نوشته اصلی توسط f.alipour
نمایش پست ها
در سال 92 فروم آدان تحلیل مشکل مالی داشت و مدیر وقت جناب خالقی از بنده راهنمایی خواستند... بنده به ایشان گفتم دوره ای دارم که دو سالی هست اون رو به کسی نمی دهم اما سبک تحلیلی اون قابل استفاده در هر بازاری است اگرچه مثالها مربوط به بازار تبادلات ارزی است چون دوره در زمانی تهیه شده که این بازار در ایران قانونی بوده... بهشون پیشنهاد دادم من این دوره رو که قبل از سال 90 با قیمت 300 تا 500 هزار تومان در اختیار دوستان قرار می گرفته با مبلغ پایین 80 هزار تومان برای فروش در انجمن می گذارم تا دوستان بورسی هم با خرید اون ازش بهره ببرند و مبلغ جمع شده صرف هزینه ارتقا سرور سایت و رفع مشکلات بشه...
با همکاری بچه های اون انجمن در عرض حدود یک ماه نزدیک به 70 نسخه فروش رفت و مبلغی حدود 5 تا 6 میلیون تومان جمع آوری شد... حتی یک ریال اون مبلغ در جیب من نرفت چون هدف کمک به انجمن بود... همانطور که اگر این انجمن هم روزی دچار مشکل بشه من باز هم کمک می کنم در حد توانم...
بعد از اون یکماه هم به مهرداد گفتم که چون مشکل انجمن برطرف شده است لطفا اعلام کن دوره رایگان هست ازین پس...
این کل ماجرا بوده... اگر این کار از نظر شما اشتباهه دیگه من نمی دونم چی بگم... بنده از این دوره بعد از سال 90 نفعی نداشته ام که با میل خودم بوده این موضوع...
دوست نداشتم این موضوع رو باز کنم اما پست شما باعث این مورد شد...
در مورد حرف و حدیث ها هم بنده کاری با این صحبت ها ندارم... من مسیر خودم رو طی می کنم... متاسفانه ما ایرانی ها اخلاق زشت زیاد داریم به خصوص در این فضاهای مجازی و هر کسی عقده دل خودش رو اینجا خالی می کنه در حالی که اگر در یک جمع حضوری باشیم همون فرد لباس تمدنگرایی به تن می کنه و رفتاری متفاوت از ذات خودش نشان میده...
کم توهین و بد و بیراه نشنیده ام در این ده سال و مشکلی از بابت این پست ها ندارم چون فقط باعث میشه من در مسیر خودم ثابت قدم تر باشم...
قربانت- بهزاد
نظر