اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

زنگ تفریح

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• با دوستم رفتیم تو یه مغازه ی شلوغ که عسل طبیعی میفروشه؛ نوبت ما که میشه طرف میگه:شمام عسل میخواین!؟ ، پـَـَـــ نــه پـَـَـــ دوتا زنبوریم اومدیم استخدام شیم
    * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    دوستم پاش تو گچ یارو میگه شکسته میگم پـَـَـــ نــه پـَـَـــ پاشو گچ کرده که از شهرداری عوارض نوسازی بگیره
    جهت خواندن ادامه جملات به ادامه مطلب مراجعه کنید …
    از دستشویی شرکت اومدم بیرون منشیه یه نگاهی میکنه و با پوزخند میگه دستشویی بودین ؟ پ نه پ بک تو بک آفتابه ام طفلی مرخصیه رفتم جاش واستادم
    به دوستم میگم ببین تن ماهی تاریخ انقضاش کیه؟ میگه یعنی تاریخ خراب شدنش؟ گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ تاریخ عروسی ننه بابای ماهی اس میخوام واسشون جشن سالگرد بگیرم
    رفتم فروشگاه میگم سیخ داری؟
    میگه برا کباب؟
    پ ن پ برا خاروندن دیافراگمم از تو دهنم می خوام
    تو آشپزخونه استکان و قندون از دستم افتاد شکست با صدای خفن.مامان اومده میگه چیزی شکوندی؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ شیشه ی نازک تنهایی دلم بود منتها صداش رو گذاشتم رو اکو حال کنین
    کارت سوخت ماشینو برداشتم دارم میرم بابام میگه میری بنزین بزنی؟؟؟ . . .پـَـَـ نــه پـَـَــ میرم آب هویچ بریزم تو باکش نور چراغاش زیاد شه
    مرغ عشقم مرده و درحالی که پاهاش روبه بالاس افتاده کف قفس. دوستم اومده می گه : اِ مرغ عشقت مرد؟ بهـــش گفتم: پـَـَـ نــه پـَـَــــ کمر درد داشته دکتر گفته باید طاق باز دراز بکشه کف قفس
    تو بهشت زهرا دنبال قبر یکی می گشتیم. یه ادم خوشحال اومده داره با ما رو سنگ قبرا رو می خونه. بعد میگه دنبال قبر کسی می گردین؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ دستیار عزرائیلم اومدم ببینم کسی زود تر از موقع نمرده باشه
    ساعت ١١ اومدم خونه مامانم میگه الان اومدی؟ میگم په نه! ٢ساعت پیش اومدم الان تکرارش داره پخش میکنه
    زنگِ خونه رو میزنم مامانم میپرسه میخای* بیایی تو ؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ می*خوام ببینم اف ف سالمه یا نه
    استاد: کی جواب این سوالو میدونه؟
    من دستمو بردم بالا.
    استاد: میخوای جواب بدی؟
    من: پــــَ نه پــــَ میخوام ببینم باد از کدوم ور میاد
    شب دارم می خوابم.. بابام می گه داری می خوابی؟…پَ نَ پَ دارم امتحان می کنم تشکش خوبه یا نه..
    دو دقیقه دیر رفتم سر کلاس، استاد میگه شما دانشجوی این کلاسید؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــ دانشجوی کلاس آواز استاد شجریانم! شما استاد شجریانید؟
    رفتم واسه خودم و دوستم دلستر خریدم، میگه واسه من خریدی؟؟؟!!!… پ ن پ دلستره تو یخچال داشت یخ میزد میمرد، نجاتش دادم
    رفتم رستوران به پیش خدمتش میگم میشه منو بدین ..میگه میخوای غذا سفارش بدی؟؟
    پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخواستم ببینم منویه غذاتون چی کم داره بگم مامانم بپزه براتون بیارم
    گفتم غم تو دارم..گفتا غمت سر آید…
    گفتم نه پ می خوای یه عمری غم تو رو داشته باشم…
    گزارشگر : و در اینجا گوساله ای را در حال شیر خوردن می بینیم ! پـَـَـ نــه پـَـَ گوساله ای را می بینیم که مامانش رو داره باد می کنه بره هوا . خودش با دوستاش برن ددر
    تو اداره پشت میز کارم نشستم،ارباب رجوع اومده میگه کارمند اینجایین؟گفتم پ نه پ رئیس سازمان هوا فضای ناسام اومدم فقط کار تورو راه بندازم!!!!!
    صدای خرپفش کشتمون !تکونش دادم از خواب پریده،میگه سر صدام اذیتت می*کنه ؟میگم نه پـَـَـ جنس صداتو دوست دارم می*خواستم بت بگم سعی* کن تو اوج که میری رو تحریرات بیشتر کار کنی*!
    تو جاده پلیس دیدم دستمو کردم بیرون انگشتمو می چرخونم. رفیقم می گه: داری به ماشینای روبرویی علامت میدی؟! پ ن پ!!!! دارم هوا رو با انگشتم هم می زنم خنک شه
    من یه نفر فقط تو تاکسیم، پولو دادم به راننده…
    میگه: یه نفر؟
    میگم: پـَـَـ نــه پـَـَــــ ۴تا حساب کن مشتری شیم!!
    با دوستم رفتیم خرید.برگشتیم دیدیم ماشینش نیست میگه: دزدیدنش میگم نه په خسته شده بود از بس منتظر ما وایساد. اس ام،اس داد گفت من میرم خودتون بیاین!
    میگم آقا خمیر دندون سفید کننده می خوام؟
    میگه برا دندونات؟؟؟؟؟
    پـَـَـ نــه پـَـَـــ می خوام کاسه دستشویی رو برق بندازم!!!!!!!!!
    مگس اومده تو خونه رفتم حشره کش آوردم مامانم میگه میخوای بکشیش؟ پـَـَـ نــه پـَـَـ ،
    میخوام بزنم زیر بغلش بوی عرق نده
    به مامانم میگم قوری کجاست ؟ میگه میخوای چای بخوری ؟!
    نه پـــــ میخوام دست بکشم روش شاید غولی چیزی ازش درومد!!!!!!
    سوسک اومده تواتاق دمپایی رودادم مامانم..میگه بزنمش؟؟؟میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ بده پاش کنه تندتر بدوه !!
    کامپیوترم یه ویروس وحشی گرفته بود رفتم کلی پول آنتی ویروس اورجینال دادم بعد سه ساعت اسکن ویروسه رو پیدا کرده پیغام داده: آیا مطمئن هستید که می خواهید این ویروس را حذف کنید؟
    نه پـــ می خوام ازش نگهداری کنم بزرگ بشه عصای دستم بشه!
    رفتم داروخونه…میگم باند دارین؟میگه واسه زخم؟…پ نه پ…بانده فرودگاه حیاط خونمون خراب شده…بابام همینجور داره با هواپیماش دوره خونه میچرخه.!!
    * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    رفته بودم اهدای خون مرده میپرسه می خوای خون بدی پـَـَـ نــه پـَـَــ… اومدم نون خشک بدم جوجه بگیرم
    !
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...........موجیم که آسودگی ما عدم ماست............

persian gulf traders

نظر

• شعری در وصف زنان

خوشا آن کس که اصلا زن ندارد . . . بلای خانگی بر تن نـــدارد
      هزاران زن فدای موی یک مرد . . . فدای گوشه ابروی یک مرد
      نمیدانم خــدا بر جنـس مــاده . . . چرا مهر و وفا اصـلا نـداده
      الــهی غــرق مـاتم بـاشی ای زن . . . همیشه همدم غم باشی ای زن
      کی گفته زن شریک عمر مرده ... مـگر زن میکنـه تخم دو زرده
      ============================================
      خانومها لازم نیست ناراحت بشین اینهم در وصف آقایان

مرد یعنی یک جهان بیچاره گی . . . مرد یعنی یک بلای خانگی
      مرد یعنی کوهی از ناز و ادا . . . مرد یعنی فیس و کبر و ادعا
      مرد یعنی سایه پر دردسر . . . مرد یعنی یک هیولای دو سر
      مرد یعنی یک کویر بی گیاه . . . مــرد یعنی زندگی با او تباه
      مرد یعنی آسمان بی فروغ . . . مرد یعنی هر چه میگوید دروغ
      مرد یعنی شوره زار بی علف . . . مرد یعنی عمر زن با او تلف

نظر

• کلیک کنید

ویرایش توسط hamidrezam : https://www.traderha.com/member/5447-hamidrezam در ساعت 08-18-2012, 03:40 PM
        دارم یادمیگیرم

1- فارکس اقیانوس موقعیتاس موقعیت زیاده جوگیرنشو
        2- اگه موقعیت بدگرفتی توضرری باموقعیتای عجولانه کاروخرابترنکن
        3- آرامش در تریدری
        4- اگه به موقعیت دیررسیدی ولش کن موقعیت خوب بازم هست
        5- اگه کسی سیگنال داد تاصددرصدمطمئن نشدی نگیر با فکر خودت موقعیت بگیرمسئولیتش باخودته
        6- بادقت موقعیتوانتخاب کن بعدش اصلانترس
        7- گزارش سودوضررتوداشته باش سودتوگرفتی زیادطمع نکن
        8- روزایی که بازاررونددرست حسابی نداره ترید نکن سرمایه تو حفظ کنی بردی
        9- هیچوقت پابرهنه نپروسط بازاربراهرموقعیت جدیدیاخوب فکرکن یااصلانگیر
        10-درمدیریت سرمایه سختگیرباش
        11- اگه دیروز خیلی ضرر کردی امروز حق نداری تو فکر جبرانش باشی فقط اجازه داری مثل روزای دیگه کارتو بکنی
        12- عاشق فشردن کلیدهای آبی و قرمز نباش
        13- با روحیه ی بد ترید نکن
        14- خودتو گول نزن
        15- جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته
        16- ماجرا جویی و آزمون و خطا نکن
        17- هیچ وقت الکی ریسک نکن، بدتر از اون همزمان چندتا ریسک الکی نکن

نظر

• نظر

• معجزه مهندسی در مالزی

پل لانگکاوی

این پل زیبا در مالزی در ارتفاع ۷۰۰ متری سطح دریا معلق شده است و همینطور از دهانه ۱۲۵ کوه رد میشود
            و همینطور این پل یک ویو و تصویر بسیار زیبا از دریای آندامان و جزیزه تارتاو تایلند میدهد.

ویرایش توسط مصطفی : https://www.traderha.com/member/9-مصطفی در ساعت 08-19-2012, 11:11 AM
            با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

• این عکس را امروز تو خیابون یواشکی از گربه گرفتم

ای داد بیداد عجب روزگاری شده
              یه روزی ما صدتا رو میبردیم لب چشمه تشنه برمیگردوندیم حالا این بچه سوسولا واسه ما شاخ شدن
              ***این نام کاربری همان آی دی esi_mohammadi می باشد.***

نظر

• اگه نخونی از کفت رفته

مادربزرگم دو سال پیش میخواست ختم انعام بگیره و تمام خانومای فامیلو یه خانوم مداح هم دعوت کرده بود.
                از صبح همه داشتیم کمکشون میکردیم که یهو ، یک ساعت مونده به مراسم برق رفت .
                مادر بزرگم به پدرم گفت:
                سریع زنگ بزن اداره برق بگو برقمون رفته!
                بابای ما هم زنگ زدو گفت:برق ما رفته!
                یهو مادر بزرگم از اونور گفت:
                بگو خانوم آوردیم، کلی پول دادیم، حالا برق رفته شما خسارت مارو میدی...؟؟؟

بابای ما هم هول شد و با عصبانیت به طرف گفت:
                کلی پول دادم خانم آوردم ، حالا که برق نیست چه خاکی تو سرم بکنم؟ شما خسارت میدی....؟!؟!
                طرف هم نه گذاشت نه برداشت با خنده گفت:
                دوست عزیز 2 تا شمع روشن کن شاعرانه تره...!!

نظر

• مارگيري نشسته بود دم لونه يه مار خوش خط وخالي.مي خواست بگيردش.
                  يکي از اولياي خدا که منطق حيوانات رو هم ادراک مي کرد از اونجا مي گذشت.
                  ماره رو کرد به اين عبد صالح خدا و گفت: اين مي خواد منو بگيره.خيال کرده مي تونه منو بگيره.
                  رفت و بعد از چند دقيقه که برگشت ديد که اون شخص ماره رو گرفته و گذاشته تو کيسه داره مي بره.
                  به ماره گفت تو که گفتي نمي تونه منو بگيره.پس چي شد؟
                  ماره گفت:من عاشق يکي از اسماء خداوند هستم.اين منو قسم داد به اون اسمي که عاشقشم.
                  گفت خستم کردي ديگه بيا بيرون.اسم محبوب منو آورد منم به خاطر عشق به محبوبم اومدم بيرون.
                  گفتم ولش کن اسم حبيبم رو برده بذار برم تو دامش

نظر

• تصاویری زیبا از حیوانات

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...........موجیم که آسودگی ما عدم ماست............

persian gulf traders

نظر

• شکار لحظه ها

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

persian gulf traders

نظر

• رفاقت به این میگند
                        ***این نام کاربری همان آی دی esi_mohammadi می باشد.***

نظر

• زندگی انسان در ۱۰۰ سال آینده

پیشرفت تکنولوژیک بشر با شدت بسیار زیادی در حال پیشروی است و واقعا نمی توان زندگی انسان مجهز شده به آخرین فنون را در صد سال آینده پیش بینی کرد با این وجود با توجه به تحقیقات در دست تکمیل دانشمندان حوزه های علوم مختلف، برخی از محققان حدس می زنند که انسان در اوائل قرن بیست و دوم به چه تکنولوژی هایی مجهز خواهد شد و از چه فناوری های جدیدی برای سهولت و بهبود زندگی خود استفاده خواهد کرد.

۱- ارتباط با سایر انسان ها از طریق فکر کردن
                          به احتمال قریب به یقین تا صد سال آینده و با پیشرفت هایی که در زمینه علوم عصب شناختی صورت خواهد کرد انسان موفق به کشف ساز و کارهایی خواهد شد که با آن می تواند از طریف فکر کردن و تله پاتی با مغر انسان های دیگر ارتباط برقرار کند. حتی هم اکنون چیپ های اکترونیکی کوچکی ساخته شده و در مرحله تست است که بر اساس آن و با به کار گذاشتنش در کنار مغز انسان می توان توانایی های مغزی را افزایش داد و با دیگران با روش های جدید ارتباط برقرار کرد.
                          ۲- نانو روبات ها قادرند که در درون رگ های بدن سفر کنند
                          دانشمندان صنعت نانوتکنولوژی در حال ساخت و تکمیل روبات های هدفمندی هستند که قادرند در رگ های بدن سفر کنند و به اندام مورد نظر برسند و کارهای درمانی را در همان نقطه آغاز کنند. این نانوروبات ها حتی قادر خواهند بود وارد بافت مغز شوند و بخش های آسیب دیده را ترمیم و بازسازی کنند و حافظه انسان را نیز کپی کنند.
                          ۳- استفاده مردم جهان از یک واحد پولی مشترک
                          تحولات اقتصادی و اثر جهانی شدن اقتصاد سبب یکدستی و ایجاد یک واحد پولی مشترک در سراسر دنیا خواهد شد. این امر سبب منظم تر شدن روند رشد اقتصادی و کمک به کشورهای ضعیف تر برای رشد اقتصادی و رسیدن به رشد اقتصادی بالاتر خواهد شد.
                          ۴- هوش انسان افزایش جهش گونه خواهد داشت
                          به لطف پیشرفت های شگفت انگیز علم نانوتکنولوژی و دستاوردهای عصب شناسی و زیست شناسی، اسنان تا صد یال آینده قادر خواهد بود ساز و کار هوش انسان را بدست بیاورد و با کمک دارو و روش های محرک آموزشی هوش انسان را افزایش قابل ملاحظه ای دهد.
                          ۵- کنترل تغییرات آب و هوایی

هم اکنون نیز انسان به تکنولوژی هایی دست یافته که با تکیه بر آن توانایی کنترل و اعمال نفوذ بر تغییرات آب و هوایی به منظور کاستن از اثارت مخرب آن را دارد اما با پیشرفت علوم هوا-فضا در صد سال آینده، به احتمال زیاد قادر خواهیم بود هنگام تغییرات مخرب آب و هوایی مانند تندبادها و گرداب ها بر آنها غلبه کنیم و آنها را خاموش نگه داریم.
                          ۶- قابل سکونت شدن قطب جنوب

تا صد سال آینده و با رشد جمعیت انسان به حدود ده میلیارد نفر، قادر خواهیم بود با کمک صنعت در حال پیشروی ساخت خانه های مستحکم و گرم، قطب جنوب را نیز قابل سکونت کنیم و در آن صنعت و بازرگانی راه بیندازیم و بدون ضرر زدن به طبیعت، شهرهای کوچک بسازیم.

۷- فقط سه زبان عمده در جهان وجود خواهد داشت

تا صد سال آینده به احتمال زیاد فقط سه زبان انگلیسی، اسپانیولی و ماندارین (چینی) در جهان وجود خواهد داشت و مابقی زبان های دیگر دنیا به صورت زبان های ضعیف و در حال حل شدن در زبان های اصلی در خواهند آمد. احتمالا تا صد سال آینده بیش از هشتاد درصد نوجوانان دنیا قادر خواهند بود به سه زبان اصلی صحبت کنند.
                          ۸- صحراها تبدیل به جنگل های انبوه خواهند شد

دست آوردهای بسیاری در زمینه زمین شناسی و گیاه شناسی بدست آمده است و این تکنولوژی ها با سرعت در حال پیشرفت و تکاملند و به نظر می رسد به احتمال قریب به یقین تا صد سال آینده بشر خواهد توانست در بیایان های داغ و سوزان، جنگل های انبوه بارانی بوجود بیاورد.
                          منبع : مشرق نیوز

persian gulf traders

نظر

• سوالات متداولی که از مهندسین کامپیوتر در جمع دوستان و آشنایان پرسیده می شود

- این کامپیوتر ما ویروسی شده، چیکارش کنیم؟-
                            - الان یه کامپیوتر توپ تو بازار چنده؟
                            - این پسر من همش پای بازی کامپیوتره، مشکلی پیش نمیاد؟
                            - فیل.....تر شکن تازه چی اومده؟ ;-)
                            - چطوری میشه پسورد یکی رو فهمید؟ (يارو به عشقش شك داره!!!!)
                            - چطور میشه فهمید دخترم تو اینترنت چیکار می کنه؟
                            - این عکسای ما همش یهو پاک شده، بدبخت شدیم چیکار کنیم؟
                            - کامپیوتر من بالا نمیاد، چیکارش کنم؟
                            کی میای پیش ما یه حالی به این کامپیوترمون بدی؟ سي دي هاي جديدتم بيار!!!!!
                            - الان ویندوز چی خوبه؟!!!
                            - چطوری میتونم سریع تایپ یاد بگیرم؟
                            - يه لپ تاپ دست دوي مناسب توي دوستات كسي نميفروشه؟؟؟
                            - به نظر تو رم بیشتر تو سرعت بازی تأثیر داره یا سی پی یو یا کارت گرافیک؟
                            - بخوام کامپیوترم رو ارتقاء بدم چقد پام در میاد؟
                            - الان بیل گیتس پولدارتره یا استیو جابز؟
                            - به نظر تو ممكنه قيمت كول ديسك از اينم پايين تر بياد؟؟؟؟
                            - بخوام با کامپیوتر پول در بیارم چیکار کنم؟
                            - کلاس چی برم؟
                            - ميگن نوكيا فلان مدل خوب آنتن نميده....اما من شكلشو خيلي دوس دارم....حالا به نظرت چيكار كنم؟؟
                            - واسه این کامپیوتر ما مشتری سراغ نداری؟
                            - با اين كامپيوترت يه كدي بزن همه كانال هاي ماهواره ما باز شه!!!!
                            - چرا من تو وصل کردن دوربین دیجیتالم به کامپیوترم مشکل دارم؟
                            - بلوتوث جديد چي داري؟ بفرست بياد!!!!!!!!!!!١
                            - اینترنت چنده؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
                            .....
                            - و بالاخره: یکم این پسر ما رو نصیحت کن درس بخونه، اينجوري كه اين همش پاي كامپيوتره، هيچي نميشه آخرش!!!*
                            .
                            .
                            و من ....انديشه كنان ، غرق اين پندارم كه اون 140 واحدی که ما (با بدبختي!!!) پاس کردیم ، اینا کجاش بود؟
                            و نكته مهم تر اينكه با عدم پاسخگويي مناسب به پرسش هاي سوپرعلمي فوق، طرف پيش خودش ميگه معلوم نيست ٤ سال تو دانشگاه چه غلطي ميكرده اين بي سواد!!!!

نظر

• سری جدید پ ن پ

دوستم تو خونه خوابیده بود داداشم از راه اومده میگه خوابه؟
                              میگم پَـــ نَ پَـــ رفته رو اسکرین سیور لگد بزنی روشن میشه!!!!
                              ………..پ ن پ های جالب و با حال…………..
                              آب خونه قطع شده بود. بعد که وصل شد یه آب زرد از شیر میومد. می پرسه زنگ لوله هاست؟
                              پــــَ نه پــــــَ سازمان آب واسه عذرخواهی اولش آب پرتقال می فرسته..!
                              در پارکینگ و باز کردم برم تو یارو اومده جلو در پارک کرده میگه میخوای بری تو؟
                              پـَـــ نــه پـَـــ در و باز کردم هوای کوچه عوض شه
                              رفتم فست فود گارسون دختر اومده میگه غذا میل دارین ؟!
                              میگم پـَـــ نــه پـَـــ بشین ۲ دقیقه اومدم خودتو ببینم همش تو اشپزخونه ای!!!
                              رفتم حموم داد زدم میگم این آب چرا ســـــــــرده؟!!!! بابام میگه داری دوش میگیری؟
                              میگم پـَـــ نــه پـَـــ دارم تمرین های دوره غواصی رو تو تشت دوره میکنم …
                              رفتم خاستگاری میرم تو اتاق که با دختره خصوصی صحبت کنم دختره میگه میخای باهام ازدواج کنی
                              میگم پـَـــ نــه پـَـــ اومدم باهم خاله بازی کنیم حوصلم سررفته بود
                              پسره به دوستش میگه:GF همون دوست دختره؟!؟! دوستش
                              میگه پـَـــ نــه پـَـــ مخفف گوجه فرنگیه
                              جارو دستم بود داشتم می رفتم اتاقمو جارو بزنم … عمه ام دید گفت داری میری جارو بزنی؟
                              پـَـــ نــه پـَـــ زنگ زدم بچه ها بیان قسمت هشت هری پاترو بسازیم
                              تو اتاق عمل نوزاد تازه به دنیا اومده به دستیار میگم چاقو رو بده میگه میخوای بند نافو ببری؟
                              پـَـَـ نَ پـَـَــــ میخوام رقص چاقو کنم از مامان بچه شاباش بگیرم!!
                              با دوستم رفتیم باغ وحش،جلوی قفسِ شیر وایسادیم. دوستم میگه:شیرِ؟
                              میگم:پَــــ نَ پَــــ… گربه اس باباش مرده ریش گذاشته!!!!
                              رفتم درمونگاه , منشیه میگه : مریض شمایید؟
                              گفتم پَــــ نَ پَــــ من میکروبم , اومدم خودمو معرفی کنم!
                              با دوستم رازِ بقا میدیدیم بهم میگه:شیرایِ نَر همشون صورتاشون مو داره !!!
                              گفتم: پـَـَـ نــه پـَـَــــ فقط اونائی که عضو پایگاه مقاومت بسیج جنگلن اینطورین
                              دوستم پریده تو استخر داد میزنه میگه شنـــا کنم ؟
                              میگم پـَـَـ نَ پـَـَــــ بزار اهنگ تـایتـانیک بزارم آروم غرق شو..!
                              اومده تو اتاق ،قابِ عکسِ رو دیوار و دیده میگه : وای داداشتــــــــــــه؟؟؟
                              میگم: آره
                              میگه : عکسشـــــــــــــه؟؟؟
                              میگم پـــَــ نَ پـــَـــ خودشه ، گذاشتمش رو دیوار با دمپایی کوبیدم رو صورتش،چسبیده به دیوار!!!
                              منبع:iranroz.net

نظر

پردازش ...
                              X