اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اخبار روز

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • "تاجران تحریم" در وارد کردن دلارهای نفتی و غیر نفتی به کشور نیز سودهای هنگفتی می برند که نسل اندر نسل ، خوابش را هم نمی دیده اند. مافیای تحریم ، ساز و کارهایی در این میان دارد بدین گونه که 5 درصد از ارزش مالی کل قرارداد را می گیرد و دلار را به شیوه های خاص خود و از طرق غیر بانکی، به داخل می آورد
    عصرایران ؛ جعفر محمدی* - از وقتی که رهبر معظم انقلاب ، تعبیر تاریخی " نرمش قهرمانانه " را بر اساس نامگذاری سال ها پیش خودشان بر کتاب "صلح امام حسن علیه السلام" مطرح کردند ، عده ای آشفته حال شده اند که مبادا گشایشی در روابط ایران و جهان پدید آید و "عزت،حکمت و مصلحت" نظام ، بهبود تعاملات بین المللی را هدفگذاری کند.

    از این رو ، طی روزهای اخیر به وضوح می بینیم که عده ای با ادبیاتی به ظاهر انقلابی ولی با اهدافی که در زیر خواهیم گفت ، می کوشند با تحلیل و تفسرهای عجیب و غریب ، چنین وانمود کنند که هیچ بهبودی در روابط خارجی حاصل نمی شود و یا نباید حاصل شود. آنها ، حتی کتاب " صلح امام حسن(ع) ؛ پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه تاریخ " که یادگار سال های دور رهبر معظم انقلاب است را عملاً سانسور می کنند تا کسی گمان نبرد که اشاره ظریف ایشان به "نرمش قهرمانانه" ، ناظر به همین "کتاب تاریخی" و آن "رویداد تاریخی" است.



    اما چه کسانی از "نرمش قهرمانانه" و "بهبود روابط بین المللی ایران" رسماً واهمه دارند و عملاً در صدد سنگ اندازی در این مسیر هستند؟!

    دسته اول ، برخی اشخاص و گروه های اپوزیسیون خارج نشین جمهوری اسلامی هستند که از بابت مخالفت با نظام ، از کشورهای میزبان پول می گیرند و امرار معاش می کنند. شغل آنها ، مخالف خوانی با جمهوری اسلامی است.
    اگر روابط ایران با جهان و مشخصاً با غرب و آمریکا وارد فاز تنش زدایی و بهبود شود، "کاسبی اپوزیسیون" ، از رونق می افتد و کسی بابت شبکه های تلویزیونی ، سایت ها ، نطق ها ، همایش ها ، تجمعات و مشاوره های آنان ، پولی پرداخت نمی کند و آنان باید به دنبال "کار" باشند.

    بدیهی است این گروه ها، تمام توان خود را برای جلوگیری از هر گونه تعاملی به کار می گیرند و حتی می کوشند با تفسیر "نرمش قهرمانانه" به عقب نشینی ، غرور طرف های ایرانی را تحریک و آنها را به عقب نشستن ترغیب کنند.

    گروه دوم ، کشورهایی هستند که برندگان بزرگ تحریم ایرانند ؛ روسیه ، چین ، هند و امارات متحده عربی ، در رأس این کشورها هستند. فروش محصولات نامرغوب به ایران با قیمت دلخواه ،خرید ارزان و قسطی از ایران و نپرداختن پول نفت ، واسطه گری برای معاملات بین المللی ایران ، ماهی های بزرگی هستند که اینان از دریای تحریم ایران صید کرده اند. همین چند وقت پیش بود که مقامات هندی گفتند از بابت خرید نفت ایران به قیمت ارزان، بیش از 8 میلیارد دلار سود برده اند ، 8 میلیاردی که در شرایط عادی باید به ایران می رسید و حالا در جیب هندی هاست و البته رقم های درشت تری نیز به روس ها ، چینی ها و اماراتی ها رسیده است.

    این کشورها ، از باب منافع ملی شان ، حتماً باید نگران سیاست "نرمش قهرمانانه" باشند و بکوشند در این مسیر ایجاد اخلال کنند. اسرائیل را نیز باید به این فهرست افزود که از منظر سیاسی و امنیتی خودش ، نگران بهبود وضعیت بین المللی ایران است.

    گروه سوم ، اما در داخل کشور هستند. لابی روس ها ، چینی ها ، اماراتی ها و اخیراً هندی ها و نیز مافیاهای اقتصادی و دلالی که در این میان شکل گرفته اند ، سال هاست که "نان خور تحریم ها" هستند و به آن ، عادت کرده اند.

    در شرایط عادی ، همه خریدهای خارجی ، به راحتی و با قیمت مشخص و طبق عرف تجارت بین المللی انجام می شود ولی وقتی پای تحریم به میان می آید ، از یک سو ، خریداران داخلی مانند کارخانه ها ، نیروگاه ها ، پتروشیمی ها و ... ، حاضرند برای یک قطعه ساده ، چندین برابر ارزش واقعی اش پول بپردازند (چرا که گاه یک پروژه چند میلیاردی ، به دلیل فقدان یک یا چند قطعه ، معطل می ماند) و از سوی دیگر ، تنها اشخاص و گروه های خاص می توانند از عهده وارد کردن کالاهای تحریمی بر آیند و عملاً بازرگانان عادی ، از گرودنه رقابت حذف می شوند.

    طبیعی است که فروش کالای مثلاً یک میلیارد تومانی به 10 میلیارد تومان و حتی بیشتر، آن هم در شرایط بی رقیبی، برای این سوداگران بسیار خوشایند است و دوست ندارند ، اوضاع به حالت عادی برگردد و رانت شان کور شود.

    این ها ، در وارد کردن دلارهای نفتی و غیر نفتی به کشور نیز سودهای هنگفتی می برند که نسل اندر نسل ، خوابش را هم نمی دیده اند.
    می دانیم که به دلیل تحریم های مالی ، دلارهای حاصل از صادرات ایران ، به سختی به چرخه اقتصاد داخلی بر می گردد. مافیای تحریم ، ساز و کارهایی در این میان دارد بدین گونه که 5 درصد از ارزش مالی کل قرارداد را می گیرد و دلار را به شیوه های خاص خود و از طرق غیر بانکی، به داخل می آورد.
    5 درصد در ارقام میلیارد دلاری تجارت خارجی ایران ، رقمی است نجومی و دل کندن از این "پول مفت و کلان" برای عاشقان تحریم ، همانند جان کندن است.

    این ها ، برای این که "نرمش قهرمانانه" را تحریف و با بهبود روابط بین المللی کشور مخالفت کنند، هرگز نمی گویند: " در صورت هر گونه مصالحه و بهبود روابط بین المللی ایران ، منافع میلیاردی ما به خطر می افتد، پس همین گونه ادامه دهید و کار و کاسبی مان را از سکه نیندازید."
    آنها برای حفظ منافع شان، از ادبیات موجه تری استفاده می کنند و دم از ارزش ها می زنند و می کوشند هر گونه مصالحه ای ، ولو در چارچوب منافع ملی را ، اقدامی علیه انقلاب و اسلام و کشور(!) معرفی کنند و هزینه تعامل را برای نظام - و نه فقط دولت - افزایش دهند.
    اگر خوب گوش کنیم ، صدای این تاجران تحریم را که پشت نقاب ارزش ها پنهان شده اند ، بیشتر از هر زمان دیگری می شنویم که نگران تر از هر زمان دیگری اند.

    *سردبیر عصرایران

    http://broker-fa.com/forum/f64/%D8%A...html#post85794

    نظر


    • پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : محمد كوثري، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس معتقد است مذاكره.يي بين ايران و امريكا رخ نخواهد داد و اين فضاسازي كساني است كه دوست دارند تا امريكايي.ها تحويل.شان بگيرند. او مي.گويد كه دست روحاني تنها در حوزه تاكتيكي باز است و نه در سياست.هاي كلان نظام در عرصه خارجي.

      در روزهاي اخير بحث مذاكره ايران و امريكا داغ شده است. برخي مي.گويند شرايط ما همچون صلح حديبيه است و عده.يي ديگر از هم.كيشان سياسي شما معتقدند كه شرايط.مان همچون صلح حسني است. تحليل شما از اين موضوع چيست؟

      كساني كه اين مباحث را مطرح مي.كنند توجيه نيستند چرا كه صلح حديبيه يا صلح امام حسن با شرايط ما متفاوت است. كساني كه دل.شان لك زده براي يك لبخند امريكايي.ها اين حرف.ها را مي.زنند وگرنه كه حضرت آقا اينچنين نگفتند. حضرت آقا گفته.اند كه اگر شماها خواستين يا اگر صحبتي با هر كسي براي مثال در حاشيه اجلاس سازمان ملل صورت گرفت بايد بر اصول.تان بايستيد وگرنه تغيير لحن.تان بايد با اختيار خودتان باشد كه در مقابل آن.كسي كه مقابل شما نشسته و دشمن شما است بايد به گونه.يي رفتار كنيد كه طرف مقابل فكر نكند شما مرعوب او شده.ايد. از سوي ديگر مذاكره با امريكا صورت نخواهد گرفت. ما مذاكره.يي با امريكا نخواهيم داشت، اگر مي.خواستيم مذاكره داشته باشيم كه اين همه شهيد نمي.داديم. امريكايي.ها هرگاه نسبت به جنايت.هايي كه در حق ملت ايران داشته.اند عذرخواهي كردند و عملا نشان دادند كه پشيمان هستند آن موقع تازه ما بايد بررسي كنيم كه مي.شود با امريكايي.ها صحبت كرد يا نه. اما به شما بگويم كه با توجه به شكست.هايي كه امريكايي.ها در طول اين سه دهه از ايران خورده.اند ، نمي.شود به آنها اعتماد كرد و ما هرگز به امريكايي.ها نيازي نداريم بلكه با توجه به مشكلات امريكا، آنها به ايران نياز دارند.

      شايد مذاكره با امريكا رخ دهد...

      شما مي.گوييد اين اتفاق رخ مي.دهد و من مي.گويم هيچ مذاكره.يي صورت نخواهد گرفت.

      به نظر شما امريكاي 30 سال پيش با امريكاي امروز چقدر متفاوت است؟

      خونخوارتر شده كه رئوف.تر نشده است.

      چه شرايطي بايد محقق شود كه مذاكره با امريكا ضدارزش نباشد؟

      امريكايي.ها هر گاه دارايي.هاي مصادره شده ما را پس دادند و تحريم.ها را كامل لغو كردند و هر وقت از جنايت.هايي كه در حق ملت ايران داشته عذرخواهي كردند، تازه ما بايد بررسي كنيم كه مي.شود وارد فاز گفت.وگو با امريكايي.ها شد يا نه. اين امريكايي.ها بودند كه قطع رابطه كردند و بايد بفهمند كه چه اشتباه بزرگي كردند و اين مساله بايد درس بزرگي برايشان شود كه از قطع رابطه با ايران چقدر ضرر كرده.اند.

      واكنش اصولگرايان به مذاكرات احتمالي طرفين چه خواهد بود؟

      هيچ مذاكره.يي صورت نخواهد گرفت و اگر مذاكره.يي هم شود از سر موضع عزتمندانه خواهد بود. البته اين حرف.هايي كه اين روزها پخش شده جو.سازي رسانه.هاست چرا كه خيلي.ها دل.شان براي اينكه امريكايي.ها تحويل.شان بگير د لك زده است.

      تفسير شما از نرمش قهرمانانه چيست؟

      نرمش قهرمانانه اين است كه وقتي در مقابل رقيب و دشمن قرار گرفتيم احساس ضعف نكنيم بلكه برعكس بايد طرف مقابل را با اراده خودمان به هر سمتي مي.خواهيم، بكشانيم. مرعوب دشمن نشدن يعني نرمش قهرمانانه. دولت فعلي هم بر اساس سياست.هاي كلان نظام بايد خيلي محكم عمل كند.

      فكر مي.كنيد چه زماني ايران در مذاكرات با امريكا مي.تواند دست برتر را داشته باشد؟

      ما كار خودمان را مي.كنيم. در سياست.هاي خودمان هيچ.وقت اين طور نيست كه بخواهيم كشوري را تحقير كنيم اما ما اراده خودمان را داريم كه تصميم بگيريم چه زماني وارد مذاكره با امريكايي.ها بشويم يا نشويم.

      به نظر شما چرا اكثر مقام.هاي بلندپايه كشورهاي جهاني از مواضع آقاي روحاني استقبال مي.كنند؟

      اين را بايد از خودشان بپرسيد و من نمي.دانم اما اين را مي.دانم كه آقاي روحاني هم توجيه هستند كه نبايد برخلاف سياست.هاي كلي نظام كاري بكنند.

      فكر مي.كنيد چرا اسراييلي.ها اين.قدر از سر كار آمدن آقاي روحاني ناراحت هستند و حتي يكي از روزنامه.هاي اسراييلي به اين مضمون مقاله.يي را نوشته كه جاي احمدي.نژاد در نيويورك حس مي.شود؟

      به اين دليل كه حركتي كه آقاي احمدي.نژاد در پنج سال اول انجام دادند اگر آقاي روحاني هم انجام دهد يقينا مي.توانند جاي ايشان را پر كنند اما اگر به گونه.يي باشد كه آن حالت تهاجمي را داشته باشد مسلما شايد اين احساس براي اسراييلي.ها به وجود بيايد.

      يعني معتقديد ما همچنان به سياست تهاجمي در عرصه ديپلماسي نيازمنديم؟

      بله، قطعا بايد سياست تهاجمي را ادامه دهيم.

      در اين صورت فكر نمي.كنيد اين بحث با نرمش قهرمانانه در تعارض باشد؟

      نه، به هيچ.وجه. نرمش قهرمانانه اين نيست كه ما از سياست.هاي كلان خود در عرصه سياست خارجي دست برداشته.ايم و تنها در روش و تاكتيك تغييراتي ايجاد شده و مقام معظم رهبري در زمينه تاكتيكي دست آقاي روحاني را باز گذاشته و ايشان تنها در اين زمينه مي.تواند فعاليتي داشته باشد.

      منظورتان از حوزه تاكتيكي چيست؟

      مثلا اگر آقاي احمدي.نژاد با لحن تند و تيز صحبت مي.كرد آقاي روحاني مي.تواند لحن حرف زدن خود را با خارجي.ها عوض كند.

      فكر مي.كنيد با سر كار آمدن آقاي روحاني چقدر دشمني.ها با ايران كمتر شود؟

      هيچي.

      يعني معتقديد آقاي روحاني نمي.توانند مشكلات سياست خارجي ايران را حل كنند؟

      نه، ايشان هم نمي.توانند.

      با چه مبنايي اين ادعا را مي.كنيد؟

      به اين دليل كه دشمنان ما با تفكرات حضرت امام و مقام معظم رهبري كه برگرفته از اسلام ناب است سر ستيز دارند نه با افراد.

      با اين تفاسير ديپلماسي معنايي پيدا نمي.كند.

      چرا اتفاقا ديپلماسي اينجا خيلي نقش دارد اما هر سياستمدار و ديپلماتي كه مي.خواهد در مجامع بين.المللي برود بايد سياست.هاي كلان نظام را در نظر داشته باشد اما در روش و برخوردها مي.توانند يك مانورهايي بدهند.

      آقاي كوثري به عنوان يكي از اعضاي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس آيا آقاي جليلي به عنوان دبير شوراي عالي امنيت ملي ديدار و مذاكره.يي در طول مسووليت خودشان با امريكايي.ها داشتند؟

      شايد درباره عراق و افغانستان مذاكراتي را با امريكايي.ها انجام داده باشند اما درباره ايران نه. دولت عراق از ايران كمك خواسته بود و ما هم بايد كمك مي.كرديم اما درباره ايران تا به امروز مذاكره.يي با امريكايي.ها صورت نگرفته است.

      آقاي روحاني در مصاحبه تلويزيوني با شبكه ان.بي.سي نيوز امريكا گفتند كه من براي مذاكرات هسته.يي اختيار تام دارم.

      آقاي روحاني چنين حرفي را نزدند.

      اما تلويزيون پخش كرد و آقاي روحاني اين حرف را زدند.

      ايشان اين حرف را نزدند و شما داريد اين حرف را مي.زنيد.

      روند فعلي آقاي روحاني در عرصه سياست خارجي را چگونه ارزيابي مي.كنيد؟

      بايد منتظر باشيم و ببينيم كه چه نتايجي حاصل مي.شود.

      شما فرموديد كه هيچ مذاكره.يي با امريكا صورت نخواهد گرفت، اگر فرض را بر اين بگيريم كه اين مذاكرات انجام شود آيا اصولگرايان دچار اختلال هويتي نمي.شوند؟

      نخير، اين اصلاح.طلبان هستند كه امريكايي هستند و خيلي.هايشان فرار كردند و به امريكا پناهنده شدند.

      جواب سوال من را نداديد، اگر مذاكره با امريكا در دولت آقاي روحاني آغاز شود اصولگرايان دچار ضعف هويتي نمي.شوند؟

      نه، چرا كه قطعا و يقينا اين اتفاق نمي.افتد و اگر هم مذاكره.يي صورت بگيرد مذاكره.كنندگان بدانند كه بايد پاسخگوي همه ملت ايران باشند و همه را توجيه كنند كه چرا مذاكره كرده.اند اما من نظرم اين است كه مذاكره.يي صورت نخواهد گرفت.

      اگر با چراغ سبز و موافقت مقامات ارشد نظام باشد چطور؟

      رهبري هيچ.گاه چراغ سبزي نشان نخواهند داد.

      * اعتماد
      http://broker-fa.com/forum/f64/%D8%A...html#post85794

      نظر


      • طنز
        جعفر محمدی
        این روزها ، همزمان با احتمال گشایش در روابط ایران و آمریکا ، آدم های مختلف در جاهای مختلف ، فکرهای مختلفی را در سر دارند و زیر لب نجواهایی می کنند.
        این پپه حقیر سراپا تقصیر، تعدادی از این نجواها را شنود کرده و برای اولین بار ، افشا می کند:

        - یک بنده خدایی در همین حوالی ، حین تماشای صحنه ورود روحانی به نیویورک: هییییی روزگار... چه خاطره هایی داشتیم! قرار بود امسال هم بقیه فامیل ها و در و همسایه رو بردارم برم اونجا ، خدا هیچ کس رو شرمنده زن و بچش نکنه ...حق منو خوردن!
        راستی چه لذتی داشت هواپیما سواری! یعنی میشه چهار سال بعد دوباره؟!

        - یک بنده خدای دیگری به نام ولادیمیر پوتین: ОДКБ мирасаммита300 в Сочи Путин двух странпрезидентов на обсуждался полях саммита ОДКБ в белорусского Сочи вопрос Уралкалия
        ترجمه: نیروگاه بوشهر رو که تحویل دادیم ، به خدا حاضریم اس 300 هم بدیم ، دو درصد از خزر رو هم کوتاه می آییم ، دو تا وتوی خوشگل هم پیش من دارید... فقط با اون اوبامای لعنتی دست نده حسن!

        - یکی دوست بسیار متشخصی در یک دفتر بازرگانی در خیابان میرداماد: همه ارزش ها رو دارن به باد می دن. مگه انقلاب شد که اینا برن با اونا دست بدن؟ پس تکلیف بیزینس ما چی میشه؟ از فردا هر ننه قمری راه میفته میره از آمریکا جنس میاره و اونقدر دست زیاد می شه که ... گرفتاری شدیما!

        - شیخ آل چی چی بن آل چی چی در امارات متحده عربی: الهی و ربی و سیدی! عفواً عفواً و غلط کردم.
        خمس دخل یک سنه واحده بندر جبل علی را هبه می کنم به فقرای امت اسلامی قربة الی الله ، در مقابل یا مولای و یا سیدی ، این حسن و حسین با هم لا مصالحه یا الله و انت قادر و قدیر ؛ اِرحَم یا رب العالمین.

        - جینگ جونگ جانگ ، عضو کمیته مرکزی حزب کمونیست خلق چین:
        表 音 拼 语 母 字 音 字 音 拼 语华语中文 字 音 拼 语 拼 语华语中文 字 音 拼 语 汉拼 拼汉 華語语 母 字 表 音 拼 语华 语 汉拼 拼 语 母 字华语中文 字 音 拼 语 拼 语华语中文 字
        یعنی: ای خدا! ما که از همون اولش ایمان درست و حسابی به تو نداشتیم ، کاری نکن این ایمان نیم بندی که چند وقتی هست بهت پیدا کردیم رو از دست بدیم. آخه چرا با ما این کارو می کنی؟ تازه داشت کاسبی با ایران مزه می کرد. خدایا ما رو دوست داشته باش! یک میلیارد و نیم نفوس رو نفروش به 75 میلیون نفر. کاری نکن دوباره انکارت کنیم. از ما گفتن بود!

        - سریشتا ماناهی کرتا ، عضو کابینه هند: हि नमक मदद दी) ब हगदजडप रकतच टम नवस य،ङष झढञ जडप रक फखथ छठ ण ळजडप चम नमदद दी
        این پپه حقیر سراپا تقصیر ، از بین همه زبان ها دنیا، فقط همین یک قلم هندی را بلد نیست ولی حس می کند چیزی باشد در مایه های همان حرف های دوست چینی مان فقط کمی رمانتیک تر.
        http://broker-fa.com/forum/f64/%D8%A...html#post85794

        نظر


        • نوشته اصلی توسط مصطفی نمایش پست ها
          درخواست آمریکایی ها برای ملاقات با رییس جمهور ایران



          مقامات آمریکایی دقایقی پیش رسماً برای دیدار رئیس جمهور آمریکا با رئیس جمهور کشورمان درخواست ملاقات کردند.

          به گزارش «تابناک»، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان که برای شرکت در اجلاس سازمان ملل در نیویورک به سر می.برد، امروز با درخواست ملاقات با رئیس جمهور آمریکا مواجه شد.

          بنابر اطلاعات موثق خبرنگار «تابناک»، روحانی هنوز نسبت به این درخواست پاسخی نداده است.

          مقامات آمریکایی! روحانی! موچکریم
          ویرایش توسط روند یاب : https://www.traderha.com/member/6520-روند-یاب در ساعت 09-24-2013, 10:53 PM

          هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

          -----------------------------------------------------------------------------------------------
          معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
          -----------------------------------------------------------------------------------------------
          «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
          هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.
          -----------------------------------------------------------------------------------------------

          نظر


          • تفاوت جالب پاسپورت ایرانی با پاسپورت سایر کشورها
            کاربران شبکه های اجتماعی به تفاوت پاسپورت ایرانی با سه کشور آمریکا، انگلیس و آلمانی پرداخته اند


            [IMG][/IMG]

            تفاوت جالب پاسپورت ایرانی با پاسپورت سایر کشورها +عکس – جديدترين اخبار ايران و جهان ممتاز نیوز

            هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

            -----------------------------------------------------------------------------------------------
            معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
            -----------------------------------------------------------------------------------------------
            «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
            هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.
            -----------------------------------------------------------------------------------------------

            نظر


            • موافقـت آمریکا با برگزاری بازی دوستانه بـا تیـم ملـی فوتبال ایـران

              آفتاب: علي كفاشيان روز پنجشنبه در حاشيه مجمع انتخاباتي هيات فوتبال استان بوشهر درگفت و گو با خبرگزاري جمهوري اسلامي افزود: پيشتر درخواست هايي براي برگزاري بازي هاي رفت و برگشت داشته ايم و هم اكنون هم پيشنهادهايي شده كه بازي هاي تداركاتي چهارجانبه اي برگزار كنيم كه يكي از طرف هاي اين بازي ها كشور آمريكا است.

              وي اضافه كرد: كشورهاي آمريكاي جنوبي و اروپايي هم در برنامه بازي هاي تداركاتي ما قرارگرفته اند. كفاشيان با اشاره به برگزاري كنگره علم فوتبال در ايران گفت: كنگره اي در روزهاي ۱۵ و ۱۶ آبان امسال برگزارخواهد شد كه رييس فيفا، رييس و دبيركل كنفدراسيون فوتبال آسيا(AFC)، رييس كميته پزشكي فيفا و صاحبنظران كميته هاي مختلف فيفا و AFC در ايران حضور خواهند يافت.

              به گزارش تیک Tik.ir، وي با ذكر اينكه در برنامه هاي اين همايش علمي بازديد از پروژه هاي فوتبال گنجانده شده است اظهاركرد: همچنين دراين آيين برنامه هاي آتي اين فدرسيون در خصوص حمايت فوتبال و ميزباني جام ملت هاي آسيا و ساير موارد ارايه مي شود.

              كفاشيان ابراز اميدواري كرئ كه اين همايش به سود فوتبال كشور تمام شود. وي بيان كرد: شركت كنندگان در اين كنگره هم از امكانات فوتبال بازديد مي كنند و ملاقات هايي با وزير ورزش و رييس جمهوري خواهند داشت.
              ييس فدراسيون فوتبال ايران در مورد بازگشت كارلوس كي روش به ايران گفت: سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان صبح امروز به ايران بازگشته و به زودي كار خود را آغاز مي كند.
              وي در مورد پرونده تباني مطرح شده نيزگفت: پرونده تباني دردست بررسي است ولي هنوز مدارك و مستندات كافي ارايه نشده است هردو طرف مدعي صحت ادعاي خود هستند.
              وي افزود: اين طور صحيح نيست كه اتهامي به شخصي زده شود و مدركي ارايه نشود و اگر كسي مدركي دارد بايد ارايه كند.

              كفاشيان افزود: فدراسيون بايد اين مدارك را دريافت، بررسي و نتيجه گيري كند همان طور كه در موارد ديگر تصميم گيري كرده است.

              وي اضافه كرد: پرونده ها در دست بررسي است و كميته انظباطي و اخلاقي هنوزبه تصميم خاصي نرسيده است. كفاشيان اظهار كرد: اگر مواردي وجود دارد بايد بدون جنجال به فدراسيون ارايه شود و فدراسيون آن را بررسي مي كند ولي اين موضوع علني شده و اميدواريم هرچه زودتر به پايان برسد.
              ویرایش توسط FX RAY : https://www.traderha.com/member/2904-fx-ray در ساعت 10-04-2013, 05:40 PM

              http://bourse-nama.mihanblog.com/

              نظر


              • علائم آغاز لغو تحريم ها؟
                تيم مذاكره غرب با متخصص تحريم مي آيد

                مذاكرات هسته اي ايران و 1+5 در ژنو درحالي آغاز مي شود كه با تفاوت هايي در تيم هاي مذاكره كننده همراه است. حضور يک کارشناس تحريم در تيم مذاكره كننده آمريکا كه خبرگزاري رويترز از وي به عنوان كارشناس برجسته دولت آمريكا در زمينه تحريم ياد مي كند، شايد حاكي از اين امر باشد كه واشنگتن بيش از پيش به چگونگي احتمال کاهش تحريم ها عليه ايران فکر مي کند. به نوشته رويترز آنچه به عنوان محور اين مذاكرات مي تواند مطرح شود، گام هاي احتمالي ايران و در مقابل لغو تحريم هايي است كه مي تواند از سوي کشورهاي عضو 1+5 صورت گيرد.

                امشب درحالي ضيافت شام کاترين اشتون و محمدجواد ظريف برگزار مي شود که تا شروع مذاکرات جدي هسته اي ساعاتي را بايد منتظر ماند. ضيافت شام حاکي از مذاکرات مقدماتي براي ورود به متن گفت وگو هاي هسته اي بين ايران و 1+5 است. مذاکراتي که اين بار با تفاوت هايي در نفرات مذاکره کننده و البته با حضور يک کارشناس تحريم در تيم آمريکا برگزار مي شود که مي تواند با توجه به فضاي مثبت شکل گرفته طي هفته هاي اخير حاکي از عزم غربي ها براي رسيدن به دستاوردهاي ملموس و چشم انداز روشن در مذاکرات آتي باشد. در اين خصوص، خبرگزاري رويترز گزارش داد که هيات آمريکا در مذاکرات هسته اي در ژنو شامل يکي از کارشناسان برجسته دولت آمريکا در زمينه تحريم ها است، نشانه اي که مي تواند حاکي از اين باشد که واشنگتن بيشتر از هميشه به چگونگي احتمال کاهش تحريم ها عليه ايران فکر مي کند.
                به گزارش «ايسنا»، وزارت امور خارجه آمريکا اعلام کرد که وندي شرمن، سومين ديپلمات عالي رتبه وزارت امور خارجه آمريکا رياست هيات آمريکايي در مذاکرات هسته اي با نمايندگان ايران و ديگر اعضاي گروه 1+5 را روز سه شنبه و چهارشنبه در ژنو بر عهده دارد. به گزارش خبرگزاري رويترز، موضوع محوري در اين مذاکرات با حضور انگليس، چين، فرانسه، آلمان، روسيه، آمريکا و ايران، گام هاي احتمالي است که ايران مي تواند براي محدود کردن برنامه هسته اي ايران بردارد و احتمال لغو تحريم ها که کشورهاي عضو 1+5 ممکن است در ازاي اين اقدام ارائه کنند.
                هيات آمريکايي شامل آدام زوبين، مدير دفتر کنترل دارايي هاي خارجي وزارت خزانه داري آمريکا و يکي از برجسته ترين کارشناسان دولت آمريکا در زمينه تحريم ها خواهد بود. زوبين از سال 2006 مديريت اين دفتر را بر عهده داشته است و مسوول اجرا و اعمال برنامه هاي تحريم هاي اقتصادي دولت آمريکا به منظور پيشبرد اهداف سياست خارجي و امنيت ملي اين کشور است.
                يک مقام آمريکايي گفت که تيم آمريکايي علاوه بر آن شامل جيمزتيمبي، مشاور ارشد معاون وزير امور خارجه آمريکا در زمينه کنترل تسليحاتي و امنيت بين الملل، پونيت تالوار، مدير ارشد امور ايران ،عراق و کشورهاي حاشيه خليج فارس در شوراي امنيت کاخ سفيد و ريچارد نفيو، معاون هماهنگ کننده اصلي سياست تحريم ها در وزارت امور خارجه آمريکا است.
                قرار است مذاکرات ساعت 9:30 صبح سه شنبه به وقت ژنو (12 ظهر به وقت تهران) در ساختمان سازمان ملل در ژنو آغاز مي شود. يک منبع نزديک به هيات مذاکره کننده ايراني در اين باره به خبرگزاري فارس گفت که مذاکرات ژنو به رياست ظريف و کاترين اشتون مسوول سياست خارجي اتحاديه اروپا آغاز و سپس در سطح معاونان ادامه مي يابد که سيد عباس عراقچي به عنوان مذاکره کننده ارشد به همراه تيم ايراني مذاکرات را ادامه خواهد داد.
                همچنين اين منبع نزديك روز يكشنبه در گفت و گو با «ايرنا» از طرح جديد ايران خبر داد و افزود: اين طرح پيشنهادي در نشست ايران با گروه 1+5 به صورت «پاور پوينت» ارائه مي شود. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين طرح چارچوب زماني دارد و گام هاي متقابل طرفين نيز در آن مشخص شده است، تصريح كرد: اين طرح داراي چارچوب زماني بوده و گام هاي اول و آخر نيز در آن مشخص شده است تا مسير مذاكرات روشن باشد. اين منبع نزديك به تيم مذاكره كننده هسته اي ايران اظهار كرد: گام هاي مياني در طول مذاكرات و پس از برداشته شدن گام اول تعيين مي شود.

                عراقچي: شکل، اندازه و سطوح غني سازي قابل مذاکره است

                در همين زمينه مذاکره کننده ارشد هسته اي ايران در ژنو اعلام کرد که ايران با انتقال اورانيوم غني سازي شده به خارج از کشور موافقت نخواهد کرد. به گزارش خبرگزاري تسنيم به نقل از خبرگزاري فرانسه؛، عباس عراقچي، معاون حقوقي وزارت امور خارجه و مذاکره کننده ارشد هيات ايراني در جريان نشست ايران و 1+5 در ژنو اعلام کرد: ما درباره حجم، سطح و شيوه هاي غني سازي مذاکره خواهيم کرد؛ اما خروج اورانيوم غني سازي شده از ايران خط قرمز کشور ما است.
                سيدعباس عراقچي معاون امور حقوقي و بين المللي، مجيد تخت روانچي معاون اروپا و آمريکا، حميد بعيدي نژاد مديرکل امور اقتصادي و تخصصي بين المللي وزارت خارجه، داوود محمدنيا مشاور حقوقي وزير امور خارجه و محمد اميري از سازمان انرژي اتمي ظريف را در اين نشست همراهي مي کنند. همچنين عضو تيم مذاکره کننده ايراني گفت: در مذاکرات ژنو به دنبال مذاکرات هدفمند و واقعي هستيم نه براي نمايش و اتلاف وقت و گفت وگو براي گفت وگو.به گزارش خبرگزاري فارس، سيد عباس عراقچي با اشاره به شام خصوصي ظريف و اشتون گفت: اين زمان فرصتي براي مرور مسائلي است که در دو روز پس از آن در جريان قرار خواهد گرفت.
                عضو تيم مذاکره کننده ايران افزود: با کمال جديت و مصمم به اين مذاکرات مي رويم و براي دستيابي به هدفي مشخص که مورد قبول طرفين مذاکره باشد، اقدام خواهيم کرد. معاون وزير امور خارجه با اشاره به اينکه جمهوري اسلامي ايران از همه حقوق خود براي دستيابي به انرژي صلح آميز هسته اي از جمله غني سازي استفاده خواهد کرد، افزود: هيات مذاکره کننده ايراني درصدد است طرح مشخصي را در اين مذاکرات ادامه دهد تا مبنايي براي مذاکرات باشد و اميدواريم در فاصله زماني معقول، نتايج حاصل شود. وي که با شبکه خبر گفت وگو مي کرد، درباره ترکيب تيم مذاکره کننده هسته اي گفت : چون اين مذاکرات در سطح معاونان وزير خارجه انجام مي شود، مسووليت مذاکره با بنده خواهد بود، اما آقاي ظريف در جلسه افتتاحيه درباره طرح ايران توضيح خواهد داد. عراقچي افزود : البته جمع بندي مذاکرات را در جلسه اي که آقاي ظريف و خانم اشتون حضور دارند، ارائه مي کنيم. معاون وزير امور خارجه در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه برد ايران و برد طرف مذاکره در اين مذاکرات چيست؟ افزود: طرف مقابل هميشه مدعي بوده است که با انرژي صلح آميز هسته اي در ايران مخالفتي ندارد، اما با سلاح هسته اي مخالف است و زماني که ما در اين مذاکرات به آنها اطمينان دهيم که ايران هيچ برنامه نظامي را در دستور کار ندارد برد آنها حاصل شده است.وي افزود: برد ما هم در اين مذاکرات اين است که برنامه صلح آميز خود را ارائه و بر برخورداري خود در زمينه غني سازي تاکيد کنيم.

                جان کري با کاترين اشتون در لندن ديدار مي کند

                وزير خارجه آمريکا در آستانه مذاکرات قدرت هاي غربي با ايران درباره موضوع هسته اي تهران قرار است با رييس سياست خارجي اتحاديه اروپا ديدار و گفت وگو کند.
                به گزارش خبرگزاري تسنيم به نقل از خبرگزاري فرانسه، وزارت خارجه آمريکا طي بيانيه اي اعلام کرد: جان کري وزير خارجه اين کشور با کاترين اشتون رييس سياست خارجي اتحاديه اروپا در لندن با يکديگر ديدار مي کنند. بر اساس اين گزارش، انتظار مي رود دو طرف در اين ديدار درباره موضوع برنامه هسته اي ايران گفت وگو کنند. جان کري همچنين قرار است با اخضر ابراهيمي نماينده ويژه سازمان ملل و اتحاديه عرب در امور سوريه ديدار و گفت وگو کند.

                تمجيد چين از حسن نيت ايران در حل موضوع هسته اي

                يک مقام عالي رتبه چيني، از حسن نيت، رويکرد سازنده و تداوم همکاري هاي ايران براي حل موضوع هسته اي تهران تعريف و تمجيد کرد. يانگ جيه چي، مشاور حکومتي چين روز شنبه علاوه بر آن بر حل مسالمت آميز موضوع هسته اي ايران تاکيد کرد و مخالفت کشورش با تحريم ها عليه ايران را ابراز داشت. به گزارش شبکه خبري پرس تي وي، يانگ اين اظهارات را در ديدار با مرتضي سرمدي، معاون وزير امور خارجه ايران در پکن بيان کرد. مشاور حکومتي چين گفت که سياست پکن اين است که روابط دوستانه با ايران را در سطح عالي حفظ کند. معاون وزير امور خارجه ايران نيز به نوبه خود بر رويکرد مبتني بر تعامل ايران با کشورهاي جهان تاکيد و ابراز اميدواري کرد که دور جديد مذاکرات هسته اي بين ايران و کشورهاي گروه 1+5 در محيطي مبتني بر همکاري و رويکرد برد- برد برگزار شود، تا راه حلي براي حل مشکلات به دست آيد.

                تداوم جو سازي هاي نتانياهو عليه ايران در آستانه مذاکرات هسته اي

                نخست وزير رژيم صهيونيستي در تداوم تلاش ها براي جوسازي عليه ايران در آستانه مذاکرات تهران و گروه 1+5 در ژنو با سران انگليس و فرانسه تماس گرفت تا از آنها بخواهد تحريم ها عليه برنامه هسته اي ايران را کاهش ندهند.
                به گزارش «ايسنا»، يک مقام رژيم صهيونيستي روز شنبه گفت که بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي با ديويد کامرون، نخست وزير انگليس و فرانسوا اولاند، رييس جمهور فرانسه تماس تلفني داشت تا در گفت وگو با آنها مدعي شود که تحريم ها به تحقق هدفشان نزديک تر شده اند.


                روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 3041 به تاريخ 22/7/92
                «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


                http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


                نظر


                • HSBC از افزایش تقاضای طلا خبر داد


                  Banker - موسسه مالی اچ اس بی سی پیش بینی کرد، با افزایش فشارهای تورمی در کشورهای آسیایی تقاضا برای خرید طلا در این کشورها طی ماه های آینده به روند صعودی خود ادامه خواهد داد.


                  به گزارش بنکر (
                  Banker)، به نقل از بیزینس ویک؛ موسسه اچ اس بی سی اعلام کرد، سهم آسیا در مصرف طلای جهان طی 10 سال گذشته رشد چشمگیری داشته و این روند طی سال های آینده نیز همچنان ادامه خواهد یافت.
                  بر اساس این گزارش تقاضای طلا و جواهرات در هند، چین، اندونزی و ویتنام به بیش از 60 درصد تقاضای جهانی رسیده است در حالی که این رقم در سال 2004 میلادی کمتر از 35 درصد کل تقاضای جهانی بوده است.
                  بر این اساس مردم در کشورهای آسیایی از طلا بیشتر برای حفظ ارزش سرمایه و دارایی خود استفاده می کنند. در حالی که قیمت طلا طی سال های 2000 تا 2012 میلادی با رشد چشمگیری روبرو شده قیمت این فلز گرانبها از ابتدای امسال تاکنون تحت تاثیر نگرانی های بین المللی در خصوص محرک پولی فدرال رزرو آمریکا با کاهش 20 درصدی مواجه شده است.
                  از سال 2008 تاکنون تقاضای طلا در بازار هند دو برابر شده و میزان مصرف طلا در بازار چین نیز 350 درصد رشد داشته است.
                  پیش بینی می شود با افزایش نرخ تورم در کشورهای آسیایی به خصوص چین و هند طی سال های آینده میزان تقاضا برای طلا نیز با رشد چشمگیری روبرو شود.

                  HSBC از افزایش تقاضای طلا خبر داد
                  ویرایش توسط روند یاب : https://www.traderha.com/member/6520-روند-یاب در ساعت 10-19-2013, 01:28 PM

                  هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

                  -----------------------------------------------------------------------------------------------
                  معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
                  -----------------------------------------------------------------------------------------------
                  «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
                  هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.
                  -----------------------------------------------------------------------------------------------

                  نظر


                  • در گفتگو با مرد طلایی
                    چگونه در بازار طلا سرمایه گذاری کنیم؟


                    بزرگنمایی
                    ۲۲:۵۹ - ۱۳۹۲/۷/۲۷کد خبر: 11093
                    Banker - محمد کشتی آرای رییس اتحادیه طلافروشان کشور است و باید وقتی در جایگاه حقوقی اش صحبت می کند، حواسش به همه چیز باشد.

                    به گزارش بنکر (Banker)، هرچه هست او یکی از صاحب صلاحیت ترین افراد برای پاسخ دادن به این سوال نشریه خلاقیت بود و ما با ایشان در این خصوص مصاحبه کردیم: «با طلاهای مان چه کنیم؟ و اصولا چگونه وارد سرمایه گذاری در بازار طلا شویم که بازنده نباشیم؟» پاسخ های این طلافروش قدیمی و کارشناس خبره، خواندنی است.

                    طلای تان را حفظ کنید
                    *باتوجه به وضعیت اقتصادی و وضعیت بازار، مردم باید با طلاهای خود چه کار کنند؟
                    طلا فلزی است که باتوجه به شرایط خاص فیزیکی که دارد، هیچ وقت از بین نمی رود و مواد شیمیایی روی آن اثر نمی گذارد. طلا به خاطر بقای فیزیک، در قرون و اعصار گذشته کارایی بسیاری داشته است. تمام طلاهایی که از بدو خلقت بشر تا امروز استخراج شده، همه موجود است.
                    طلا از بین رفتنی نیست و هیچ آسیبی ازجمله بحران و نوسانات اقتصادی تاثیر منفی روی آن ندارد. پس بنابراین هرکس طلا دارد باید در حفظش بکوشد. در پاسخ به این که «مردم با طلاهایی که دارند چه کاری انجام دهند» تنها فکر و کار مثبت این است که طلاهای شان را نگه دارند.
                    در حرفه طلا و جواهر، تمام واحدهای بزرگ و کوچک در دنیا، میزان سرمایه خود را به پول حساب نمی کنند و براساس میزان وزن، سرمایه خود را نگهداری می کنند؛ برای اینکه بتوانند در داد و ستدها و معاملات موجودی اولیه خود را حفظ کنند. یعنی اگر شما به یک طلافروش بگویید چه میزان سرمایه دارید، هیچ وقت به شما عدد و رقم ریال نمی دهد بلکه می گوید مثلا یک کیلو یا دو کیلو سرمایه دارم.
                    این مساله در واحدهای تولیدی خیلی بزرگ در کشورهایی مثل ایتالیا و کشورهای دیگری که در تولید طلا صاحب نام هستند، به همین شکل است. آنها هم میزان سرمایه خود را به یورو یا دلار حساب نمی کنند و براساس وزن طلای شان میزان سرمایه خود را محاسبه می کنند. توصیه من این است کسانی که طلا دارند، به همان شکل آن را حفظ کنند.

                    *حفظ و نگهداری طلا در آینده چه خاصیت و سودی دارد؟
                    اگر ما هر کشوری را به عنوان یک خانواده بزرگ مردم را اعضای این خانواده در نظر بگیریم و هر کشور وقتی قدرتمند است که از نظر اقتصادی قوی باشد. در دنیای امروز غیر از بحث تکنولوژی، علم، صنعت، راه و... که جز ثروت یک کشور است؛ پول یک کشور وقتی ارزش دارد که معادل مقدار پولی که در جریان داد و ستدها است؛ پشتوانه ای وجود داشته باشد که به آن طلا می گویند یا فلزات گران بهای دیگر یا حتی جواهرات.
                    برای همین حفظ طلا برای کشورها اهمیت دارد. حالا یک خانواده که بخش و جزء کوچک از یک کشور است، وقتی می تواند قوی باشد که دارای پشتوانه قوی اقتصادی و پولی باشد. پشتوانه اقتصادی هر خانواده، بستگی به میزان سرمایه اندوخته آنها دارد. این سرمایه می تواند ملک هم باشد. البته ملک آسیب پذیر است.

                    *از چه نظرهایی ملک آسیب پذیر است؟
                    از هر جهتی. مثلا در جریان حوادث طبیعی مثل زلزله، سیل و... آسیب پذیر است و ممکن است قسمتی از آن از بین برود. یا از نظر اقتصادی ممکن است قسمتی از آن از بین برود. یا از نظر اقتصادی ممکن است ارزش خود را از دست بدهد. اما طلا در مقابل حوادث طبیعی هم مقاوم است و می تواند حفظ شود.
                    طلا با حجم کم و ارزش بالا می تواند یک پشتوانه و سرمایه باشد که در مواقع ضروری مورد استفاده قرار بگیرد. یکی دیگر از خواص جالب طلا این است که هیچ کالایی در دنیا به سرعت طلا، قابلیت تبدیل شدن به پول نقل را ندارد.
                    تنها چیزی که بلافاصله و سریع می تواند به پول و نقدینگی تبدیل شود، طلا است. جمع تمام این مزایا باعث شده است این روزها توجه همه به طلا جلب شود بنابراین اگر کسی طلا دارد باید در حفظ آن بکوشد.

                    نسل جدید به طلا به عنوان پشتوانه مالی نگاه نمی کند
                    *توصیه شما درمورد خرید و نگهداری طلا برای خانم های ایرانی که نسبت به زن های کشورهای دیگر سنتی تر هستند، چیست؟
                    در نسل های قبل طلا در فرهنگ ما دو حالت داشت، یکی جنبه زینتی و یکی جنبه پشتوانه بودن آن، ولی قبلا وقتی صحبت از نسل می شد می گفتیم 30 یا 40 سال اما با روند رو به سرعتی که این روزها به وجود آمده است، فاصله نسل ها یک سال شده است.
                    یعنی یک شخص متولد سال 64 کاملا از نظر فکری با متولد سال 65 فرق می کند. نسل حاضر خیلی متفاوت از نسل های گذشته است. تجملات و ظواهر بیشتر برای آنها اهمیت دارد، بحثی که این روزها خیلی داغ است استفاده از برندهاست و تفاخر به چیزهایی که شاید در یک نسل قبل اصلا وجود نداشته است.
                    بنابراین باتوجه به این دگرگونی، فرهنگ فکری خانم ها مخصوصا دخترهای جوان خیلی تغییر کرده است. شکل ظاهری نسل جوان ما هم به سرعت از حالت اصلی خود دور می شود. این تفاوت ها حتی در هزینه ها هم وجود دارد. در جامعه فعلی، خیلی ها هزینه هایی دارند که چندین سال پیش خانم ها اصلا این هزینه ها را نداشته اند.
                    در نتیجه در زمان قبل خانم ها اگر پولی اضافه داشتند آن را به اصطلاح خودشان برای روز مبادا به سرمایه یا طلا تبدیل می کردند و طلا برای خانم های چند سال نسل قبل یک تکیه گاه و پشتوانه بوده است. گو اینکه امروز هم خانم ها به این تکیه گاه نیاز دارند اما تفاوت فکری آنها با نسل قبل باعث شده خیلی به طلا به عنوان پشتوانه مالی نگاه نکنند.
                    البته به نظر من، بهترین حالت این است که طرز تفکر خودشان را حفظ کنند و مقداری هم از اصالت تفکر نسل های گذشته وام بگیرند. یعنی قسمتی از هزینه های خود را به خرید طلا اختصاص دهند، زیرا با این پشتوانه بهتر می توانند راجع به آینده فکر کنند و تصمیم بگیرند. به تجربه ثابت شده که طلا و جواهرات یک خانم در مواقع ضروری بسیار موثر و کارگشا بوده است.

                    *در گذشته وقتی آقایان که برای همسران شان طلا می خریدند، به ظاهر شاید برای خانم خانه بود اما در اصل پشتوانه ای برای کل خانواده بود...
                    بله، شاید در حال حاضر، خانواده ها استحکام و دوام قبل را ندارند.

                    از نظر روانی و جسمی قدرت تحمل ریسک را داشته باشید
                    *به نظر شما عدم تمایل به خرید طلا در خانواده ها به خاطر نوع روابط است یا عدم توانایی اقتصادی؟
                    هر دوی این موارد موثر است. اما در کل همه این مسائل به خاطر تفاوت فکری نسل حاضر با نسل گذشته است. اساس خانواده ها به خاطر طرز تفکرهای جدیدی که خیلی از آنها متعلق به ما نیست بلکه به نوعی یک فرهنگ وارداتی است، سست شده و این تفکرات تحمیلی اکثر جامعه ما را فرا گرفته و اینکه چه زمانی تغییر کند غیرقابل پیش بینی است.

                    *غیر از اینکه نگهداری طلا بهترین راه برای حفظ سرمایه است؛ آیا می توان از آن به عنوان سرمایه ای که برای ما تولید درآمد داشته باشد استفاده کنیم؟
                    نه، کسی می تواند روی طلا سرمایه گذاری کند و از آن به عنوان منبع درآمد استفاده کند که تخصص این کار را داشته باشد.

                    *البته منظور من برای مردم عادی بود نه کسانی که حرفه شان این است.
                    بله، من هم منظورم غیر از طلافروشان است. کسانی که می خواهند از طلا به عنوان منبع درآمد استفاده کنند، حداقل باید از نظر روانی و جسمی قدرت تحمل ریسک داشته باشند.
                    نوسانات طلا گاهی اوقات هیجانات شدیدی را به شخص وارد می کند. این هیجانات بعضی اوقات قابل تحمل هستند اما در پاره ای موارد هم قابل تحمل نیستند. هر کسی نمی تواند این فشار و هیجان را تا بیاورد.
                    برای نگهداری پول و حفظ آن در مقابل آسیب های مختلف مثل تورم و از نظر سوددهی ثابت و مداوم، نگهداری طلا بهترین راه است تا در زمان نیاز به پول بتواند خیلی سریع طلا را به نقدینگی تبدیل کند، اما به نظر من و با تجربه ای که طی سال ها کسب کرده ام، داد و ستد با طلا به شخص آسیب وارد می کند و خیلی مواقع این آسیب ها بسیار جدی هستند.

                    *یک مقدار راجع به نوساناتی که در مورد طلا وجود دارد توضیح می دهید؟ آیا این نوسانات در کوتاه مدت هستند؟
                    این نوسات در بازار طلا هر روز وجود دارد.

                    *اما در درازمدت همیشه قیمت طلا رو به بالا بوده است...
                    درست است، اما برای کسی که می خواهد داد و ستد کند این هیجانات هر روز وجود دارد.

                    قیمت طلا صعودی است اما خودتان تصمیم بگیرید
                    *تحلیل شما از بازار طلا در چند ماه آینده چگونه است؟
                    نه تنها من، بلکه تمام تحلیل گران اقتصادی عقیده دارند، باتوجه به اوضاع اقتصادی دنیا و شرایط فعلی، قیمت طلا و وضعیت طلا در جهان روند صعودی دارد. حالا کسی که این تحلیل را می شنود خودش می تواند تصمیم بگیرد چه کاری انجام دهد، زیرا اگر اتفاقی بیفتد، نمی تواند تقسیر را گردن کسی بیندازد و کسی را سرزنش کند.

                    *یعنی هیچ چیزی را نمی توان درباره اقتصاد صددرصد تضمین کرد...
                    بله، هیچ کس نمی داند فردا چه اتفاقی می افتد. حتی در زندگی روزمره ما خیلی چیزها غیرقابل پیش بینی است. در اقتصاد به این اتفاقات می گویند «بحران های آنی» اصولا بحران ها روی قیمت طلا تاثیرگذار هستند، چه بحران های مثبت و چه بحران های منفی. شاید ما امروزه فکر کنیم فردا طلا ارزان می شود، اما یک ساعت بعد اتفاقی می افتد که قیمت طلا بالا برود.

                    *آیا چون طلا مبنای اقتصاد هر کشوری است به شدت تحت تاثیر این بحران ها قرار می گیرد؟
                    بله، اولین تاثیر بحران ها روی طلاست.

                    *چند نمونه از این بحران ها را نام می برید؟
                    مثل حادثه 11 سپتامبر، یا اتفاقاتی که در حوزه نفت می افتد و یا حتی درگیری لفظی میان روسای کشورها. چند کالا در دنیا وجود دارد که جزو کالاهای استراتژیک است، ازجمله طلا، نفت، پلاتین، آهن و نقره که شاخص کالاهای استراتژیک هستند. تصور کنید قیمت نفت از 100 دلار به 120 دلار برسد. همین 20 درصد بلافاصله روی قیمت طلا اثر می گذارد. به دو دلیل، یکی اینکه نفت یک کالای استراتژیک است و در روابط کشورها خیلی موثر است. یکی بحث انرژی است. انرژی پایه و رکن قیمت تمام شده کالاهاست.
                    حتی تولید و استخراج طلا به انرژی یا همان نفت نیاز دارد، پس قسمتی از قیمت تمام شده طلا به قیمت نفت بستگی دارد. در عوض قیمت دلار و طلا رابطه عکس دارند، یعنی قیمت دلار پایین بیاید، قیمت طلا بالا می رود.

                    در بورس کالا سرمایه گذاری کنید
                    *به نظر شما اگر کسی بخواهد روی طلا به عنوان محلی برای تولید درآمد سرمایه گذاری کند چه کاری باید انجام دهد؟
                    بهترین گزینه سرمایه گذاری در بورس کالا است. قسمتی از معاملات بورس کالا به طلا اختصاص دارد. منظورم بورس سهام نیست بلکه بورس کالاست. در بورس کالا روی کالاهای مختلفی ازجمله طلا می توان سرمایه گذاری کرد. چون واحد داد و ستد، کالای موجود در بورس است.
                    هرکس بخواهد داد و ستد اقتصادی داشته باشد می تواند روی کالاهای بورس سرمایه گذاری کند. البته غیر از طلا کالاهای دیگری هم وجود دارند مثل آهن، مس، محصولات کشاورزی و...

                    *آیا این کار به مهارت، تخصص و تجربه نیاز دارد؟
                    بله، اما چون اکثر مردم این مهارت را ندارند، بورس کارگزار دارد و معاملات را از طریق کارگزارها انجام می دهد. کارگزارها مهارت کافی در این زمینه دارند. مردم کارگزار را انتخاب می کنند و از طریق آنها می توانند در بورس کالا داد و ستد کنند.

                    *ریسک سرمایه گذاری در بورس کالا چقدر است؟
                    ریسک سرمایه گذاری در بورس کالا خیلی کمتر از سهام بورس است و البته امن تر از انواع دیگر سرمایه گذاری ها است، در عین حال برای همه مردم قابل دسترسی است و هیجانات کاذب را ندارد. یک سرمایه گذاری کاملا قانونی و مطابق با مسایل اقتصادی روز دنیاست.

                    *در بورس کالا آیا سوددهی روی طلا بیشتر از کالاهای دیگر است؟
                    نه، بستگی به بازار دارد.گاهی اوقات ساختمان سازی رواج دارد و آهن در بورس می افتد. زمانی طلا بحث روز اقتصاد است، خب به طبع می توانند در بورس طلا سرمایه گذاری کنند. سوددهی در بورس کالا بستگی به رونق بازار دارد. این که چه کالایی بیشتر روی بورس است.
                    هر کالایی که روی بورس باشد، سود بیشتری دارد. تخصصی هم نیاز ندارد زیرا کارگزاران تخصص شان همین کار است. درصد کمی کارمزد می گیرند و معملات را برای شما انجام می دهند، بنابراین ورود به حوزه فعالیت های اقتصادی از طریق بورس کالا بسیار منطقی است.
                    حالا اگر کسی بخواهد شخصا وارد معاملات شود. باید شم اقتصادی و تجربه و مطالعه داشته باشد. در جریان اخبار اقتصادی و سیاسی روز دنیا قرار بگیرد تا بتواند نوسانات طلا و بورس را تجزیه و تحلیل کند.
                    چون کسی نمی تواند در این زمینه به کسی اطلاعات دهد. اطلاعات هرکس بنا بر تجزیه و تحلیل خودش است و هیچ کس نمی تواند به کسی توصیه اقتصادی کند. من نمی توانم الان به شما توصیه کنم طلا بخرید یا بفروشید. ما اطلاعات و تحلیل خودمان را از بازار در اختیار شما می گذاریم، تصمیم نهایی با خود شخص است.

                    سکه و طلا، دو مقوله کاملا متفاوت
                    *اجازه بدهید راجع به سکه و تفاوت آن با طلا هم صحبت کنیم، در این خصوص توضیح می دهید؟
                    بحث سکه و طلا دو مقوله کاملا متفاوت است. سکه تابع عرضه و تقاضا است، اما اصلا قیمت جهانی دارد. البته طلا هم دو قسمت دارد: یکی زیورآلات، یکی هم شمش طلا، زیورآلات هزینه ساخت دارند و در زمان فروش مقداری از قیمت شان را از دست می دهند که معمولا بین 5 تا 25 درصد قیمت است.

                    *آیا قیمت شمش طلا، بیرون از ایران هم همین قدر است؟
                    بله همین قیمت است و هیچ تفاوتی ندارد و نهایتا یک یا 2 درصد فرق دارد. مثلا یک اونس طلا 1700 دلار است. حالا اگر قیمت دلار بالا و پایین برود، فرقی نمی کند چون در بیرون از ایران بابت یک اونس طلا به شما 1700 دلار پول می دهند.
                    اما سکه کالا است. یعنی سکه در ایران به عنوان یک کالا تلقی می شود و قیمت این کالا تابع عرضه و تقاضا است، چون متولی فروش و واگذاری سکه در انحصار یک نهاد، یعنی بانک مرکزی است. اگر بانک مرکزی سکه وارد بازار کند قیمت سکه متعادل است؛ در غیر این صورت افزایش قیمت دارد. بیشتر از قیمت جهانی که در اصطلاح به آن «حباب» می گویند.

                    *چرا بانک مرکزی به اندازه سکه واگذار نمی کند تا قیمت آن متعادل بماند؟
                    بانک مرکزی متولی سیاست پولی کشور است. اگر بیشتر از حد هم سکه عرضه کند قیمت کاهش پیدا می کند و کاهش قیمت سکه یعنی خروج طلا از کشور. چون مردم در این جا ارزان می خرند و خارج از ایران گران تر می فروشند و این کار برای شان می صرفد.
                    نوسانات قسمت سکه به خاطر کمبود و اضافه عرضه بانک و خرید مردم است برای همین قیمت سکه خیلی از قیمت طلا پیروی نمی کند که به همین دلیل حباب است.

                    *پیشنهاد شما برای خرید سکه در ماه محرم و صفر چیست؟
                    اصولا وقتی باید سکه خرید که حباب و هیجان نداشته باشد و روال آن ثابت باشد. مثلا در ایام محرم و ماه صفر قیمت سکه ثبات بیشتری دارد زیرا مناسبت نداریم، تقاضا کاهش پیدا می کند و دقیقا قیمت سکه به سطح قیمت جهانی می رسد. بنابراین این زمان بهترین زمان برای خرید سکه است.

                    *بعد از این ایام قیمت سکه بالا می رود؟
                    همیشه در زمان مناسبت ها، مثل عقد و عروسی، عید نوروز، تقاضا برای خرید سکه زیاد می شود. نمی گوییم قیمت سکه بعد از این ایام بالا می رود، اما دچار هیجان می شود.

                    جواهر باید مرغوب باشد
                    *در ایران معمولا گرایش مردم به جواهرات به علت گران بودن آن خیلی زیاد نیست؟ یک توضیح هم راجع به قیمت و ارزش جواهر می دهید؟
                    برای کسانی که دغدغه اقتصادی دارند طلا بهتر است. جواهر خیلی باارزش است اما هزینه دارد. قیمت جواهر می تواند حفظ سرمایه برای خانواده ها باشد، اما معمولا جواهر را باید از مراکز فروش خاص و معتبر تهیه کرد. کسانی که می خواهند روی جواهر سرمایه گذاری کنند که مرغوبیت بالایی داشته باشند.
                    نوع سنگ فرق ندارد، اما باید بهترین در نوع خود باشد. مثلا یک الماس درشت و پاک و سفید همیشه ارزشش رو به افزایش است یا یک زمرد و... به طور کلی جواهرات درجه یک و مرغوب روز به روز ارزش افزوده شان بیشتر می شود، اما جواهراتی که مرغوب نیستند، ارزش آن چنانی ندارند.

                    *یک سوالی که شاید در شرایط فعلی خیلی ساده به نظر برسد. بین پس انداز پول در بانک و خرید طلا شما کدام یک را پیشنهاد می کنید؟
                    از من نپرسید (خنده) فردا بانک ها به من اعتراض می کنند. من طلا را ترجیح می دهم، زیرا تورم روی آن تاثیر ندارد و می توان خیلی سریع آن را به پول نقد تبدیل کرد و این که طلا همیشه ارزش ذاتی خود را حفظ می کند.


                    چگونه در بازار طلا سرمایه گذاری کنیم؟

                    هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

                    -----------------------------------------------------------------------------------------------
                    معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
                    -----------------------------------------------------------------------------------------------
                    «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
                    هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.
                    -----------------------------------------------------------------------------------------------

                    نظر


                    • جلوگیری از خستگی چشم ها مقابل کامپیوتر

                      مجموعه: پیشگیری بهتر از درمان
                      امروزه بسیاری از ما ساعات کاری خود را مقابل صفحه مانیتور سپری می کنیم و وقتی به خانه می رسیم هم خستگی تن خود را جلوی صفحه تلوزیون (یا مجددا مانیتور کامپیوتر) به در می کنیم، اما با خستگی چشمهایمان چه کنیم؟ ‏
                      خستگی و حتی درد چشمها در برابر مانیتور یکی از شایعترین مشکلاتی است که کاربران کامپیوتر با آن مواجه اند. مساله ای که بعضی وقتها ممکن است حتی مانع از فعالیت عادی و یا خوابیدن هم بشود. شاید شما هم قبلا گرفتار چنین مشکلی شده اید و حتی به دنبال راه حلی برای آن هم گشته اید. اما چه کار باید کرد؟ ‏
                      اولین کار این است که "خستگی چشمها" را بشناسیم. یا آنگونه که این روزها مرسوم است: خستگی چشمها را از نو تعریف کنیم! ‏

                      شناخت "خستگی چشمها"تشخیص علائم خستگی چشمها بسیار آسان است، اما چیزی که کمی سخت است، یافتن ارتباط بین این علائم و خستگی چشمهاست. چون این علائم بسیار غیراختصاصی و رایج هستند. مثلا سردرد، احساس سنگینی سر، سرگیجه یا پرش عضلات اطراف چشم و پلک می تواند نشانه ای از خستگی چشم باشد. همچنین ممکن است درد و سوزش چشمها (حتی وقتی که چشمها را می بندیم) و احساس سنگینی چشم و حتی تهوع هم علامت خستگی چشم باشند. ‏
                      اما مساله این است که ما بیشتر اوقات به جای توجه به این علائم که چشم برای ما می فرستد، آنها را تقصیر کم خوابی یا استرس کار و خستگی روزمره می دانیم و اهمیتی برای آنها قائل نمی شویم. ‏چطور از دست خستگی چشم خلاص شویم؟ ‏به چشمهایتان زنگ تفریح بدهید: بعضی وقتها بلند شدن از جلوی کامپوتر خیلی سخت است اما بهتر است هر نیم ساعت که با کامپیوتر کار می کنید، چند دقیقه ای به چشمانتان استراحت بدهید، بروید و یک نوشیدنی برای خودتان بیاورید. با کسی که قرار است پروژه ای را تحویلش بدهید کمی تلفنی صحبت کنید. از پنجره به بیرون نگاهی بیندازید یا هر کار دیگری که مستلزم نگاه کردن به صفحه مانیتور نباشد انجام بدهید. چشم شما قدرشناسی خود را نشان خواهد داد و کمتر بهانه خواهد گرفت. ‏
                      از نرم افزارها برای یادآوری استفاده کنید: ‏تعداد زیادی از اپلیکیشن های یادآور سلامت برای گیکهای محترم عرضه شده اند. مثلا: Awareness, WorkRave, Time Out, و ProtectYourVision. کار همه آنها این است که گاه به گاه به شما یاد آوری می کنند که این اطراف چیزی غیر از مانیتور و کامپیوتر هم هست و بهتر است لحظاتی به چشمان خود استراحت بدهید. ‏

                      قانون 20-20-20
                      برای بخاطر سپاری بهتر و رفع خستگی چشمها، عده ای قانون 20-20-20 را پیشنهاد می کنند که به این صورت بیان می شود. هر 20 دقیقه، 20 ثانیه به جایی در 20 قدمی خود نگاه کنید (این 20 قدم چیزی حدود 6-7 متر می شود) اما من ترجیح می دهم این قانون را به این صورت اصلاح کنم: هر 20 دقیقه 20 ثانیه به فاصله دور نگاه کنید و 20 قدم هم راه بروید. اینطوری هم از خستگی چشمها در امان خواهید بود و هم درد کمر و کتف و شانه ها کمتر به سراغتان می آید. چون توصیه شده است که بعد از مدتی نشستن، بهتر است چند قدم راه بروید. ‏

                      چشمها را باید شست: ‬ ‏
                      بله چشمها را باید شست، البته خود چشم بلد است این کار را انجام بدهد. پلک زدن مرتب، عمل شستشوی چشم را با استفاده از ماده پاک کننده و محافظ فوق العاده ای به نام اشک انجام می دهد. اما متاسفانه وقتی به شدت به چیزی خیره شده اید (مثلا یه صفحه مانیتور) دفعات پلک زدن بسیار کم می شوند و این چیزی است که اصلا خوب نیست و بعد از مدتی ممکن است اشک کاربر محترم را در بیاورد. بهتر است گهگاه چشمانتان را برای چند ثانیه ببندید یا چند بار عمدا پلک بزنید. ‏

                      عادت های خوب برای چشم: ‏
                      وقتی شروع به استفاده از قانون 20-20-20 کردید، سعی کنید اینکار را مرتب انجام دهید. در ضمن می توانید این قانون را طوری اصلاح کنید که با شرایط شما سازگارتر باشد. ادامه دار بودن این استراحت بسیار مفیدتر از انجام دقیق آن هر 20 دقیقه یکبار است. ‏همچنین بهتر است نور صفحه نمایش را متناسب با شرایط خودتان و روشنایی محیط تنظیم کنید. بعضی نرم افزارها مانند Flux می توانند کار تنظیم روشنایی صفحه در طول روز را برایتان انجام دهند. همچنین بهتر شدن شرایط زیستی محیط کار شما نظیر تنظیم روشنایی و تهویه مناسب و حتی دکوراسیون و رنگ بندی خوب؛ می تواند تاثیر زیادی در بهبود سلامت بدن و چشمهایتان داشته باشد. حتی یک تغییر کوچک هم می تواند کمک بزرگی باشد. ‏
                      نهایتا اینکه، بهتر است در غیر از ساعات کاری استفاده از صفحه نمایش را محدود کنید. دل کندن از تکنولوژی اطلاع رسانی خیلی سخت است ولی یک قدم زدن معمولی می تواند در سلامت و روحیه شما تاثیری بگذارد که به چند دقیقه دوری از صفحه مانیتورتان می ارزد.
                      جلوگیری از خستگی چشم ها مقابل کامپیوتر

                      هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

                      -----------------------------------------------------------------------------------------------
                      معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
                      -----------------------------------------------------------------------------------------------
                      «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
                      هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.
                      -----------------------------------------------------------------------------------------------

                      نظر


                      • ثروتمندترین های دنیا از دید بلومبرگ با اطلاعات کامل (کلیک روی عکسها )
                        Bloomberg Billionaires

                        هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

                        -----------------------------------------------------------------------------------------------
                        معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
                        -----------------------------------------------------------------------------------------------
                        «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
                        هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.
                        -----------------------------------------------------------------------------------------------

                        نظر


                        • فارس گزارش می.دهد
                          چگونه برای تعویض کارت پایان خدمت اقدام کنیم؟+تصویر فرم تعویض کارت پایان خدمت
                          بعد از گذشت مدت.ها از اجرای طرح تعویض کارت.های پایان خدمت با کارت.های هوشمند، هنوز افرادی از روند تعویض کارت قدیمی اطلاعی ندارند. برای تعویض کارت خود باید چه کاری انجام دهیم و در صورت عدم تعویض چه سرنوشتی در انتظار ماست؟






                          به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، بیش از یک است که طرح تعویض کارت.های معافیت و پایان خدمت از سوی سازمان نظام وظیفه به اجرا در آمده است و در جدیدترین مرحله از این طرح، کارت.های پایان خدمت آن دسته از افراد که از سال 60 به بعد کارت خود را دریافت کرده.اند، آغاز شده است.به گفته سردار ابراهیم کریمی جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا، طرح تعویض کارت.های پایان خدمت و معافیت قدیمی با کارت هوشمند، به منظور یکپارچه کردن کارت.ها، ایجاد بانک اطلاعاتی و به روزرسانی اطلاعات افراد و همچنین تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به آنان در آینده طرح تعویض کارت.های معافیت و پایان خدمت از سوی سازمان وظیفه عمومی ناجا به مرحله اجرا درآمده است.سردار کریمی در خصوص اهمیت داشتن بانک اطلاعاتی از مشخصات افراد و به روزرسانی آن گفت: «با چنین دستاوردی سازمان.ها و اداراتی که نیازمند استعلام آخرین وضعیت خدمتی افراد هستند، می.توانند به صورت سیستمی از بانک اطلاعاتی سازمان وظیفه عمومی ناجا بهره.مند شوند که به این ترتیب از مراجعات حضوری غیرضروری به این سازمان و سردرگمی افراد کاسته خواهد شد، همچنین با داشتن چنین بانک اطلاعاتی صدور کارت المثنی پایان خدمت و معافیت از خدمت نیز در کوتاه ترین زمان صورت خواهد گرفت.مسئولان انتظامی و نیروهای مسلح بارها نسبت به تعویض کارت.ها به شهروندان توصیه کرده.اند و در مورد عدم تعویض کارت.های قدیمی به آنها هشدار دادند تا جایی.که سردار موسی کمالی، جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح گفت: پس از پایان مهلت تعویض کارت.های قدیمی با کارت.های هوشمند، با افرادی که نسبت به تعویض کارت.های خود اقدام نکرده.اند، همانند مشمولان غایب برخورد می.شود.وی برخی از اهداف این طرح را کاهش ضریب جعل، تجمیع اطلاعات سربازان، یکسان.سازی شکل کارت.ها و تسهیل در ارائه خدمات به افراد عنوان کرد.
                          تمامی کارت.های قدیمی فاقد اعتبار می.شوند
                          سردار کمالی، جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح همچنین با تاکید بر اینکه کلیه کارت.های قدیمی که در نزد مردم وجود دارد، از اعتبار ساقط می.شود، خاطرنشان کرد: پس از اتمام مهلت اعلام شده برای تعویض کارت.های پایان خدمت، با این افراد همچون مشمولان غایب و فراری برخورد می.شود و مجازات.هایی که برای این دسته از افراد در نظر گرفته شده، برایشان اعمال می.شود.سردار کریمی، جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا با اعلام این مطلب که مهلت تعویض کارت های قدیمی پایان خدمت با کارت هوشمند تا پایان سال جاری است، افزود: افراد مذکور در صورتی.که برای تعویض کارت.های قدیمی خود تا پایان سال جاری، اقدام نکنند، کارت آنان فاقد هرگونه ارزش قانونی بوده و در این صورت دارندگان آن با محرومیت.هایی نظیر ممنوعیت اخذ یا تمدید گذرنامه و همچنین اخذ گواهینامه رانندگی مواجه خواهند شد.
                          چگونه برای تعویض کارت پایان خدمت اقدام کنیم؟
                          تمامی متقاضیان تعویض کارت.های معافیت و پایان خدمت داخل کشور باید به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنند و مشمولان خارج کشور نیز باید به نمایندگی.های جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامتشان رجوع کنند.برای تعویض کارت.های قدیمی با کارت هوشمند به مدارک زیر نیاز است:1- اصل و تصویر پشت و رو کارت ملی.2- اصل شناسنامه عکسدار به همراه تصویر تمام صفحات.3- دو (2) قطعه عکس 4×3 سیاه و سفید با زمینه روشن و تمام رخ، مطابق با شئونات اسلامی فاقد زیور آلات، کراوات یا هرگونه آرایش سر و صورت.4- اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی یا گواهی مربوطه.5- اصل کارت معافیت یا پایان خدمت قبلی که دارای مهر طلاکوب بوده، شماره سریال آن مشخص و با اطلاعات ارائه شده از سوی متقاضی مطابقت داشته باشد.6- فیش بانکی پرداخت مبلغ 120000 ریال به شماره حساب 2171159017005 نزد بانک ملیضمن اینکه نرخ این خدمت در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی مبلغ 140000 ریال (چهارده هزار تومان) است.
                          دارندگان کارت.های جعلی به خدمت اعزام شدند
                          سردار کمالی با بیان اینکه با آغاز طرح تعویض کارت.های قدیمی با کارت هوشمند، از برخی اقدامات غیرقانونی در حوزه صدور کارت پایان خدمت جلوگیری شده است، اظهار کرد: خوشبختانه با اعلام فراخوان تعویض کارت.ها، عده.ای از افراد که کارت.های جعلی دریافت کرده. بودند، کارت.های قبلی را دور انداخته و خود را برای اعزام به خدمت آماده کرده.اند.جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه در این فرآیند عده.ای نیز برای تعویض کارت.های خود مراجعه نکرده و برخی دیگر نیز با تصور اینکه سیستم متوجه جعلی بودن کارتشان نمی.شود، برای هوشمندسازی مراجعه کرده بودند، گفت: افرادی که کارت.های جعلی دریافت کرده بودند، شناسایی شدند. این افراد به خدمت سربازی اعزام شده و اقدامات قانونی در خصوص پرونده.شان نیز انجام شد.

                          http://porsyar.com/60761342659/news-n.html

                          هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

                          -----------------------------------------------------------------------------------------------
                          معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
                          -----------------------------------------------------------------------------------------------
                          «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
                          هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.
                          -----------------------------------------------------------------------------------------------

                          نظر


                          • در تایید صحبت اون دوست اهوازی:

                            ۰۹۵۱۳
                            تاريخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۱ منبع بورس نیوز
                            نسخه چاپي
                            ارسال به دوستان




                            بارش.ها 3000 خوزستانی را بیمارستانی کرد!
                            شیوع بیماری تنگی نفس در بین مردم خوزستان از شب گذشته تاکنون بیمارستانها را با مراجعات متعدد مردم مواجه کرده است به گونه ای که تا ظهر امروز بیش از سه هزار خوزستانی تنها به علت تنگی نفس راهی بیمارستان شدند.
                            به گزارش مهر، روز شنبه اولین باران پائیزی استان خوزستان باریدن گرفت و متعاقب آن افراد فراوانی دچار بیماری تنگ نفس آنی شدند به همین دلیل اغلب آنها برای رهایی از این وضع راهی بیمارستانها شدند.


                            برخی گمانه ها از احتمال اسیدی بودن اولین باران خوزستان حکایت می کند به همین دلیل برخی کارشناسان در این خصوص وارد عمل شده اند تا اسیدی بودن یا نبودن این باران را جویا شوند.


                            در این خصوص معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: با توجه به مراجعه بسیار زیاد بیماران با نشانه های تنگی نفس و مشکلات ریوی به بیمارستان های اهواز در شنبه شب، کمیته مشترکی از کارشناسان معاونت بهداشتی و درمان برای رسیدگی به این امر تشکیل شده است.


                            دکتر ساسان موگهی افزود: از شب گذشته کلیه تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شده و صبح یکشنبه با تشکیل کمیته ویژه ای با همکاری متخصصان ریه، آسم و آلرژی دانشگاه به بررسی این موضوع از طریق مقایسه آمار مراجعان سال گذشته و امسال در موارد مشابه پرداخت شد.


                            وی افزود: البته متخصصان ریه تلویحا این امر را در پاییز و پس از بارش اولین باران ها طبیعی برشمرده و عنوان کرده اند بررسی ها نشان می دهد که غالب مراجعه کنندگان دارای بیماری های زمینه ای مانند اسم و آلرژی هستند.


                            موگهی در پاسخ به این سئوال که گفته می شود باران ها اسیدی است، گفت: اظهار نظر دقیق در این خصوص نیازمند کار کارشناسی و تخصصی است که از محیط زیست استان خواسته ایم در این خصوص بررسی و اظهار نظر کارشناسی نمایند و متخصصان دانشگاه نیز پس از بررسی آخرین وضعیت بیماران در این خصوص اظهار نظر خواهند نمود.


                            وی در خصوص کمبود اکسیژن گفت: اکثر بیمارستانها به سیستم مرکزی و دستگاه اکسیژن ساز مجهز بوده و در این خصوص مشکل خاصی وجود ندارد، البته ممکن است با توجه به کثرت بالای مراجعان در بعضی موارد مشکلاتی بوجود آمده باشد که اقدامات لازم در این خصوص نیز با تامین کپسول های اکسیژن ذخیره دیده شده است.


                            گفته می شود از زمان آغاز بازندگی در خوزستان تاکنون سه هزار نفر به بیمارستانهای مختلف استان خوزستان و سایر مراکز درمانی مراجعه کرده اند.

                            لزوم ریشه یابی این اتفاق


                            نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی نیز با تائید وضع پیش آمده برای مردم خوزستان بعد از اولین بارش باران اظهار کرد: این وضع باید به صورت جدی از سوی کارشناس درمانی مورد بررسی دقیق قرار بگیرد زیرا چنین وضعی برای مردم در سال های گذشته به این شدت ایجاد نشده بود.


                            عبداله تمیمی افزود: واقعیت این است که مردم خوزستان در سال های اخیر تاوان فراوانی برای آلودگی داده اند به همین دلیل انتظار داریم موضوعی جدیدی که باعث صدمه وارد شدن به مردم شود بروز نکند و باید مسئولان بهداشتی برای این شرایط بحرانی چاره اندیشی کنند.


                            تمیمی با تاکید بر اینکه این وضعیت به صورت جدی از سوی نمایندگان مردم در خوزستان پیگیری خواهد شد، عنوان کرد: منتظر اعلام رسمی علت به وجود آمدن شرایط هستیم تا تصمیمی جدی در این خصوص اتخاذ کنیم.


                            وی تاکید کرد: مردم خوزستان از زمان آغاز جنگ تاکنون سختی های فراوانی را متحمل شده اند به همین دلیل باید این مسئله تنگی نفس مردم خوزستان به صورت جدی ریشه یابی شود تا از تکرار مجددا آن جلوگیری کنیم.

                            نظر


                            • حبیب.الله عسگر.اولادی از مبارزان اول نهضت اسلامی صبح امروز و همزمان با اولین روز ماه محرم.الحرام در سن ۸۲ سالگی به علت عارضه قلبی درگذشت.


                              به گزارش خبرنگار حوزه احزاب ، حبیب.الله عسگراولادی دبیرکل سابق حزب مؤتلفه اسلامی و از مبارزان اول نهضت اسلامی صبح امروز در سن 82 سالگی به علت عارضه قلبی درگذشت.
                              محسن رفیق دوست در گفت.وگو با خبرنگار حوزه احزاب ، با اعلام این خبر گفت: بیش از 60 روز از عمل جراحی عمل قلب باز حبیب الله عسگراولادی می.گذشت که دچار ناراحتی در قسمت ریه.ها شد و علی.رغم اظهار رضایت از عمل باز وی، اما به دلیل مشکلات ریوی حبیب الله عسگراولادی امروز در بیمارستان درگذشت.
                              رفیق.دوست تصریح کرد: هم.اکنون در حال عزیمت به بیمارستان هستم و یکی از بستگان عسگراولادی با من تماس گرفت و خبر فوت حبیب.الله عسگراولادی را به من داد. به گزارش تسنیم، عسگراولادی از شهریور امسال در یکی از بیمارستان.های تهران بستری بود. حبیب.الله عسگراولادی مجاهد خستگی ناپذیر انقلاب اسلامی از یاران دیرینه و نزدیک حضرت امام خمینی و از مبارزان اول نهضت اسلامی و پناه محرومان بود. وی سابقه نمایندگی مردم تهران در دوره اول مجلس شورای اسلامی، وزیر بازرگانی دولت رجایی و نمایندگی حضرت امام و رهبر معظم انقلاب در کمیته امداد و اصناف و بازار را در کارنامه دارد.



                              http://www.tasnimnews.com/Home/Single/184438
                              If you can’t control your feelings
                              You can’t control your money

                              W.Buffet

                              نظر

                              پردازش ...
                              X