نوشته اصلی توسط cold_fear
نمایش پست ها
هرکس در هر محیطی قرار میگیرد موظفه قوانین اولیه که پذیرفته را رعایت کند. من بیرون از یگان خدمتی ام کسی جسارت نداره بگه بالای چشم ام ابرو هست ، اما اونجا یک متولد 75 میاد لباس مارو میکشه که فلان کار بکن... سکوت میکنم چون شرایط اینه برای موفق شدن و اضاف نخوردن بایست سکوت کرد. یا اینکه گوشی ممنوع هست خوب من گوشی ببرم بایست تنبیه در نظر گرفته شود که فرد دیگری به خود جرات چنین کاری را ندهد.
انتقاد میشه بایست سازنده باشد اینکه فقط بلد باشیم قر بزنیم که همه بلدن ، وقتی ایرادی گرفته میشه خوبه پیشنهادات و راهکارهای هم ارایه شود و در جهت سازندگی پیش رویی نماییم.ص
البته اگر قرار باشه هرکس ساز خودش بزنه دیگه هیچ ، اینجا میشه چاله میدان ، پس بایست نظارت و کنترل شود.
موفق باشید
1- تا حالا ندیدم پستی حذف گردد ! همه انها در بحث های حاشیه ای بایگانی میشود ! مگر مدیریت یک بخش به نویسنده ان داده شده باشد و به صلاحدید خود تاپیکش را میچرخاند و صلاح دانسته پستی را حذف کند
2- به سیستمی انتقاد وارد هست میبایست طرف انتقاد کننده از دیدگاه علمی چنین گامی را بردارد و صرفاً پاسخ ندادن شخص ارایه کننده سیستم به سوالات متفرقه و غیر علمی ، چیز طبیعی خواهد بود و مختار است
3- یک فرد ممکنه در شرایط نامساعدی واقع شده باشد و یکبار خطای از آن سر بزند ، دلیل نمیشه زحمات و خوبی های آن را نبینیم و فقط اون نقطه سیاه را بولد کنیم.بخشش در صورت تکرار نشدن طبیعی است
4- طرف مینویسه کاری به بروکر و خدماتش ندارم ، منم پاسخ دادم این فروم از خدمات بروکر هست شما که کاری ندارین پس اینجا چکار میکنید ، لطف کنید به سایت بروکرتون برید پست بزنید ، حرف خودشون یادآوری کردم
5- از هیچ عده و گروهی طرفداری نمیشه ، همه دوست ما هستند و در کنار هم در حال فراگیری علم بازار هستیممو
موفق باشید
نظر