نوشته اصلی توسط RZAMK
نمایش پست ها
دوست عزیز این سیستم و یا بهتره بگم این نوع دید به چارت یکی از بهترین و حتی میتونم بگم بهترین دیدگاه و روش هست.
اگر روی این کانالها کار کنید حتما نتایج خوبی میگیرید.
حالا من ایده گرفتم و بعد از تست های چندین ساله سیستم خوبی رو طراحی کردم. البته الان به اون سادگی بحث های اموزشی نیست.
دوستانی هم بودن که ارتباطشون رو با بنده حفظ کردن و حالا خدا رو شکر دیگه رنگ ضرر رو نمیبینن مگر اینکه مغرور بشن و یا قوانین رو رعایت نکنن.
این دوستان رکورد های شگفت انگیزی رو هم ثبت میکنن مثلا 300 پوزیشن بدون ضرر ثبت کردن و این کار رو بار ها تکرار کردن.
و همه اینها با کمک ابزار این سیستم خوب بوده.
---------------------
متاسفانه من با متاتریدر 5 کار نمیکنم و پیگیر نبودم که ببینم اندیکاتورش ساخته شده یا نه. هرچند احتیاج به اندیکاتور نیست و دستی راحت میتونید ترسیم کنید. در واقع کارتون بدون این اندیکاتور معطل نخواهد ماند.
-------------------
اما در مورد بورس باید عرض کنم که اولا کانالها چون بهترین ابزاری هستن که ساختار بازار رو میتونن تحلیل و نظارت کنن بنابراین در بورس هم کارایی دارن.
ولی با تجربه ای که من در بورس دارم بهتره از ابزار هایی که بتونه دایورژانس های صحیح و مناطق اشباع از قیمت رو به درستی مشخص کنه، در کنار کانالها استفاده بشه.
یعنی اگر نقاط اشباع و دایورژانس ها در زمان برخورد به لبه های کانالها و یا حتی در زمان شکست کانالها شکل بگیره اطمینان بیشتری خواد بود و معظل ورود های دیر هنگام صف های خرید و فروش در بورس رو پوشش میده.
------------------
با آرزوی موفقیت برای شما
نظر