اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

در چه حالی ؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط shirani نمایش پست ها
    مثل کبریت کشیدن در باد
    زندگی دشوار است
    من خلاف جهت آب شنا کردن را
    مثل یک معجزه باور دارم
    آخرین دانه ی کبریتم را
    می کشم در باد
    هرچه بادا باد...
    سهراب سپهری

فکر کنم سهراب هم به فول مارجین خلاف جهت روند ترید کردن اعتقاد داشته :d

نظر

• سالهای نخست یک تریدر

تا به حال ، فکر نکردم در چه حالم
      حالا که فکر میکنم میبینم همش تو هالم

تریدهای حرفه ای بدون اندیکاتور
      در این سایت و در تلگرام
      SmartSignalFX@

نظر

• نوشته اصلی توسط anahita نمایش پست ها
        سلام دوست من. ولی من جور دیگه فکر میکنم فکر می کنم سهراب هم مثل همه ما یا بهتر بگم بیشتر ماها اوایل به دید قمار گونه ای به بازار نگاه می کرده و احتمالا بارها کال مارجین شده اما این دفعه با خودش گفته بزار برای اخرین بار مدیریت سرمایه رو رعایت کنم sl بزارم اونم طبق اصول یک در صد سرمایم بی گدار به اب نزنم از بازار انتقام نگیرم و خلاصه طبق 20 اصل اساسی که اقا نیما فرمودند ترید کنم. و مهمتر از همه صبرررررر داشته باشم. و تند تند به این فروم سر بزنم و مشکلاتم رو بگم و مشورت بخوام چون از معدود جاهاییه که این همه ادم همشون حرف منو میفهمن و تجربیاتشونو در اختیارم میزارن. خلاصه میخواد بگه که دیگه نمی خوام با کله خودم راه برم.

نظر

• نوشته اصلی توسط anahita نمایش پست ها
          سلام دوست من. ولی من جور دیگه فکر میکنم فکر می کنم سهراب هم مثل همه ما یا بهتر بگم بیشتر ماها اوایل به دید قمار گونه ای به بازار نگاه می کرده و احتمالا بارها کال مارجین شده اما این دفعه با خودش گفته بزار برای اخرین بار مدیریت سرمایه رو رعایت کنم sl بزارم اونم طبق اصول یک در صد سرمایم بی گدار به اب نزنم از بازار انتقام نگیرم و خلاصه طبق 20 اصل اساسی که اقا نیما فرمودند ترید کنم. و مهمتر از همه صبرررررر داشته باشم. و تند تند به این فروم سر بزنم و مشکلاتم رو بگم و مشورت بخوام چون از معدود جاهاییه که این همه ادم همشون حرف منو میفهمن و تجربیاتشونو در اختیارم میزارن. خلاصه میخواد بگه که دیگه نمی خوام با کله خودم راه برم.

نظر

• وظیفه خودم میدونم

تشکر کنم

از دوستی که هرگز ندیدمش /ولی از دانش وسیعش سعی کردم بهره بردم
            ===============================

پیام اذرپاد

نظر

• چالش های فکری
              گاهی مشغول شمردن پیپ های از دست رفته از بازار میشویم و گاهی در حال محاسبه ی حجم بیشتر در موقعیتی که سود داده

مساله از جایی آغاز میشود که ما خود را جایز خطا میدانیم

نظر

• در حال تجربه اندوختن

و اینکه بعد یه سال کار در فارکس به این نتیجه برسی که بدون مدیریت سرمایه عمرا بشه در دراز مدت حتی میان مدت سود کرد

هر چقدرم تکنیکال قوی باشه در بهترین و ایده ال ترین موقعیت هم باشیم همین جا اگه مدیریت سرمایه رعایت نشه ممکنه اتیش بزنی به مالت ...بازار اصلا قابل پیشبینی نیست...بالاخره یجا یقه مارو میگیره باشه سودایی که ازش گرفتیم...همین یجا اگه مدیریت سرمایه رعایت نشه کار تمومه...مدیریت سرمایه مثل سپر تو جنگ میمونه...وقتی تو جنگ میری اگه سپر نداشته باشی فورا هلاک میشی حتی اگه بهترین جنگجو باشی...بازارم دقیقا همینه...تو تکنیکال خدا هم که باشی بدون مدیریت سرمایه میری به فنا

فقط با مدیریت سرمایه میشه سود گرفت و لاغیر

نظر

• ریلکس
                  طراحی سایت
                  طراحی وبسایت

نظر

• در چه حالم ؟ Loading Please Wait ... Maybe Another Time

تا چند وقت پیش گمان میکردم فروم ها محلی هایی هستند ، که اکثرا در کنار هم یاد میگیرند ، در کنار هم سود میکنند

در حال حاضر به نظرم فروم ها چه ایرانی چه خارجی محل هایی هستند ، که همه در کنار هم ضرر میکنند

نظر

• نوشته اصلی توسط AmiR.PCM نمایش پست ها
                      در چه حالم ؟ Loading Please Wait ... Maybe Another Time

تا چند وقت پیش گمان میکردم فروم ها محلی هایی هستند ، که اکثرا در کنار هم یاد میگیرند ، در کنار هم سود میکنند

در حال حاضر به نظرم فروم ها چه ایرانی چه خارجی محل هایی هستند ، که همه در کنار هم ضرر میکنند
                      سلام امیر جان

با همه در ارتباطی؟
                      .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                      https://telegram.me/Cyclicalwaves
                      https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

• نوشته اصلی توسط Azadi نمایش پست ها
                        سلام امیر جان

با همه در ارتباطی؟
                        نیما جان منظور من از همه ، اکثر جمعیت هست

خودتون سابقه زیادی در فروم نویسی دارید ، چند نفر از آن زمان هنوز فعال هستند ؟ چند نفر بازار را ترک کردند ( در همین فروم نام های زیادی هستند ... ) و چندین نفر به درآمد زایی از حواشی بازار روی آوردند ؟ که همه اینها دلیل بر ضرر کردن اکثر این جمعیت سیکلی هست .

زمانی در کلاس شما 100 نفر برای بحث تریدری حاضر میشدند ، از آن تعداد چند نفر هنوز فعال هستند ؟

امیدوارم همه این افراد مشغول سود کردن باشند

نظر

• نمیتونم این حس را که هر وقت پای چارت بشینی سود کنی را توصیف کنم خودتون تفسیری براش پیدا کنید!!!!
                          همیشه مدیون دوستان و اساتید خوبم هستم....
                          ارزوی سلامتی و ثروت برای همه دوستان دارم..

نظر

• سر تا پایم را خلاصه کنند
                            می شوم "مشتی خاک"
                            که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه
                            یا "سنگی" در دامان یک کوه
                            یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس
                            شاید "خاکی" از گلدان.
                            یا حتی "غباری" بر پنجره

اما مرا از این میان برگزیدند :
                            برای" نهایت"
                            برای" شرافت"
                            برای" انسانیت"
                            و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :
                            " نفس کشیدن "
                            " دیدن "
                            " شنیدن "
                            " فهمیدن "
                            و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمید
                            من منتخب گشته ام :
                            برای" قرب "
                            برای" رجعت "
                            برای" سعادت "
                            من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:
                            به" انتخاب "
                            به" تغییر "
                            به" شوریدن "
                            به" محبت "
                            وای بر من اگر قدرندانم خدای مهربان من بی تو هیچم...........
                            (در حال تغییررر)
                            گفتم که عطش می کُشدم در تب صحرا. گفتی که مجوی آب و عطش باش سراپا!! گفتم که نشانم بده گر چشمه ای آنجاست. گفتی چو شدی تشنه ترین،قلب تو دریاست!

نظر

• در چه حالی!!! حال خوب خوب!!!!
                              امروز برای سومین بار کال شدم. فقط و فقط و فقطبه دلیل عدم رعایت مدیریت سرمایه!(یعنی از یه سوراخ تا بحال سه بار گزیده شدم و یه جور دیگم میشه گفت تا سه نشه بازی نشه)
                              البته مشکل من اینه هر بار فقط 100 دلار وارد می کنم و یه جورایی با 100 دلار مدیریت سرمایه امکان پذیر نیست(
                              این موضوع رو قبلن آقا مهرداد هم اشاره کرده بودند که با سرمایه 100 دلاری مدیریت سرمایه امکان پذیر نیست)!

نظر

• نوشته اصلی توسط meysam92 نمایش پست ها
                                در چه حالی!!! حال خوب خوب!!!!
                                امروز برای سومین بار کال شدم. فقط و فقط و فقطبه دلیل عدم رعایت مدیریت سرمایه!(یعنی از یه سوراخ تا بحال سه بار گزیده شدم و یه جور دیگم میشه گفت تا سه نشه بازی نشه)
                                البته مشکل من اینه هر بار فقط 100 دلار وارد می کنم و یه جورایی با 100 دلار مدیریت سرمایه امکان پذیر نیست(
                                این موضوع رو قبلن آقا مهرداد هم اشاره کرده بودند که با سرمایه 100 دلاری مدیریت سرمایه امکان پذیر نیست)!
                                امکان پذیر هست دوست عزیز

فقط راه داره ولی کسی از راهش وارد نمیشه

نظر

پردازش ...
                                X