دروغ یک صفت بد محسوب میگردد و صفت بد خود دارای انرژی منفی است . و یک تریدر واقعی از این انرژی ها به دور هست البته منظورم تریدر واقعی یک تریدر موفق هست والی تریدر مجازی وجود نداره خو همه دارند واقعا ترید میکنند.برخی انسان ها حتی نمیتوانند دروغ زیبای بیافرینند و نوشته ها و مستنداتی نشر میگردد که گویی خود وارن بافت در حال معامله هست و به تفسیر دروغ میپردازند . چند بار نگفتم به نقطه ای رسیدم که هرکس دروغ دهد را متوجه میشوم؟ چند بار گفتم کسی گفته ای بیان کند ، پشتوانه آن گفته را از نوشته ها استخراج میکنم؟ پس یک فرصت بیشتر نمیدهم و کسی رو مخاطب قرار نمیدهم . در حرکت بعدی رعایت نشود خودم از این حرکات و مباحث کذب جلوگیری خواهم کرد.
دوستان هرکس پولی خواست از شما بگیرد همان استیتمنت را بگیرید و من حرفم پس میگیرم که راه احترام متقابل در نظر بگیرید. کسی که برای شعور ملت احترام قائل نیست بایست رفتاری مشابه را داشت. زین پس هرکس مدعی تریدری هست یا ارید روی یک اکانت بالای پنج هزار دلار در بخش تریدری شروع نمایید یا استیتمنت خود را همراه با پسورد اینوستور اشتراک بگذارد .سپس نزد اون پول خرج کنید.
موفق باشید
دوستان هرکس پولی خواست از شما بگیرد همان استیتمنت را بگیرید و من حرفم پس میگیرم که راه احترام متقابل در نظر بگیرید. کسی که برای شعور ملت احترام قائل نیست بایست رفتاری مشابه را داشت. زین پس هرکس مدعی تریدری هست یا ارید روی یک اکانت بالای پنج هزار دلار در بخش تریدری شروع نمایید یا استیتمنت خود را همراه با پسورد اینوستور اشتراک بگذارد .سپس نزد اون پول خرج کنید.
موفق باشید
نظر