نوشته اصلی توسط SystemTrader
نمایش پست ها
سلام جناب system trader
ممنون از لطف و تبریک شما.
واقعیت اینکه من تحلیلگر نیستم و یک تریدرم ، منظورم از این که تحلیلگر نیستم ، این هست که الان نمیتونم مثلا روی پوزیشنی که گرفتم ، مثلا یک الگوی هارمونیک ترسیم کنم ، یا یک چنگال اندروز بکشم و یا یک فیبو ناچی ترسیم کنم و بگم به این دلیل وارد شدم و به این دلیل خارج شدم و .... بلکه من یک پلن معاملاتی پیچیده دارم که ماحصل 5 سال از عمر من هست که تریدهای من طبق اون انجام میشه و هر زمان به من پلن معاملاتی اجازه ورود بده ، وارد میشم و هر جا دستور خروج بده ، خارج میشم... و اگر بخوام در مورد دلیل ورودم در این پوزیشن توضیح بدم ، باید ابتدا کل پلن معاملاتیم رو تشریح و تبیین کنم تا بعد بتونم در مورد این پوزیشن توضیح بدم که خود تشریح پلن معاملاتیم یک پروسه طولانی چند ماهه میطلبه....
در هر صورت ، به نظر من چه این مسابقه و چه سایر مسابقاتی از این جنس که بازه زمانی کوتاهی دارن مثلا یک هفته ای و یکماهه هستند ، بیشتر از اینکه برنده شدن در اون مسابقات نشاندهنده ، مهارت افراد در ترید باشه ، نشوندهنده شانس افراد هست ... و در همین مسابقه ای که من نفر اول شدم ، قطعا این برنده شدن من ، به معنای این نیست که من مهارت بیشتری نسبت به سایر شرکت کننده ها داشتم ، بلکه برنده شدن من ، به معنای این هست که من در این مسابقه نسبت به سایر دوستان خوش شانس تر بودم و یا بعبارت درست تر ، این موضوع لطف و خواست خداوند بوده....
چرا که حتی در هفته های پایانی ماه دسامبر که مسابقه اغاز شده بود ، بازار رنج بود و اصلا پلن من سیگنال ورود صادر نمیکرد و باز هم بخاطر همون موضوع "خوش شانسی " در اخرین ساعات روز اخر دسامبر ، سیگنال صادر شد و من شانس شرکت کردن در مسابقه رو پیدا کردم .... و باز هم فقط در این مسابقه ، یک پوزیشن بود که قطعیتی در کار نبود و میتونست استاپ بزنه و یا تی پی زده بشه که در نهایت تی پی لمس شد...
در هر صورت به نظر من فقط مسابقه ای میتونه عیار واقعی تریدرها رو تعیین کنه ، که یک بازه طولانی حداقل یک ساله داشته باشه .. مثل مسابقات رابینز جهانی ... و چه خوبه مسابقه ای با استانداردهای همون مسابقه رابینز ، برای تریدرهای داخلی تدارک دیده بشه تا تریدرهای واقعی شناخته بشن.
موفق باشید.
نظر