اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

با 100 ميليون چكار كنم

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

نوشته اصلی توسط sheida نمایش پست ها
    خب هنر اینه که از سرمایه کم بشه به جایی رسید.
    نوشته اصلی توسط arezoosru نمایش پست ها
    خیلی وقته با صد میلیون نمیشه کاری کرد
    باسلام خدمت همه دوستان
    بستگی داره چطور بخواهید پول دربیارید! تو کشاورزی و دامپروری کاملا با نظر مسلم عزیز موافقم هم ریسکش بالاست هم اینکه باتوجه به عدم حمایت دولت و خشکسالی های متوالی احتمال شکست زیاده. دولت کریمه هم نه تنها حمایتی از این بخشها نمیکنه بلکه ممکنه با واردات بی رویه حسابی حالشونو بگیره! اما.... اگه یه خرده اخلاقیات رو بزارید کنار خوب میشه با این پول کار کرد! چی کار؟ دلالی... صد تومن بنداز تو کار دلالی خونه و ماشین ببین چند برابر میشه اصلا هم ریسک نداره در بدترین شرایط اصل پولت برگرده! یه سری بزنید تو این بنگاه ها ببنید چه جوری کلاهبرداری میکنن! تنها هنری هم که میخواد خوب قسم خوردن و دروغ گفتن همین...

واقعیت تلخی ست ! هر چقدر شیشه عینکم رو تمیزتر میکنم دنیار را کثیفتر میبینم!
    ویرایش توسط mohammadgolp : https://www.traderha.com/member/12426-mohammadgolp در ساعت 04-01-2014, 07:48 PM
    IF YOU FAIL TO PLAN; YOU PLAN TO FAIL
    A trader MUST have BUSINESS PLAN

نظر

بستگی داره دیدگاهت چی باشه و چه هدفی داشته باشی.

کسی را میشناسم که تا 3 سال پیش یک کافی نت داشت و برای در آوردن اجاره مغازه هم مشکل داشت چه برسه به سود و...

ولی از بانک صد میلیون وام گرفت با هزار سختی و وارد بازار بورس سکه آتی شد

الان بعد از سه سال بالای 2 میلیارد فقط پول نقد داره. به جز مبالغی که برای خرید خانه و ماشین شاسی بلند و... که داد.

پس هنوز هم صد میلیون خیلی پوله .

البته برای کسی که قدر هر هزار تومنی را هم بدونه. نه کسانی که به دنبال یک شبه میلیاردر شدن هستند و نه کسانی که دنبال پول باد آورده هستند.
      .

نظر

یک داستان واقعی هست که یک اقایی زمانی که مردم در الاسکای امریکا در جستجوی طلا بودند رفته بود اونجا سرمایگذاری کرده بود چند سال با هزینه خیلی بالا مشغول حفاری شد تا اینکه نا امید از یافتن طلا اون منطقه بمزایده گذاشت و فروخت ! نفر بعد بعد از 5 متر حفاری و در ساعات اولیه به طلا رسید !
        در ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !

اساس کار در ف ا ر کس مدیریت سرمایه با یک توجیه تکنیکال هست !

همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !

همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !

نظر

خوب از حق هم نگذریم این سایت مربوط به فعالیتهای مالی آنلاین در حوزهء بورس و ارز بین الملل هستش ، پس بد نیست در این رابطه هم یک حرف و سخنی داشته باشیم

در حال حاضر با صد میلیون تومن میشه روی سی هزار دلار فعلی حساب باز کرد ، یعنی معادل دلاری اون دیگه مثل سابق دو سال پیش معادل صد هزار دلار نیست ، ولی این

باعث نمیشه برای این مقدار پول (صد میلیون تومان فعلی) پلن و برنامه نداشته باشیم

اولا باید دید نوع کار و ترید یا همون انجام معامله بصورت فصلی هستش یا دائمی یا حتی حین انجام کار روزانه مثلا استخدام در اداره ای جائی یا شغل دیگه

در ثانی باید دید نوع ورود به پوزیشن بصورت ریسکی (اسکالپ) هست یا ثابت با هدف گیری و برنامهء دراز مدت

در حالت اول منهای شغل کارمندی بهتر این هست که حداقل معادل دو سوم سرمایه به امور شغلی مربوطه اختصاص داده بشه یعنی حدودا بیست هزار دلار

برای حالت دوم یعنی معامله گری تمام وقت کل سی هزار تا

طرز تهیه : !!!

ابتدا چند بروکر را برای سرمایه گزاری اولیه با مقدار بسیار کم در حالت ریل در نظر میگریم ، در صورت امکان درپیت و ضعیف نباشند

بعد از اون برای حالت پر ریسک دو تا پنج هزار تا رو میاریم وسط (با بازی پاسور اشتباه نشه) ! به پنج تا ده هزار تا که رسید برداشت میزنیم

در بهترین حالت در صورت رسیدن سرمایه (پول اولیه به اضافهء سود) به شصت هزار دلار ، مقدار سرمایه گزاری اولیه رو دو برابر میکنید

در بدترین حالت هم یا کل سی هزار تاتون میپره که بسیار بعید میدونم چون براساس نسبت یک به شش برید جلو ، تا بیست بار هم میتونید سرمایه گزاری کنید فقط مقدار اولیه تون

به نسبت یک به شش کمتر میشه که اساتید مدیریت سرمایه در ترید بهتر میدونن بنده منظورم چی هست و توضیح بیشتر از این مقال خارجه فقط توجه داشته باشید برای داشتن

نظم در کارتون حتما باید برداشت و دپازیت مجدد (البته در بروکر بعدی) انجام بشه

در حالت ترید دراز مدت هم بهتر این هست که کل سی هزار تا رو در سه بروکر مختلف اما هم سطح در سه حساب (من تا پنج حساب هم داشتم ولی بعضی مواقع حوصله تون از تعدد حساب سر میره )

ریل جداگانه سرمایه گزاری میکنید و با پلن های شش ماهه کار رو ادامه میدید ، بعد از شش ماه دو حالت پیش میاد یا طبق نظم و پشتکار بالا حساب رو به میزان دندان گیر و قابل ملاحظه ای رسوندید

فرض کنید طبق یک پلن - ریسک به سه برابر یعنی نود هزار دلار (یا همان صد میلیون تومان پیشین) !!!! یا هم با سود کم یا حتی ضرر مواجه شدید . در هر دو حالت برداشت میزنید !

من خودم معمولا شش ماهه اول سال رو اختصاص به ترید تمام وقت میدم و شش ماهه دوم هم به ورزش و بدنسازی و احیای مجدد . البته بعضی مواقع تا اکتبر رو هم به خاطر حرکات خوبش ادامه میدم

به نوعی یک معامله گر فصلی هستم ، تا دو سال پیش شش ماههء دوم بورس ایران هم کار میکردم تا اینکه نمیدونم چی شد با یه ضرر خوشگل در سکهء آتی مواجه شدم و کلهم بی خیال بورس ایران ...

البته یکی از دوستان بنده حول و حوش همین مقدار یعنی صد میلیون تومن سال هشتادوهشت وام گرفت صندوق سرمایه گزاری تاسیس کرد ترکیبی از بورس ایران و بین الملل ، بعد از یک سال تا دویست

میلیون هم جذب سرمایه کرد . یعد از یک مدت هم سرمایه وام و افراد رو با سودش برگردوند و خودش کار کرد ، علت هم مشخص بود از اونجائیکه مهارت بالائی در کارش داشت ، بازده به اندازه ای بالابود

که تاسیس صندوق یا حتی وام سنگین از بانک با هم تناسب نداشت

من خودم با تاسیس صندوق حتی برای کار ارز بین الملل موافقم . علت هم اینجاست که ریسک در کار رو میتونه به اندازهء زیادی کاهش بده ولی تا به الان دست چک نداشتم و خوب برای جذب سرمایه و

کارهائی از این دست اون هم از طریق آگهی روزنامه یک امر لازم هست ، مدتی هم میخواستم اتاق معاملات آنلاین تاسیس کنم با سیستم سرمایه گزاری اعضاء بصورت مشترک که بعد از اتفاقاتی که در

حوزهء سرمایه گزاری از قیمت دلار گرفته تا اجبار به افشای نوع کار ، افتاد به نوعی بی خیال قضیه شدم . الان هم که خداروشکر مستقل هستم با اینحال باز هم برای هر صد میلیونی که دستم میاد برنامهء

مشخصی دارم !

نظر

نوشته اصلی توسط moslemb نمایش پست ها
            توی این دوره زمونه یافتن شریک تجاری مناسب واقعا سختر از پیدا کردن یه " زن مناسب " هست !

برای پرورش گل و گیاه نیاز به چه مساحتی هست ؟ من بفکر فروش خاک باغچه ها بودم کار بی هزینه هست !

پرورش گوسفند عالی هست اونم اگر برای صادرات بکویت باشه که عالی میشه !

پرورش قارچ + پرورش ماهی که حرف نداره !

نماینگی خودرو !

کی سرمایه داره ؟

باور کنید این کارها بیش از اینکه به سرمایه و فکر ارتباط داشته باشند به شجاعت و جرات ارتباط دارند ! ادمی که جرات نداشته باشه هیچ کاری انجام نمیده !
            سلام مسلم جان
            پاییز 90 تو یکی از فروم های همسابه دقیقاً یه همچین تاپیکی زده بودم، در آخر به نتیجه رسیدم، یه پوشاک بچه بزنم، و زدم

سرمایم به یه حد قابل قبولی از نظر خودم برسه میزنم به طبیعت

با یه لب تاپ و اینترنت (ترید سر جاش)

میزنم تو کار گوسفند، تحقیقاتی هم کردم، یه باغ وسیع پای کوه برای پرورش تو یکی از روستاهای خلخال دارم.. ولی حداقل 250 خط میخواد، وام هم میدن...

موفق و پیروز باشید
            چارلی چاپلین

خیلی سعی کردم مردم بفهمند اما آنها فقط خندیدند...!!!!

نظر

توی این دوره زمونه یافتن شریک تجاری مناسب واقعا سختر از پیدا کردن یه " زن مناسب " هست !

برای پرورش گل و گیاه نیاز به چه مساحتی هست ؟ من بفکر فروش خاک باغچه ها بودم کار بی هزینه هست !

پرورش گوسفند عالی هست اونم اگر برای صادرات بکویت باشه که عالی میشه !

پرورش قارچ + پرورش ماهی که حرف نداره !

نماینگی خودرو !

کی سرمایه داره ؟

باور کنید این کارها بیش از اینکه به سرمایه و فکر ارتباط داشته باشند به شجاعت و جرات ارتباط دارند ! ادمی که جرات نداشته باشه هیچ کاری انجام نمیده !
              سلام
              برادر عزیز در این زمونه تولید کننده و تولید بدبخت ترین و خار کننده ترین شغلهاست
              من خودم هم سالن پرورش ماهی وقارچ دکمه ای داشتم واز نزدیک با مشگلاتش دستو پنجه نرم کردم
              یک مثل هستش که می گوید کار کردن خر خوردن گاو
              خر اسمش بد در رفته و یکی از با هوش ترین حیوانات هستش
              هم کار ها را می کند هم بار خوب می برد هم کتک خور ملسی دارد .
              قصد توهین ندارم ولی خودم به عنوان تولید کننده با تمام وجود اینها را که عرض کردم حس کرده ام
              خوش باشید

نظر

سید بزرگوار شما دست ما رو با پلنی که دادی بستی و گرنه من کلی کار میگفتم اگه بلند مدتر بود
                دوستان یک مکتبی تو دنیای کافری فرنگی شکل گرفتی که بابا اینهمه ماشین در حوضه های مختلف کشاورزی و صنعتی و غیره داره تولید میشه
                میشه اینها رو در پارکینگ خونه ساخت فقط مثل کارخونه شیک و مشتری پسند شاید نباشه و کارایی همونه چون شرکتها هزینه های اضافی زیاد دارن
                و محصولاتشون گرون در میاد و این گروه بین المللی با هم ایده ها شون رو به اشتراک گذاشتن و تا 100تا وسیله هم ساختن من خیلی وقت پیش این رو دیدم
                متاسفانه عکس یا لینکی ندارم بزارم الان اگه پیدا کردم میذارم از این گفته میخوام به این نتیجه برسم که ما میتونیم
                سری به انجمن مخترعین ایران بزنیم و در اونجا با کلی ایده ناب و پول ساز مواجه بشیم که زیاد هم سرمایه نمیخواد و بیشتر بسته به تواناییهامون و علاقه ها مون
                باید رو یک طرح کار کنیم واقعا بعضی ایده ها جالب و پول ساز هستن
                ولی کلا این تجربه من تو زندگیه کاری
                شما تو هر کاری وارد شی با ید یک سری چیزها رو اول داشته باشی
                1/اصول مذاکره 2/ مدیریت خود و زمان3 / بروز بودن در حیطه کاری4 /پشتکار 5/هدف گذاری بر اساس ارزشهای شخصی
                بازم یک کار صادراتی با توجه به این که کشور ما تو زمینه تولید قیر حرف اول رو در منطقه میزنه و همه کشورها قیمتشون از ایران خیلی بالاتر است
                واقعا برای اهل فن و اشنا با اصول صادرات و مسایل اون یک فرصت عالی هست و دوم صادرات مشتقات قیر مثل ایزوگام که نه کارخونه میخواد نه تولید فقط بازازیابی در کشور های منطقه هم سوده است هم پول زود برمیگرده
                اقا سید نظر شما رو دوست دارم بابت صادرات قیر بدونم

نظر

او باقیست...

سلام دوستان

من هم یک پیشنهاد داشتم، ببینید ما یک پیک جمعیت داریم که متولدین (1363 تا 1368) هستن و این موج ویران کننده به هرچیزی که برسند اون رو ویران میکنن...

ما باید با این پیک همراه بشیم تا سود حداکثری ببریم..

این پیک جمعیت کم کم دارن پیر میشن، حالا ما باید بررسی کنیم که افراد سالمند به چه چیزهایی نیاز دارن، مثلا:

خانه سالمندان، لوازم طبی (مثل زانو بند، کمربند و ...)، اصلا فروش اینترنتی قبر و....

مثلا این کفش مسخره تنتاک رو ببینید چه فروشی داره چون جمعیت کشور داره پیر میشه.

به نظر شما افراد سالمند بیشتر به چه چیزهایی احتیاج دارن که میشه برای تولید روش زوم کرد؟

نظر

اول بگم که واقعا بازکرددن فروم و نوشتن و تشکر کردن و نقل قول کردن برام سخت شده و بیشتر مواقع امکانش نیست حالا نمیدونم فقط مشکل خودمه یا بقیه دوستان هم این مشکل دارند ؟
                    ارمین جان در مورد قیر باید بگم که نیاز به سرمایه کلانی هست ما تمرکزمون روی 100 میلیون یا بدلار امروز در حدود 30000 دلار هست ! شما میتونید یک مقایسه بکنید بین سرمایه که برای خرما نیاز هست با سرمایه مورد نیاز برای قیر !

ما در هر دو مورد مزیت نسبی داریم ولی ورود به بازار خرما خیلی راحتر از ورود به بازار قیر هست !
                    در کل گزینه عالی هست !
                    اقا امیر گل در مورد پیری و نیازهای اون حرف درستی زدید بهرحال تقاضا برای یک سری موارد با تغییر جمعیت تغییر میکنند که خوب باید تحقیق شود !

همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !

همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !

نظر

با 100 میلیون میشه یه بروکر هم تاسیس کرد درامدش عالی ... تضمینی 99% سوده

نظر

با سلام و تبریک سال نو به همه دوستان
                        به نظر من اگه کسی یک استراتژی معمولی در بازار فارکس داشته باشه، می تونه این 100میلیون رو توی بانک به دو صورت سرمایه گذاری کنه و از محل سود این سرمایه گذاری در بازار فارکس فعالیت بکنه البته با رعایت شدید مدیریت سرمایه، خوبی این روش این هست که در پایان کار اصل سرمایه دست نخورده باقی میمونه. یعنی ریسک صفر درصد.
                        روش اول: یک سرمایه گذاری بلندمدت 5ساله در یکی از بانکهایی که بیشترین سود سالانه رو به سپرده ها پرداخت می کنند (فکر کنم بعضیها تا 27درصد سالانه هم پرداخت دارن) انجام بده و از محل سود دریافتی اون که حداقل 2میلیون تومن در ماه هست برای سرمایه گذاری در فارکس استفاده کنه.
                        روش دوم: در مؤسسات اعتباری و بعضی از بانکها، طرحی هست که در صورت سرمایه گذاری در بانک می توانید بلافاصله (یعنی روز بعد) از محل اعتبار سرمایه گذاری خود تا 90درصد سپرده گذاری خود وام دریافت کنید. سود این وام معمولا 4 تا 6درصد بیشتر از سود سپرده گذاری شماست. در این روش شما با وام دریافتی می توانید در هر زمینه ای که مایل باشید با خیال راحت سرمایه گذاری کنید.
                        چند تا نکته:
                        1- باید طولانی ترین مدت رو برای سرمایه گذاری و دریافت وام انتخاب کنید یعنی 5ساله.
                        2- مؤسسه یا بانکی رو انتخاب کنید که سود سپرده گذاری بالاتری داشته باشه چون در درازمدت تفاوت سود دریافتی نسبت به سود پرداختی کمتر خواهد بود و این به نفع شماست.
                        3- چون شما وام رو اقساطی ماهانه و از محل سود سپرده خود پرداخت می کنید بنابراین در طول طرح سود پرداختی شما در قبال وام برابر نصف خواهد بود.
                        4- اگر تمام 90درصد سپرده را وام دریافت کنید سود سپرده شما تمام قسط ماهانه شما را جوابگو نخواهد بود و باید بخشی از اقساط رو خودتون پرداخت کنید.
                        بنابراین از محل درآمد ناشی از وام باید این بخش را به عهده بگیرید.
                        5- اگر مورد 4 برای شما مشکل هست می توانید از بانک مربوطه درخواست کنید به میزانی که سود سپرده و اقساط وام با هم برابر بشن درخواست وام کنید. (مثلا 70درصد یا 75درصد سپرده گذاری)
                        موفق باشید

نظر

از دوستان کسی کارت بازرگانی گرفته ؟ خیلی فکر من درگیر کرده ! "صادرات به عراق "

نظر

ٌصادرات چی مسلم لیگ جان؟

نظر

همه چیز علی جان از مواد غذایی تا فولاد و سیمان شما کافیه یک سری به مرز بزنید و ببینید ! بچه ها برام تعریف میکنند که بعضی از این بازاریا بی سواد بعد از چند ماه فقط از صادرات میوه میلیاردر شدن بسادگی !

نظر

همه چیز علی جان از مواد غذایی تا فولاد و سیمان شما کافیه یک سری به مرز بزنید و ببینید ! بچه ها برام تعریف میکنند که بعضی از این بازاریا بی سواد بعد از چند ماه فقط از صادرات میوه میلیاردر شدن بسادگی !
                                سلام

شما اگر سر مرز برید میتونید با تجار عراقی صحبت کنید و اگر محصولی برای ارائه دارید بهشون نشون بدید . کافی از جنس شما استقبال کنند اونوقت راحت میتونید باهاشون کار کنید .البته اگر یکم زبان عربی هم بلد باشید خوب .
                                با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

پردازش ...
                                X