اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اخبار روز

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • هفته گذشته در بازار فلزات جهاني چه گذشت؟


    نويسنده: سحر نمايشي




    گروه بورس جهاني- بازار فلزات پايه جهاني طي يک هفته گذشته شاهد نوسانات نا منظمي در بورس لندن بود، به طوري که در اين مدت جهت مشخصي را دنبال نکرد. درست است که قيمت ها روند نزولي در پيش گرفته بود، اما همين روند نزولي با نوسانات غيرمنطقي زيادي رو به رو شد.
    براي سرمايه گذاران در آسيا و اروپا اگر چه قضيه توافقات نهايي در سياست هاي مالي و پولي ايالات متحده مهم ترين خبر براي رشد بازارها به خصوص بازار فلزات بود، اما اوضاع منطقه يورو و استفاده از ابزارهاي مالي و پولي براي تغيير شرايط موجود اقتصاد اين منطقه از ديگر دغدغه هايي است که سرمايه گذاران را به شدت درگير کرده است، زيرا با توجه به شاخص هاي اقتصادي همچون ميزان نرخ رشد اقتصادي به تناسب بالاماندن نرخ تورم و نرخ بيکاري احتمال اينکه شرايط رکودي در اروپا به سرعت از بين برود و اين موضوعات تا حدودي در سال جاري حل شود بسيار پايين است به همين دليل امسال نيز همچنان ترديدها باقي خواهند ماند و براي بازارهاي کالايي اروپا همچون فلزات پايه احتمالاتغييرات منفي خواهد بود. البته اين در شرايطي است که در صورت تداوم ترديدها در خصوص راه حل بحران يورو افت قيمت فلزات پايه تداوم پيدا مي کند. البته تغييرات کاملابه اتفاقات و تصميم گيري سياستمداران وابسته است، اما همچنان بازارهاي مالي و کالايي غيرسرمايه اي به شدت از آينده وحشت دارند، زيرا تکليف آنها مشخص نيست. به همين خاطر پيش بيني ها براي کوتاه مدت نيز به تاثير از اخبار و گزارش هاي منتشر شده ممکن است تحقق پيدا نکند.
    از طرفي نيز وضعيت براي بازارهاي آسيايي تا حدودي متفاوت است، در شرايطي که نرخ رشد اقتصادي در چين به عنوان يکي از بزرگ ترين کشورهاي مصرف کننده و ژاپن به عنوان يکي از قطب هاي اقتصادي آسيا دغدغه اصلي سرمايه گذاران است، نبايد از تداوم تنش ها در خاورميانه به راحتي گذشت؛ زيرا بر شاخص امنيت سرمايه گذاري ها و افزايش ترديد سرمايه گذاران بسيار تاثيرگذار است. البته در صورتي که سياستمداران چين در اثر ايجاد شوک نسبت به خروج از وضعيت فعلي و کمک به سرعت نرخ رشد اقتصادي با استفاده از ابزارهاي پولي همچون سياست تسهيل کمي يا تزريق نقدينگي در برخي بازارها موفق شوند مي توان به بهبود بازارهاي مالي و ترغيب سرمايه گذاران به حضور در سرمايه گذاري هاي جديد اميدوار بود. در بازارهاي فلزات پايه، اما اگرچه رگه هايي از مثبت شدن بازارها به چشم مي آيد و اميدواري ها به تناسب افزايش سطح تقاضا ديده مي شود، اما همچنان نمي توان به يقين از وضعيت فعلي دفاع کرد. در هر صورت بايد در انتظار پايان تنش ها در خاورميانه همچون تحولات سوريه و ساير کشورهاي حاشيه خليج فارس بود، زيرا يکي از متغيرهاي غير پايدار رواني در بازارها همين موضوعات است که به خصوص بر سطح تقاضا در منطقه اثر منفي خواهد گذاشت.


    روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2924
    «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


    http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


    نظر


    • رقابت سكه آتي با اونس


      نويسنده: طيبه شهبازي




      گروه بورس کالا– مدتي است که روند نزولي قيمت در بازارهاي سکه، طلاو ارز آغاز شده و پيش بيني ها همچنان از تداوم اين روند حکايت دارد. صبح ديروز قيمت سکه در بازار نقدي به يک ميليون و 150 هزار تومان هم رسيد که البته در پي شايعاتي در خصوص رد صلاحيت برخي کانديداهاي رياست جمهوري، با کمي افزايش مواجه شد؛ اما با اين وجود باز هم از بهاي روز قبل از آن کمتر بود. قيمت دلار در بازار آزاد نيز در اين روز مجددا کاهش يافت و به 3440 تومان رسيد. در اين شرايط نه تنها صرافان و دست اندرکاران بازار بلکه مردم عادي نيز معتقد به افت بيشتر نرخ ارز در آينده هستند.
      در همين حال بازار معاملات آتي سکه طلابه تاثير از بازارهاي نقدي و دلار در آغاز معاملات روز گذشته خود، به شدت ريزش داشت به نحوي که هر سه سررسيد با تغيير نزديک به 4 درصد منفي، کار خود را آغاز کردند که البته به دليل همان شايعات انتخاباتي، با گذشت ساعاتي از معاملات در بازار آتي سکه نيز، به تدريج از شدت کاهش قيمت ها کاسته شد. در همين حال قيمت سکه سررسيد خرداد در اين بازار روز دوشنبه، بالاتر از سکه نقدي بود. به گفته اغلب تحليلگران، ريزش قيمت ها در بازارهاي داخلي، به تبع کاهش بهاي جهاني طلارخ داده است؛ سقوط 44 دلاري قيمت جهاني طلادر سه روز کاري (از پنج شنبه گذشته تا دوشنبه) موجب شد تا هر اونس طلادر نخستين روز کاري بازارهاي جهاني با بيش از 22 دلار کاهش، به قيمت 1342 دلار و 60 سنت برسد؛ کاهشي که بيشترين افت قيمتي اين فلز طي هفته هاي اخير را رقم زد. مسيري که اونس طلادر پيش گرفته است و بازارهاي داخلي نيز دنباله رو آن هستند، روز به روز قيمت طلاو سکه را در بازار تهران با کاهش رو به رو مي کند؛ چراکه در شرايط فعلي اثرگذارترين پارامتر بر بازار، نوسانات اونس طلااست.
      ريزشي که صبح ديروز در قيمت طلارخ داد، موجب شد حباب قيمت طلادر کشور براي ساعاتي منفي شود؛ اما به گفته کارشناسان، سکه نقدي همچنان داراي حباب است. ريزش هاي چند وقت اخير در اين بازارها از طرفي مربوط به حجم زياد فروشندگان طلاو سکه نيز هست. با شروع روند کاهشي قيمت ها بسياري از سرمايه گذاران و کساني که پيش از اين سکه و طلاخريداري کرده بودند به دليل ترس از ريزش هاي شديدتر، اقدام به فروش طلاکرده اند که اين مساله موجب سرازير شدن حجم زيادي سکه و طلابه بازارها شده و شيب کاهش قيمت ها را تندتر نيز کرده است.
      از سوي ديگر پيش بيني مي شود آغاز تحويل سکه هاي پيش فروش شده بانک مرکزي از فردا، روند کاهش قيمت را تشديد کند، اما در اين ميان بسياري از خريداران اين سکه ها اعلام مي کنند که ترجيح مي دهند در شرايط فعلي اقدام به تحويل گرفتن سکه هاي خود نکنند؛ چراکه با توجه به اين وضعيت اگر قيمت ها در روز نخست خرداد ماه در همين حدود باقي بماند براي کساني که سکه را با قيمت يک ميليون و ۲۵۰ هزار تومان پيش خريد کرده اند، سود صفر قابل محاسبه است و اگر مبناي هزينه خواب پول طي دوره سه ماهه را در نظر بگيريم، پيش خريداران اين سکه ها طي سه ماه معادل ۵ درصد (يک چهارم سود ۲۰ درصدي سيستم بانکي براي يک سال)، زيان کرده اند که رقمي معادل ۶۰ هزار تومان است. روز گذشته بازار قراردادهاي آتي سکه بورس کالاشاهد نوسانات شديدي بود. از ابتداي معاملات ديروز و شروع نسبتا بي منطق معاملات با کاهش شديد قيمت، مشخص بود که بازار در ادامه روز کمي قيمت ها را اصلاح خواهد کرد که همين طور هم شد و درصد نوسان در اواسط روز به زير يک درصد منفي رسيد و موجب شد تا بالاترين قيمت ها براي سررسيدهاي تير و مرداد از قيمت تسويه روز قبل بيشتر شود. در اين روز حتي براي ساعاتي، درصد تغييرات براي سکه سررسيد مردادماه مثبت شد.در نهايت روز دوشنبه سکه سررسيد خرداد با کاهش 23/0 درصد، سررسيد تير با افت 54/0 درصد و سکه سررسيد مرداد ماه با 23/0درصد افزايش به ترتيب در محدوده قيمتي (پايين ترين و بالاترين قيمت) يک ميليون و 204 هزار تا يک ميليون و 248 هزار تومان، سررسيد تير در محدوده يک ميليون و 245 هزار تا يک ميليون و 294 هزار تومان و سکه سررسيد مرداد در محدوده يک ميليون و 280 هزار تا يک ميليون و 335 هزار تومان معامله شد.


      روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2924
      «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


      http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


      نظر


      • رفت و برگشت اونس طلابه کانال 1400دلار
        در حالي که سرمايه گذاران بازار در انتظار انتشار بيانيه بانک مرکزي آمريکا در هفته جاري هستند قيمت اونس طلاديروز در بازارهاي دنيا به 1400 دلار نيز افزايش يافت.
        ديروز در بازار مبادلاتي بورس نيويورک هر اونس طلابراي تحويل فوري در ماه ژوئن به 1398 دلار افزايش يافت. بر اساس اين گزارش، اخيرا در بازارهاي آسيايي گمانه زني ها نسبت به توقف زودهنگام اجراي سياست هاي انبساطي بانک مرکزي آمريکا موجب شده تا قيمت جهاني طلادر پي تداوم فروش آن با کاهش شديدي روبه رو شود.
        بهاي اونس جهاني طلابه دنبال سقوط 8/7 درصدي در ماه آوريل با کاهش 6درصدي در ماه جاري ميلادي مواجه شده است. در حال حاضر سرمايه گذاران بازار طلادر انتظار انتشار بيانيه بانک مرکزي آمريکا هستند که موضوع اين بيانيه چشم انداز اقتصادي اين کشور و توقف يا ادامه اجراي طرح محرکه اقتصادي را در بر مي گيرد.

        جواهرفروشان هندي با کمبود طلاروبه رو شدند
        جواهرفروشان هندي در آستانه فصل برگزاري جشن هاي عروسي که تقاضاي مصرف کنندگان براي خريد افزايش مي يابد، با کمبود طلاروبه رو هستند. بانک مرکزي هند در 13 مه واردات طلااز سوي بانک ها را به مقداري محدود کرد که نياز صادرکنندگان جواهرات را تامين کند.
        به گفته يک مقام بانکي در هند، بانک ها تاکنون با ذخايري که باقي مانده بود، نياز جواهرفروشان را تامين کرده اند. از سوي ديگر رييس هيات مديره «فدراسيون تجاري جواهرات هند» گفته است که مردم براي دو جشنواره مذهبي طلاخريد کرده اند و ما جنس آماده نداريم. حتي اگر طلاآماده باشد، ناچاريم 700 تا 1500 روپيه بيشتر براي هر 10 گرم طلابپردازيم.


        قيمت نفت سبك آمريكا كاهش يافت



        به گزارش خبرگزاري هاي معتبر جهاني ارزش دلار آمريکا که روز دوشنبه تا حدي کاهش يافته بود ديروز بار ديگر افزايش يافت و اين مساله موجب کاهش نسبي قيمت کالاها از جمله نفت شده است. بر اساس اين گزارش، قيمت هر بشکه نفت سبک آمريکا در بازار نيويورک براي تحويل در ماه جولاي با 06/0 درصد کاهش به کمتر از 96 دلار و 87 سنت رسيده است. قيمت نفت آمريکا در بازار نقدي روز گذشته با 69/0 درصد افزايش به بيش از 96 دلار و 96 سنت رسيده بود.
        «آکيرا آماري» وزير اقتصاد ژاپن تاکيد کرد: کاهش شديد ارزش ين به ضرر اقتصاد اين کشور خواهد بود و دولت ژاپن بايد جلوي اين مساله را بگيرد. دولت جديد ژاپن قصد دارد با اجراي سياست هاي انبساط پولي و تزريق 4/1 تريليون دلار نقدينگي نرخ تورم اين کشور را به 2 درصد افزايش دهد. اين مساله موجب کاهش شديد ارزش ين در برابر دلار و یورو شده است. در بازار لندن نيز هر بشکه نفت برنت درياي شمال با 16/0 درصد افزايش به بيش از 104 دلار و 94 سنت رسيده است.



        روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2925
        «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


        http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


        نظر



        • توسط بانک جهاني انجام شد: کاهش چشم انداز اقتصادي حوزه يورو
          گروه بين الملل- رييس بانک جهاني گفت اين وام دهنده پيش بيني خود براي اقتصاد حوزه يورو در سال ميلادي جاري را تنزل داده است و اکنون انتظار رکود بزرگ تري را براي اين حوزه دارد.
          به گزارش «ايسنا»، جيم يونگ کيم در مصاحبه اي در ژنو گفت: «بانک جهاني پيش بيني رشد اقتصادي حوزه يورو را کمتر از قبل کرده است و اکنون انتظار دارد اقتصاد اين حوزه 6/0 درصد کوچک شود. بانک جهاني پيش از اين برآورد کرده بود که اقتصاد حوزه يورو 2/0 درصد کوچک مي شود.
          بر اساس پيش بيني بانک جهاني، رشد اقتصادي 17 کشور عضو يورو، در سال 2014 از سر گرفته مي شود.
          به گزارش بلومبرگ، اقتصاد حوزه يورو در سه ماهه اول سال ميلادي جاري 2/0 درصد کوچک شد که بيش از پيش بيني اقتصاددانان بود. حتي اقتصاد آلمان که بزرگ ترين اقتصاد اين منطقه است، طي اين مدت کمتر از حد مطلوب رشد کرده است.


          رشد کمتر از انتظار صادرات ژاپن
          گروه بين الملل- صادرات ژاپن در ماه آوريل کمتر از برآوردها رشد کرد و کسري تجاري با افزايش رو به رو شد. اين مساله نشان دهنده ضعف تقاضاي جهاني است و بر تلاش براي احياي سومين اقتصاد بزرگ جهان تاثير منفي خواهد گذاشت.
          به گزارش بلومبرگ، ديروز، چهارشنبه، وزارت دارايي ژاپن اعلام کرد: صادرات نسبت به سال گذشته 8/3 درصد افزايش يافته است. اين ميزان کمتر از رشد 4/5 درصدي پيش بيني شده توسط 26 اقتصاددان شرکت کننده در نظرسنجي بلومبرگ بود. براساس اين گزارش، کسري تجاري به 9/879 ميليارد ين(6/8 ميليارد دلار) افزايش يافت که بيشترين کسري تجاري براي ماه آوريل از دست کم سال 1979 تاکنون به شمار مي رود.
          با وجود اين که کاهش ارزش ين به شرکت هاي ژاپني در بازارهاي خارجي قدرت رقابت پذيري بيشتري مي دهد، آمار وزارت دارايي ژاپن نشان داد کاهش تقاضا در اتحاديه اروپا صادرات را محدود مي کند.
          يوايچيرو ناگا، اقتصاددان بارکليز در توکيو، مي گويد: «رشد صادرات به اندازه اي که انتظار داشتيم نبود. تراز تجاري ژاپن دست کم تا سال مالي 2015 منفي خواهد بود.»
          صادرات به اتحاديه اروپا نسبت به سال گذشته با کاهش 5/3 درصدي رو به رو شده است. اما صادرات به آمريکا 15 درصد جهش کرده است. صادرات به چين نيز 3/0 درصد افزايش يافته است.


          روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2926
          «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


          http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


          نظر


          • طلادر اميد محرك هاي ايالات متحده



            به گزارش رويترز، قيمت جهاني طلاهنوز در پايين ترين نرخ در 2 سال گذشته است. قيمت جهاني طلاروز گذشته تحت تاثير تصميم فدرال رزرو آمريکا براي ادامه اجراي سياست هاي انبساطي پولي قرار گرفته و با نوسان همراه شده است.
            قيمت جهاني طلادر هفته هاي اخير تحت فشار شديد ناشي از نگراني هاي بين المللي در خصوص احتمال متوقف شدن سياست هاي انبساطي پولي آمريکا قرار داشته است.بر اساس اين گزارش، فدرال رزرو آمريکا تصميم دارد تا اجراي برنامه خريداري اوراق قرضه را همچنان ادامه دهد. قيمت جهاني طلاروزسه شنبه براي هشتمين روز متوالي در نه روز اخير با کاهش روبه رو شد تا از ابتداي امسال تاکنون 18 درصد کاهش داشته باشد. اما در ادامه قيمت هر اونس طلاچهارشنبه با 2/0 درصد افزايش به بيش از 70/1377 دلار رسيده است. قيمت هر اونس نقره نيز با 5/0 درصد افزايش به بيش از 49/22دلار رسيده است.برخي کارشناسان اقتصادي بر اين باورند که افزايش تقاضاي چين مي تواند قيمت طلارا به بيش از 1385 دلار در هر اونس افزايش دهد. نشست آتي فدرال رزرو آمريکا روزهاي 18 و 19 ژوئن برگزار خواهد شد.


            روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2926
            «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


            http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


            نظر


            • تراز مثبت سوختي چين زير سايه ركود


              نويسنده: حمزه بهاديوند چگيني




              گروه بورس جهاني – رکود يا رونق اقتصاد چين؛ مساله اين است! گفته مي شود اگر اقتصاد چين بتواند به ميزان نيم واحد درصد از رکود موجود خارج شود، اقتصاد دنيا و اکثر بازارها رشدهاي قابل قبولي را کسب خواهند کرد. تقاضاي بالايا برعکس افت تقاضا براي سوخت به عنوان يک نشانه مهم مي تواند مکانيزم هاي تحقق يا عدم تحقق اين نياز را نشان دهد، به طوري که افزايش تقاضا براي نفت يا وابسته هاي نفتي از قبيل بنزين نشانه هايي است براي بازارهايي که آماده جهش هستند و برعکس.
              گزارش اخير اين کشور که روز گذشته منتشر شد، در عين حال بار ديگر تاکيدي بود بر اين نکته که تقاضا در اين کشور در بازارهاي داخلي کاهش يافته است و اين موضوعي است که دوباره نااميدي ها را تقويت مي کند، به طوري که طبق اخبار، خالص صادرات بنزين در چين به بالاترين ميزان آن در يک سال گذشته رسيده است و اين امر حکايت از کاهش تقاضاي داخلي براي اين محصول دارد که در 8 ماه گذشته مرتب از طريق گزارش هاي گوناگون اطلاع رساني شده است.
              طبق آمارسازمان ملي آمار چين، ميزان فروش بنزين اين کشور به کشورهاي دنيا به ميزان 468 هزار و 553 متريک تن در ماه آوريل افزايش يافته است که اين موضوع را بايد از يک بعد به کاهش همين ميزان نياز بازار داخلي تلقي کرد، چراکه در ماه آوريل پالايشگاه هاي اين کشور تعطيل بوده و در نتيجه نمي توان اين امر را به دليل افزايش توليد دانست. اين ميزان افزايش صادرات به منزله صادرات مازاد روزانه 132 هزار و 360 بشکه در روز است.
              با نگاهي به آمار و ارقام درمي يابيم که ميزان مصرف سوخت در چين که البته بيشتر شامل نفت مي شود، به دليل کاهش طرح هاي توسعه اي در اين کشور است. رشد اقتصادي چين بر اساس آخرين گزارش ها براي سه ماهه اول سال جاري 7/7 درصد (در مقايسه با 9/7 درصد در سه ماهه منتهي به ماه دسامبر 2012) بوده است، در حالي که قرار بود بر اساس اهداف توسعه اي، اين نرخ به بالاي 8 درصد برسد. همين موضوع حکايت از کاهش بسياري از برنامه هاي اقتصادي دارد که مي توانست طرف تقاضا را براي کالاهاي پايه از نفت تا فلزات و فولاد افزايش دهد. به عنوان نمونه مصرف نفت در ماه گذشته در اين کشور به ميزاني کاهش يافت که خالص واردات آن به 66/9 ميليون بشکه رسيده است. اين در حالي است که مصرف بخش پالايشگاهي اين کشور کاهشي بوده است و اين خود علاوه بر کاهش توليد فرآورده هاي نفتي، به کاهش مصرف نفت منجر شده است.
              از طرفي آمارها حکايت از آن دارد که در ماه گذشته، ميزان عرضه سوخت داخلي نيز با کسري تقاضا مواجه بوده است، به نظر مي رسد همين عامل باعث شود در ماه جاري ميزان خالص صادرات بنزين افزايش يابد، اما در اين بين برخي گزارش ها با اشاره به آغاز فعاليت پالايشگاه ها در اين کشور، ميزان تقاضاي نفت را در اين کشور فزاينده اعلام کند. در عين حال پيش بيني ها حکايت از افزايش 12 درصدي تقاضا براي بنزين در سه ماهه پيش رو دارد، به طوري که ميزان تقاضا به 22 ميليون و 930 هزار تن برسد. در عين حال ميزان صادرات خالص گازوئيل نيز در ماه مارس به بيشترين ميزان خود طي 5/2 سال گذشته رسيده بود، اما ناگهان با 27 درصد کاهش در ماه گذشته به 289 هزار و 13 تن معادل 72 هزار و 400 بشکه در روز کاهش يافت.
              بر اساس گزارش اخير موسسه ICIS در عين حال ميزان خالص صادرات گازوئيل در اين کشور به رکورد 105 ميليون تني در سه ماهه نخست سال جاري رسيده است، که رشد بالاي 3 برابري را در مقايسه با سال قبل نشان مي دهد. در عين حال قيمت گازوئيل نيز در اين کشور 7 هزار و 800 يوآن در هر تن بود، در حالي که همين کالادر سنگاپور در همين زمان به 7 هزار و 490 يوآن معامله مي شد که اين امر به معناي زيان صادرات گازوئيل است، در حالي که گفته مي شود فروش اين محصول در داخل کشور، 270 يوآن در هر تن است. با اين حال برخي تحليلگران معتقدند چين قصد دارد ميزان صادرات خود را افزايش دهد و بحث منافع درآمدي در بين نيست. حتي برخي به تحرک قيمت هاي داخلي و ارزآوري ناشي از صادرات در اين زمينه معتقدند، اما در هر حالت بايد گفت همچنان رکود بخش هاي داخلي و کاهش سطح تقاضا عامل مهمي براي اين امر است، به طوري که ICIS معتقد است اگر رکود بهبود يابد گازوئيل توليد چين به مصرف داخلي آن خواهد رسيد و اين امر تراز صادرات را کاهش مي دهد.


              روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2926
              «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


              http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


              نظر


              • بيشترين كاهش هفتگي قيمت نفت از اواسط آوريل


                نويسنده: حديث موسوي

                گروه نفت و پتروشيمي– به گزارش رويترز، قيمت نفت خام برنت درياي شمال در روزجمعه به 102 دلار در هر بشکه نزديک شد. کاهش سطح تقاضا در چين به دنبال کاهش فعاليت کارخانه هاي اين کشور و نگراني از توقف سياست هاي محرک مالي در آمريکا از جمله عواملي بوده اند که به کاهش قيمت نفت دامن زده اند.
                به گزارش اين خبرگزاري در حالي که ايالات متحده با توليد زياد نفت در آستانه ثبت رکوردي جديد در جهان قرار دارد، اما کاهش سطح فعاليت کارخانه ها در چين به کاهش تقاضاي جهاني نفت و افت قيمت آن منجر شده است. از سوي ديگر برنانکي، رييس بانک مرکزي آمريکا روز چهارشنبه گفت: «در حال حاضر نرخ تورم يک درصد است که کمتر از حد انتظار 2 درصدي اين بانک است و علت اين امر هم کاهش قيمت نفت است.» اظهارات برنانکي موجب افزايش ارزش دلار در برابر ساير ارزهاي معتبر جهان در روز پنج شنبه شد و همچنين تاثير زيادي بر افت قيمت نفت و طلاگذاشت؛ به گونه اي که در اولين واکنش، قيمت هر بشکه نفت برنت درياي شمال در بازار لندن با 69 سنت کاهش به کمتر از 91/101 دلار رسيد. از طرفي، سرمايه گذاران بين المللي در حال حاضر به دقت تصميمات فدرال رزرو آمريکا را دنبال مي کنند. به اعتقاد کارشناسان اقتصادي اگر فدرال رزرو آمريکا اجراي سياست هاي انبساطي پولي را متوقف کند، ارزش دلار به شدت افزايش خواهد يافت و اين مساله تاثير منفي بر قيمت نفت و طلاو ساير کالاها خواهد داشت. کارشناسان پيش بيني مي کنند در دو ماه آتي قيمت نفت برنت به 95 دلار در هر بشکه سقوط خوهد کرد. در همين حال معامله گران نيز هشدار داده اند که عرضه بنزين بيش از نياز فصل تابستان در آمريکا است؛ به گونه اي که آمارهاي دولت در هفته گذشته نشان دادند ذخاير بنزين اين کشور بيشترين ميزان از سال 1999 ميلادي تاکنون بوده است. به همين سبب به نظر مي رسد افت قيمت بنزين هم در ماه هاي آتي دور از انتظار نيست. به گفته هاسوگاوا، مدير فروش کالادر ژاپن به نظر نمي رسد تقاضاي بنزين در ماه هاي آتي افزايش چشمگيري يابد؛ چرا که وسايل نقليه نيز در حال استفاده از سوخت هاي کارآمدتر هستند.


                روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2927
                «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


                http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


                نظر


                • قيمت جهاني طلا
                  در بازارهاي جهاني، سخنان بن برنانکه رييس فدرال رزرو آمريکا در خصوص ادامه اجراي سياست هاي انبساطي پولي موجب شد تا شاخص ارزش دلار در بازارهاي بين المللي ارز با رشد چشمگيري روبه رو شود. برنانکه تاکيد کرده است: «اگر مقام هاي فدرال رزرو به اين جمع بندي برسند که وضعيت اقتصادي آمريکا بهبود يافته است، احتمال تصميم گيري در خصوص متوقف شدن بخشي از سياست هاي انبساطي پولي در نشست آتي وجود دارد.» اين اظهارات موجب شد تا شاخص ارزش دلار روز پنج شنبه گذشته به بيش از 49/84 واحد برسد که بالاترين سطح خود در سه سال اخير است. اعلام «احتمال توقف سياست هاي انبساطي آمريکا» از سوي رييس فدرال رزرو، از يک سو و افزايش ارزش دلار از سوي ديگر موجب کاهش قيمت جهاني طلادر روز پنج شنبه به هزار و 388 دلار در هر اونس شد. در ادامه روز گذشته نيز (تا ساعت 18 به وقت تهران)، قيمت جهاني طلادر همين محدوده نوسان داشت و به هزار و 390 دلار رسيده بود. بن برنانکه رييس فدرال رزرو روز پنج شنبه در کميسيون اقتصادي کنگره آمريکا گفته بود «بانک مرکزي آمريکا در انتظار مشاهده علائمي از بهبود اوضاع اقتصادي آمريکا است و تا آن زمان به سياست هاي پولي حمايتي خود ادامه خواهد داد.» به گفته وي «افزايش تقاضاي خانوارهاي آمريکايي و شرکت ها از عوامل ايجاد رشد اقتصادي در سه ماهه اول سال است. اين مساله کاهش ميزان مخارج دولتي را به ويژه در بخش دفاعي جبران کرده است. به رغم اين بهبود اوضاع کارآفريني همچنان نامطلوب است. ميزان بيکاري همچنان بالاتر از ميزان عادي و مرسوم آن قرار دارد.» به اين ترتيب بانک مرکزي آمريکا به اجراي برنامه خريد اوراق قرضه تا سقف 85 ميليارد دلار در ماه ادامه خواهد داد. بانک مرکزي آمريکا اعتقاد دارد با ايجاد تغييراتي در سياست هاي پولي حمايتي، باعث افزايش نرخ بهره و متوقف شدن روند احياي امور اقتصادي خواهد شد.به اعتقاد کارشناسان اقتصادي اگر فدرال رزرو آمريکا اجراي سياست هاي انبساطي پولي را متوقف کند، ارزش دلار به شدت افزايش خواهد يافت و اين مساله تاثير منفي بر قيمت نفت و طلاو ساير کالاها خواهد داشت.

                  پيش بيني آينده بازار جهاني طلا
                  عوامل مختلفي دست به دست همديگر داده تا کارشناسان اقتصادي نتوانند پيش بيني روشن و دقيقي را در خصوص سير تحولات قيمت طلادر هفته هاي آينده داشته باشند. برخي کارشناسان اقتصادي بر اين باورند که قيمت هاي کنوني طلابه اصطلاح «کف قيمت» است و اکنون بهترين فرصت براي خريد طلابه شمار مي رود، ولي از سوي ديگر برخي از کارشناسان اقتصادي نيز معتقدند که قيمت طلاتوانايي دستيابي به مرز 1500 دلاري را نخواهد داشت. تحليلگراني که روند آتي بهاي جهاني طلارا بررسي مي کنند اعلام کرده اند روند کاهشي بهاي طلاادامه يافته و سقوط قيمت اين فلز در ماه آوريل مجددا تکرار خواهد شد. تحليلگران موسسه «يو بي اس» معتقدند در صورت کاهش قيمت جهاني طلاميزان فروش اين فلز افزايش يافته و قيمت طلابه 1304 دلار کاهش خواهد يافت. همچنين به عقيده تحليلگران کامرز بانک آلمان اونس جهاني طلادر سال جاري ميلادي زير 1500دلار مبادله خواهد شد.


                  روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2927
                  «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


                  http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


                  نظر


                  • اكونوميست: خوابگردها بيدار شوند
                    توهم خطرناك پايان بحران يورو

                    نويسنده: شادي آذري

                    طرح: اكونوميست


                    شايد به اين خبر توجه نشده باشد اما در هفته گذشته اجلاس اتحاديه اروپا برگزار شد. نخست وزيرها، رييس جمهوري ها و صدراعظم هاي اروپايي ضمن صرف نهار نيمي از روز چهارشنبه را براي بررسي موضوعات مربوط به انرژي و ماليات گذراندند. از ديگر جلسات پر از تنش سال گذشته که در آنها از فروپاشي قريب الوقوع يورو سخن به ميان مي آمد، خبري نيست.
                    امروز رهبران اروپا به اين نکته اشاره مي کنند که در بخش اعظم حوزه يورو اصلاحات در جريان است و برخي کشورهاي جنوب اروپا در حال بازيابي قواي رقابت پذيري خود هستند. بازار اوراق قرضه دولتي آنها دوباره به جايگاهي که به آن تعلق دارد، بازگشته است و طي يک سال گذشته قيمت سهام تا يک چهارم افزايش يافته است. البته هيچکس نمي تواند وانمود کند که زندگي آسان است، اروپايي ها اين موضوع را درک مي کنند که سختکوشي و فداکاري لازم است. اما زمان مواجهه با بدترين بخش بحران که در گذشته نمايان نشده بود، اکنون فرا رسيده است.
                    آيا مي توان به پايان اين داستان اطمينان داشت؟ آن دسته از افرادي که از حماسه يورو خسته شده اند دوست دارند فکر کنند که اين داستان پايان خوشي دارد. بدبختانه اين ايده که بحران يورو، مشکل ديروز است، توهمي است خطرناک. در واقعيت، رهبران اروپايي در سرزمين باير اقتصادي به خوابگردي مشغولند.
                    اقتصاد حوزه يورو به تازگي به ششمين فصل متوالي کاهش توليد ناخالص داخلي خود وارد شده است. بحران به اقتصادهاي مرکزي منطقه از جمله فنلاند و هلند نيز رسيده است و هر دوي اين اقتصادها در فصل نخست کوچک شدند. خرده فروشي رو به کاهش است. بيکاري که به بيش از 12 درصد رسيده است، در حد بالاترين رکورد قرار دارد و در اسپانيا از هر چهار نفر بيش از يک نفر بيکار وجود دارد. به رغم کاهش شديد هزينه ها، کسري بودجه دولت ها در سطح بالايي قرار دارد. مجموع بدهي هاي دولت، خانوارها و شرکت ها هنوز بيش از حد زياد است. بانک ها از سرمايه کافي برخوردار نيستند و رهبران جهان بابت ضررهايشان که هنوز ابعاد آن مشخص نيست، نگرانند. اگر چه نرخ رسمي بهره پايين است، شرکت هاي جنوب اروپا از فروپاشي شديد اعتبارات در رنجند. همه اين ها امروز باعث بروز دشواري هاي اقتصادي شده است و چشم انداز رشد اقتصادي فردا را تيره و تار مي کند. شايد حوزه يورو دچار فروپاشي نشود اما خونسردي و آرامشي را که بر بروکسل حکمفرماست نمي توان چندان به عنوان دوره نقاهت پس از ناخوشي تلقي کرد.
                    براي همه بهتر است که رهبران اروپا خود را از خواب زدگي برهانند. آنها بايد بدانند که اگر فعاليتي از خود نشان ندهند، حوزه يورو با رکود يا فروپاشي مواجه خواهد شد و شايد هر دو را تجربه کند.
                    پس از سال ها بحران، فهرست کارهايي که بايد انجام شود مشخص است. وظيفه فوري اين است که اتحاد بيش از پيش بين بانک ها و دولت ها تقويت شود تا آنها را مورد حمايت قرار دهد. اين هدف اتحاديه بانکي بود که سال گذشته مورد توافق قرار گرفت. اما با کاهش فشارها، اين اتحاديه بانکي در بحث هاي فني و پايه اي مربوط به ميزان بدهي بانک ها غوطه ور شد. اين وقفه به شدت مخرب است. بانک هاي اروپايي به هر قيمتي نيازمند تامين بودجه اند. آمريکا موفق شد پيش از اروپا احيا شود. اين نه فقط به دليل برنامه هاي رياضتي کمترش بود بلکه بخاطر آن بود که به سرعت به بانک هايش نظم بخشيد تا بتوانند دوباره اقدام به وام دهي کنند. علاوه بر اين، حوزه يورو نيازمند اصلاحاتي است که به رشد اقتصادي رونق دهد. اتحاديه اروپا مي بايست به جاي کشيدن خط قرمزها، در راستاي موافقتنامه تجارت آزاد با ايالات متحده، بزرگ ترين شريک تجاري اش، گام بردارد. اتحاديه اروپا همچنين بايد از طريق کند کردن روند کاهش بودجه و استفاده از نقدينگي اقتصادهاي مرکزي براي افزايش اشتغال جوانان و سرمايه گذاري در شرکت هاي کوچک و متوسط، برنامه هاي رياضت اقتصادي را کاهش دهد. واضح است که دليل بي تحرکي امروز، کمبود کارهايي که مي توان انجام داد نيست بلکه دليل آن کمبود عزم لازم براي انجام آنها است. اين وقفه تا حدودي به علت انتخاباتي است که قرار است در ماه سپتامبر در آلمان برگزار شود. آلماني که در تقريبا همه سياست هاي اروپا گام نخست را بر مي دارد. البته دليل عميق تري هم براي اين وقفه در اقدامات وجود دارد. در سرتاسر اروپا راي دهندگان نسبت به سياستمداران خود و سياستمداران کل اتحاديه اروپا بي علاقه شده اند. در فرانسه محبوبيت فرانسوا اولاند به 24 درصد رسيده است که پايين ترين رکورد محسوب مي شود. ايتاليا که در رکود فرو رفته است، هنوز نتوانسته است يه يک الگوي منسجم سياسي براي تغيير دست يابد. در چنين شرايطي اما راي دهندگان اروپايي هنوز مي خواهند از پول واحد اروپا استفاده کنند: 70 درصد از راي دهندگان در يونان، ايرلند، پرتغال، اسپانيا و هلند از يورو حمايت مي کنند و بارها خواستار ماندن در حوزه يورو شده اند. اما اگر رهبران اروپايي شکست بخورند چه خواهد شد؟ اروپا نيز به مانند ژاپن سال هاي پيش رو را در سايه خواهد ماند. هزينه هاي آن چون بيدار شدن از خواب و پژمردن و هدر رفتن زندگي ها خواهد بود. البته حوزه يورو بر خلاف ژاپن از يکپارچگي برخوردار نيست. به دليل آنکه رکود، دموکراسي حوزه يورو را تکه تکه مي کند، اين حوزه با خطر طرد شدن توسط مردم روبه رو است. اگر خوابگردها نگران پول واحد و مردم خود هستند، لازم است که ديگر از خواب بيدار شوند.


                    روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2927
                    «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


                    http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


                    نظر


                    • سلام دوستان

                      از دیروز که صاحب لیبرتی ریزرو در کوستاریکای اسپانیا به جهت پول شوئی دستگیر شده سایتش داون شده و پول مردم بلاتکلیف

                      Libertyreserve.com - Is Liberty Reserve Down Right Now?

                      ممنون
                      تحلیل طلا در بازه های زمانی گوناگون در کانال https://t.me/sofitahlil
                      قابل استفاده برای تریدر های مبتدی

                      نظر


                      • نوشته اصلی توسط soficoo نمایش پست ها
                        سلام دوستان

                        از دیروز که صاحب لیبرتی ریزرو در کوستاریکای اسپانیا به جهت پول شوئی دستگیر شده سایتش داون شده و پول مردم بلاتکلیف

                        Libertyreserve.com - Is Liberty Reserve Down Right Now?

                        ممنون
                        ظاهرا طرف به 5سال زندان محکوم شده .
                        Costa Rican arrested in Spain for alleged financial crimes / News Briefs / More news / Costa Rica Newspaper, The Tico Times
                        تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
                        که رحــ ـم اگر نکند مدعـی ، خدا بکنـــد

                        نظر


                        • نوشته اصلی توسط lucifer_quest نمایش پست ها
                          سلام
                          من چیزی نفهمیدم لطف می کنید بیشتر توضیح بدید ...
                          این ماجرا تاثیری روی دلار های لیبرتی ما داره !؟
                          سپاسگذارم
                          .اول ای جان ، دفع شر موش کن . . . وانگهی در جمع گندم کوش کن .

                          نظر


                          • این اتفاق فاجعه به دنبال داره، خیلی از دوستان بالای 10.000 دلار توو حساباشون دارن، امیدوارم سایتش بیاد بالا وگرنه 2زار با زحمت جمع کردیم میپره...

                            خدا به خیر کنه...
                            نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

                            نظر


                            • من در مورد این نوع سایت ها قبلا هم هشدار دادم. این که لیبرتی بود با این همه سابقه کار و شهرت
                              تازگی ها یک وب سایت با قدمت ثبت دومین 1 ماه به اسم تاپ چنج باز شده که ادعا داره با بانک های ایرانی کار میکنه و شماره حساب یک زن روسی در بانک سامان رو برای واریز پول میده
                              این هشدارها رو باید جدی گرفت

                              نظر


                              • نوشته اصلی توسط charisma نمایش پست ها
                                سلام
                                من چیزی نفهمیدم لطف می کنید بیشتر توضیح بدید ...
                                این ماجرا تاثیری روی دلار های لیبرتی ما داره !؟
                                سپاسگذارم
                                در مورد نحوه ی کار لیبرتی توضیح داده و در آخرش گفته Budovsky و Kats (مسئولین لیبرتی ) به دلیل شرکت در نقل و انتقالات مالی بدون مجوز به 5 سال زندان محکوم شدند .
                                از بابت تاثیر گذاشتن هم باید بگم که حتما تاثیر داره چرا که به فرض اینکه مشکلات حل بشه و سایت دوباره راه اندازی بشه، آیا در بین کاربرها اعتبار قبل رو داره ؟
                                آیا خودت حاضری از من نوعی، 5000لیبرتی ( حتی به قیمت پائین تر از عرف ) بخری و یا ترجیح می دی هرچی سریعتر موجودی لیبرتی که داری رو بفروشی ؟
                                طبیعتا فروش رو انتخاب می کنی و وقتی عرضه به تقاضا قالب بشه مسلما قیمت افت محسوسی پیدا می کنه .
                                ویرایش توسط lucifer_quest : https://www.traderha.com/member/3602-lucifer_quest در ساعت 05-26-2013, 12:01 AM
                                تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
                                که رحــ ـم اگر نکند مدعـی ، خدا بکنـــد

                                نظر

                                پردازش ...
                                X