اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اخبار روز

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • بهاي طلادر بازارهاي جهاني
    ديروز قيمت هر اونس طلابراي تحويل فوري در بازار لندن از سطوح بالاتر از1390 دلار تا 1380 دلار پايين آمد. گرچه روند بعد از ظهر نشان مي داد از اين سطح تمايلي براي افزايش در بهاي آن ديده مي شد. بهاي طلاتحت فشار افت ارزش ارزهاي مقابل دلار به ويژه يورو و ين ژاپن کاهش داشته است. در توجيه افت قيمت طلادر بازار لندن در روز گذشته عنوان شد که تقويت دلار موجب کاهش تقاضا براي طلابه عنوان يک جايگزين مطرح شده است. بهبود داده هاي اقتصادي آمريکا نيز همچنان برگ برنده دلار در مقابل ساير ارزها است. اين در حالي است که در مواقعي که بازارهاي سهام رونق به مراتب بهتري نسبت به بازارهاي فارکس دارند، دلار کاهش مي يابد و از اين رو به نظر مي رسد بهبود رونق اقتصادي در آمريکا همواره اثر مستقيمي بر برابري دلار نداشته باشد.
    ديروز، اما بازارهاي مالي در انتظار شروع بازار نيويورک و انتشار داده هاي اقتصادي آمريکا از جمله شاخص اعتماد مصرف کننده و بهاي منازل مسکوني بودند. اين شاخص ها در كنار شاخص هايي چون نرخ بيكاري و نرخ رشد اقتصادي از جمله همان شاخص هايي هستند که مقامات فدرال رزرو آمريکا کاستن از ميزان خريد و اوراق قرضه به عنوان محرک هاي اقتصادي را منوط به تقويت اين گونه شاخص ها دانسته اند. در مقابل بانک هاي مرکزي از جمله بانک مرکزي قزاقستان و روسيه در هفته هاي اخير در کف قيمت هاي جهاني طلااقدام به خريد شمش طلاو ذخيره سازي آن کرده اند. اين افزايش تقاضا همچنين در حالي است که ميزان ذخاير طلايي هلدينگ هاي تجاري با پشتوانه طلاافت نشان مي دهد. کاهش ميزان ذخاير در اين صندوق ها و افزايش ارزش دلار آمريکا مهم ترين عامل افت و در مقابل تقاضا براي خريد جواهرآلات و خريد بانک هاي مرکزي عاملي افزايشي مي تواند براي نرخ طلابه حساب بيايد.


    روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2931
    «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


    http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


    نظر


    • خداحافظ ليبرتي، خداحافظ پولهاي بي زبونم...

      http://blog.libertyreserve.com/index.html
      نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

      نظر


      • نوشته اصلی توسط Mohammad-H نمایش پست ها
        خداحافظ ليبرتي، خداحافظ پولهاي بي زبونم...

        http://blog.libertyreserve.com/index.html
        محمد این خبر حقیقت داره ؟
        تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.

        Make pips _____ Keep pips


        Repeat


        نظر


        • نوشته اصلی توسط tracer_qm نمایش پست ها
          محمد این خبر حقیقت داره ؟
          داداشم این بلاگ خود لیبرتیه، سایت اصلی هم همین صفحه میاد...

          به این نتیجه رسیدم که حتما باید به واسطه یک نفر خارج از ایران حساب باز کرد بنام اون شخص، از اینجا هیچ چیز رو نمیشه پیگیری کرد، پیام بهم گفت لیبرتی صاحب درست و حسابی نداره ها، جدی نگرفتم...
          نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

          نظر


          • وب مانی کلاسیک باز کن اگه وری فای کنی که دیگه خیالت راحت راحت
            مسکو هم هست که متحد ایران
            تریدهای حرفه ای بدون اندیکاتور
            در این سایت و در تلگرام
            SmartSignalFX@

            نظر


            • بی بی سی و تائید دستگیری مدیر لیبرتی ریزرو

              امروز بی بی سی در خبری اعلام کرد که سایت لیبرتی ریزرو پس از دستگیری مدیر این سایت بسته شده.
              سایت بی بی سی انگلیسی در گزارشی اعلام کرد که مقامات این کشور امریکای مرکزی اعلام کردند که آقای آرتور بودوسکی Arthur Budovsky در پی تحقیقاتی در همین زمینه در اسپانیا به اتهام پولشوئی دستگیر شده.
              آنها اضافه کرده اند که پلیس به مقداری از وسایل آقای بودوسکی یورش برده و سرورهای کامپیوتری را را ضبط کرده است . سایت لیبرتی ریزرو از روی پنجشنبه غیرفعال (داون) می باشد.
              لیبرتی ریزرو خود را به عنوان قدیمی ترین، امن ترین و پرطرفردارترین پردازشگر پرداخت به میلیونها نفر در سرتاسر جهان معرفی کرده بود. لیبرتی ریزرو به کاربران اجازه داده بود تا تنها با یک نام، ادرس و ایمیل یک حساب باز کنند و اقدام به نقل و انتقال پول نمایند.
              پول تنها باید از یکی از روشهای کارت اعتباری، سیستم بانکی، سفارش پستی پول یا سایر روشهای معتبر ارسال پول رد و بدل شود.
              در ادامه گفته شده اما در این روش پس از دریافت پول از روشهای نا امن، امکان تبدیل پول لیبرتی ریزرو به پولهای واقعی وجود داشت. نحوه تحویل پول و با کارمزد حداکثر ۲٫۹۹ دلار بصورت فوری انجام می شد . همچنین اعضا امکان ارسال پول بصورت مخفی و محرمانه را داشتند.
              آقای برایان کربز Bryan Krebs یک کارشناس امنیت گفته که این ویژگی لیبرتی ریزرو ( ارسال پول بصورت مخفی) آنراتبدیل به عنوان یک سیستم محبوب بین جنایتکاران سایبری کرده بود که می خواستند پرداختها و دریافتهای ناشناس داشته باشند.
              با این حال، به گفته دیگران آنها لیبرتی ریزرو برای استفاده های قانونی نیاز داشتند . سیستمی امن که بخاطر هزینه های کارمزد امن تر جایگزینی برای پی پال بود. و این افراد نگران از دست دادن پولهائی که اکنون در حسابشان است هستند.
              آقای خوزه پابلو گونزالس Jose Pablo Gonzalez دادستان دولت کاستاریکا اخباری را روز شنبه اعلام کرده بود مبنی بر دستگیری ده مظنون دیگر به جز آقای بودوسکی در ارتباط با این پرونده پولشوئی بین المللی.
              آقای گونزالس اضافه کرد که تنظیم کننده فعالیتهای مالی کاستاریکا (Sugef) درخواست صدور مجوز دوباره در سال ۲۰۱۱ برای لیبرتی ریزرو را بدلیل افزایش نگرانی ها درباره چگونگی تامین بودجه و فعالیت آن را رد کرده بود.
              اما با اینکه کمپانی لیبرتی ریزرو بسته شده بود و کارکنان آن منفصل از خدمت شده بودند. اما آقای بودوسکی با ۵ تجارت (شرکت) کاستاریکائی دیگر به فعالیت خود ادامه می داد. او گفت که در همان سال مقامات رسمی در نیویورک از کاستارکا خواستار انجام تحقیقات شده بودند.
              آقای گنزالس گفت که در هفته گذشته به دفاتر و خانه های مرتبط با آقای بودوسکی مدیر لیبرتی ریزرو حمله شد و اسناد و مدارکی همرا با سه ماشین که یک رولز رویز از جمله آنها بود ضبط و کشف شد.
              سایت وزارت دادگستری آمریکا می گوید که آقای بودوسکی در سال ۲۰۰۶ بصورت جداگانه به دلیل کسب و کار غیر قانونی از یک آپارتمان در بروکلین نیویورک گناهکار شناخته شده بود.
              با این حال یک سخنگو وقتی درباره آخرین اخبار درباره بازداشت پرسیده شد، گفت که فعلا نمی تواند اطلاعات بیشتری در این باره ارائه نماید. بی بی سی همچنین از پلیس اسپانیا خواستار اطلاعات بیشتری شد.
              به نوشته وبلاگ امنیتی آقای کربس تعطیلی لیبرتی ریزرو پتانسیل آنرا دارد که یک تحول عمیق در اقتصاد جرائم رایانه ای ایجاد کند. او اضافه کرد اخبار و بحثهای فوری از کلاهبرداران و فروشندگان نرمافزارهای مخرب وجود داشت که قادر به دسترسی به حساب لیبرتی ریزرو خود نیستند. اما بسیاری دیگر گفته اند که از این سرویس استفاده های قانونی کرده و درباره عدم اطلاع رسانی درباره سایت لیبرتی ریزرو نگران هستند.
              برای مثال Mitver Holdings از لیبرتی ریزرو به عنوان پشتوانه شرکتی برای محصول دیجیتالی خود که ePay Cards نامیده می شود استفاده می کرد. ePay Cards به مشتریان خارج از آمریکا اجازه می داد تا به خرید کالا در کشورشان اقدام کنند به عنوان یک ویزا یا مسترکارت محلی .
              این شرکت می گوید که مبالغ بسیار زیادی را در حال حاضر از دست داده.
              این شرکت که دفاتری در لندن و تگزاس دارد از لیبرتی ریزرو به عنوان یکی از راه های شارژ کارتهای اعتباری مجازی خود استفاده می کرد.
              میچل روزتی از بنیانگذاران این شرکت می گوید که ۲۸۰۰۰ دلار در حساب لیبرتی ریزرو خود داشته است که آفلاین شد. او به بی بی سی گفت ما از لیبرتی ریزرو استفاده می کردیم. زیرا لیبرتی ریزرو سریع، کارامد و ایمن بود.
              او ادامه می دهد اکنون ما و هزاران نفر دیگر که به لیبرتی ریزرو وابسته هستند کاری ندارند جز اینکه به یک صفحه اینترنتی خالی و مطبوعات کاستاریکا چشم بدوزند.
              او درپایان گفت ما نیاز داریم که بدانیم اگر دارائیهای ما ضبط شده است چه کاری باید بکنیم تا آن را پس بگیریم.
              تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
              که رحــ ـم اگر نکند مدعـی ، خدا بکنـــد

              نظر


              • آنچه که خود من شاهد بودم سایت لیبرتی از روز جمعه غیرفعال شد نه پنجشبه مورد نظر بی بی سی .این بخاطر دلاری بود که برداشت زده بودم ومرتب چک میکردم که آیا به حساب آمده یاخیر .با این حال منتظر اخبار خوش از طرف دوستان هستیم .مرسی لوسیفر جان

                نظر


                • اینم یه خبر از همشهریمون درباره لیبرتی!!!

                  همشهری آنلاین: بزرگ.ترین شبکه جهانی پول.شویی اینترنتی مسدود شد

                  نظر


                  • برگشت بورس به نقطه اوج


                    نويسنده: شروين شهرياري




                    دنياي اقتصاد- بورس تهران پس از يک دوره اصلاح قيمت ها، در هفته جاري به مدار رشد بازگشت و با جبران همه افت هاي اخير خود بار ديگر شاهد صعود شاخص تا كانال 45 هزار واحدي بود. به اين ترتيب با ثبت جهش 6/5 درصدي بورس در مقياس هفتگي، بازدهي بازار سهام از ابتداي سال به 7/18 درصد رسيد. هر چند برخي ابهامات تاثيرگذار بر شركت هاي بورسي همچنان باقي است، اما بازار با نگاه خوشبينانه خريداران روند صعودي را در گروه هاي مختلف شاهد بود؛ به گونه اي كه در اين هفته بار ديگر شاهد ورود نقدينگي از سوي خريداران حقيقي بوديم.
                    گروه بورس- شاخص بورس پس از يک دوره اصلاح قيمت هاي سهام، در هفته جاري به مدار رشد بازگشت و با جبران همه افت هاي اخير خود از مرز 45 هزار واحد گذشت. به اين ترتيب با ثبت جهش 6/5 درصدي بورس در مقياس هفتگي، رشد بازار سهام از ابتداي سال به 7/18 درصد رسيد که فاصله اندکي با رکورد بازدهي 20 درصدي که پيش تر در 22 ارديبهشت ماه تجربه شده بود، نشان مي دهد. در هفته مورد گزارش، کاهش ابهامات در صحنه انتخابات رياست جمهوري در کنار افزايش مجدد قيمت دلار و رکود بازارهاي سرمايه گذاري موازي مهم ترين عوامل ترغيب خريداران سهام بودند. اين در حالي است که کماکان تکليف برخي موارد نظير رييس جمهور آينده، بهره مالکانه سنگ آهني ها و قيمت خوراک پتروشيمي ها روشن نيست و همين ابهامات مي تواند زمينه ساز افزايش نوسان قيمت هاي سهام در هفته هاي پيش رو باشد.

                    هجوم نقدينگي به دو گروه سيمان و دارو
                    دو گروه کوچک بورس در اين هفته با دستورهاي خريد سنگين به ويژه از سوي سهامداران حقيقي مواجه شدند. شاخص صنعت سيمان که پس از تصويب افزايش نرخ 20 درصدي فروش داخلي، رالي صعودي کم سابقه اي را تجربه مي کند با جهش قابل ملاحظه 20 درصدي رو به رو شد؛ اين مساله افزايش يک واحدي متوسط P/E سهام اين گروه طي پنج روز معاملاتي را رقم زد که در نوع خود قابل تامل است. نکته جالب توجه درباره اين صنعت، افزايش قيمت حامل هاي انرژي است که اين روزها در هياهوي اخبار مثبت مربوط به رشد قيمت فروش داخلي و صادراتي کمتر به آن پرداخته شده است؛ حال آنکه به عنوان نمونه، گزارش مالي شرکت سيمان کردستان نشان مي دهد که بر اساس آخرين خريدها، قيمت مازوت مصرفي کارخانه از 700 ريال به 2000 ريال در هر ليتر تغيير کرده است. با توجه به سهم 20 درصدي هزينه انرژي در بهاي تمام شده سيمان، در صورت اعمال اين نرخ مازوت براي همه کارخانه هاي سيماني، پتانسيل جهش سودآوري مورد انتظار بازار در اين صنعت کاهش خواهد يافت. در گروه دارويي نيز تاييد خبر افزايش 30 تا 40 درصدي قيمت انواع اقلام دارويي موجب اقبال دسته جمعي خريداران به سهام اين صنعت شده است؛ امري که پس از مدت ها سکون و رکود، رشد جالب توجه 5/12 درصدي را در شاخص دارويي در مقياس هفتگي رقم زد. آنچه در اين رابطه حائز اهميت است، علت اعطاي مجوز افزايش نرخ اخير به داروسازان است که همانا تبديل ارز مورد استفاده از نرخ مرجع به مبادله اي است. بنابراين، تصميم مزبور با نگاه «جبران افزايش هزينه ها» اتخاذ شده است، حال آنکه بازار بيشتر از منظر «افزايش درآمدها» به اين موضوع مي نگرد و پتانسيل رشد سودآوري را انتظار مي کشد؛ مساله اي که براي روشن شدن آن بايد به انتظار گزارش هاي مالي ميان دوره اي داروسازان نشست. به اين ترتيب به نظر مي رسد سهام دارويي و سيماني هر چند با اخبار مساعد بنيادين در هفته هاي اخبر مواجه بوده اند، اما بخشي از رشد کنوني آنها را نيز بايد به حساب هجوم نقدينگي موجود در بازار به سمت سهام اين صنايع به منظور کسب بازدهي کوتاه مدت گذاشت؛ امري که با توجه به کوچک بودن ارزش بازار اين گروه ها احتمال انحراف قيمت سهام از ارزش ذاتي در کوتاه مدت را افزايش مي دهد.

                    «وپترو» و ياد ايام قديم!
                    آنها که سال هاي سابقه فعاليتشان در بازار سهام دورقمي است با تحولات يک مجموعه سرشناس در بورس تهران به خوبي آشنايي دارند و آن گروه سرمايه گذاري پتروشيمي است. «وپترو»يي که به همراه کربن، گازلوله، لاستيک سهند و دوده صنعتي پارس شگفتي سازان بورس در سال 83 بودند و با بازدهي هاي چند صد درصدي، بسياري از افراد را به سودهاي گزاف رساندند؛ هر چند که اين سهام، وفاداري همراهان بلند مدت خود را پاس نداشتند و آنها که با اين سهام ماندند، در مقطعي از زمان تقريبا اصل سرمايه خود را با افت هاي بيش از 90 درصدي از دست دادند. در شش ماه اخير اما فيل سهام اين گروه ياد هندوستان کرده و با ثبت رشدهاي قيمتي اعجاب انگيز و صف هاي خريد ميليوني، ياد ايام قديم را دوباره زنده ساخته اند. البته تحولات اخير از پشتوانه بنيادين لازم نيز برخوردار است؛ چرا که با افزايش شديد نرخ ارز، فعاليت اين کارخانه هاي داخلي بار ديگر توجيه اقتصادي خود را بازيافته و حتي جذابيت صادرات نيز به ويژه در بخش دوده صنعتي و لاستيک احيا شده است. از سوي ديگر، افزايش قيمت سهام اين شرکت ها، همگروهي ها را با پتانسيل تعديلات مثبت از محل بازگشت ذخيره کاهش ارزش سرمايه گذاري ها مواجه مي کند، چرا که شرکت هاي گروه «وپترو» به صورت تو در تو در سهام يکديگر داراي مالکيت هستند و به دليل کاهش ارزش سهام در سال هاي گذشته مجبور به اخذ ذخاير سنگين شده اند؛ ذخايري که با افزايش ارزش سهام اينک قابل بازگشت است. با اين حال، نقش آفريني سنگين سرمايه گذاران حقيقي در طرف خريد اين سهام نشان مي دهد که ريسک بالقوه هيجان زدگي قيمت کماکان بالااست و اين نکته اي است که در تحليل وضعيت سهام اين گروه مي تواند مد نظر قرار گيرد.


                    روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2932
                    «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


                    http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


                    نظر


                    • استقبال حقيقي ها از معاملات آنلاين






                      گروه بورس- در سال هاي اخير با توجه به رشد و ارتقاي سطح دانش افراد نسبت به بازار سرمايه و مزايايي نظير دسترسي سريع تر به هسته معاملات، نظارت مستقيم بر معاملات و تخصيص سهميه اي جدا جهت عرضه هاي اوليه، استقبال مردم از سيستم معاملات آنلاين قابل ملاحظه بوده است، اين در حالي است که اين روند رو به رشد کمتر از حد انتظار و پيش بيني ها است.
                      در اين راستا مدير عمليات کارگزاري آگاه به بيان عوامل موثر در کاهش استقبال به معاملات آنلاين پرداخت و گفت: عوامل متعددي از قبيل مثبت بودن مانده مشتريان قبل از خريد، عدم امکان تسويه به صورت اعتباري (3 روزه)، عدم دسترسي آسان به اينترنت و سرعت پايين آن، عدم تخصيص اعتبار به مشتريان آنلاين و همچنين اوضاع و شرايط سياسي و اقتصادي مبهم سبب شدند که مشتريان جديد کمتري به اين بازار راه پيدا کنند.
                      حسين صالحي در ادامه افزود: در اين ميان حقيقي ها علاقه بيشتري به معاملات آنلاين نشان داده اند که علت اين موضوع نيز اين است که افراد حقوقي علاقه بيشتري به ارتباط با معامله گران دارند، همچنين درخواست هاي خريد و فروش آنها با حجم بالااز طريق سيستم pam راحت تر صورت مي گيرد.
                      مدير عمليات کارگزاري آگاه در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبني بر اينکه آيا اين موضوع كه معامله گران آنلاين با ورود دستورهاي خريد و فروش مكرر و حذف آنها در روند عرضه و تقاضاي واقعي اخلال ايجاد مي كنند، صحت دارد؟ گفت: بله اين امر صحيح است. زيرا نظارت کمتري بر اين موضوع وجود دارد، البته مسوول آنلاين در هر کارگزاري با ديدن اين امر سريعا محدوديت هاي حجمي را براي فرد خاطي پس از 2-3 بار تذکر دادن بيشتر مي کند که عملاامر دستکاري سخت تر باشد اما نمي توان باز هم اين موضوع را ناديده گرفت.
                      صالحي يکي ديگر از موانع براي عدم رشد معاملات آنلاين را نبود رقابت در اين زمينه دانست و گفت: در حال حاضر به صورت عمده سه شرکت اقدام به ارائه نرم افزار آنلاين مي کنند که باز هم سهم بازار اصلي بين دو شرکت جريان دارد ، بنابراين عملارقابت خاصي صورت نمي گيرد و در نتيجه توسعه نرم افزار روند کندي خواهد داشت.


                      روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2932
                      «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


                      http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


                      نظر


                      • روياي اقتصاد بدون نفت محقق مي شود؟
                        روز گذشته آمار صادرات و واردات دو ماه نخست سال 92 از سوي گمرک ايران منتشر شد. نکته قابل توجه در اين آمار، افت چشمگير واردات کشور و پيشي گرفتن ارزش صادرات غيرنفتي از آن است. بر اين اساس، ارزش واردات کشور در اين مدت با کاهش قابل ملاحظه 32 درصدي نسبت به دو ماه نخست سال گذشته به سطح 6/5 ميليارد دلار رسيده که رقم آن يادآور سال هاي نخست فعاليت دولت نهم است. در همين دوره زماني، ارزش صادرات غير نفتي تنها 9/1 درصد افت کرده و به 1/6 ميليارد دلار رسيده است. به اين ترتيب، در دو ماه نخست سال 92 کشور با يک مازاد 500 ميليون دلاري در تراز بازرگاني مواجه بوده است. اهميت مساله وقتي روشن مي شود که توجه کنيم صادرات نفت در شکل گيري اين مازاد نقشي نداشته است. به عبارت ديگر، آنچه سال ها از يک منظر، آرمان اقتصادي ايران بود در عمل محقق شده است. هر چند اين آمار با توجه به دوره زماني کوتاه آن قابل اتکا نيست، اما روند صادرات و واردات نشان مي دهد که تداوم اين وضعيت و دستيابي به مازاد تجاري بدون نفت براي نخستين بار در طول تاريخ اقتصاد معاصر کشور در سال 92 دور از دسترس نيست؛ مساله اي که از يک سو براي توليد کنندگان داخلي (و سهام آنها) خبر خوشي تلقي مي شود و از سوي ديگر، موانعي جديد در جهت تداوم روند افزايش نرخ ارزهاي خارجي در برابر ريال را ايجاد مي کند.

                        روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2932
                        «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


                        http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


                        نظر


                        • سايه سنگين ركود بر بازار فلزات


                          نويسنده: سحر نمايشي

                          گروه بورس کالا- اين روزها رکود در بازارهاي کالايي به ويژه براي فلزات پايه به صورت چشمگيري نمايان است. برخي از فعالان بازار داخلي در اثر اين رکودها به طور کامل از چرخه بازار خارج شده اند و بسياري ديگر بخشي از سرمايه خود را از دست داده اند، البته گروهي نيز در انتظار بهبود بازار نشسته اند. در حال حاضر نيز متاسفانه از ماه فروردين سال جاري تا به امروز سايه رکود بر بازار فلزات پايه پديدار شده و پيش بيني ها نشان مي دهد تا پايان ماه شهريور اين روند ادامه داشته باشد.
                          به گفته فعالان آگاه، تجار قبل از سال جاري خريدهايشان را انجام داده اند، چرا که ترس از گران تر شدن اين محصولات را در سال جاري داشتند. ناگفته نماند که تداخل اين رکود با ايام انتخابات بازار را به سکوت عميقي فرو برده که تنها افزايش شديد تقاضا براي فلزات پايه جهاني مي تواند به ياري بازار بيايد که آن هم غير ممکن است، چرا که انتشار اخبار جديد از اقتصاد آمريکا باعث شده تا جو معاملات در بازارهاي کالايي در روز گذشته منفي شود و قيمت کالاها روندي نزولي را در پيش بگيرد. پس از انتشار گزارش بهتر از شاخص اعتماد مصرف کنندگان آمريکايي در پايان هفته گذشته، چشم انداز رشد اقتصادي اين کشور باز هم بهبود يافته و احتمال کاهش برنامه هاي تحريک اقتصادي دولت آمريکا به ويژه برنامه هاي خريد اوراق قرضه تقويت شده است. اين روند در کنار رشد ارزش دلار ايالات متحده باعث شده تا تمايل براي سرمايه گذاري در بازارهاي کالايي کاهش يابد و همين امر منجر به افت قيمت بيشتر محصولات در اين بازارها شده است.

                          روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2932
                          ویرایش توسط hich1389 : https://www.traderha.com/member/6942-hich1389 در ساعت 05-30-2013, 11:21 AM
                          «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


                          http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


                          نظر


                          • افزايش بيكاري در آلمان



                            گروه بين الملل- بيکاري آلمان در ماه مه بيش از چهار برابر پيش بيني اقتصاددانان افزايش يافت، زيرا بحران بدهي هاي اروپا و زمستان طولاني به بزرگ ترين اقتصاد اروپا لطمه زده است.
                            به گزارش بلومبرگ، ديروز، چهارشنبه، آژانس کار فدرال اعلام کرد تعداد بيکاران 21 هزار نفر افزايش يافته و به 96/2 ميليون نفر رسيده است. 35 اقتصاددان شرکت کننده در نظرسنجي بلومبرگ انتظار داشتند به تعداد بيکاران 5 هزار نفر اضافه شود. نرخ بيکاري نيز به 9/6 درصد رسيد که اندکي بيشتر از پايين ترين سطح دو دهه اخير يعني رقم 8/6 درصد است. اين در شرايطي است که بحران بيکاري در ميان جوانان 27 کشور عضو اتحاديه اروپا يکي از بزرگ ترين مشکلات اين اتحاديه به شمار مي رود. تعداد بيکاران زير بيست و پنج سال در ماه مارس در اين اتحاديه به پنج ميليون و ششصد و نود نفر رسيد. به گزارش يورونيوز، در گزارش اخير سازمان بين المللي کار سازمان ملل پيش بيني شده است بيکاري جوانان در اروپا پيش از سال 2015 به کمتر از 26 درصد نخواهد رسيد. بيش از نيمي از جوانان دو کشور يونان و اسپانيا بيکار هستند. به طوري که در ماه مارس سال جاري نرخ بيکاري جوانان در يونان بيش از 64 درصد و نرخ بيکاري جوانان در اسپانيا نزديک به 56 درصد جمعيت آنها بود. در اين ماه نرخ بيکاري جوانان در آلمان با 6/7 درصد پايين ترين نرخ بيکاري در ميان کشورهاي عضو حوزه يورو بود. در کل حوزه يورو تقريبا از هر چهار جوان يک نفر بيکار است. ازسوي ديگر، آلمان و فرانسه با پشتيباني ايتاليا در صدد حل مشکل بيکاري جوانان هستند. آلمان و فرانسه طرحي را پيشنهاد کرده اند که بر ترغيب موسسات کوچک و متوسط اروپايي براي استخدام، آموزش و تسهيل اسکان جوانان در کشورهاي مختلف اروپايي متمرکز است. نرخ بيكاري آلمان در شرايطي اعلام مي شود كه «اجلاس انتگراسيون» آلمان با اين نتايج پايان يافت: آلمان نيازمند نيروهاي متخصص خارجي است؛ راه براي ورود مهاجر تباران به ارگان هاي دولتي هموار شود؛ مهاجران بايد بپذيرند که تنها تابعيت آلمان را دارا باشند.
                            روزسه شنبه گذشته «اجلاس انتگراسيون» (اجلاس هم گرايي) آلمان براي ششمين بار به رياست صدراعظم و حضور ۱۰۰ نفر، از جمله شماري از اعضاي هيات دولت فدرال، وزيران ايالتي، نمايندگان سازمان هاي مهاجران و اديان برگزار شد.
                            مهم ترين موضوع مورد بحث انتگراسيون يا جذب مهاجران در جامعه آلمان، به ويژه بازار کار اين کشور بود. آنگلامرکل پس از پايان اين اجلاس تاکيد نمود که مهاجرت نيروهاي متخصص را بايد به فال نيک گرفت و از آن استقبال کرد. او گفت، يک کشور صنعتي مثل آلمان بايد افراد متخصص از سراسر جهان را با آغوش باز بپذيرد، اما در عين حال تاکيد نمود که براي افرادي که تابعيت يک کشور عضو اتحاديه اروپا را دارند، ارجحيت قائل است. مرکل همچنين اظهار كرد که بايد شرايط مهاجرت موقت متخصصاني را که از کشورهاي بحران زده اتحاديه اروپا به آلمان مي آيند، تسهيل شود. آنگلامرکل در عين حال تاکيد کرد، کساني که فاقد مدرک کارشناسي باشند به مراتب شانس کمتري براي حضور در بازار کار خواهند داشت.
                            او اظهار كرد که درصد مهاجران و مهاجرتباراني که مدرک کارشناسي دارند به مراتب کمتر از آلماني تبارها است. بر اساس آماري که به تازگي اداره فدرال کار آلمان منتشر کرده است، نرخ بيکاري در ميان مهاجران و مهاجرتباران (۱۵ درصد) با تعداد آنها در آلمان هم خواني ندارد و به مراتب بالاتر از نرخ بيکاري در ميان آلماني تبارها (حدود ۷ درصد) است. در آلمان نزديک به ۱۶ ميليون افراد خارجي تبار زندگي مي کنند که ۵/ ۱۹ جامعه را تشکيل مي دهند. آنگلامرکل در «اجلاس انتگراسيون» بار ديگر تاکيد کرد که مهاجران حق داشتن تابعيت دو کشور را ندارند و اگر مايلند در آلمان زندگي کنند، بايد فقط تابعيت اين کشور را بپذيرند.
                            در سال گذشته ميلادي حدود يک ميليون و ۸۰ هزار نفر به آلمان مهاجرت کردند. طبق گزارش اداره آمار آلمان، اين آمار در مقايسه با سال پيش از آن (۲۰۱۱) حدود ۱۳ درصد افزايش را نشان مي دهد. آلمان از سال ۱۹۹۵ تا سال ۲۰۱۲ با اين تعداد جمعيت مهاجر روبه رو نشده بود. از اول ژوييه (۱۰ تير) شرايط مهاجرت به آلمان براي نيروهاي کار متخصص تسهيل مي شود.


                            روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2932
                            «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


                            http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


                            نظر


                            • در تازه ترين گزارش oecd پيش بيني رشد اقتصادي جهان كاهش يافت


                              نويسنده: رفيعه هراتي



                              به رغم بهبود اقتصادي ايالات متحده و ژاپن در سال جاري، سازمان همکاري هاي اقتصادي و توسعه (oecd) پيش بيني رشد اقتصادي جهان را کاهش داد.
                              به گزارش رويترز، سازمان همکاري هاي اقتصادي و توسعه در گزارش چشم انداز اقتصادي خود که دو بار در سال منتشر مي شود، پيش بيني کرد اقتصاد جهان در سال جاري 1/3 درصد و در سال 2014، 4 درصد رشد خواهد کرد. اين در شرايطي است که اين سازمان در ماه نوامبر پيش بيني کرده بود رشد اقتصادي جهان در سال جاري 4/3 درصد و در سال آينده 2/4 درصد خواهد بود.
                              براساس اين گزارش، ايالات متحده با رشد 9/1 درصدي در سال جاري و 8/2 درصدي در سال 2014 پيشتاز رشد اقتصادي جهان غرب خواهد بود. در عوض، انتظار مي رود حوزه يورو براي دومين سال در رکود باقي بماند. سازمان همکاري هاي اقتصادي و توسعه پيش بيني مي کند اقتصاد حوزه يورو در سال 2013، 6/0 درصد کوچک خواهد شد اما در سال آينده با نرخ 1/1 درصد به رشد بازخواهد گشت. با اين وجود آلمان، بزرگ ترين اقتصاد اروپا، در سال جاري با رشد 4/0 درصدي رو به رو خواهد شد و در سال 2014 رشد 9/1 درصدي را تجربه خواهد کرد.
                              در گزارش سازمان همکاري اقتصادي و توسعه آمده است که انتظار مي رود اقتصاد بريتانيا به رغم مواجهه با موانعي جدي، در سال جاري از رشد 8/0 درصدي برخوردار شود و اين رشد در سال آينده به 5/1 درصد خواهد رسيد. اين سازمان در گزارش خود عنوان کرد سياست هاي رياضتي دولت بريتانيا بر رشد اقتصادي اين کشور تاثير گذاشته اما تاکيد کرده که اين سياست ها «ضروري» بوده و هشدار داده است که اين کشور به «انضباط مالي بيشتري» نياز دارد.
                              پير کارلو پادون،اقتصاددان ارشد سازمان همکاري هاي اقتصادي و توسعه، درمورد ريسک مربوط به 17 کشور حوزه يورو هشدار داد و گفت بيکاري رو به رشد يک چالش عمده براي اين حوزه به شمار مي رود و برخي کشورهاي حوزه يورو مانند آلمان که داراي مازاد تجاري هستند بايد دستمزدها را افزايش دهند.
                              سازمان همکاري هاي اقتصادي و توسعه ضمن افزايش پيش بيني رشد اقتصادي ژاپن اعلام کرد اقدام بانک مرکزي اين کشور براي افزايش محرک هاي پولي به رشد 6/1 درصدي منجر خواهد شد.
                              براساس اين گزارش رشد اقتصادي کشورهاي عضو oecd از 2/1 درصد در سال جاري به 3/2 درصد در سال آينده خواهد رسيد.
                              اين سازمان همچنين اعلام کرد با توجه به اين که اکثر اقتصادها در حال احيا شدن هستند، بانک هاي مرکزي بايد به تسهيل سياست هاي پولي ادامه دهند و بانک مرکزي اروپا بايد تلاش کند اعتماد را به اقتصاد بازگرداند. اين در شرايطي است که بانک هاي مرکزي جهان براي تقويت رشد اقتصادي کشورهايشان تلاش مي کنند. فدرال رزرو آمريکا برنامه خريد ماهانه 85 ميليارد دلار اوراق قرضه را به اجرا درآورده است و بانک مرکزي ژاپن در ماه گذشته برنامه هاي محرک اقتصادي بي سابقه اي را اعلام کرد. در حوزه يورو نيز بانک مرکزي اروپا نرخ بهره را به پايين ترين سطح تاريخي خود رساند. اما سازمان همکاري هاي اقتصادي و توسعه براين باور است که کارهاي بيشتري از طريق اقدامات غيرمتعارف بايد صورت گيرد.
                              در مورد آمريکا چالش اصلي چگونگي کنار گذاشتن برنامه هاي محرک اقتصادي است. بن برنانکه،رييس فدرال رزرو آمريکا، و برخي از همکارانش درباره زمان کاهش خريد اوراق قرضه اختلاف دارند و برنانکه در ماه جاري تاکيد کرد عقب نشيني نابهنگام از اين برنامه به رشد اقتصادي آسيب وارد خواهد کرد. سازمان همکاري هاي اقتصادي و توسعه نيز در اين باره گفت عقب نشيني زودهنگام فدرال رزرو احياي اقتصادي را به خطر مي اندازد، اما به تاخير انداختن اين کار نيز خروج از اين برنامه را با بي نظمي همراه مي کند.
                              پادون، اقتصاددان ارشد oecd در اين باره گفت: «تسهيل پولي طولاني مدت به مخاطره جويي مفرط و تخصيص نادرست منابع مي انجامد. احتمالامديريت خروج از سياست هاي پولي نامتعارف دشوار خواهد بود و به افزايش شديد سود اوراق قرضه منجر مي شود و پيامدهاي منفي براي رشد اقتصادي دربر خواهد داشت.»
                              سازمان همکاري هاي اقتصادي و توسعه چشم انداز بدبينانه اي از چين ارائه داد و پيش بيني کرد اقتصاد اين کشور در سال جاري 8/7 درصد رشد خواهد کرد. پيشتر رشد 5/8 درصدي براي چين درنظر گرفته شده بود.
                              از سوي ديگر صندوق بين المللي پول نيز پيش بيني رشد اقتصادي چين را کاهش داده است. ديروز،چهارشنبه، ديويد ليپتن، معاون اول صندوق بين المللي پول اعلام کرد اقتصاد چين در سال جاري 75/7 درصد رشد خواهد کرد. اين در شرايطي است که اين صندوق در ماه آوريل رشد 8 درصدي را براي سال جاري و 2/8 درصدي را براي سال 2014 پيش بيني کرده بود.
                              ليپتن گفت:«با وجود آن که چين حتي در مواجهه با شوک هاي مضر قادر به حفظ ثبات است، اما حاشيه امنيت درحال کاهش است و براي اجتناب از آسيب پذيري و راندن اقتصاد به مسير رشد پايدار، اين کشور نيازمند عزم راسخ براي اصلاحات است.» همزمان ليپتن معتقد است سياست هاي پولي و مالي کنوني چين مناسب است و صندوق بين المللي پول محدود کردن اعتبارات را به اين کشور توصيه نمي کند.
                              ليپتن همچنين گفت چين بايد براي متوازن کردن درآمد بالاتر خانوارها و مصرف اقدام کند. اين کشور بايد امکان رقابت بيشتر در صنايع استراتژيک را فراهم کند و سود سهام بنگاه هاي اقتصادي دولتي را به منظور بهبود انضباط مالي و درآمدهاي بيشتر، افزايش دهد.
                              صندوق بين المللي پول همچنين خواستار تغيير در سيستم مالياتي و سازماندهي مجدد بودجه دولت هاي محلي شد. ليپتن معتقد است چين بايد نظارت بر نهادهاي اقتصادي دولتي، به ويژه بانک ها، بنگاه هاي اقتصادي دولتي و دولت هاي محلي را افزايش دهد.

                              روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 2932
                              «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»


                              http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197


                              نظر


                              • یک خبر خوب

                                آمریکا تحریم فروش تکنولوژی ارتباطی به ایران را لغو میکند

                                وندى شرمن، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در گفتگوى اختصاصى با بى.بى.سی فارسى از لغو تحریم. فروش تلفن همراه و کامپیوتر به ایران خبر داد و گفت که آمریکا در پی رفع موانع فروش مواد غذایی و دارو به ایران است.


                                خانم شرمن که به نمایندگی از آمریکا در گروه ۱+۵ با ایران مذاکره می کند، به بهمن کلباسی، خبرنگار ما گفت که فردا پنجشنبه ۳۰ مه (۹ خرداد) مجوز کلى براى لغو این تحریم ها صادر خواهد شد و راه براى فروش قانونى وسایل ارتباطى به ایران باز می شود.او گفت: "این تصمیم را گرفتیم تا تحریم ها مانعى براى استفاده از تکنولوژى هایى که مردم براى ارتباط بهتر و سریعتر به آنها نیاز دارند، ایجاد نکند. این موضوع هم شامل سخت افزار می شود و هم شامل نرم افزار."خانم شرمن یادآوری کرد که دولت آمریکا سه سال پیش هم تعدادی از اقلام و نرم افزارهای ارتباطی را از شمول تحریم ها خارج کرده بود.او گفت که باراک اوباما، رئیس جمهورى آمریکا متعهد است که جلوی ایجاد یک "پرده آهنین ارتباطی" دور ایران را بگیرد.خانم شرمن گفت: "دولت اوباما هیچ علاقه اى ندارد که ارتباط مردم ایران با هم و با خارج محدود یا قطع شود."معاون وزیر امور خارجه آمریکا گفت که برای مقام های آمریکایی مهم است که تحریم ها چه تأثیری بر زندگی روزمره مردم عادی ایران می گذارد و افزود: "به همین دلیل هم ما یک تیم ویژه به کشورهاى مختلف فرستاده ایم تا موانع فروش مواد غذایى و دارو به ایران را رفع کنیم."او گفت که وضعیت فعلی اقتصاد ایران "نتیجه سوء مدیریت دولتمردان در تهران" است و تأکید کرد که رفع سایر تحریم ها به تصمیم حکومت ایران بستگی دارد.خبرنگار بی بی سی فارسی از خانم شرمن پرسید: "تصویر نهایی شما از توافق نهایی بر سر برنامه اتمی ایران چیست. اگر ایران غنی سازی ۲۰ درصد را متوقف کند و آنچه در این حد غنی کرده را به سوخت تبدیل کند، آیا تحریم ها کاملا لغو خواهد شد و آیا حق ایران برای غنی سازی ۵ درصد یا ۳.۵ درصد در درون خاکش به رسمیت شناخته خواهد شد؟ می دانیم که یکی از انتقاداتی که آنها به شما دارند این است که حاضر نیستید بگویید که اگر آنها قدم های اول را بردارند در آخر چه خواهد شد؟"خانم شرمن جواب داد: "اتفاقا ایران خوب می داند و از زبان رئیس جمهور ما شنیده است. ایران حق دارد انرژى صلح آمیز هسته اى داشته باشد. این چیزی است که با رفع نگرانی های بین المللی ایران حق دسترسی به آن را خواهد داشت. این بخشی از مسائلی است که داریم بر سر آن مذاکره می کنیم. گو اینکه هیچ جای معاهده ان پی تی مشخصا به حق غنی سازی اشاره نشده است و مهم است که بینندگان شما از این واقعیت اطلاع داشته باشند. ولی با همه اینها ما آماده ایم که در مورد قسمت های مختلف یک برنامه هسته ای گفتگو کنیم تا راهی پیدا شود. ایران می داند که در این مورد هم کاملا آماده گفتگو هستیم."
                                از معاون وزیر امور خارجه آمریکا در مورد نظر دولت این کشور راجع به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران پرسیده شد. او جواب داد: "دولت آمریکا هیچ علاقه و نفعى در اینکه از هیچ یک از کاندیداها حمایت کند ندارد و صحیح هم نیست که ما از کاندیداى خاصى حمایت کنیم. این انتخاب مردم ایران است نه آمریکا یا هیچ کشور دیگر، و همانطور که می دانیم سیستم سیاسى ایران به شکلی است که تصمیم هاى عمده و به ویژه جهت گیرى پرونده هسته اى در اختیار رهبر جمهورى اسلامی است نه روساى جمهور."

                                لینک خبر
                                پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

                                نظر

                                پردازش ...
                                X