پیروزی 50 درصد پیروز شد و سود کرد
            برعکس با کمترش هم میشه سود کرد در محاسباتمان همیشه برد و باخت رو در نظر میگیریم در حالی که مساوی هم وجود درد یعنی بستن با صفر

            کافیه با یک سیستم 1 سال سود کنی میتونی اون رو تعمیم بدی به اینده درسته 1 سال زمان زیادی در این شغل نیست ولی میشه و خیلی ها انجامش دادن

            به نظر من بهتر صرف وقت برای این موارد صرف وقت کنیم برای ساخت روش خودمو ن

            قبل 3 سال سود کردن تو این بازار خیلی سخته


            دنیا روی 2 چیز اداره میشه ترس و طمع در خودت به اینها غلبه کن همه چیز مال توست

            نظر


            • #7
              غرض از این مثال ها اینست که نسبت به بازارجهانی بایستی نگاه واقع بینانه ای داشت. در انتها برای نشان دادن اهمیت دراداون میزان سود لازم برای جبران دراداون را آورده ام. می بینید که دراداون بالاتر از 30 درصد با احتمال بسیار بالایی کال مارجین خواهد شد و یا اینکه زمان لازم برای بازگشت به حالت قبل بسیار طولانی خواهد بود.


              5% <<<<<<<< 5.3% Gain
              10% <<<<<< 11.11% Gain
              15% <<<<<<, 17.6% Gain
              20% <<<<<<< 25% Gain
              25% <<<<<<< 33% Gain
              30%<<<<<< 42.85% Gain
              40% <<<<< 66.66% Gain
              50% <<<<<< 100% Gain
              60%<<<<<<< 150% Gain
              70%<<<<<<<<<< 233%
              75%<<<<<< 300% Gain
              80%<<<<<<<<< 400%
              90% <<<<<< 900% Gain



              اگه براتون مقدوره نحوه محاسبه موارد بالا رو یه توضیح بدین و برای چه تعداد معامله و با چه درصد بردیه و منظورتون کدوم نوع دراودان هست MAXIMAL OR RELATIVE DRAWDOWN. با تقدیم احترام.
              ویرایش توسط Mohsen-FX : https://www.traderha.com/member/7671-mohsen-fx در ساعت 04-08-2014, 11:34 PM
              https://t.me/MoRaFx

              نظر


              • #8
                نوشته اصلی توسط ramin7500 نمایش پست ها
                با سلام

                درست است که کوچک گرفتن فضای نمونه ترید ها در یک سیستم ترید توهم کارآمدی اون سیستم هست ولی شما این رو هم در نظر بگیرید که طرف در کل عمر خود چند ترید را انجام خواهد داد و بعد از چند ترید احتیاج مالیش کمتر خواهد شد و وقت کمتری ترید خواهد کرد یعنی با تایم فریم بالاتر کار خواهد کرد

                مگر نمیشود با پیروزی 50 درصد پیروز شد و سود کرد
                برعکس با کمترش هم میشه سود کرد در محاسباتمان همیشه برد و باخت رو در نظر میگیریم در حالی که مساوی هم وجود درد یعنی بستن با صفر

                کافیه با یک سیستم 1 سال سود کنی میتونی اون رو تعمیم بدی به اینده درسته 1 سال زمان زیادی در این شغل نیست ولی میشه و خیلی ها انجامش دادن

                به نظر من بهتر صرف وقت برای این موارد صرف وقت کنیم برای ساخت روش خودمو ن

                قبل 3 سال سود کردن تو این بازار خیلی سخته


                دنیا روی 2 چیز اداره میشه ترس و طمع در خودت به اینها غلبه کن همه چیز مال توست
                با سلام و تشکر از کسانی که تاپیک رو مطالعه کردند

                در جواب پست این دوست گرامی باید عرض کنم البته که فرد در طول زندگی خودش بسته به نوع استراتژی به تعداد معامله های محدودی نیاز خواهد داشت اما منظور بنده این بود که انتخاب استاپ و حجم با توجه به نرخ پیروزی کار نابخردانه ای است چرا که این نرخ پیروزی خود از تعداد معامله های محدود تریدر به دست آمده است مگر اینکه در یک بررسی آماری و با استفاده از داده های دهه ها پیش به بررسی استراتژی بپردازد که باز هم با توجه به ماهیت متغییر بازار بایستی درصد نرخ پیروزی را کمتر از نتیجه ی به دست آمده از بررسی آماری در نظر گرفت. در خصوص تایمهای بالا بله درست می فرمایید کسی که در این تایمها ترید می کند به تعداد بسیار محدودی معامله برای کسب سود در طول زندگی اش نیازمند است ولی در اینجا مساله اساسی این هست که آیا مثلا تایم فریم هفتگی یا ماهانه اصلا می توانند فضای نمونه ای را برای شما فراهم آورند که شما نرخ پیروزی را تعیین کنید مثلا شما استراتژی رو پیدا می کنید که اگر این چند شرط فراهم بود وارد معامله می شویم حالا بیایید ببینید از زمان آغاز بازار جهانی تا به الان در این تایم هفتگی و در تمام ارزها بررسی کنید ببینید چند بار این شروط برقرار شده است فکر می کنید آیا بیش از 100 یا حداکثر 200 بار شرایط برقرار خواهد شد حالا فکر می کنید این فضای 100 تایی اصلا برای تعمیم به آینده اعتبار دارد؟ آن هم با توجه به اینکه در این تایم ها بایستی استاپ بزرگی انتخاب کرد؟

                در خصوص مساله ی نرخ پیروزی و سود دهی که فرمودید اکثریت صندوق های سرمایه گذاری بزرگ در جهان نرخ پیروزی زیر 50 درصد دارند و سود دهی بستگی به نرخ پیروزی ندارد اتفاقا کسانی با نرخ پیروزی 25 درصد هستند که مستمر سوددهی داشته اند منظور من عدم اتکا و اعتماد به نرخ پیروزی بالای 50 درصد هست و تنظیم استراتژی با این پیش فرض است.

                مطالبی که عرض کردم فقط نگاهم به این مساله بود، از اینکه در بحث شرکت کردید متشکرم.
                ویرایش توسط extreme77 : https://www.traderha.com/member/11233-extreme77 در ساعت 04-08-2014, 11:47 PM

                نظر


                • #9
                  نوشته اصلی توسط Mohsen-FX نمایش پست ها
                  غرض از این مثال ها اینست که نسبت به بازارجهانی بایستی نگاه واقع بینانه ای داشت. در انتها برای نشان دادن اهمیت دراداون میزان سود لازم برای جبران دراداون را آورده ام. می بینید که دراداون بالاتر از 30 درصد با احتمال بسیار بالایی کال مارجین خواهد شد و یا اینکه زمان لازم برای بازگشت به حالت قبل بسیار طولانی خواهد بود.


                  5% <<<<<<<< 5.3% Gain
                  10% <<<<<< 11.11% Gain
                  15% <<<<<<, 17.6% Gain
                  20% <<<<<<< 25% Gain
                  25% <<<<<<< 33% Gain
                  30%<<<<<< 42.85% Gain
                  40% <<<<< 66.66% Gain
                  50% <<<<<< 100% Gain
                  60%<<<<<<< 150% Gain
                  70%<<<<<<<<<< 233%
                  75%<<<<<< 300% Gain
                  80%<<<<<<<<< 400%
                  90% <<<<<< 900% Gain



                  اگه براتون مقدوره نحوه محاسبه موارد بالا رو یه توضیح بدین و برای چه تعداد معامله و با چه درصد بردیه و منظورتون کدوم نوع دراودان هست MAXIMAL OR RELATIVE DRAWDOWN. با تقدیم احترام.
                  سلام

                  دوست عزیز ببینید بستگی به نرخ پیروزی و تعداد معامله ندارد و روی هر دو نوع دراداون صادق هست. مثلا اگر شما 1000 دلار دارید و 90 درصد ضرر کنید 100 دلار برایتان باقی می ماند حالا این 100 دلار را بخواهید به 1000 دلار برسانید بایستی 900 دلار سود کنید مثل اینکه بخواهید 1000 دلار اولیه تان را به 10000 دلار افزایش دهید که این کار بسیار دشوار است و به احتمال قوی کال مارجین خواهید شد.

                  نظر


                  • #10
                    نوشته اصلی توسط extreme77 نمایش پست ها
                    با سلام و تشکر از کسانی که تاپیک رو مطالعه کردند

                    در جواب پست این دوست گرامی باید عرض کنم البته که فرد در طول زندگی خودش بسته به نوع استراتژی به تعداد معامله های محدودی نیاز خواهد داشت1- اما منظور بنده این بود که انتخاب استاپ و حجم با توجه به نرخ پیروزی کار نابخردانه ای است چرا که این نرخ پیروزی خود از تعداد معامله های محدود تریدر به دست آمده است مگر اینکه در یک بررسی آماری و با استفاده از داده های دهه ها پیش به بررسی استراتژی بپردازد که باز هم با توجه به ماهیت متغییر بازار 2-بایستی درصد نرخ پیروزی را کمتر از نتیجه ی به دست آمده از بررسی آماری در نظر گرفت. در خصوص تایمهای بالا بله درست می فرمایید کسی که در این تایمها ترید می کند به تعداد بسیار محدودی معامله برای کسب سود در طول زندگی اش نیازمند است 3-ولی در اینجا مساله اساسی این هست که آیا مثلا تایم فریم هفتگی یا ماهانه اصلا می توانند فضای نمونه ای را برای شما فراهم آورند که شما نرخ پیروزی را تعیین کنید مثلا شما استراتژی رو پیدا می کنید که اگر این چند شرط فراهم بود وارد معامله می شویم حالا بیایید ببینید از زمان آغاز بازار جهانی تا به الان در این تایم هفتگی و در تمام ارزها بررسی کنید ببینید چند بار این شروط برقرار شده است فکر می کنید آیا بیش از 100 یا حداکثر 200 بار شرایط برقرار خواهد شد حالا فکر می کنید این فضای 100 تایی اصلا برای تعمیم به آینده اعتبار دارد؟ آن هم با توجه به اینکه در این تایم ها بایستی استاپ بزرگی انتخاب کرد؟

                    در خصوص مساله ی نرخ پیروزی و سود دهی که فرمودید اکثریت صندوق های سرمایه گذاری بزرگ در جهان نرخ پیروزی زیر 50 درصد دارند و سود دهی بستگی به نرخ پیروزی ندارد اتفاقا کسانی با نرخ پیروزی 25 درصد هستند که مستمر سوددهی داشته اند منظور من عدم اتکا و اعتماد به نرخ پیروزی بالای 50 درصد هست و تنظیم استراتژی با این پیش فرض است.

                    مطالبی که عرض کردم فقط نگاهم به این مساله بود، از اینکه در بحث شرکت کردید متشکرم.
                    با سلام

                    1- مگه چه کسی استاپ و حجم ورودش رو با نرخ پیروزی انتخاب میکنه استاپ که جای خودش رو داره در استراتژی هر فرد و بعد بسته به نرخ پیروزی درصدی رو به عنوان ریسک معقول انتخاب میکنند که بالای 5 درصد در هر معامله نخواهد بود مثلا با محاسبه نرخ پیروزی حداکثر ریسک بیاد 10 درصد وقتی شما بیشتر از همون 5 ذرصد در یک معامله ریسک نکنی عملا ریسک کار رو آوردی پایین و با نصف اون نرخ پیروزی هم حساب صفر نمیشه مگر با تختی از قوانین که اونم بر میگرده به علم روانشناسی بازار که در حساب ریل همیشه وجود داره
                    در حساب ریل 2 چیز وجود داره ترس از دست دادن پول و طمع بدست اوردن پول که این 2 ترس و طمع باعث میشن خیلی ها به علت نتونستن غلبه بر خیشتن نتونن سود کنن که من هم از این دست افراد هستم و سودی که میکنم مقطعی هست

                    2- موافقم با این مورد چون در تمامی علم ها بعد از محاسبات اصلی عدد بدست امده را در یک عددی ضرب یا تقسیم میکنند تا به عنوان ضریب اطمینان عمل کنه مثلا یک ماشین میسازن که بدنش در مقابل سرعت 200 کیلومتر مقاوم هست میان موتور اون رو طوری طرحی میکنند که سرعتش بالای 130 تا نره و این کار باعث میشه بدنه این اتومبیل مطمئنتر باشه و همینطور زمان بیشتری عمر کنه

                    3- شما بهتر هست یک دور دیگر تحلیل تکنیکال رو مطالئه فرمایید این اصل تحلیل تکنیکال هست که میگه گذشته تکرار خواهد شد و سوای تایم فریم قیمت حرکات یکسانی داره کافی هست نظریه الیوت رو مطالعه کنید که میگه 5 موجی که در تایم مثلا 1 دقیقه هست خودش یک موج کامل در تایم 5 دقیقه هست و الی آخر یعنی میشه استراتژی رو در تایم پایین مثلا 1 ساعته تست کرد و اگر جواب داد تامیمش داد به تایم بالا البته سوای از این موارد چرا فضای نمونه 100 تایی اعتبار نداشته باشد برای تعمیم به اینده وقتی که در 10 سال اینده هم همینقدر شرایط ورود برقرار خواهد شد

                    استاپ بزرگ هم که فرمودین چرا نشدنی هست شما اگه به صحبت های من توجه میکردید میدیدین که من گفتم بعد از ینکه احتیاج مالیش کمتر شد یعنی حسابش بزرگ شد کسی که حساب 1000 دلاری داره معلوم هست که استاپ بزرگ رو نمیتونه تحمل کنه ولی کسی که 100 هزار دلار داره بدون اهرم میتونه بزرگترین استاپ ها رو تحمل کنه

                    با امید موفقیت

                    نظر


                    • #11
                      نوشته اصلی توسط ramin7500 نمایش پست ها
                      با سلام

                      1- مگه چه کسی استاپ و حجم ورودش رو با نرخ پیروزی انتخاب میکنه استاپ که جای خودش رو داره در استراتژی هر فرد و بعد بسته به نرخ پیروزی درصدی رو به عنوان ریسک معقول انتخاب میکنند که بالای 5 درصد در هر معامله نخواهد بود مثلا با محاسبه نرخ پیروزی حداکثر ریسک بیاد 10 درصد وقتی شما بیشتر از همون 5 ذرصد در یک معامله ریسک نکنی عملا ریسک کار رو آوردی پایین و با نصف اون نرخ پیروزی هم حساب صفر نمیشه مگر با تختی از قوانین که اونم بر میگرده به علم روانشناسی بازار که در حساب ریل همیشه وجود داره
                      در حساب ریل 2 چیز وجود داره ترس از دست دادن پول و طمع بدست اوردن پول که این 2 ترس و طمع باعث میشن خیلی ها به علت نتونستن غلبه بر خیشتن نتونن سود کنن که من هم از این دست افراد هستم و سودی که میکنم مقطعی هست

                      2- موافقم با این مورد چون در تمامی علم ها بعد از محاسبات اصلی عدد بدست امده را در یک عددی ضرب یا تقسیم میکنند تا به عنوان ضریب اطمینان عمل کنه مثلا یک ماشین میسازن که بدنش در مقابل سرعت 200 کیلومتر مقاوم هست میان موتور اون رو طوری طرحی میکنند که سرعتش بالای 130 تا نره و این کار باعث میشه بدنه این اتومبیل مطمئنتر باشه و همینطور زمان بیشتری عمر کنه

                      3- شما بهتر هست یک دور دیگر تحلیل تکنیکال رو مطالئه فرمایید این اصل تحلیل تکنیکال هست که میگه گذشته تکرار خواهد شد و سوای تایم فریم قیمت حرکات یکسانی داره کافی هست نظریه الیوت رو مطالعه کنید که میگه 5 موجی که در تایم مثلا 1 دقیقه هست خودش یک موج کامل در تایم 5 دقیقه هست و الی آخر یعنی میشه استراتژی رو در تایم پایین مثلا 1 ساعته تست کرد و اگر جواب داد تامیمش داد به تایم بالا البته سوای از این موارد چرا فضای نمونه 100 تایی اعتبار نداشته باشد برای تعمیم به اینده وقتی که در 10 سال اینده هم همینقدر شرایط ورود برقرار خواهد شد

                      استاپ بزرگ هم که فرمودین چرا نشدنی هست شما اگه به صحبت های من توجه میکردید میدیدین که من گفتم بعد از ینکه احتیاج مالیش کمتر شد یعنی حسابش بزرگ شد کسی که حساب 1000 دلاری داره معلوم هست که استاپ بزرگ رو نمیتونه تحمل کنه ولی کسی که 100 هزار دلار داره بدون اهرم میتونه بزرگترین استاپ ها رو تحمل کنه

                      با امید موفقیت
                      با سلام مجدد به خوانندگان تاپیک

                      حقیقتش مدتی در سفر بودم و فقط به صورت موقت تاپیک های اساتید رو مطالعه می کردم فرصت پاسخ به پست این دوستمون رو نداشتم. در رابطه با مطالبی که در پست قبلی گفته شده در خصوص مورد اول البته که من منظورم انتخاب استاپ و حجم ورود صرفا بر اساس نرخ پیروزی نبوده بلکه منظورم این بود که استاپ در تایم بالاتر بزرگتر است و هر چند که حد سود هم بزرگتر است اما از دو جهت نسبت به تایم های پایین تر معایبی دارد:1- در تایم بالاتر فرصت معاملاتی کمتر است و همانطور که می دانید تعداد معامله بیشتر با میزان سود شما رابطه ی مستقیم دارد(البته به شرط وجود رابطه ی مناسب نرخ پیروزی و نسبت ریسک به ریوارد)2- در تایم بالاتر زمان رسیدن به حد سود طولانی تر است و طبیعتا اگر در این مدت برای شما شرایط یک معامله ی دیگر فراهم باشد شما می توانید بر اساس بالانس حساب پوریشن باز کنید چون هنوز نمی دانید که پوزیشن قبلی به سود می رسد یا نه ولی اگر زمان معامله کوتاه بود و پوزیشن شما سریع به حد سود می رسید حالا بالانس حساب شما افزایش پیدا می کرد و موقعیت جدید رو با حجم بالاتر وارد می شدید و در نتیجه سود سالانه شما بیشتر می شد( در واقع زمان رسیدن به سود کوتاه تر می شد). منظور من این نبود که استاپ را بر اساس نرخ پیروزی تعیین کنیم در واقع نرخ پیروزی بعد از تعریف استاپ مشخص می شود و نه قبل از آن چرا که استاپ ها متفاوت برای یک استراتژی ثابت نرخ های پیروزی متفاوتی خواهند داشت. ببخشید اگر بحث یک مقدار پیچیده شد.

                      در خصوص مورد 3: توصیه ی شما به مطالعه ی بیشتر را می پذیرم . و آنجا که گفتید نمونه ی 100 تایی اعتبار دارد البته نظر شما محترم هست ولی با اطلاعاتی که من در آمار و احتمالات دارم نمونه ی 100 تایی برای سرمایه گذاری حداقل برای بنده ریسک بالایی دارد.

                      و مورد آخر اینکه در خصوص مسائل روانشناسی فرمودید حقیقتش درباره ی این مفاهیم از قبیل ترس و طمع فعلا نظری ندارم.

                      نظر


                      • #12
                        سلام دوستان !
                        من معنی این لورج رو درست متوجه نشدم !!
                        الان ی حساب 300 دلاری ک داشته باشم با لورج 25 چه فرقی همین حساب با لورج 100 داره ؟؟
                        یعنی تعداد پوزیشنهای باز بیشتر میشه یا مقدار لات !!؟

                        نظر


                        • #13
                          نوشته اصلی توسط alirezanuri نمایش پست ها
                          سلام دوستان !
                          من معنی این لورج رو درست متوجه نشدم !!
                          الان ی حساب 300 دلاری ک داشته باشم با لورج 25 چه فرقی همین حساب با لورج 100 داره ؟؟
                          یعنی تعداد پوزیشنهای باز بیشتر میشه یا مقدار لات !!؟
                          با لوریج 100 شما 4 برابر لات بیشتری میتونی بگیری نسبت به لوریج 25.
                          .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                          https://telegram.me/Cyclicalwaves
                          https://telegram.me/NimaAzaadi




                          نظر


                          • #14
                            اینجور ک میگم درسته :
                            با لورج 25 نهایت پوزیشن باز با ریسک 5 درصد میتونه 3 تا باشه که 2 تاش 0.03 و یکیش 0.02
                            با لورج 100 همینارو 4 تا میتونم به صورت همزمان بگیرم !؟؟
                            مثلا اگه من لورجم و 100 کنم بعد بخوام 5 تا پوزیشن باز با حجم 0.03 بگیرم بهتره یا اینکه لورج من همون 25 باشه اما نهایت استفادم دو تا پوزیشن 0.03 داشته باشم ؟؟
                            ببخشید اما چون بی تجربه ام شاید سوالاتم خیلی ابتدایی باشه !

                            نظر


                            • #15
                              اشتباهی ...
                              ویرایش توسط AmiR.HJ : https://www.traderha.com/member/11686-amir-hj در ساعت 12-19-2014, 07:27 PM
                              مساله از جایی آغاز میشود که ما خود را جایز خطا میدانیم

                              نظر

                              پردازش ...
                              X