اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از
... مشاهده بیشتر
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

تشکر نامه

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• تشکر نامه

در این قسمت می تونیم از تمام کسانی که در فروم فعالیت ویژه داشتند و دارند تشکر کنیم و همه می توانند نظرات، پیشنهادات و انتقادات شون از مدیران و کاربران ارشد و کاربران عادی فروم در یک محیط دوستانه بیان کنند.

درود
    ابتدا از استاد نيما آزادي بخاطر زحمات غير قابل جبرانشون و سپس از جناب يزدي و بعد از ايشون از پيام عزيز كمال تشكر را دارم ، كه هر كدام را از خداوند آرزوي سعادتمندي در دو جهان دارم .
    ورود به معامله با منطق انسانی
    خروج
    از معامله با احساس ماشینی
    لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

منم از نیمای عزیز تشکر میکنم خیلی چیزا ازش یاد گرفتم و بعدش از اقا پیام گل متشکرم

نظر

آقا مهدی باصفا و خانم پورنعیمی و خانم رادفر و همه پرسنل زحمت کش پرپولیس دوست داشتنی
        نیما آزادی - سعید یزدی - مسعود - حمیدرضا - حاج خلیل - آرش - احمد و همه و همه اونایی که اسمشون رو ممکنه الان تو خاطرم نباشه

از همتون از صمیم قلب سپاسگذارم که تو این فروم دارین با پاکی نیت و تمام وجود زحمت میکشین تا یه موقع چیزی از قلم نیافته برای پیشرفت اهالی این فروم و ایرونی، دست مریزاد، خدا قوت.
        Think / Act / Enjoy

نظر

من خواستم از این طریق از همه پرسنل محترم پرسپولیس کپیتال تشکر کنم و یک تشکر ویژه هم از خانم پورنعیمی و رادفر دارم. چون با حوصله و دلسوزی به مسائل مشتریان رسیدگی می کنند.

نظر

از اینکه شرکت کپیتال توانسته جمعی از اساتید با تجربه را دور هم جمع کرده و خدمت بزرگی به جامعه فارکس ایران کند جای تقدیر و تشکر فراوان دارد و همچنین به نوبه خود از زحمات و محبت های بی دریغ استاد بزرگوار جناب نیما آزادی تشکر می کنم.
            .2 To place an order, press 1. To inquire about a previous order,press
            !To request a refund , press 782656825562608724752156346913789

نظر

به نام خداوند حی و توانا

دست نوشته ها از تقدیر و تشکر باز میماند و کلمات در بین احساسات گیر میکند و همچنان بوسه بر دستان شما را ارزو دارم تا دیدار شما مقدور گردد.
              من هم نمی توانم با چند کلمه احساس خودم را بیان کنم و از عزیزانی چون استاد عزیزم نیما آزادی و پیام جان - سعید یزدی - حاج خلیل و دیگر دوستان که در ایجاد و بستر سازی این محیط آموزشی بسیار با کیفیت فعالیت دارند بسیار ممنون و متشکرم و اگر زمانی امکان این فراهم شد که این دوستان را در محلی از نزدیک ببینم بی شک بوسه ئ شاگردی بر دستان این عزیزان خواهم زد و سلامتی و کامیابی روزافزون را برایشان آرزو خواهم کرد.
              و ضمنا از مدیران عزیز و دلسوز پرسپولیس کپیتان نیز بسیار تشکر میکنم که با این پتانسیل بالا به ارایه این مطالب پرداخته و امکان انتشار ان را فراهم آورده اند که این کمتر از عبادت نیست و ارج و قرب خدا را در بر دارد و بیشتر از گذشته برایتان ارزوی سلامتی و سربلندی را دارم.

شادی سراسر و جودتان
              تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.

Make pips _____ Keep pips

Repeat

نظر

کلمات قدرت آزار دادن شما را ندارند مگر آنکه گوینده ی کلمات برایتان بسیار عزیز باشد . .
                پس از اینکه عزیزتان هستیم شاکریم
                .....

فقط یک بار جوان هستی. اما می توانی برای همه عمر خام بمانی . .
                پس از این اینکه ما را از خامی در آوردید متشکریم...... .

همیشه به خاطر داشته باشید دوستان :
                کسی در جایی به خاطر وجود تو خوشبخت است . . .
                پس خوشبختی ما ازآن شماهاست.

شاد باشید.
                WE LOVE YOU , PCM

باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.

accuont real
                account demo

نظر

با سلام به همگی

از اقای مدیرعامل بروکر بابت برپا کردن و برپا نگه داشتن این فروم و زحماتشون، از همه مدیران و همکاران فروم که دلسوزانه کار کردند و می کنند و از همه کاربران با انگیزه و پرتلاش و صمیمی این فروم که نمونش رو در هیچ جای دیگه ای ندیدم کمال تشکر رو میکنم

پیروز و سربلند باشیم

نظر

سلام و دورود

از دوستان من جمله خانم پور نعيم متشکرم
                    حق نگه دارتون باشه
                    لينک موضوعات نوشته شده توسط اينجانب

نظر

از تمامی دوستان به خصوص لیست زیر که بیشترین تلاش را برای فروم انجام داده اند تشکر ویژه میکنم انشالله در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشند

PCMTrader

مصطفی

PCMNewsdesk

radfarl

shyazdi

bulkowski

arash rajabzadeh

Hamidreza

PCM

پیام

Barcelona

saman51

جبل عاملي

mojtabafx

نظر

من تشکر می کنم از دوستانی که به عشق فروم حتی روزهای تعطیل بازار مشتاقانه توی فروم دنبال مطالبش هستند.

درود بی کران خدا بر شما
                        .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                        https://telegram.me/Cyclicalwaves
                        https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

درود....

تشکر و قدردانی حسی است که بعضی آنرا وظیفه میدانند...
                          خارج از شکل تفکر و نوع ادای آن حس خوبی در وجود آدمی بوجود میآورد. حس کمال گرایی انسان باعث میشود تا در جهت بهبود گام بردارد. و موفقیتهای بدست آمده نشان آن است. و زمانی آدمی درمیابد که صحیح گام برداشته که مورد تایید و تشکر عمومیت قرار میگیرد.

بسیاری هستند که از مقامات تشکر کنند....

اما من دوست دارم از تمام اعضای عادی و فعال و ... تشکر کنم. تشکری گرم از این حس دلگرمی که به هم میدهیم.
                          از آنانی تشکر میکنم. که سوال میکنند. پیگیر هستند تا بیش از بیش بیاموزند. جهالت نمیکند. و در صدد تکامل هستند...

صمد...
                          من هیچ عجله ای برای پولدار شدن ندارم...

نظر

سلام و درود به همه عزیزان

قبل از هر سخنی جا دارد به اقای مدیرعامل بروکر و همکارانشون در پرسپولیس تولد فروم را تبریک گفته و تشکر و قدردانی از همه همکارانشون برای به پا داشتن محفلی دوستانه و علمی نمایم . و پس از آن از اساتید محترم فروم که با تلاش خالصانه و بی وقفه خود سعی در بالابردن سطح علمی و دانشی فارکسی ما دارند قدردانی نموده و بوسه بر دستان پر مهر و محبتشون زنم که علاوه بر فارکس درس ایثار و مودت و مردانگی را به من آموختن و جمله و قلم من قاصر از بیان این همه ایثار می باشد امیدوارم لحظه لحظه زندگیشون سراسر شادی و شورو موفقیت باشه . در پایان از همه سرورانی که اینجانب را مورد لطف و محبت خودشون قرار دادند تشکر نموده و از دور روی ماهشون را میبوسم . و جا دارد از همه کاربران فروم تشکر و قدردانی کنم به پاس حضور سبزشون و قرار دادن تجربیات و دانششون که باعث بالا رفتن سطح کیفی و کمی فروم گردیده .
                            امیدوارم برایند معاملاتتون سبز و زندگیتون سبز و خرم باشه .

ارادتمند
                            یزدی
                            آنکس که بینای عیب خویش باشد و چشمان خویش را برای عیب دیگران بکار نیندازد , خردمند ترین مردم است (حضرت امیر(ع))
                            گر بر سر نفس خود امیری مردی / گر بر دگری خرده نگیری مردی
                            آن دانش که ز لطف خود بر تو داد / گر بر دگری دریغ نکردی مردی
                            پی دی اف زیگ زاگ : دانلود
                            پی دی اف شبانه : دانلود

پاور پوینت پترن 123 : دانلود
                            پرسش و پاسخ تحلیل ها: تاپیک پرسش و پاسخ آنجمن تحلیلهای یزدی

نظر

در ایتدا سالگرد افتتاح تالار گفتگو را که مورد پسند خیلی از کاربران واقع شده است به مدیرعامل بروکر مدیر این بروکر تبریک می گویم و برای شما آرزوی موفقیت دارم.
                              و همچنین از همه دوستانی که در ساعات مختلف روز و با دلسوزی پاسخگو هستند تشکر کنم.
                              ویرایش توسط MehranPCM : https://www.traderha.com/member/2751-mehranpcm در ساعت 09-14-2012, 03:45 PM

نظر

پردازش ...
                              X