اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

انتخاب بهترین تحلیل سال 2015

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط FundTrader نمایش پست ها
    شماره اکانت اتون 123469399 این بود دیگه؟

صبر کنید ارسال بشه برای اردر دسک تا پسورد جدید براتون بفرستم

با سلام

متشکرم, ابتدای زمان کاری از OrderDesk کارگزاری پسورد حساب رو بازیابی کردن و برام ارسال کردن .

موفق باشید .

نظر

• بسیار خوب

شرکت پی سی ام شکر خدا روند منظمی داراست و کلاً مشتری مداری از ازل پیشه کرده بوده است و برای رفع نیاز ها پیش قدم هست.

نظر

• نوشته اصلی توسط FundTrader نمایش پست ها
        بسیار خوب

شرکت پی سی ام شکر خدا روند منظمی داراست و کلاً مشتری مداری از ازل پیشه کرده بوده است و برای رفع نیاز ها پیش قدم هست.

با سلام و عرض وقت بخیر

این باعث خوشحالی هست, یقینا با توجه به فضای که بعد از برداشته شدن تحریم های ظالمانه بر علیه ایران (( با توجه به پتانسل موجود در شرکت به عنوان یک گزینه مناسب برای ایرانیان )) بوجود خواهد آمد و با توجه به روندی که فرمودید در کارگزاری شما برقرار هست, بایست شاهد توفیقات بیش از پیش شرکت معظم پرسپولیس کاپیتال باشیم.

با آرزوی توفیقات روزافزون

نظر

• سلام من در بروکر شما حساب ندارم میتونم الان حساب باز کنم و در این مسابقه شرکت کنم .تشکر.

نظر

• نوشته اصلی توسط fx-irooni نمایش پست ها
            سلام من در بروکر شما حساب ندارم میتونم الان حساب باز کنم و در این مسابقه شرکت کنم .تشکر.
            سلام بزرگوار

زمان افتتاح حساب به اتمام رسیده است . متاسفانه قادر نخواهید بود که در مسابقه شرکت کنید.

نظر

• سلام به همه رفقای عزیز صبح قشنگ سه شنبه تون پر بار باشه پر از لبخند و پر از تی پی های سبز
              یک روز قشنگ دیگه که زمستان رو شروع کرده ان شاءالله روزهای بسیار خوبی رو در این فصل قشنگ خدا که اسمان درهای نعمتش را به روی خاکیان باز میکنه داشته باشین و نگذارین تا احساسات وارد معامله هایتان شود و بالانس شما هم از این نعمات بی بهره نماند کلام پایانی برای دوستان عزیزم در بازارهای کم رمق ترید نکنید چون سود کردن در این بازار صرفا ضرر نکردن است

آرزوی موفقیت برای شما...

نظر

• سلام
                یه سوال برای من پیش اومده :
                دقیقا زمان شروع مسابقه و آغاز ترید کردن چه روزی بوده ؟
                ممنون
                ویلیام شکسپیر:
                آدم موفق کسیست که :
                بیشتر از دیگران بداند
                پیشتر از دیگران تلاش کند
                کمتر از دیگران انتظار موفقیت داشته باشد.

سقراط:
                هرکسی که بداند که نداند از همه داناتر است یک چیز را خوب می دانم و آن این است که هیچ نمی دانم هر که بداند درست چیست، دست به نادرست نمی زند

نظر

• نوشته اصلی توسط HOSSEINII نمایش پست ها
                  سلام
                  یه سوال برای من پیش اومده :
                  دقیقا زمان شروع مسابقه و آغاز ترید کردن چه روزی بوده ؟
                  ممنون
                  سلام بزرگوار

صفحات اولیه مطالعه بفرمائید ... مسابقه همچنان برقرار هست منتهی برای تقلبی نشدن در ساخت اکانت دمو محدودیت ایجاد شد !

نظر

• الان داشتم حساب مسابقه رو نگاه میکردم بعضی دوستان حسابشون بای شروع بالا 10000 تا بوده شاید برای کسب درصد سود با حساب 10000 دلاری فرقی نکنه ولی در به خطر افتادن سرمایه وکال شدنحسابشون ریسک کتری رو حسابشون متحمل میشه فکر کنم این یکم مساوات رو خراب کرده.
                    دانش باید توهم های متافیزیکی، پیشداوری ها و خرافه ها را پشت سر بگذارد، اما مفهوم عقلانیت (یعنی حقیقت، ..... و عدالت) را به عنوان سنت از نسلی به نسلی منتقل کند.

((زیگموند فروید))

نظر

• نوشته اصلی توسط کلیدبازار تبادلات ارزی نمایش پست ها
                      سلام به همه رفقای عزیز صبح قشنگ سه شنبه تون پر بار باشه پر از لبخند و پر از تی پی های سبز
                      یک روز قشنگ دیگه که زمستان رو شروع کرده ان شاءالله روزهای بسیار خوبی رو در این فصل قشنگ خدا که اسمان درهای نعمتش را به روی خاکیان باز میکنه داشته باشین و نگذارین تا احساسات وارد معامله هایتان شود و بالانس شما هم از این نعمات بی بهره نماند کلام پایانی برای دوستان عزیزم در بازارهای کم رمق ترید نکنید چون سود کردن در این بازار صرفا ضرر نکردن است

آرزوی موفقیت برای شما...

انتهای سال میلادی معمولا میگن ترید نشه چرا که دخالت در مارکت میشه که قدرت خرید حفظ بشه و از این دست سخنان ... اما خوب چون بانک ها رو به تعطیلی میرند و لیکویدی پایین میاد باز خوبه دو هفته بری مرخصی اما اما امان از سیستم ، هر زمان دستور بده بایست پرید و گرفت. پس آرزوی موفقیت برای دوستان عزیز میکنم و تبریک خودم به ایرانیان مسیحی از همینجا عرض میکنم و امیدوارم سال جدید خوبی دارا باشید

نظر

• سلام. روز همه بخیر. من پوزیشن خودم و گرفتم.
                        BUY EURTRY at 3.18372
                        به نظر من لیر ترکیه تا آخر سال میلادی، باز ارزش خودش و از دست میده. و چون نوسانات این جفت ارز نسبت به جفت ارز USDTRY بیشتره، این و انتخاب کردم.
                        با تشکر.

نظر

• با سلام
                          لطفا در صورت امکان رتبه بندی شرکت کنندگان را در پایان هر هفته را قرار دهید
                          ممنون

نظر

• نوشته اصلی توسط forex123 نمایش پست ها
                            با سلام
                            ممنون

سلام بر عزیزان ،من هم با دوست عزیزمforex123موافقم و از مدیر گل مون خواهش میکنیم که به تقاضای ما پاسخ مثبت دهند

نظر

• نوشته اصلی توسط Absorptive Money نمایش پست ها
                              نه دوست خوبم من پوزیشن رو باز کردم و در مسابقه امکان معکوس و ... نیست اما بعید میدونم تا نقطه ورود هم بیاد اما احتمال ریتریس داره ولی تا بازار باز بشه بعد تصمیم میگیرم باید چه کار کرد.

به سیستمت اعتماد کن همیشه ، دوستش داشته باش و بزار عمل کنه زود احساسات رو واردش نکن حتی اگه استاپ بزنه
                              نتیحه اعتماد به سیستم

نظر

• نوشته اصلی توسط forex123 نمایش پست ها
                                با سلام
                                ممنون
                                متاسفانه اسکریپ در این زمینه طراحی نشده است ، انشالله مسابقات آتی حتما اینو لحاظ خواهیم کرد . خودتون بهتر میدونید این مسابقه یهوویی شد . اونم به خاطر کریسمس و سال میلادی جدید ...

فدای شما

نظر

پردازش ...
                                X