اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

در چه حالی ؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط f125tk نمایش پست ها
    با سلام و عرض تبریک

این موفقیت 100% برای چند مدت ؟ منظورم بازه زمانی اونه
    مدت زیادی نیست که به منطقی پی بردم که دوستانی چون جناب ezzal عزیز همچنین جناب Mehrdad عزیز بهش پی برده بودند...این دوستان هم ادعای موفقیت 100 درصدی داشتند که حالا به حرفشون 100درصد ایمان دارم که درسته...

برای شروع حدود 50 معامله بدون هیچ ضرری...این اتفاقی یا تصادفی نیست بلکه حتما باید منطقی پشتش نهفته باشه که معامله با ضرر بسته نمیشه...یا با سود بسته میشه یا سر به سر

نظر

• نوشته اصلی توسط gold نمایش پست ها
      سلام
      اگر امکان دارد از این بازه صدرصدی یکم هم بچه ها اموزش دهید با تشکر
      با سلام

مطالب و تاپیک های جناب گیتی ( ایدی پولدوست ) و سایر اساتید رو بارها مطالعه بفرمایید...حتما موفق خواهید شد...

نظر

• نوشته اصلی توسط mohsencomm نمایش پست ها
        با سلام

مطالب و تاپیک های جناب گیتی ( ایدی پولدوست ) و سایر اساتید رو بارها مطالعه بفرمایید...حتما موفق خواهید شد...
        مطالب این دوستان عزیز را در تاپیک های خودشان دیدم و هرچند ادعاهای هم داشتن ولی با توجه با حرف های گنگ و نامفهوم که میزدنند و بعضا تحلیل هاییشون فیل میشدمعلوم بود که خودشان هم هنوز در این بازر به موفقیت دست پیدا نکردنند واگر شما هم ادعا موفقیت 100 درصدی دارید یا چند تا تحلیل بگذارید و یا در مورد این روش100درصدی که البته مثل بقیه دوستانتان گنگ نباشد صحبتی داشته باشید
        ارزوی موفقیت برایتان دارم

نظر

• باز هم صحبتهای تکراری
          صحبتهای گنگ و مبهم از موفقیت 100 درصدی
          اولین بار نیست و آخرینش هم نخواهد بود،دلیل ادامه دار بودن این روند هم بها دادن افراد به این متوهمین هست
          چند ماه پیش یکی از همین به اصطلاح اساتید اومدن و یه روشی رو تو یکی از سایتهای همسایه مطرح کردند
          بعد برای اینکه راحت بازار یابی کنند کار رو به تلگرام کشوندند
          اتفاقا از همون روزهای اول کانال رو هم پیگیری میکردم،خیلی زود صحبت از برگزاری کلاس و پول و اینجور چیزا به میون اومد
          جالب اینجاست که دو تا از اساتید اون روش که یکیش در بین اسامی آقا محسن هست چند ماه هر روز معاملات و تحلیلاشون رو میذاشتن
          باورتون میشه که کمتر از 30 درصد مواقع تحلیلاشون درست بود و معاملاتشون سود میشد؟الان اون کانالا دارن خاک میخورن چون همه فهمید اون سیستم هم سود نمیده
          آقا محسن از اساتیدشون هم سبقت گرفتن و صحبت از 100 درصد میکنند
          اون آدمایی که این چنین رفتارهایی رو انجام میدن چند حالت میتونه داشته باشه
          به جایی نرسیدن و میخوان از یه عده ساده لوح استفاده کرده و ضررهاشونو جبران کنند
          حالت دیگه اینه که آدمای عقده ای هستند که برای چند تا لایک و برای معروف شدن تو این فضای مجازی مطلب مینویسند
          اگه این حالتها نباشه فرد موفق یا میاد ثابت میکنه حرفاشو و یا اصلا احتیاجی نداره بیاد و صحبتی از سود بکنه و در خلوت خودش کار میکنه و پول پارو میکنه! اونم هر وقت که دلش خواست!!!
          همونطور که بزرگتر از اینا و اون به اصطلاح اساتید با گذشت زمان چهره واقعیشون رو شده اینها هم در آینده اهدافشون برای همه مشخص خواهد شد.

نظر

مدت زیادی نیست که به منطقی پی بردم که دوستانی چون جناب ezzal عزیز همچنین جناب Mehrdad عزیز بهش پی برده بودند...این دوستان هم ادعای موفقیت 100 درصدی داشتند که حالا به حرفشون 100درصد ایمان دارم که درسته...

برای شروع حدود 50 معامله بدون هیچ ضرری...این اتفاقی یا تصادفی نیست بلکه حتما باید منطقی پشتش نهفته باشه که معامله با ضرر بسته نمیشه...یا با سود بسته میشه یا سر به سر
            انشالله در تمامی مراحل زندگی موفق باشید
            اما دوست عزیز چیزی به نام موفقیت صد در صد بعید به نظر میرسد البته بعید میدانم دوستانی که اسم انهارا اشاره کردید همچین ادعایی داشته باشند
            البته حتی با 50 معامله نیز نتیجه گیری خیلی زود است عجله نکنید صبر کنید و در یک بازه شش ماه تا یک سال نتیجه مشخص خواهد شد
            برای نمونه عرض کنم بروکر الپاری در قسمت سرمایه گزاری خود در سبد فارکس موفقیت قابل توجهی تا به حال کسب نکرده بروکری که شاید میلیون ها دلار سرمایه و نیروی انسانی در اختیار دارد
            چیزی که مهمه پایداری حساب در رشد است نه میزان رشد

نظر

• منزل رو با 200 هزارتا بفروش بعد 2 سال نیویورک رو با وال استریتش بخر.
              موفق باشی آمیگو.

نظر

• نوشته اصلی توسط mental نمایش پست ها
                منزل رو با 200 هزارتا بفروش بعد 2 سال نیویورک رو با وال استریتش بخر.
                موفق باشی آمیگو.
                اگه توجه کرده باشید گفتم معاملات یا با سود بسته میشه یا سر به سر

این معنیش این نیست که بتوان فول مارجین وارد شد چون ممکن است نقطه ورود فیلد شود و قبل از این که بازار اجازه خروج دهد حساب بسوزد...

این معنیش این هست که میتوان با یک ریسک معقول ، درامد مناسبی از بازار بدون هیچ استرسی داشت...

نکته بعدی انکه توانایی های افراد با هم مختلف است...عده ای در این بازار موفق شدند چون تلاش کردند تفکر کردند وتوانایی و ضریب هوشی بالایی داشتند...بنابراین مقایسه کردن امری اشتباه است...

-------------------------

هدف من از بیان موفقیتم تنها نشان دادن راه درست بود و راه درست چیزی نیست جز مطالبی که جناب مهندس گیتی عزیز فرمودند...

به هر صورت راه برای کسانی که تعقل کنند باز است

علاقه ای به حاشیه ندارم پس موفقیت 100 درصدی را برای همه دوستان عزیز ارزومندم...

موفق باشید..
                ویرایش توسط mohsencomm : https://www.traderha.com/member/13531-mohsencomm در ساعت 05-14-2016, 08:58 AM

نظر

اگه توجه کرده باشید گفتم معاملات یا با سود بسته میشه یا سر به سر

این معنیش این نیست که بتوان فول مارجین وارد شد چون ممکن است نقطه ورود فیلد شود و قبل از این که بازار اجازه خروج دهد حساب بسوزد...

این معنیش این هست که میتوان با یک ریسک معقول ، درامد مناسبی از بازار بدون هیچ استرسی داشت...

نکته بعدی انکه توانایی های افراد با هم مختلف است...عده ای در این بازار موفق شدند چون تلاش کردند تفکر کردند وتوانایی و ضریب هوشی بالایی داشتند...بنابراین مقایسه کردن امری اشتباه است...

-------------------------

هدف من از بیان موفقیتم تنها نشان دادن راه درست بود و راه درست چیزی نیست جز مطالبی که جناب مهندس گیتی عزیز فرمودند...

به هر صورت راه برای کسانی که تعقل کنند باز است

علاقه ای به حاشیه ندارم پس موفقیت 100 درصدی را برای همه دوستان عزیز ارزومندم...

موفق باشید..
                  با سلام و آرزوی موفقیت روزافزون برای شما آقا محسن و دیگر عزیزان
                  میخواستم بدونم کسی از دوستان مطالب جناب گیتی رو داره یا نه؟چون ظاهرا تاپیکشون پاک شده.
                  ممنون از راهنمایی دوستان
                  هر که مقصود خود از غیر خدا می طلبد / چو گدایست که حاجت ز گدا می طلبد

نظر

• نوشته اصلی توسط ناشی نمایش پست ها
                    با سلام و آرزوی موفقیت روزافزون برای شما آقا محسن و دیگر عزیزان
                    میخواستم بدونم کسی از دوستان مطالب جناب گیتی رو داره یا نه؟چون ظاهرا تاپیکشون پاک شده.
                    ممنون از راهنمایی دوستان
                    سلام

لینک تاپیک هاشون :

http://traderha.com/search.php?searchid=833651

عکسها پاک شده اما دست نوشته هاشون هنوز هستند + یک فایل از مطالب قدیمیشون در یکی از تاپیک هاشون وجود داره

موفق باشید...

نظر

سلام

لینک تاپیک هاشون :

http://traderha.com/search.php?searchid=833651

عکسها پاک شده اما دست نوشته هاشون هنوز هستند + یک فایل از مطالب قدیمیشون در یکی از تاپیک هاشون وجود داره

موفق باشید...

ممنون ولی این لینک ظاهرا پاک شده این پیغام رو میده به من آقا محسن
                      جست و جوی شما نتیجه ای نداشت . لطفا " با واژه های دیگر مجددا جست و جو کنید
                      هر که مقصود خود از غیر خدا می طلبد / چو گدایست که حاجت ز گدا می طلبد

نظر

• من خیلی حالم خرابه.خیلی دلتنگ بابامم.چطوری دلتنگمو رفع کنم؟
                        تور مشهد http://xn--pgbkfm8fnd.net/ تور چین http://chinatour.ir/china-tour تور روسیه http://russia12.com/tag/russia-tour/

نظر

• نوشته اصلی توسط azizi نمایش پست ها
                          من خیلی حالم خرابه.خیلی دلتنگ بابامم.چطوری دلتنگمو رفع کنم؟
                          ورزش کن

؛ ادب نیمی از عقل است ؛

نظر

• همچنان منتظر چند تحلیل از شما در جهت فراگیری استراتژی اقای گیتی و ایزل هستیم شاید شما تونسته باشید نقصه های این دوعزیز را برطرف کنید اموزش هم نخواستیم فقط .... فقط این را در بین تحلیل گران ایران می دانم ما از دیگران به خاطر احساسی بودن بت استاد درست میکنیم

نظر

• نوشته اصلی توسط gold نمایش پست ها
                              همچنان منتظر چند تحلیل از شما در جهت فراگیری استراتژی اقای گیتی و ایزل هستیم شاید شما تونسته باشید نقصه های این دوعزیز را برطرف کنید اموزش هم نخواستیم فقط .... فقط این را در بین تحلیل گران ایران می دانم ما از دیگران به خاطر احساسی بودن بت استاد درست میکنیم
                              سلام دوست عزیز،
                              ضمن تبریک و آرزوی موفقیت روز افزون برای آقا محسن عزیز،
                              بنده در زمانی که آقای گیتی در این فروم تحلیل ارائه میکردند نبودم و در مورد آقای ایزل هم چند ماه پیاپی از آخرین مطلب ارسالی ایشان تحقیق کردم تا الان فکر کنم یک چیزهائی در مورد روش ایشان را بدانم.دو چیز برداشت من است.
                              1- علت بسته شدن معامله بدون ضرر به نوع خاصی از مدیریت سرمایه وابسته است که در آن استاپ ندارد، یا در نقطه خاصی که قیمت به آن برسد موقعیت باز با یک موقعیت معکوس موقتا" هج میشود و موقعیت معکوس هم در زمانی که به روند قبلی بازگردد در سود بسته میشود. نموداری بپیوست است که ماحصل بررسی شخصی بر روی یک جفت ارز در مدت یک ماه است.خطوط قرمز رنگ خطوطی هستند که معتقد بودم، قیمت قبل از رسیدن به آنها، باز گشته بود، و در آینده قیمت باز میگردد و آنها راخواهد دید. این مطلب را از جهت اینکه توضیحی بر نوع نگاه مدیریت سرمایه این روش باشد، گفتم.
                              2- یک تاپیک متفاوت در این فروم هست که تحلیل های متفاوتی ارائه میدهد و اغلب هم با آن تاپیک مشکل دارند(ببخشد اگر نام تاپیک یا کاربر را نمی گویم.). زحمت بکشید آنرا پیدا کنید، کلید هایی را پیدا خواهید کرد. البته این گمان من است.

نظر

• واکنش قیمت به سطوح حمایت و مقاومت رو رصد کن

اگر این سطوح از نظر تکنیکالی در قیمت خوبی بودن یک کوشه چشمی هم به زمان داشته باشه

قیمت خوب مثل سطوح فیبوناچی /خط روند داینامیک و استاتیک و اگر کندل پین بار در تایم فریم بالاتر هم داشتی یعنی عالی

اگر در اصلاح وارد میشی سعی کن

واگرایی نیز داشته باشد //زمانی و قیمتی که میشه عالی

امتحان کن //

واکنش های قیمت رو رصد کن یکماه //

نظر

پردازش ...
                                X