اتفاقاتی که این چند ماه افتاده و هممون هم دیدیم باعث بی اعتمادی من به بازار شده
اتفاق فرانک و اتفاقات این دو هفته که بازار بسیار آشفته بود و غیر قابل ترید(از نظر من)
میلیاردرهای بزرگ دنیا تو این دو هفته چند میلیون دلار ضرر کردن(الان یه عده که با شانس سود کردن میان کاسه داغتر از آش میشن)
خود من تو این چند ماه یه حساب رو 3 برابر کردم ولی هفته پیش تا امروز 10% ضرر کردم
امنیت سرمایه تو این بازار نیست،مخصوصا برا ما ایرانیها
من تا حالا چند بار از این بازار کنار کشیدم ودوباره برگشتم
اما الان چون نیاز مالی به بازرا ندارم و شغل دومم هست فشار زیادی رو تحمل نکردم
حتی به علت همین فراغت ذهن سود خوبی کردم
ولی میخوام بازم یه مدت دور باشم،این سودی که چند ماه زحمت کشیدم براش رو نمیخوام از دست بدم
یه چند تا جفت ارز پیدا کردم که خیلی حرکتهای آرومی دارن و به اصطلاح دنیا رو آب ببره اینارو خواب میبره،از اونا استفاده میکنم فقط
و سرمایه کمی میذارم بمونه تو حسابم
دیگه هیچ وقت رو ارزهای دیگه سرمایمو به خطر نمی اندازم،رو اینا ضرر هم بکنم خیلی کم و ناچیزه و سودشون هم همینطور
فقط معامله میکنم به خاطر اعتیادم و ارضا شدن حس تریدریم و بس،دیگه سود نمیخوام از این بازار
ما را به خیر این بازار امیدی نیست شر مرساند
حرف زیاده ولی چون نمیخوام بحث بشه زیاد نمیخوام بحث رو باز کنم
جهت روند و خلاف روند فرقی نمیکنه،این بازار سود میده و بعد میگیره
یورو یه هفته چند صد پیپ بالا میره و بعد همه رو برمیگرده،اونایی که جهت روند کار کردند سودهای که گرفته بودند رو پس دادند
به هر حال امیدوارم تازه کارا درس بگیرن و از این بازار فاصله بگیرن
مگه میشه 10 سال تو یه کاری باشی و حتی یه نفر هم نباشه که ثابت کنه سود مداوم گرفته؟
اگه این کار رو ادامه میدید درکنار یه شغل دیگه باشه،سود کردید برداشت کنید چون مطمئن باشید بازار ازتون پس میگیره
ضرر کردید چند هفته کار نکنید و از بازار فاصله بگیرید
ببخشید زیاد حرف زدم
امیدوارم تو هر کاری که هستید موفق باشید
اتفاق فرانک و اتفاقات این دو هفته که بازار بسیار آشفته بود و غیر قابل ترید(از نظر من)
میلیاردرهای بزرگ دنیا تو این دو هفته چند میلیون دلار ضرر کردن(الان یه عده که با شانس سود کردن میان کاسه داغتر از آش میشن)
خود من تو این چند ماه یه حساب رو 3 برابر کردم ولی هفته پیش تا امروز 10% ضرر کردم
امنیت سرمایه تو این بازار نیست،مخصوصا برا ما ایرانیها
من تا حالا چند بار از این بازار کنار کشیدم ودوباره برگشتم
اما الان چون نیاز مالی به بازرا ندارم و شغل دومم هست فشار زیادی رو تحمل نکردم
حتی به علت همین فراغت ذهن سود خوبی کردم
ولی میخوام بازم یه مدت دور باشم،این سودی که چند ماه زحمت کشیدم براش رو نمیخوام از دست بدم
یه چند تا جفت ارز پیدا کردم که خیلی حرکتهای آرومی دارن و به اصطلاح دنیا رو آب ببره اینارو خواب میبره،از اونا استفاده میکنم فقط
و سرمایه کمی میذارم بمونه تو حسابم
دیگه هیچ وقت رو ارزهای دیگه سرمایمو به خطر نمی اندازم،رو اینا ضرر هم بکنم خیلی کم و ناچیزه و سودشون هم همینطور
فقط معامله میکنم به خاطر اعتیادم و ارضا شدن حس تریدریم و بس،دیگه سود نمیخوام از این بازار
ما را به خیر این بازار امیدی نیست شر مرساند
حرف زیاده ولی چون نمیخوام بحث بشه زیاد نمیخوام بحث رو باز کنم
جهت روند و خلاف روند فرقی نمیکنه،این بازار سود میده و بعد میگیره
یورو یه هفته چند صد پیپ بالا میره و بعد همه رو برمیگرده،اونایی که جهت روند کار کردند سودهای که گرفته بودند رو پس دادند
به هر حال امیدوارم تازه کارا درس بگیرن و از این بازار فاصله بگیرن
مگه میشه 10 سال تو یه کاری باشی و حتی یه نفر هم نباشه که ثابت کنه سود مداوم گرفته؟
اگه این کار رو ادامه میدید درکنار یه شغل دیگه باشه،سود کردید برداشت کنید چون مطمئن باشید بازار ازتون پس میگیره
ضرر کردید چند هفته کار نکنید و از بازار فاصله بگیرید
ببخشید زیاد حرف زدم
امیدوارم تو هر کاری که هستید موفق باشید
نظر