اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

چند ساله هستید ؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

.

نظر

49 سال
      من 5 ساله که با این بازار آشنا شدم اما سابقه مفید من 2 سال است و معتقدم بایک استراتژی ساده و انظباط میشه سود نسبتا مناسبی از این بازار گرفت .
      اما در پاسخ به اینکه اگر 10 سال پیش بود باید بگم اگر کسی به این نتیجه رسیده باشه که اگر ده سال پیش بود به این بازار نمی اومدم حالا اون شخص اینجا نبودو این بازار را بکلی بکنار گذاشته بود تا حالا.

نظر

اما آقا مسلم عزیز شما تاپیک را باز کردید اما سن خودتون رو فراموش کردید بنویسید.

نظر

نوشته اصلی توسط Hosein Mahjour نمایش پست ها
          اما آقا مسلم عزیز شما تاپیک را باز کردید اما سن خودتون رو فراموش کردید بنویسید.
          سلام اقای مهاجر

من 32 سالمه

بنظرم داشتن یک کسب و کار دیگر و همچنین سرمایه معقول بتواند از فشار و استرس روانی این حرفه کم کنه در هر حال اگر به ده سال پیش بر میگرد در خیلی از مسائل تجدید نظر میکردم و ف.ارکس یکی از انها بود !
          در ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !

اساس کار در ف ا ر کس مدیریت سرمایه با یک توجیه تکنیکال هست !

همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !

همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !

نظر

توی هر کاری باز هم متذکر میشم هر کاری اگر مداومت و پشتکار داشته باشید بالاخره موفق میشید شاید دیر برسید بهش اما بالاخره به موفقیت دست پیدا می کنید که دیر یا زود به موفقیت رسیدن هم باز دست خود شما هست.اصلا مهم نیست چه کاری انجام می دید کافی توی انجامش عشق داشته باشید و با علاقه انجامش بدید. همین کافیه

نظر

با خوندن این تاپیک و تاپیک های مشابه و پاسخ های تامل برانگیز و جالب دوستان با سابقه مبنی بر:
              "اگر به 10 سال پیش بر میگشتم عمرا میومدم سراغ فا.رکس"
              "اگر به 10 سال پیش بر میگشتم تجدید نظر میکردم در ورودم به فا.رکس"
              "بنده 10 ساله سابقه دارم و کلا این بازی ضرر ده است"
              "به تازه کارها توصیه میکنم عمر و جوانی و وقت خود را در این راه هدر ندهند"
              و ....
              یه سوال برام پیش اومده که میخواستم اونو به نظر سنجی بزارم ولی درخواستم رد شد:
              "آیا شما با چشمهای خودتون یک تریدر فا.رکس که فارسی حرف بزند و از این کار سود خوب کسب کند و احیانا با سود آن ماشین و خونه خوب خریده باشد از نزدیک دیده اید"
              ..........................................
              برای خودم جالبه وقتی با کسی که مختصر آشنایی با فا.رکس داره صحبت میکنم جمله دوم مربوط به سود بالا و ثروت بالای فارکس بازان است.در یک کلام چنین آدمهایی "وجود"دارند یا اینها صرفا افسانه های محلیست؟!

نظر

نوشته اصلی توسط FXF نمایش پست ها
                با خوندن این تاپیک و تاپیک های مشابه و پاسخ های تامل برانگیز و جالب دوستان با سابقه مبنی بر:
                "اگر به 10 سال پیش بر میگشتم عمرا میومدم سراغ فا.رکس"
                "اگر به 10 سال پیش بر میگشتم تجدید نظر میکردم در ورودم به فا.رکس"
                "بنده 10 ساله سابقه دارم و کلا این بازی ضرر ده است"
                "به تازه کارها توصیه میکنم عمر و جوانی و وقت خود را در این راه هدر ندهند"
                و ....
                یه سوال برام پیش اومده که میخواستم اونو به نظر سنجی بزارم ولی درخواستم رد شد:
                "آیا شما با چشمهای خودتون یک تریدر فا.رکس که فارسی حرف بزند و از این کار سود خوب کسب کند و احیانا با سود آن ماشین و خونه خوب خریده باشد از نزدیک دیده اید"
                ..........................................
                برای خودم جالبه وقتی با کسی که مختصر آشنایی با فا.رکس داره صحبت میکنم جمله دوم مربوط به سود بالا و ثروت بالای بازار تبادلات ارزی بازان است.در یک کلام چنین آدمهایی "وجود"دارند یا اینها صرفا افسانه های محلیست؟!
                دوست خوبم

دز موزد سوالنان یه موزد مهم زا مد نظر داشته باشید اینکه مطمنا اگر چنین شخص یا اشخاصی هم وجود داشته باشند تحت هیچ شرطی حاضر به افشای نام خود نخواهند بود ، از قدیم ندیما میگویند ملک بی زاه و مزد بی نام ، حالا اینچا که یک محیط عمومی و مچازی هست با انواع و اقسام تفکرات و باورها ،، بنده با کمال حیرت خانواده هائی میشناسم که برادر از وصع مالی برادرش بی اطلاع هست ؛ یغنی به مانند یک راز مهم حقوق و در امدشان را از یکدیگر مخفی نگه میدارند

تنها راهی که بنظر بنده میرسه برای اخذ پاسخ ،، سوال از مدیران بروکر هست ، دز این قالب که بدون ذکر نام ، در صد سود سه نفر اول را اغلام نمایند

ضمن اینکه بنده به شما و افرادی نظیر شما هم کاملا حق میدهم که بتونید تشخیص دهید که در چه راهی و با چه احتمال موفقیتی میخواهید طی طریق نمائید

ارادتمند
                تحلیل طلا در بازه های زمانی گوناگون در کانال https://t.me/sofitahlil
                قابل استفاده برای تریدر های مبتدی

نظر

پیشنهاد بسیار خوبیه اگه مسئولین بروکر تن دهند.
                  راستش به نظر بنده با توجه به اینکه ما ایرانیها کمی کنجکاو هستیم و به صورت شبکه ای اطلاعات رو رد و بدل میکنیم حداقل زمینه فعالیت فرد و یا داراییهای مشهود رو میشه حدس زد.
                  در پایین همین فروم تعداد اعضا 13000 نفر ذکر شده که مسلما همه جامعه تریدری ایران نیست.بنده با احترام 7000 نفر دیگر هم به این تعداد اضافه میکنم(با توجه به تعداد اعضای فرومهای قدیمی در زمان قانونی بودن در ایران همچون تالار سرمایه و قدیمی کارهای این حرفه و افرادی که هستند و نمینویسند) که میشه 20000 نفر.یعنی کل تریدر های ایران 20000 نفر.خوب فرض میکنیم 30 درصدشون ریل کار کنند یعنی6000 نفر.حال اون جمله معروف که 95 درصد بازنده و 5 درصد برنده رو اعمال میکنم.یعنی طبق آمار 300 نفر باید در ایران مداوم سود آور باشند.کسی تا به حال یکی از این 300 نفر رو با ویژگیهایی که هممون دوست داریم بهش برسیم و شنیدیم، دیده یا خودش هست؟(خود خود فرد نه حتی حساب اون رو)

نظر

سلام و درود
                    ضمن خسته نباشید به همه دوستان عزیز نمیدونم چرا ما ایرانیها تا حرف از ترید و تریدری میشه همه میرن سراغ استیتمنت و سود و زیان . ببخشید که این حرف را بی پرده می زنم متاسفانه این سوالها در طول تاپیک زیاد دیده میشه اما میخوام بگم این سوالها برای افرادی مطرح میشه که بدون اطلاع ار این نوع شغل و بدون دانش در این بازار قدم میزارند . شما تا به حال کدام برج سازی را دیدی که از برج ساز دیگر سراغ سود و درآمدش را سوال کند . کدام سوپر مارکتی را دیدید که برود از سوپر مارکت دیگر سراغ سودآوریش را بگیرد . کدام مغازه داری را دیدی که جویای سرمایه و درآمد و سودآوری او شود . من نمیدانم اگر این بازار سود ندارد چرا عزیزان وقت گرانبهای خودشان را در این وادی صرف میکنند وقتی که ارزش آن قیمت عمر انسان است در اینجا حضور پیدا میکنیم که ببینیم کی سود میکند و کی ضرر خوب چی از آن نصیب ما میشود .
                    تا زمانی که عزیزان فکر میکنند با سرمایه اندک میتوانند از این بازار کسب سود کنند که خانه و ماشین و ثروت اندوزی کنند مسلما" جزو همان 95 درصد بازنده ها خواهند بود مگر اینکه ابتدا یاد بگیرند که با چقدر سرمایه و توقع چه میزان سودی باید وارد این بازار شوند تا بتوانند به یک سود استیبل دست یابند .
                    این مثال را بدون ذکر نام برای دوستانی که فکر میکنند نمیشود میزنم . چون بدون اجازه درج مطلب میکنم امیدوارم ببخشند . دوستی که ساکن دبی هست و حکم استادی بر بنده و امثال بنده دارند سالهاست نه تنها خود از این بازار امرار معاش میکند و زندگی خوبی هم دارد بلکه برای چندین بانک هم مدیریت سرمایه انجام میدهد و تعداد زیادی شاگرد هم در فضای مجازی خود تعلیم داده که آنها هم توانستن با راهنمایی های ایشان به سودآوری برسند . و هر ماه هم استیتمنت خودشان را در اختیار استاد خودشان قرار میدهند تا در صورت تخطی از قوانین برای مدتی از جمع گروه اخراج شوند و جهت اطلاع دوستان حساب ریل همه آنها در اختیار ایشان است. تا کسی هم نتواند حساب ساختگی درست کند و تحویل دهد . مشابه کاری که استاد ارجمندم جناب آزادی در مورد بورس ایران در یکی از تاپیک ها اجرا کردن .
                    پس دوستان خوبم سروران گرامم به جای اینکه مدام در فکر این باشیم که کی سود کرده و کی زیان یاد بگیریم یا دانش این بازار و اصول رفتاری در آن را یاد بگیریم و به کسب و کار پرداخته و یا اینکه دست از این بازار کشیده و به سراغ کسبی که میتواند برایم درآمد داشته باشد برویم و عمرم ارزشمند خویش را صرف کار بیهوده نکنیم .
                    امیدوارم حرفهای من به نیتی غیر از خیر خواهی برداشت نشود و ذکر مثال هم سوء تفاهمی ایجاد نکند . به شکرانه خدا عمری را گذارنده ایم و دیگر چیزی طلب نداریم که به فکر فریب و پاچه خواری دیگران و غیره بخوام صرف کنم که شاید فوایدی برایم داشته باشد . همیشه سعی کردم در فروم چشم دیگران را به واقعیت باز کنم .
                    این بازار , بازاری بسیار هو شمند و زیرک است و کسانی در این بازار فعال هستند که هم از دانش برتر از ما برخوردارن و هم از سرمایه بالا و امکانات فراوان . پس تنها راه بقا در این بازار کسب دانش و ترک طمع و سرمایه در خور این شغل می باشد . ببخشید اگر پر حرفی کردم و سر دوستان را درد آوردم .
                    ویرایش توسط shyazdi : https://www.traderha.com/member/2792-shyazdi در ساعت 01-18-2015, 12:35 AM
                    آنکس که بینای عیب خویش باشد و چشمان خویش را برای عیب دیگران بکار نیندازد , خردمند ترین مردم است (حضرت امیر(ع))
                    گر بر سر نفس خود امیری مردی / گر بر دگری خرده نگیری مردی
                    آن دانش که ز لطف خود بر تو داد / گر بر دگری دریغ نکردی مردی
                    پی دی اف زیگ زاگ : دانلود
                    پی دی اف شبانه : دانلود

پاور پوینت پترن 123 : دانلود
                    پرسش و پاسخ تحلیل ها: تاپیک پرسش و پاسخ آنجمن تحلیلهای یزدی

نظر

ممنون جناب یزدی بزرگوار حقیقتا جواب قانع کننده ای بود.راستش بنده شخصا با طرح سوالات از این قبیل قصد داشتم به "وجود"این افراد پی ببرم."وجودی"که با بحثهای دوستان اون رو خیلی دور و دست نیافتنی دیدم.صرفا خواستم با اثبات وجود این افراد امیدوار باشم به آینده که احتمال موفقیت همچنان کم است اما نشدنی نیست.

نظر

جناب یزدی نکات جالبی را گوشزد کردید

ممنون

نظر

32

نظر

جالبه، اکثرا توی رده سنی من هستند ( 25-30)

نظر

من 23 سالمه و یه داداش 7 ساله دارم ، داریم با هم یاد میگیریم ، البته اون بیشتر سود میگیره :d

نظر

سلام من 35 سال دارم.

نظر

پردازش ...
                                X