اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

پیشبینی شما از وضعیت بورس در سال 1394 چیست؟

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • نظرسنجی: پیشبینی شما از وضعیت بورس در سال 1394 چیست؟

    با درود

    وضعیت بورس در سال جدید 1394 را چگونه پیشبینی می کنید؟

    امسال سال خوبی برای بورس نبود. شاخص امسال از کانال ۸۹ هزاری به کانال ۶۳ هزاری رسید. می گویند هر دوران صعودی، دوران سقوطی هم به دنبال دارد اما سقوط های امسال آنچنان ادامه دار شد که در اواخر سال صف های فروش شلوغ تر از صف های خرید بودند.جو بازار در کل سال جوی انتظاری بود. به نتیجه نرسیدن مذاکرات هسته ای، سقوط قیمت نفت هم عواملی خارجی بودند که بازار را بیش از گذشته تحت فشار قرار دادند.
    با توجه به آنکه هنوز اخباری رسمی از مذاکرات به بازار وارد نشده است روند بازار سرمایه در سال آینده چگونه خواهد بود؟



    دوستان لطفا در نظرسنجی شرکت کنند و اگر هرگونه دیدگاه ، تحلیل ، مقاله و گزارشی از کارشناسان بورس در مورد پیشبینی از وضعیت بورس در سال 94 دارند را ارائه دهند.


    پیشاپیش فرا رسیدن عید نوروز را به همه دوستان و همکاران گرامی تبریک عرض می کنم و آرزوی سالی خوب و پر سود برای همگی عزیزان دارم.

    سپاس
    25
    افزایش می یابد
    56.00%
    14
    کاهش می یابد
    28.00%
    7
    تغییر محسوسی نمی کند
    16.00%
    4

    نظرسنجی منقضی شده است

    انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .


  • #2
    بازار هنوز هم منتظر است
    حمید میرمعینی کار شناس بازار سرمایه گفت: «با توجه به آنکه برنامه های اقتصادی دولت در بودجه اعلام شده و تقریبا به تصویب مجلس هم رسیده است نباید منتظر رخداد خاص اقتصادی ای در سال آینده باشیم.»

    وی افزود: «دولت برنامه های اقتصادی مصوب دارد و باید بر اساس آن ها عمل کند. بودجه سال 94 هم بودجه ای است که بر اساس شرایطی که در اقتصاد جامعه حاکم است تنظیم شده از جمله شرایط تحریم ها و قیمت نفت و دیگر محصولات در بازارهای جهانی.»

    وی توضیح داد: «به همین دلیل بودجه خیلی خوشبینانه بسته نشده بلکه خیلی واقع بینانه بسته شده و در صورتی که بخواهد به همین منوال بگذرد سال آینده سال خیلی پر رونقی نخواهیم داشت. مگر آنکه دو تا اتفاق مهم بیافتد.»

    میرمعینی با تاکید بر دو عامل تاثیرگذار بر وضعیت اقتصادی کشور گفت: «یکی آنکه توافق سیاسی انجام شود و به تبع آن تحریم ها کاهش پیدا کند، ورود سرمایه گذاری خارجی تسهیل شود و به مرور زمان اثرش را در اقتصاد ما بگذارد. که این تاثیرگذاری از اواسط سال آینده به بعد خودش را در اقتصاد نشان می دهد و پس از آن به بازار سرمایه هم می رسد.»

    وی افزود: «قیمت نفت هم عامل دیگری است که به علت وابستگی دولت به درآمدهای نفتی می تواند تاثیر بسزایی در اقتصاد داشته باشد. اگر قیمت نفت افزایش یا کاهش پیدا کند اقتصاد را هم متاثر می کند.»

    وی با بیان آنکه هر دو تا عامل غیر قابل پیش بینی نیستند افزود: «به هر حال آن چیزی که کف اقتصاد را تعین می کند در بودجه لحاظ شده و به این ترتیب فکر نمی کنم با این اوضاع تحول خاصی داشته باشیم.»

    به گفته این کارشناس بازار سرمایه انتظار همچنان در بازار باقی است تا تکلیف به طور کامل مشخص شود. اگر این اتفاق تا ماه آینده بیافتد، بازار سرمایه خود را با آن تطبیق می دهد و آثار را چه مثبت یا منفی سریعا لحاظ می کند و واکنش متناسب را نسبت به اقتصاد آینده در قیمت ها ایجاد می کند.

    وی سپس بر این نکته تاکید کرد که انتظار اساسی دیگری در حال حاضر در بازار وجود دارد که فارق از این دو مسئله است و آن فعال بودن مدیریت جدید بازار سرمایه است که بتواند بازار را به آن جایگاهی که باید برساند.

    وی افزود: «متولیان باید سعی کنند که برنامه مدون و جدی ای را برای بازار تنظیم کنند که هم جلوی نوسانات عمیق را بگیرد و هم اعتمادی را برای سرمایه گذاران ایجاد کند که پول هایشان را وارد بازار کنند.»

    وی تاکید کرد: «بازار سرمایه ما پتانسیل اینکه بتواند پول ها را جذب کند دارد زیرا نقدینگی الان در جامعه وجود دارد که به صورت منفعل در سپرده های بانکی هستند و یا اینکه در بازارهای کاذب قرار گرفته اند که به سمت بازار تولید و فعالیت های تولیدی نمی روند.»

    وی افزود: «ما اگر برنامه ای مدون و اساسی داشته باشیم برای آنکه بتوانیم این پول ها را به بازار بیاوریم می توانیم از طرفی پول های سرگردان را به صورت فعال در بیاوریم و از طرفی از حالت رکود اقتصادی خارج شویم.»

    به گفته میرمعینی اما این کار برنامه ای منسجم و یکپارچه می خواهد و نمی توان به صورت یک جانبه نگر به آن رسید. برای نوشتن این برنامه باید تیم قوی متشکل از چند وزارت خانه تشکیل شود که از حمایت این وزارت خانه و تیم اقتصادی هم بهره مند شود که بتواند بازار را فعال کند.

    سناریوهای مختلفی برای بازار وجود دارد

    حسین خزلی خرازی کار شناس بازار سرمایه گفت: «ما در مورد آینده هیچ اطلاعاتی نداریم و چون در بسیاری از موارد پیش بینی های ما احساسی و با خطا همراه بوده است و یا آنچه پیش بینی کردیم اتفاق نیافتاده بهترین روش درباره آینده این است که سناریوهای احتمالی که ممکن است به وقوع بپیوندد را بررسی و فهرست کنیم.»

    وی ادامه داد: «سپس برای احتمال وقوع هر کدام از این سناریوها یک ضریب مشخص کنیم. هر کدام از این احتمالات واقع شد با آن ضریب ذهنی مشخص می شود که باید چه کنیم. ممکن است این ضریب در ذهن افراد مختلف فرق داشته باشد.»

    وی افزود: «من ۷۰ درصد احتمال می دهم که مذاکرات به نتیجه مثبت برسد. اگر این اتفاق بیافتد حداقل سال آینده بازار ۵۰ درصد بازده خواهد داشت.»

    وی ادامه داد: «با این حساب ۳۰ درصد حدس می زنم که مذاکرات شکست بخورد و یا همین جایی که هست باقی بماند. بنابر این احتمال ۳۰ درصدی اگر ما در مذاکرات به نتیجه مثبتی که می خواهیم نرسیم در این حالت بازار حداکثر ۲۰ درصد دیگر کاهش قیمت خواهد داشت.»

    خزلی خرازی افزود: «کاهش ۲۰ درصدی قیمت به این خاطر است که در یک سال اخیر خیلی از قیمت ها پایین آمده است. در بعضی سهم ها ۶۰ درصد نزول قیمت داشتیم.»

    وی توضیح داد: «مفهومی به نام امید ریاضی وجود دارد که با ضرب احتمال و نرخ بازده به دست می آید پس بنا بر نظر شخصی من ۷۰ درصد ضرب ۵۰ درصد بازده ۳۵درصد به ما امید ریاضی می دهد و اگر ۳۰ درصد شکست را ضرب ۲۰ کنیم ۶ درصد امید ریاضی می گیریم.»

    با سناریو خزلی خرازی پس در سال آینده بورس یا ۳۵ درصد احتمال سود دارد و یا ۶ درصد احتمال ضرر.

    وی تصریح کرد: «ممکن است برخی نگاه بدبینانه تر و یا خوش بینانه تری از این احتمالات را در نظر داشته باشند. جالبی بازار هم به همین نظرات متفاوت است. اگر ما همه به صورت یکسان فکر کنیم، پس رفتار هایمان هم در آینده یکسان خواهد بود. در آن زمان دیگر بازاری شکل نمی گرفت زیرا همه یا در صف های خرید قرار می گرفتند و یا در صف های فروش.»

    این کار شناس بازار سرمایه در پاسخ به این سوال که آیا برنامه ای برای بازار درنظر گرفته شده است یا نه گفت: «اصلی ترین برنامه هایی که می تواند از جانب دولت برای بازار تهیه شود بسته خروج از رکود و حمایت از تولید بوده است که بخش های اصلی آن توسط مجلس در حال بررسی و تصویب است.»

    وی با بیان آنکه دولت وظایف و حتی توقعاتش از بازار سرمایه را در این دو بسته اعلام کرده است ادامه داد: «به صورت خرد.تر هم منتظر تصویب.های بودجه هستیم تا تاثیرات آن در بازار را مشاهده کنیم.»

    وی با بیان آنکه دولت وظیفه ای ندارد که بازار را کنترل کند گفت: «بورس باید آینه واقعی و تمام نمای اتفاقات بخش واقعی اقتصاد باشد. اگر در فرض بدبینانه ای که به اعتقاد من احتمال حداکثر ۳۰ درصدی دارد، مذاکرات شکست بخورد از نظر روانی ممکن است بازار تا حدودی ریزش کند.»

    وی افزود: «اما پیش بینی ای که شرکت ها برای سودشان در سال آینده می دهند بسیار محتاطانه است. شرکت ها هم تجربه کرده اند که باید پیش بینی هایشان برای سال های آینده را با احتیاط بیشتری ارائه دهند. حداقل هایی که اعلام می شوند چیزهای عجیبی نیست و افت های سنگینی هم وجود ندارد. این نشان می دهد اگر اندکی تحریم ها باز شود و فضای کسب و کار بین المللی و داد و ستد بهبود پیدا کند، شرکت ها آمادگی رشد بالافاصله در سود هایشان را دارند.»


    منبع: فرارو تاريخ انتشار: شنبه، 16 اسفند 1393
    انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

    نظر


    • #3
      به نظرم بازار در سال جديد نسبت به سال قبل وضعيت بهتري خواهد داشت به دلايل :

      1.بخاطر كاهشي بودن يكسال اخير و رسيدن اكثر سهم ها به قيمت هاي مناسب
      2.اخبار مثبت اقتصادي و هسته اي
      3.كاهش سود بانكي


      پس بازار با خبر ها و اتفاقات خوب روند نسبتا افزايشي، به سمت كانال 80 هزار خواهد داشت
      ولي اگه منظورتون صعود سال 90 91 مي باشد ، بايد بگم به نظر بنده خير

      نظر


      • #4
        امروز شاخص کل بورس با رشد 540 واحدی به رقم 64610 واحد رسید!

        عوامل رشد بورس اعلام شد

        یک فعال بازار سرمایه عوامل رشد قیمت ها را در معاملات امروز مورد توجه قرار داد و روند سال آینده بورس را پیش بینی کرد.


        فردین آقابزرگی مدیرعامل یکی از کارگزاری ها، دلایل رشد بورس را مورد توجه قرار داد و گفت: با توجه به کاهش سطح عمومی قیمت ها به مرور زمان خواسته و یا ناخواسته به نقطه ای می رسیدیم که سهامداران پول های پارک شده خود را وارد فضای بورس کنند، لذا در شرایط فعلی بورس تهران به نقطه ای رسیده است که از افت و خیز و ابهامات زیاد خارج شده و با توجه به پیشرفت قابل توجه در پرونده هسته ای جذاب شده است.

        آقابزرگی با بیان این که در شرایط فعلی چشم انداز منفی خاصی در بورس وجود ندارد، خاطرنشان کرد: اصلاح قیمت ها در ماه های گذشته باعث افت بورس شد ولی اکنون بازار سرمایه به تعادل نسبی رسیده است از سوی دیگر فشار نقدینگی روزهای پایانی اسفند ماه، از بین رفته است زیرا اشخاص حقیقی و حقوقی که علاقه مند بودند از بازار خارج شوند، از بازار خارج شده اند؛ علاوه بر اینکه مثبت بودن چشم انداز مذاکرات هسته ای زمینه رشد بورس و افزایش تقاضا را فراهم کرده است.

        وی از بازارگردان ها و حقوقی های بازار خواست تا در این شرایط به بورس کمک کرده و عطش بازار را برطرف کنند تا بازار دچار هیجان نشود.

        وی با بیان این که رفتار بورس تهران در شرایط فعلی هیجانی نیست،به پیش بینی وضعیت آینده بورس پرداخت وگفت: پیش بینی می شود طی چند روز آینده تعادل نسبی در بازار برقرار باشد و وزن عرضه از تقاضا بیشتر شود.

        به گفته این کارشناس بازار سرمایه، در سال آینده نیز با فرض وجود همین شرایط و این که تغییری در تصمیم گیری دولتمردان در اقتصاد ایجاد نشود، پیش بینی می شود بورس روندی رو به رشد اما با شیب ملایم حرکت کند.


        این در حالی ست که امروز در پی افزایش 540 واحدی شاخص بورس، قیمت دلار بازار آزاد با افت 93 تومانی به رقم 3236 تومان کاهش پیدا کرد.کارشناسان بازار ارز معتقدند که زمزمه اجرای ارز تک نرخی در سال آتی بازار ارز را با جنب و جوش مواجه کرده و این امر مهمترین دلیل افت قیمت ها در بازار آزاد ارز است.
        انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

        نظر


        • #5


          نایب رئیس اتاق ایران و سوئیس:



          اقتصاد ایران سال آینده با دو روی سکه رو به رو خواهد بود


          ما با دو روی سکه رو به رو هستیم که یک طرف آن رکود اقتصادی است و عدم توافق هسته ای است و روی دیگر آن توافق هسته ای و پیشرفت و گشایش اقتصادی است.


          شریف نظام مافی مدیرعامل شرکت سوئیسی بویلر در تهران و منطقه آسیا میانه و نایب رئیس اتاق ایران و سوئیس است با او درباره آینده اقتصاد ایران در سال آینده گفت و گو انجام شده است.

          بسیاری از تحلیلگران اقتصادی پیش بینی می کنند که سال آینده سال سختی برای اقتصاد ایران باشد؛ شما آیا این پیش بینی ها را قبول دارید یا نه و فکر می کنید اگر سال سختی در پیش است چه اقداماتی باید صورت گیرد؟

          ما با دو روی سکه رو به رو هستیم که یک طرف آن رکود اقتصادی است و عدم توافق هسته ای و روی دیگر آن توافق هسته ای و پیشرفت و گشایش اقتصادی است.

          حالا اگر با روی بد این سکه مواجه شویم و نتوانیم با کشورهای 1+5 به توافق برسیم باید چه کارهایی را انجام بدهیم؟

          خب اگر عدم توافق داشته باشیم شاهد رشد تورم و ارزش دلار در کشور خواهیم بود و در آن زمان فکر می کنم با یک اقتصاد کاملا بسته در کشور روبه رو خواهیم شد و در آن زمان نیاز به این خواهیم داشت که دولت دخالت بیشتری کند برای حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه، برای اینکه درآن شرایط ممکن است با شرایط بحرانی و سختی رو به رو شویم و در این سناریو پیش بینی می کنم که بخش خصوصی تا حدود زیادی از بین برود منظورم این است که خیلی از بنگاه های کوچک و متوسط از بین می روند و نمی توانند خودشان را نگهدارند و تنها شرکت های بزرگ می توانند خودشان را به نوعی زنده نگهدارند. در شرایط عدم توافق قدرت خرید مردم به شدت کاهش پیدا خواهد کرد و به نظرم بزرگ ترین لطمه ای که خواهیم خورد از عدم توافق کاهش قدرت خرید مردم است چون تورم بالا می رود.

          حالا در سناریوی توافق چه اتفاقاتی خواهد افتاد؟

          ما شاهد رشد اقتصادی و تولید در کشور خواهیم بود و شرکت های خارجی و چند ملیتی برای سرمایه گذاری در کشور اقدام خواهند کرد و در نتیجه شاهد رونق اقتصادی خواهیم بود. البته ما باید بتوانیم به شرکت های چند ملیتی نشان دهیم که ایران یک قدرت منطقه ای از نظر اقتصادی است و در آن شرایط گشایش اقتصادی قشنگی به وجود خواهد آمد.
          انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

          نظر


          • #6
            ریزش هولناک شاخص بورس امروز :
            ریزش وحشتناک 3589 واحدی شاخص در یک روز!!!!!!!



            پس از چند ماه توقف ، امروز برخی از نماد های پالایشگاهی مانند شبندر ، شپنا ، شبریز با افت 40 الی 50 درصدی قیمت باز شدند که منجر به سقوط بی سابقه ریزش شاخص کل سهام در یک روز شود. این ریزش 3589 واحدی بی سابقه ترین و تاریخی ترین ریزش شاخص کل بورس ایران می باشد.
            با این ریزش سنگین شاخص کل به رقم 61532 واحد به پایینترین کف ثبت شده در آخرین روزهای سال جاری رسیده است.
            این ریزش قیمت نمادهای پالایشگاهی به خاطر افت شدید بیش از 50 درصدی قیمت نفت جهانی از زمان بسته شدن این نماد ها بود که منجر به ریزش 50 درصدی قیمت این سهام ها شده است.
            مشروح اخبار و جزئیات بیشتر این فاجعه تا ساعاتی دیگر اعلام می شود.
            انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

            نظر


            • #7
              زمزمه کاهش نرخ سود و نگرانی از خروج بخشی از سپرده ها از نظام بانکی؛

              بورس، سپرده های بانکی را جذب خود می کند؟

              نگرانی بانکی ها از خروج بخشی از سپرده های بانکی، مسئله ای است که به نوبه خود احتمال به تعویق انداختن اصلاح نرخ سود بانکی را محتمل می کند.

              نخستین روزهای سال جدید بود که رییس کل بانک مرکزی بار دیگر و به طور جدی، لزوم بازنگری و اصلاح نرخ سود بانکی را مورد توجه قرار داد؛ موضوعی که در قالب پیشنهادی در شورای عالی پول و اعتبار مطرح شده است. این پیشنهاد در حالی به شورای پول و اعتبار رفته که سال گذشته، پس از افزایش دو درصدی سود سپرده های کوتاه مدت و میان مدت، انتقاداتی از این محل متوجه نظام پولی شد. این افزایش نرخ سود در حالی صورت گرفت که نرخ تورم در مسیر نزولی قرار گرفته بود. اما با کاهش بیشتر نرخ تورم و افزایش شکاف میان سود سپرده ها با تورم، بار دیگر موضوع کاهش نرخ سود سپرده های بلندمدت را به کمتر از 22 درصد مورد تاکید قرار داد. موضوعی که به عقیده برخی کارشناسان از ابتدای سال جدید و با اعلام رسیدن نرخ تورم به حدود 15 درصد، به یک الزام تبدیل شده است. در این میان واکنش مثبت بورس به بیانیه مشترک لوزان، حساسیت موضوع کاهش نرخ سود بانکی را تا حدودی افزایش داد. در حالی که به عقیده برخی صاحب نظران، با بازگشت بورس به فاز مثبت زمان کاهش نرخ سود بانکی به کمتر از 20 درصد رسیده است، نگرانی هایی از سوی نظام بانکی نیز نسبت به اجرای زودهنگام این سیاست وجود دارد. با افزایش بازدهی بازار سرمایه، احتمال آن وجود دارد که کاهش نرخ سود بانکی تا مرز 18 درصد، بخشی از نقدینگی را از بانکها به سمت بورس منتقل کند. نگرانی بانکی ها از خروج بخشی از سپرده های بانکی، مسئله ای است که به نوبه خود احتمال به تعویق انداختن اصلاح نرخ سود بانکی را محتمل می کند. بااین وجود به تبع تاکید مسئولان دولتی از رییس جمهور گرفته تا رییس کل بانک مرکزی و جمعی از کارشناسان، بر لزوم کاهش نرخ سود بانکی و اصلاح آن برمبنای تغییرات نرخ تورم، دور از انتظار نیست که طی ماههای آتی این سیاست مصوب و اجرایی شود. در صورتی که در این مدت روند بازدهی مثبت بورس ادامه یافته و شاخص کل رو به بالا حرکت کند، می توان پیش بینی کرد که بخشی از منابع نزد بانکها در قالب سپرده های میان مدت و بلندمدت، از این حوزه خارج شده و وارد سایر بازارهای موازی از جمله بورس شود.
              انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

              نظر


              • #8
                تجمع سهامداران معترض مقابل تالار بورس

                ده ها سهامدار متضرر با تجمع مقابل تالار بورس به سیاست های این سازمان و وزارت امور اقتصاد و دارائی اعتراض کردند.





                به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، از لحظاتی پیش ده.ها تن از سهام.داران در اعتراض به سیاست.های سازمان بورس و وزارت اقتصاد و دارایی در مقابل تالار بورس تجمع کرده و خواستار رسیدگی به مشکلات خود از سوی مسئولان شده.اند.
                تجمع.کنندگان با تاکید بر اینکه خواهان عرضه اولیه نیستند، علت اعتراض خود را وضع اخیر بورس اعلام می.کنند.یکی از حاضران در این جمع که پلاکاردی با عنوان «تخلف ممنوع» نیز در دست داشت به خبرنگار گروه اقتصادی آنا گفت: تاکنون بیش از 100 میلیون تومان از دارایی.های خود را از دست داده.ام و هیچ کسی پاسخگوی این زیان نیست.
                وی با انتقاد از سیاست.های اقتصادی وزارت اقتصاد و سازمان بورس افزود: سال.های گذشته بارها مردم را به حضور در بازار سرمایه تشویق کردند و مردم نیز سرمایه.های خود را به بازار آوردند، اما نتیجه آن تنها ضرر و زیان بود.
                یکی دیگر از سهامداران معترض نیز گفت: متاسفانه با وجود اعتراض.های پی.درپی، هیچ پاسخی از سوی مسئولان دریافت نمی.کنیم و هیچ کس پاسخگوی این همه ضرر و زیان ما نیست.
                او با بیان اینکه برای حضور در بورس خانه خود را فروختم و سرمایه آن را وارد بازار کرده.ام، افزود: عرضه.های اولیه نابجا و فعالیت حقوقی.ها در سطوح خرد بازار، ضررهای جبران.ناپذیری را به سهام.داران وارد کرده و این درحالی است که مسئولان تنها نظاره.گر این وضع هستند و چاره.ای برای برون.رفت از این وضعیت نمی.اندیشند.
                به گزارش خبرنگار آنا، این اعتراض در حالی صورت گرفت که امروز شاخص بورس پس از مدتها سقوط پی در پی، 169 واحد افزایش یافت.

                روند نزولی بازار سرمایه بالاخره صدای سهامداران را در آورد. گفته می.شود ساعت ۱۱ امروز قرار است سهامداران در تالار بورس نسبت به روند منفی و عدم حمایت دولت از بازار سرمایه اعتراض کنند.
                به گزارش دولت بهار به نقل از افکارنیوز، از بیست و سوم فروردین.ماه تاکنون شاخص.کل بورس حدود ۸ هزار واحد سقوط کرده است و هم.اکنون در مرز ۶۳ هزار واحد قرار دارد.

                این در شرایطی است که سقوط دماسنج بازار سهام به منزله کاهش ارزش دارایی.های سهامداران و یا به عبارت دیگر، به معنای افزایش زیان آنهاست. با این وجود، سهامداران بورس طی یک.سال و نیم اخیر تقریبا به طور مداوم با افت قیمت سهامشان مواجه بوده و هر روز فقط شاهد آب شدن سرمایه.شان هستند.

                در همین رابطه، یکی از سهامداران مطلع از تجمع امروز در بورس به «افکارنیوز» گفت: ساعت ۱۱ سهامداران تصمیم گرفته.اند که در تالار بورس تجمع کنند و این موضوع را در گروه.های مجازی اعلام کرده.اند.

                به گفته وی، دلیل تجمع سهامداران در تالار بورس، اعتراض به نحوه عرضه اولیه مبین و نیز منفی بودن بازار و عدم حمایت دولت از بازار است.

                این سهامدار توضیح داد: روزی که سهم مبین عرضه شد، روز بعد تقریبا ۴۰ نفر ۱۸ میلیون سهم را خریده بودند و سهامداران به این موضوع مشکوک شده.اند که ممکن است کدهای خاصی این سهم را خریده باشند.

                وی افزود: از سوی دیگر، بعد از توافق لوزان دائما سازمان بورس در رسانه.ها اعلام کرد که بازار را متعادل می.کنیم و عرضه اولیه می.آوریم.

                این سهامدار متذکر شد: عرضه اولیه پول می.خواهد، اما زمانی که بازار کشش ندارد، عرضه اولیه کردن یک مقداری باعث می.شود که بقیه بازار در رکود و شرایط نزولی برود.

                به اعتقاد وی، در شرایط منفی حمایت زیادی از طرف مدیران سازمان بورس دیده نشد و بخشی از ناراحتی سهامداران به دلیل این موضوع بوده است. در عین حال، سهامداران احساس می.کنند که دولت تمایلی به حمایت از آنها ندارد.

                این سهامدار تاکید کرد: وضعیت بازار سرمایه خیلی به شرایط سیاسی بستگی دارد و اگر حمایت خاصی از سوی دولت صورت نگیرد، بعید می.دانم مشکلی حل شود.
                انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

                نظر


                • #9
                  درود به عزیزان
                  چند نکته به نظر من می رسد
                  1_ بازارهای مالی ریسک خودش را دارد و باید کسانیکه وارد می شوند ریسک آنرا بپذبرند .ریسک بیشتر سود بیشتر.
                  2_مشکل بورس ایران عرضه اولیه و ... نیست
                  3-مشکل اصلی رکود حاکم بر اقتصاد هست
                  4_ دولت اولویت خودش را کنترل تورم قرار داده . لذا از تزریق پول توسط بانکها جلوگیری و همینطور در این 2 سال سیاست سرکوب قیمتها راداشت که صنایع را با وجود افزایش هزینه در فشار قرار داده
                  5_در یکسال گذشته شاهد بودیم حقوقیهای مطلع و یا اشخاص خاص ،از اخبار مذاکرات نهایت استقاده را بردن ، یکهفته کاملا سبز و چند ماه کاملا قرمز این موضوع چند بار تکرار شد
                  6_در صورت توافق هسته ای به صورت موقت و تا مدتی انتظار رشد بورس وجود دارد .
                  7_بورس ایران بدلیل عمق کم ، قوانین خاص ( دامنه نوسان و حجم مبنا - که گویا تازه به فکر اصلاح افتادن ) - دخالت دولت در شرکتها و اقتصاد ،کلا دولتی بودن اقتصاد مناسب سرمایه گزاری نیست

                  نظر


                  • #10
                    درخواست طیب نیا از بانک ها برای کمک فوری به بورس

                    در پی اُفت شاخص بورس و اعتراض جمعی از سهامداران به وضعیت بازار سرمایه وزیر اقتصاد ساعتی قبل در جلسه ای ویژه با حضور بانک ها و مسئولان بورسی به بانک های بزرگ مأموریت کمک به بازار سرمایه را محول کرد.

                    علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی بعد از افت شاخص بورس و البته اعتراض جمعی از سهامداران به وضعیت بازار سرمایه در روز جاری برای ساماندهی این بخش شخصاً وارد عمل شد.

                    وزیر اقتصاد در همین ارتباط بعد از ظهر امروز (دوشنبه) در جلسه ای فوری که با حضور مدیران عامل بانک ها، مسئولان بازار سرمایه و مدیران بورسی در وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شده بود مأموریتی ویژه به بانکی ها محول کرد.

                    طیب نیا از بانک های بزرگ که نقش بسزایی در بازار سرمایه هم دارند خواست که برای کمک به بورس وارد عمل شوند. این کمک از طریق تزریق منابع به بورس انجام خواهد شد.

                    قبلا نیز به دستور وزیر اقتصاد قرار بود بانک های ملی، ملت، سپه و تجارت با تزریق 4 هزار میلیاردتومان به بازار سرمایه کمک کنند.


                    انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

                    نظر


                    • #11
                      به نظر من بانكها همينكه هنر كنن و سهم خودشو جمع كنند و تعديل منفي ندن
                      كفايت ميكنه
                      نجات بازار پيش كش
                      تمام اين ضررها براي اينكه كه دولت اصرار داره نرخ ارز رو تو محدوده زير ٣٥٠٠ حفظ كنه
                      ولي من به شما ميگم نميتونه حتي اگر توافقي باشد فقط مسكن است

                      نظر


                      • #12
                        به نظر من از اونجایی که افق مناسبی برای نتیجه مذاکرات هسته ای قابل تصور نیست، سرمایه گذاری در بورس فوق العاده خطرناکه و نمیتوان انتظار رشد موثر و پایداری از اون داشت.

                        نظر

                        پردازش ...
                        X