اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سخنان پندآموز

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• شخم زدن زمین در زندان

پیرمردی تنها در مینه سوتا زندگی می کرد. او می خواست مزرعه سیب زمینی اش راشخم بزند اما این کار خیلی سختی بود.. تنها پسرش که می توانست به او کمک کند در زندان بود. پیرمرد نامه ای برای پسرش نوشت و وضعیت را برای او توضیح داد:
    پسرعزیزم من حال خوشی ندارم چون امسال نخواهم توانست سیب زمینی بکارم . من نمی خواهم این مزرعه را از دست بدهم، چون مادرت همیشه زمان کاشت محصول را دوست داشت. من برای کار مزرعه خیلی پیر شده ام. اگر تو اینجا بودی تمام مشکلات من حل می شد . من می دانم که اگر تو اینجا بودی مزرعه را برای من شخم می زدی. دوستدار تو پدر

پیرمرد این تلگراف را دریافت کرد:
    پدر, به خاطر خدا مزرعه را شخم نزن , من آنجا اسلحه پنهان کرده ام.
    ساعت 4 صبح فردا 12 نفر از مأموران FBI و افسران پلیس محلی دیده شدند که تمام مزرعه را شخم زدند بدون اینکه اسلحه ای پیدا کنند.
    پیرمرد بهت زده نامه دیگری به پسرش نوشت و به او گفت که چه اتفاقی افتاده و می خواهد چه کند؟ پسرش پاسخ داد :
    پدر برو و سیب زمینی هایت را بکار، این بهترین کاری بود که از اینجا می توانستم برایت انجام بدهم.
    نتیجه اخلاقی: در دنیا هیچ بن بستی نیست. یا راهی. خواهم یافت، یا راهی. خواهم ساخت.

پس بندگانم رامژده باد.همان كساني كه سخنان رامي شنوند وازنيكوترين آنها پيروي مي كنند;
    آنها كساني هستند كه خدا هدايتشان كرده،وآنها خردمندانند.(سوره الزمر:آيات17و18)

نظر

• داستان پولدار شدن کسی که ایمیل نداشت!

مرد بیکاری برای سِمَتِ آبدارچی در مایکروسافت تقاضا داد. رئیس هیئت مدیره مصاحبه اش کرد و تمیز کردن زمین رو -به عنوان نمونه کار- دید و گفت: «شما استخدام شدین، آدرس ایمیلتون رو بدین تا فرم های مربوطه رو واسه تون بفرستم تا پر کنین و همینطور تاریخی که باید کار رو شروع کنین..»

مرد جواب داد: «اما من کامپیوتر ندارم، ایمیل هم ندارم!»
      رئیس هیئت مدیره گفت: «متأسفم. اگه ایمیل ندارین، یعنی شما وجود خارجی ندارین. و کسی که وجود خارجی نداره، شغل هم نمی تونه داشته باشه.»
      مرد در کمال نومیدی اونجا رو ترک کرد.. نمی دونست با تنها 10 دلاری که در جیبش داشت چه کار کنه. تصمیم گرفت به سوپرمارکتی بره و یک صندوق 10 کیلویی گوجه فرنگی بخره. بعد خونه به خونه گشت و گوجه فرنگی ها رو فروخت. در کمتر از دو ساعت، تونست سرمایه ش رو دو برابر کنه.. این عمل رو سه بار تکرار کرد و با 60 دلار به خونه برگشت. مرد فهمید می تونه به این طریق زندگیش رو بگذرونه، و شروع کرد به این که هر روز زودتر بره و دیرتر برگرده خونه. در نتیجه پولش هر روز دو یا سه برابر میشد. به زودی یه گاری خرید، بعد یه کامیون، و به زودی ناوگان خودش رو در خط ترانزیت (پخش محصولات) داشت ...

پنج سال بعد، مرد دیگه یکی از بزرگترین خرده فروشان امریکاست. شروع کرد تا برای آینده ی خانواده اش برنامه ریزی کنه، و تصمیم گرفت بیمه ی عمر بگیره. به یه نمایندگی بیمه زنگ زد و سرویسی رو انتخاب کرد. وقتی صحبت شون به نتیجه رسید، نماینده بیمه از آدرس ایمیل مرد پرسید. مرد جواب داد: «من ایمیل ندارم.»

نماینده بیمه با کنجکاوی پرسید: «شما ایمیل ندارین، ولی با این حال تونستین یک امپراتوری در شغل خودتون به وجود بیارین. میتونین فکر کنین به کجاها می رسیدین اگه یه ایمیل هم داشتین؟»
      مرد برای مدتی فکر کرد و گفت:
      آره! احتمالاً می شدم یه آبدارچی در شرکت مایکروسافت.
      ویرایش توسط babakk : https://www.traderha.com/member/5208-babakk در ساعت 09-26-2013, 11:43 PM
      پس بندگانم رامژده باد.همان كساني كه سخنان رامي شنوند وازنيكوترين آنها پيروي مي كنند;
      آنها كساني هستند كه خدا هدايتشان كرده،وآنها خردمندانند.(سوره الزمر:آيات17و18)

نظر

• عجب دنیایی شده این روزها ...

به قصد پــــــــرواز تجربه کردم سقوط را...

ایچیموکو سر مشقی است برای آنان که به فراتر از افق های خویش می اندیشند .

نظر

• یک شبی مجنون نمازش را شکست،
          بی وضو در کوچه ی لیلا نشست،
          عشق آن شب مست مستش کرده بود،
          فارغ از هوش و عقلش کرده بود،
          گفت: یا رب از چه خارم کرده ای؟،
          بر صلیب عشق دارم کرده ای؟،
          خسته ام زین عشق، دلخونم نکن،
          من که مجنونم تو مجنونم نکن،
          مرد این بازیچه دیگر نیستم،
          این تو و لیلای تو، من نیستم،
          گفت: ای دیوانه لیلایت منم،
          در رگ پیدا و پنهانت منم،
          سالها با جور لیلا ساختی،
          من کنارت بودم و نشناختی.

نظر

• به كوچه اي وارد مي شدم كه پيرمردي از آن خارج مي شد!

پیرمرد گفت: نرو بن بست است!

گوش نكردم و رفتم ...

بن بست بود!!

برگشتم

به ابتداي كوچه كه رسيدم,

ديدم مانند همان پيرمرد، پير شده ام .....

هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
            معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
            -----------------------------------------------------------------------------------------------
            «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
            هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.

نظر

• راز هستی در پيام هستی بخش

آن گاه که جانت تشنه ی یاد و علاقه ای فناناشدنی است دائم در شب و روز نام خدا را یاد کن و به کلی از غیر او علاقه ببُر (مزمل/ ۸ )آن گاه که در پی یک نگهبان و وکیل برای خویشتن هستی؛ پروردگار را برای خود وکیل و نگهبان اختیار کن ( مزمل/ ۹ )آن گاه که طعن و یاوه گویی عده ای آزارت می دهد؛ صبور و شکیبا باش و به طرزی نیکو از آنان دوری گزین (مزمل/ ۱۰ )آن گاه که در تنگنای معاش زندگی روزنه ی امید نداری ببخش و انفاق کن و وسعت رزق از من بخواه ( سباء/ ۳۹ )آن گاه که می خواهی خوشبختی را گرم در آغوش گیری تسلیم درگاه من باش ( زمر/ ۵۴ )آن گاه که در طوفان مشکلات در حال خم شدن و بریدنی؛ پس تو بدون هیچ جزع و تشویش صبر نیکو پیش گیر ( معارج/ ۵ )آن گاه که در شرایط سخت با انبوه حل نشدنی ها رو به رو شدی پس تو نام خدای بزرگوار خود را به ستایش یاد کن ( حاقه/ ۵۲ )آن گاه که قلبت در احسان به دیگران می تپد بکوش بر هر که احسان کردی اصلا منّت مگذاری ( مدثر/ ۱۶ )
              آن گاه که خواهان رسیدن به سرزمین سبز بندگی هستی مرا بپرست تا به راه راست هدایت شوی ( یس/ ۶۱ )آن گاه که می خواهی ثروتمندترین و توانگرترین باشی مالت را در راه من صرف کن تا آن را زیاد کنم ( تغابن/ ۱۷ )آن گاه که روحت در حسرت یک سنگ صبور در تب و تاب است ؛ به هنگام صبح و شام خدای را تسبیح بگوی ( آل عمران/ ۴۱ )آن گاه که منیّت و غرور در بند بند وجودت ریشه دوانید سجده کن و تقرّب بجوی ( علق/ ۱۹ )آن گاه که در ورطه ی غفلت و بی خبری از یاد خدا غرق در نعمت شدی؛ به هوش باش که در عرصه ی آزمون الهی به سر می بری ( جن/ ۱۷ )آن گاه که مغرور به زندگانی دنیا شدی هوشیار باش که شیطان در فریب توست ( فاطر/ ۵-۶ )آن گاه که خواهانی لحظه به لحظه نعمت بر تو افزون گردد نعمات الهی را شاکر باش تا آن ها را زیاد کنم ( ابراهیم/ ۷ ) آن گاه که در فراز و نشیب زندگی غافل از یاد خدا در حال بریدنی ؛ از رحمت لایزال الهی مأیوس مباش ( عنکبوت/ ۲۳ )
              پندار نیک گفتار نیک کردار نیک

نظر

• دو قطره آب كه به هم نزديك شوند، تشكيل يك قطره بزرگتر ميدهند...

اما دوتكه سنگ هيچگاه با هم يكی نمی شوند !

پس هر چه سخت تر و قالبی تر باشيم،

فهم ديگران برايمان مشكل تر، و در نتيجه

امکان بزرگتر شدنمان نيز كاهش می یابد...

آب در عين نرمی و لطافت در مقايسه با سنگ،

به مراتب سر سخت تر، و در رسيدن به هدف خود

لجوجتر و مصمم تر است.

سنگ، پشت اولين مانع جدی می ايستد.

اما آب... راه خود را به سمت دريا می يابد.

در زندگی، معنای واقعی

سرسختی، استواری و مصمم بودن را،

در دل نرمی و گذشت بايد جستجو كرد.

گاهی لازم است كوتاه بيايی...

گاهی نمیتوان بخشید و گذشت...اما می توان چشمان را بست

و عبور کرد

گاهی مجبور می شوی نادیده بگیری...

گاهی نگاهت را به سمت ديگر بدوزي که نبینی....

ولی با آگاهی و شناخت

درنهایت بخشیدن را خواهی آموخت
                پندار نیک گفتار نیک کردار نیک

نظر

• بخشش کنید، اما نگذارید از شما سوء استفاده شود.
                  عشق بورزید، اما نگذارید با قلبتان بد رفتاری شود.
                  اعتماد کنید، اما ساده و زودباور نباشید.
                  حرف دیگران را بشنوید، اما صدای خودتان را از دست ندهید.
                  با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

• تقویم افراد موفق هفت امروز دارد و تقویم افراد ناموفق هفت فردا

هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
                    «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
                    هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.

نظر

• هر کس حیطه ی دیدگاه خود را حدود عالم می پندارد.
                      آرتور شوپنهاور

نظر

• 2.jpg

3.jpg

0007.jpg

نظر

• نوشته اصلی توسط sibabi نمایش پست ها
                          [ATTACH=CONFIG]2376[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]2377[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]2378[/ATTACH]
                          خیلی به موقع بود ، بخصوص عکس آخر نردبونها
                          اگر من و شما هر کدام یک ایده داشته باشیم، و آنها را به هم بدهیم، در نتیجه هر کدام از ما دو ایده داریم. و این مورد به صورت تصاعدی پیش خواهد رفت.
                          دعوت شما به همفکری و همکاری در

نظر

• متخصص کسی را گویند که بتواند پس از اشتباه درآمدن نظریه اش دلیل آن را دقیقا توجیه کند.

وینستون چرچیل

نظر

• وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را می خورد....وقتی می میرد مورچه ها او را می خورند...زمانه و شرایط در حال تغییر و تحول می باشد...در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید و آزار ندهید...شاید امروز قدرتمند باشید, اما یادتان باشد زمانه از شما قدرتمندتر است...از درخت میلیونها چوب کبریت ساخته می شود... اما وقتی زمانش برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیونها درخت کافیست
                              موفقیت بر روی ستونهای شکست شکل می گیرد...

نظر

• همیشـه سـکوت نشـانه تائـید حـرف طـرف مقـابل نیسـت ،گاهـی نشـانه قطـع امیـد از سـطح شـعور اوسـت !
                                با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

پردازش ...
                                X