اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

در چه حالی ؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• معامله یک فرایند کسل کننده است. وقتی دیدی خیلی خوشحال یا ناراحتی بدون که یه جای کارت مشکل داره !!

(جورج سوروس)
    .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
    https://telegram.me/Cyclicalwaves
    https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

• نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
      معامله یک فرایند کسل کننده است. وقتی دیدی خیلی خوشحال یا ناراحتی بدون که یه جای کارت مشکل داره !!

(جورج سوروس)

وقتی از کارم لذت میبرم چطور میتونه کسل کننده باشه!!؟؟؟
      نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

نظر

• استاد من فکر کنم این اقای سوروس یک سال روی پوزیشنش می خوابه حوصله اش سر میره در نتیجه کسل میشه.

نظر

• نوشته اصلی توسط Mohammad-H نمایش پست ها
          وقتی از کارم لذت میبرم چطور میتونه کسل کننده باشه!!؟؟؟
          من حرفش رو کامل قبول دارم!

منظورش این هست که نوسانات بازار و بالا پایین شدناش هیچ تاثیری روی روانتون نداشته باشه نه در جهت خوشی نه در جهت دپرشن!

این رمز موفقیت است باور کنید!

نظر

• نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
            معامله یک فرایند کسل کننده است. وقتی دیدی خیلی خوشحال یا ناراحتی بدون که یه جای کارت مشکل داره !!

(جورج سوروس)
            از شنیدن این دیدگاه لذت بردم.
            یک نکته رو مایل هستم بگم:

آقای سوروس از غولهای سرمایه داری دنیا هستند و حرکات ایشون میتونه جهت ساز باشه برای بازار و هیجان انگیز و دونستن اینکه در چه جهتی وارد معامله می شوند قدرت زیادی به یک روند موجود و یا ایجاد یک روند می دهد.
            مطمئن هستم ایشون با اطمینان و علم به اینکه اقتصاد در چه وضعیتی می باشد و به چه سمتی در حال حرکت است وارد معامله می شوند. و نکته همین جاست.
            Think / Act / Enjoy

نظر

• سلام.

بدبختی میدونید کجاست؟اونجاییه که نمیدونی مشکل کجاست.

الان 3هفته هست که میخوام تفکرم رو
              از دنیای تحلیلگری
              شیفتبدم به دنیای تریدری و تا الان نتونستم.

بله،این شغل میتونه کسل کننده باشه.

کلی سیستم معاملاتی ریخته بود رو سرم.داشتم دنبال یه چیزی میگشتم که بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم.

بیش از 4 سال و نیم هست که آشنا شدم با این بازار و جسته گریخته و با چشمانی بسته غوطه میخوردم تو این فضا
              ....

مدتی گذشت تا بعد از فهمیدن این موضوع آرزوم این بود که بتونم چشمهامو باز کنم و بفهمم تو چه فضایی هستم.

الان 15 ماهه که دارم تلاش میکنم بطور حرفه ای
              تو بازار کار کنم و یاد بگیرم.

با پیوت پوینتها کار میکردم در کنارش هم استوکستیک و مک دی و بولینگر هم داشتم.

اما در کل از کنار هم چیدن همه چیز(سطوح فیبو،الگوهای هارمونیک،ترند لاین،الیوت،میانگینها....)به این نتیجه میرسیدم که
              بخرم یا بفروشم.

خلاصه رسیدم به این سایت وزین PCM
              وآشنا شدن با شما دوستان بزرگوار. ازینجا بود که وارد یه دنیای دیگه شدم....

کلاسهای تریدری و تحلیل زمان با تدریس جناب استاد نیما آزادی و هر چیزی که تحت عنوان کورسهای آموزشی وجود داشت

مورد مطالعه و بررسی قرار دادم.خیلی مطالب ارزنده رو فرا گرفتم.

تو تاپیکهای مختلف پرسه زدم و هنوزم دارم یاد میگیرم.و مداوم مشغول پیدا کردن باگ های تحلیلم،نگاهم به بازار،مدیریت

سرمایم و....
              کلا شخصیت و روحیات خودم در معامله گری بودم.

در آخر برای ترید روزانه با سیستم Pipo جناب آزادی دیدم راحت ترم.و تونستم ارتباط برقرار کنم.

اما واقعا برام سخته که چطور خودمو تطبیق بدم با این فضا.

وقتی شروع کردم به نوشتن،حالم بد بود ولی الان حالم بهتره.

شاید برای فردی مثل من که عاشق این بودم که کلی دلیل برای ترید کردن توی یک نقطه کنار هم بچینم،برای منی که

کل عمر تریدریم مدیریت سرمایه رو بطور کامل رعایت نکردم،سخت باشه که با کنار هم قرار دادن 2-3 تا مورد ساده کنار هم

دست به ترید بزنم.

راستش در حال حاضر دردم اینه که نمیدونم با چه بهانه ای باید احساس خوشی کنم...

من میرم جلو تا بفهمم که با این شرایط جدید ،با چی و با چه حالتی باید احساس خوشحالی کنم.باید دنبال چی باشم...

آرزوی موفقیت دارم برای تک تک شما عزیزان
              «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»

http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197

نظر

• نمیدونم چرا حالم خوبه امشب همه جا پست میدم!!!

دوست عزیزم.....بنده روش آقای آزادی نمیدونم...

ولی تجربه من به شما.....

سعی کن بدونی تو چه بازاری داری کار میکنی....تا حریفت نشناسی..نمیدونی نقطه ضعف و قوتت تو چی هست...سعی کن دنبال روش نباشی....بلکه دنبال تحلیل باشی....

سیستم ها یکی پس از دیگری...میاد و میره...ولی بازار سر جاش هست...از خود نیما بپرس...ببین تو این چند سال چند تا سیستم کارکرده روش...نقطه گذاشته آمده سر خط.....

این راه سخت هست...واقعا سخت...شما برای یک سرما خوردگی ساده...میرد پیش یک متخصص که دقیقا سن بنده(30 سال)درس اینکار خونده....و تازه متقاعد نمیشید.....و باز پرس و جو میکنید برای دکتر بهتر.....

مغرتون آزاد کنید....برید دنبال اینکه بفهمید اصلا تو چه جای دارید بالا و پائین میکنید...کجا رفت و آمد میکنید....اصول اولیه این بازار چی هست...وقتی پایه های بازار درک کردید.....میتونید تشخیص بدید که اگر این مدل حرکت کنم....به مقصد نمیرسم.....وقتی شما نقطه شروعتون معلوم باشه و مقصد رو بدونید....فقط کافیه نقشه راه بلد باشید...حالا دیرتر یا زودتر میرسید....مثل یک راننده خطی میمونه....اون همه راهها رفته..تمام راه های گریز میدونه....و به قول معروف چم و خم راه دستش هست....شما هیچ وقت نمیتونید از اون آدم زودتر به مقصد برسید....مگر اینکه ریسک کنید....و جون (اینجا سرمایه و عمرتون) به خطر بندازید.....

درک کنید بازاری که توش هستید چی هست...چرا حرکت میکنه...به چه چیزهایی واگنش میده...چه دادهایی براش مهم هست...چه استراتژی باید استفاده کنید...تا از پیچ و خم جاده سالم عبور کنید...و این ممکن نیست...جز اینکه شما راه خوب بشناسید و مسیر راه....و این امکان پذیر نیست مگر اینکه تمام این راه و جاده رو مثل کف دستتون بشناسید.....من هیچ وقت نمیگم فلان سیستم بد هست..فلانی خوب.....من همیشه یک حرف میزنم....سعی کنید تحلیلگر باشید....نه یک مقلد صفر این راه استاد میخواد...شما با روش نیما راحت هستید....بس بچسبید بهش...که اون بهتون بگه....نقشه این راه چی هست...ماهیت این بازار یا جاده ای که توش هستید و قرار دارید چه جوری هست....

من براتون آرزوی موفقیت میکنم.

به امید روزهای خوب.

نظر

• حال ما خوب است.

بازار عین موم است هر جور که ورزش دهید همانگونه شکل می گیرد، اگر مثل فولاد تصورش کنید و بخواهید با پتکی بر آن ضربه زنید پتک خود را کشسته اید و بهره ای از بازار نبرده اید

همانقدر که بازار سخت است به همان اندازه منعطف و قابل درک است.

تلاش کنید و به سمت مسیری بروید که برای سواری گرفتن از بازار تنها نوازشش کنید.

اسبی را در نظر بگیرید که بسیار لجوج است و برای سواری گرفتن آن چگونه اسب به شما سواری می دهد؟ وقتی در ابدا نوازشش کردید و .............

بازار را باید درک کرد.

نظر

• با حساب امروز تقریبا 53 روز از نوشتن و ترجمه و اموزش چندین سیستم معاملاتی میگذرد دیگر هرچه داشتم بیان کردم !همه دنبال دلیل این کار بودند چون فارکس موسسه خیریه نیست که وقت بگذاری و بیدگران کمک کنی ! این جا محل تجارت هست و کسب سود نه ترحم و دلسوزی !

در کل نوشتن پایان یافت و چیز دیگری نمانده البته یک موضوع تحلیل زمانی یا همان گن بود که خیلی دوست داشتم برای همیشه انرا در ایران حل کنم همانطور که حجم و روند را حل کردم ولی هم بحث سنگین بود و هم وقت زیادی میطلبید و هم نیازی بدان نمیدیدم !

الان خیلی راحتم و ارام میخواهم برای همیشه از نوشتن کنار بکشم و به ترید که کار اصلیم هست بپردازم !

متاسفانه نتوانستم یک کار گروهی راه بندازم و شکست خوردم !

ولی از اینکه میبینم خیلی از بچه ها بموفقیت رسیدند خیلی خوشحالم ! امیدوارم همینطور سودشان ادامه پیدا کند !

حالم خیلی خوبه ! عالیه !

بدرود برای همیشه !
                    در ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !

اساس کار در ف ا ر کس مدیریت سرمایه با یک توجیه تکنیکال هست !

همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !

همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !

نظر

• بصد درود

مسلم جان من به شخصه هیچ وقت از ذهنم شما رو فراموش نخواهم کرد

محبتی که در حق بنده و تمامی دوستان علاق مند در زمینه معرفی و ارایه سیستم حجمی
                      کردید را فقط بزبان قاصر قدرت سپاسگذاری از شما دارم

عمیقا امیدوارم حضورتان از این فروم کوتاه نشود و همیشه شما را بعنوان دوستی با محبت همچنان درکنارمان داشته باشیم.

از یزدان پاک و توانا آرزومند موفقیت شما چه در کار و چه در زندگی شخصی تان هستم.

همیش سبز و شاد و سالم و موفق باشید

ارادتمند طه
                      ویرایش توسط Barcelona : https://www.traderha.com/member/4220-barcelona در ساعت 01-21-2013, 08:42 PM
                      Think / Act / Enjoy

نظر

• مسلم جان سلام

مرسی از اینهمه تلاش و انرژی...

انشالله در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشی

افرادی مث شماها که دانسته هاشون به اشتراک میزاره بدون هیچ دریغی بدون هیچ حرف و حدیثی ... کم هست ..

عزیزم امیدوارم دوباره شاهد دست به قلم شدنت باشیم

ارادت
                        ویرایش توسط عبدالرحمان : https://www.traderha.com/member/7755-عبدالرحمان در ساعت 01-21-2013, 09:25 PM
                        آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

• نوشته اصلی توسط moslemb نمایش پست ها
                          با حساب امروز تقریبا 53 روز از نوشتن و ترجمه و اموزش چندین سیستم معاملاتی میگذرد دیگر هرچه داشتم بیان کردم !همه دنبال دلیل این کار بودند چون فارکس موسسه خیریه نیست که وقت بگذاری و بیدگران کمک کنی ! این جا محل تجارت هست و کسب سود نه ترحم و دلسوزی !

در کل نوشتن پایان یافت و چیز دیگری نمانده البته یک موضوع تحلیل زمانی یا همان گن بود که خیلی دوست داشتم برای همیشه انرا در ایران حل کنم همانطور که حجم و روند را حل کردم ولی هم بحث سنگین بود و هم وقت زیادی میطلبید و هم نیازی بدان نمیدیدم !

الان خیلی راحتم و ارام میخواهم برای همیشه از نوشتن کنار بکشم و به ترید که کار اصلیم هست بپردازم !

ولی از اینکه میبینم خیلی از بچه ها بموفقیت رسیدند خیلی خوشحالم ! امیدوارم همینطور سودشان ادامه پیدا کند !

حالم خیلی خوبه ! عالیه !

بدرود برای همیشه !
                          سلام مسلم عزیز،

امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی.

خوشحال می شویم نوشته های شما را باز ببینیم
                          100% ترید و سود کردن بسیار مهم تر از هر کار دیگر فرومی است.

اما اعتقاد راسخ دارم خیلی وقت ها موفقیت ما در بازارها گرو دعاهایی است که دیگران برای ما در دوره ای کرده اند.

بازار فارکس روز به روز سخت تر می شود و تمرکز بالاتری می طلبد.

خوشحالم از داشتن یک هموطن کوشایی مثل شما، امیدوارم زمان های خالی تان حداقل کنار بچه ها باشید

نظر

• نوشته اصلی توسط moslemb نمایش پست ها
                            با حساب امروز تقریبا 53 روز از نوشتن و ترجمه و اموزش چندین سیستم معاملاتی میگذرد دیگر هرچه داشتم بیان کردم !همه دنبال دلیل این کار بودند چون فارکس موسسه خیریه نیست که وقت بگذاری و بیدگران کمک کنی ! این جا محل تجارت هست و کسب سود نه ترحم و دلسوزی !

حالم خیلی خوبه ! عالیه !

بدرود برای همیشه !
                            سلام

به شخصه تلاشتو ستایش میکنم واقعا مدیریت خوبی رو بخشت داشتی

خیلی کارها هنوز شروع نشده تازه اول راه هستیم

نظر

• نوشته اصلی توسط Barcelona نمایش پست ها
                              بصد درود

مسلم جان من به شخصه هیچ وقت از ذهنم شما رو فراموش نخواهم کرد

محبتی که در حق بنده و تمامی دوستان علاق مند در زمینه معرفی و ارایه سیستم حجمی
                              کردید را فقط بزبان قاصر قدرت سپاسگذاری از شما دارم

عمیقا امیدوارم حضورتان از این فروم کوتاه نشود و همیشه شما را بعنوان دوستی با محبت همچنان درکنارمان داشته باشیم.

از یزدان پاک و توانا آرزومند موفقیت شما چه در کار و چه در زندگی شخصی تان هستم.

همیش سبز و شاد و سالم و موفق باشید

ارادتمند طه
                              نوشته اصلی توسط خلیل رحمانی نمایش پست ها
                              مسلم جان سلام

مرسی از اینهمه تلاش و انرژی...

انشالله در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشی

افرادی مث شماها که دانسته هاشون به اشتراک میزاره بدون هیچ دریغی بدون هیچ حرف و حدیثی ... کم هست ..

عزیزم امیدوارم دوباره شاهد دست به قلم شدنت باشیم

ارادت
                              نوشته اصلی توسط Hamidreza نمایش پست ها
                              سلام

به شخصه تلاشتو ستایش میکنم واقعا مدیریت خوبی رو بخشت داشتی

خیلی کارها هنوز شروع نشده تازه اول راه هستیم
                              نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
                              سلام مسلم عزیز،

امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی.

خوشحال می شویم نوشته های شما را باز ببینیم
                              100% ترید و سود کردن بسیار مهم تر از هر کار دیگر فرومی است.

اما اعتقاد راسخ دارم خیلی وقت ها موفقیت ما در بازارها گرو دعاهایی است که دیگران برای ما در دوره ای کرده اند.

بازار فارکس روز به روز سخت تر می شود و تمرکز بالاتری می طلبد.

خوشحالم از داشتن یک هموطن کوشایی مثل شما، امیدوارم زمان های خالی تان حداقل کنار بچه ها باشید
                              با سلام و تشکر از لطف دوستان بخصوص استاد عزیزم اقای ازادی که واقعا اصول فارکس از شما یاد گرفتم !

بنده در همه نوشتها خودم یک تریدر معرفی کردم نه استاد ونه چیز دیگه و مطالبی که مطرح کردم فقط نقل و ترجمه بود به امید اینکه به دست اساتیدی مثل شما برسد و بتوانید نهایت استفاده را ا انها بکنید !

من نمیتونم حرف استادم نپذیرم و ا همینجا دوباره شروع میکنم !

حالا چون یاد من بودید منهم یک یک نوع فرصت معاملاتی بشما که با تمرین روی ان میتوانید سودهای 100 درصدی در یک معامله داشته باشید ! تریدرهای خارجی که با انها ارتباط دارم ا این روش استفاده میکنند !

روش سر نیزه(السهم)

وقتی دو کندل با سایه های بلند ایجاد شدند بعد از بستن کندل دوم میتوانید وارد معامله بشوید و استاب 10 بالاتر از های کندل اول قرار بگذارید !

الان همین فرصت در پوند دلار یک ساعته ایجاد شد!

[IMG][/IMG]

همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !

همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !

نظر

• [IMG][/IMG]

نظر

پردازش ...
                                X