اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اختلال هراس چبست و چگونه آن را درمان کنیم؟

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • اختلال هراس چبست و چگونه آن را درمان کنیم؟

    اختلال هراس به یک دوره ناگهانی از تجربه ناگهانی ترس شدید گفته می شود، این حمله در زمانی اتفاق می افتد که خطر واقعی برای شخص وجود ندارد و نمی توان برای آن یک دلیل ظاهری پیدا کرد. حملات پانیک می تواند برای شخص تجربه بسیار ترسناکی باشد، به اندازه ای که فرد ممکن است احساس کند که در حال تجربه مرگ است.
    اغلب افراد در طول زندگی خود این حملات را تجربه نمی کنند یا در یک شرایط استرس زا در یک دوره حمله پانیک را تجربه می کنند. برخی از افراد این حملات را در طول زندگی خود به طور مکرر تجربه می کنند و دائما در ترس از حمله دیگری به سر می برند، در این شرایط ممکن است که فرد اختلال هراس یا پانیک داشته باشد.

    علائم اختلال هراس
    در اختلال هراس یکی از بدترین تجربه ها ترس شدید و مداوم از وقوع یک حمله پانیک دیگر است.
    حملات پانیک اغلب بدون هیچ هشدار و به طور ناگهانی شروع می شوند. در یک حمله پانیک فرد تغییرات زیادی را تجربه می کند اما علائم آن معمولا در چند دقیقه به اوج می رسند. علائم حمله پانیک به شرح زیر است :

    ترس از دادن کنترل و مرگ
    ضربان قلب بالا
    عرق کردن
    لرزش
    تنگی نفس یا حس خفگی
    حالت تهوع
    درد شکم یا معده
    درد قفسه سینه
    سردرد
    سرگیجه، سبکی سر یا غش کردن
    تجربه احساس غیر واقعی بودن
    گزگز یا بی حس شدن دست ها

    درمان اختلال هراس
    برای درمان اختلال هراس معمولا از روان درمان و استفاده از دارو ها استفاده می شود و هر دوی آنها در درمان حملات پانیک بسیار تاثیر گذار هستند. مدت زمان درمان شدن با توجه به شدت اختلال و پاسخ دهی هر فرد به درمان می تواند متفاوت باشد.

    روان درمانی
    روان درمانی (گفتار درمانی) در اصطلاح به معنای روش های درمانی است که هدف آنها شناسایی و تغییر احساسات، افکار و رفتارهای ناسالم فرد است. انواع روان درمانی که می توانند به درمان اختلال هراس کمک کنند عبارتند از :

    درمان شناختی رفتاری (cbt): در این روش از روان درمانی فرد افکار و احساسات خود را با یک متخصص مانند روانشناس، روانپزشک یا مشاور به اشتراک می گذارد. صحبت کردن با یک فرد متخصص به شناسایی محرک ها و دلایل وقوع حملات پانیک کمک می کند. در ادامه می توان با کمک متخصص افکار، رفتار و واکنش های ناسالم خود را تغییر داد.
    مواجهه درمانی: در این روش فرد به مرور زمان در معرض عواملی قرار داده می شود که ممکن است باعث وقوع حملات پانیک شوند. با گذشت زمان، فرد یاد میگیرد که به جای ایجاد اضطراب و وحشت بیشتر در زمان وقوع حملات پانیک تمرین های تنفسی را انجام دهد تا بتواند در طول فرایند حمله پانیک خود را بهتر کنترل و مدیریت کند.

    داروهای درمان اختلال هراس
    داروهایی که می توانند به درمان حملات پانیک و اختلال هراس کمک کنند شامل :

    داروهای ضدافسردگی: برخی از داروهای ضد افسردگی می‌توانند حملات پانیک را کمتر کنند یا شدت آن را کاهش دهند. دارو های ضد افسردگی که معمولا برای اختلال هراس تجویز می شوند شامل سروتونین، نوراپی نفرین، فلوکستین، پاروکستین،دولوکستین و ونلافاکسین هستند.
    داروهای ضد اضطراب: در این دسته از داروها معمولا بنزودیازپین، آلپرازولام و لورازپام تجویز می شوند.
    در بالا بهترین داروی اختلال هراس معرفی شد اما باید توجه داشت که اکثر ای دارو ها اعتیاد آور هستند و باید در مصرف آنها احتیاط کرد و حتما با تجویز دکتر مصرف شوند.
    منبع : مجله پزشکی بیچشک
پردازش ...
X