دوستان طرز کار اینوستور رو توضیح میدین. برای اتصال چه سروری نیازه؟!
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
همه جیز اینجا پیدا میشه از مطالب جالب و خواندنی تا درد دل
بستن
X
-
نوشته اصلی توسط bbabareza نمایش پست هاخیلی خوب ترید میکنه ایشون
https://www.mql5.com/en/signals/121113#!tab=history
فقط رو GbpAud
و همه نوساناتشو میگییره انگار بازار رو از قبل حفظ هستش :-)
نظر
-
دوستان کسی هست که بدونه از کجا باید چارت شاخص ارز ها رو پیدا کنم تو چه بروکری و چه پلت فرمی (آنلاین نمیخوام مثل تریدینگ ویو)Remember, "There is a time for everything, and a season for every activity under heaven: A time to be born and a time to die, a time to plant and a time to uproot. . . A time to get, and a time to lose ... "(Ecclesiastes 3: 1).
There is also a time to buy and a time to sell!
Rocco fund
13:21 26.12.2016
نظر
-
نوشته اصلی توسط ناشی نمایش پست هاسلام
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه پسورد حسابی که دارم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
ممنون
اگر حسابت برای پی سی ام هست باید از طریق کابین بپرسید
ارادت
نظر
-
نوشته اصلی توسط fxwin نمایش پست ها
توضیح شکلک بالا
این جوونک داره به مغز فندوقیش فشار میاره تا بتونه به معادله مهم ارتباط سایز سینه با انجمن فا ر کس پی ببره !
لطفا کمکش کنید
یکی از راههای سئو همین مواردی هست که هرازگاهی شاهد آن هستیم که برخی وبمسترهای سایتهای مختلف برای افزایش سئو سایت خود از درج مطلب و لینک گذاری در دیگر منابع استفاده میکنند، منتها در این بین بعضی به موضوعات محیط میزبان توجهی ندارند و اتفاقا با حذف مطالبشان امتیاز منفی در الگوریتم های گوگل تعریف شده برایشان ثبت میشود.
به هر حال امیدواریم همیشه در حفظ محیطی ایده آل برای کاربران محترم فروم تریدر ها سربلند باشیم.
نظر
-
نوشته اصلی توسط k1332 نمایش پست هاسلام بر همه
من یه مشکلی دارم هر پستی تو انجمن زده میشه ایمیلش میاد چطور باید
جلوگیری کمک ایمیل من پر شده و هی من پاک میکنم ممنون میشم کمکم کنید
عزیزم کاری نداره
در تنظیمات شخصی باید تیک را از ارسال ایمیل بردارید و دو باره حالت جدید را ذخیره کنید
ارادت
نظر
-
نوشته اصلی توسط Pipuniversity نمایش پست هاسلام
عزیزم کاری نداره
در تنظیمات شخصی باید تیک را از ارسال ایمیل بردارید و دو باره حالت جدید را ذخیره کنید
ارادت
باعکس نشونم بدید شرمنده(( هرچه پیش از این بوده بعد از این هم خواهد بود))
نظر
-
نوشته اصلی توسط k1332 نمایش پست هادوست عزیز ممنون از راهنمایی ولی اینجایی که شما گفتید را من گشتم نبود میشه
باعکس نشونم بدید شرمنده
این هم عکس
از دو مسیر میتونید اینکار را انچام دهید
روش اول را با کادر قرمز نشون دادم
روش دوم با کادر زرد یعنی ادرس ایمیلتون را تغیر دهید
ارادت
نظر
-
نوشته اصلی توسط Pipuniversity نمایش پست ها
ممنون مرسی(( هرچه پیش از این بوده بعد از این هم خواهد بود))
نظر
نظر