اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سخنان پندآموز

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• 10 درس شگفت انگيز كه مي توانيد از آلبرت انیشتين ياد بگيريد:

1. كنجكاويتان را دنبال كنيد
    2. استقامت مجاني است
    3. در زمان حال تمركز كنيد
    4. تخيل قدرتمند است
    5. اشتباه كنيد
    6. در لحظه زندگي كنيد
    7. ارزش آفريني كنيد
    8. نتايج متفاوت را نپذيريد
    9. دانش از تجربه بدست مي آيد
    10. قوانين را ياد بگيريد و بهتر بازي كنيد

ویرایش توسط Mohammad-H : https://www.traderha.com/member/3446-mohammad-h در ساعت 01-03-2013, 10:33 AM
    نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

نظر

• تکلیف از برایان تریسی

این جمله را کامل کنید : « اگر می توانستم ................ در ان صورت می توانستم تمام پولی را که میخواهم به دست بیاورم ». شما باید جای خالی را پر کنید
      چه نوع مهارتی اگر داشتید و دائما از آن به نحو احسن استفاده می کردید ، می توانست بزرگترین تاثیر را بر روی در آمد شما داشته باشد ؟
      پاسخ شما هر چه باشد آن یک زمینه ی نتیجه بخش کلیدی است که باید بی درنگ کار بر روی آن را شروع کنید .
      با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

• زیباترین حکمت دوستی ، به یاد هم بودن است ، نه در کنار هم بودن . . .

به امید موفقیت تک تک شما عزیزان

ایچیموکو سر مشقی است برای آنان که به فراتر از افق های خویش می اندیشند .

نظر

• در شهر ما دیوانه ای زندگی میکند که همه او را دست می اندازند و در کوچه پس کوچه های شهر بازیچه بچه

ها قرار میگیرد.روزی او را در کوچه ای دیدم که با کودکانی که او را ملعبه خود قرار داده بودند با خنده و شادی

بازی مبکرد.او را به خانه بردم و پرسیدم: چرا کودکانی که تو را مسخره میکنند و به تو و حرفها و کارهایت

میخندند را از خود نمیرانی؟؟ با خنده گفت:

مگر دیوانه شده ام که بندگان خدا را از خود برانم در حالیکه میتوانم لبخند را به آنها هدیه دهم؟)). جوابش مرا

مدتی در فکر فرو برد....دوباره از او پرسیدم:قشنگترین و زشت ترین چیزی را که تا به حال دیده ای را برایم

تعریف کن.!

لیوان آبی که در اتاق بود را برداشت و سر کشید.با آستین لباسش آبی که از دهانش شر کرده بود را پاک کرد

و گفت (قشنگترین چیزی را که در تمام عمرم دیده ام لبخندی است که پدرم هنگام مرگ بر لب داشت.و زشت ترین

چیزی که دیده ام مراسم خاکسپاری پدرم بود که همه گریه کنان جسد را دفن میکردند.پرسیدم:چرا به نظر تو

زشت بود؟مگر مراسم خاک سپاری بدون گریه هم میشود؟جواب داد(مگر برای کسی که به مرگ لبخند زده

است باید گریه کرد؟؟)) و من از آن روز در این فکر هستم که آیا این مرد دیوانه است یا مردم شهر ما دیوانه اند

که او را دیوانه می پندارند؟؟..

نظر

• پدر در حال رد شدن از کنار اتاق خواب پسرش بود، با تعجب دید که تخت خواب کاملاً مرتب و همه چیز جمع و جور شده. یک پاکت هم به روی بالش گذاشته شده و روش نوشته بود «پدر». با بدترین پیش داوری های ذهنی پاکت رو باز کرد و با دستان لرزان نامه رو خوند : پدر عزیزم، با اندوه و افسوس فراوان برایت می نویسم. من مجبور بودم با دوست دختر جدیدم فرار کنم، چون می خواستم جلوی یک رویارویی با مادر و تو رو بگیرم. من احساسات واقعی رو با Stacy پیدا کردم، او واقعاً معرکه است، اما می دونستم که تو اون رو نخواهی پذیرفت، به خاطر تیزبینی هاش، خالکوبی هاش ، لباسهای تنگ موتور سواریش و به خاطر اینکه سنش از من خیلی بیشتره. اما فقط احساسات نیست، پدر. اون حامله است. Stacy به من گفت ما می تونیم شاد و خوشبخت بشیم. اون یک تریلی توی جنگل داره و کُلی هیزم برای تمام زمستون. ما یک رؤیای مشترک داریم برای داشتن تعداد زیادی بچه. Stacy چشمان من رو به روی حقیقت باز کرد که ماریجوانا واقعاً به کسی صدمه نمی زنه. ما اون رو برای خودمون می کاریم، و برای تجارت با کمک آدمای دیگه ای که توی مزرعه هستن، برای تمام کوکائینها و اکستازیهایی که می خوایم. در ضمن، دعا می کنیم که علم بتونه درمانی برای ایدز پیدا کنه، و Stacy بهتر بشه. اون لیاقتش رو داره...... نگران نباش پدر، من 15 سالمه، و می دونم چطور از خودم مراقبت کنم. یک روز، مطمئنم که برای دیدارتون بر می گردیم، اونوقت تو می تونی نوه های زیادت رو ببینی. با عشق، پسرت، John پاورقی : پدر، هیچ کدوم از جریانات بالا واقعی نیست، من بالا هستم تو خونه Tommy. فقط می خواستم بهت یادآوری کنم که در دنیا چیزهای بدتری هم هست نسبت به کارنامه مدرسه که روی میزمه. دوسِت دارم! هروقت برای اومدن به خونه امن بود، بهم زنگ بزن!

نظر

• رسم ما آوارگان ترک وفای دوست نیست
              رسم ما دریا دلان خشکیدن احساس نیست
              ما محبت را به نام دوست ارزان می کنیم
              تا صداقت زنده است ما هم رفاقت می کنیم

علی مبیّن

24 دی 1391
              ویرایش توسط ali_mobayyen : https://www.traderha.com/member/4389-ali_mobayyen در ساعت 01-13-2013, 11:03 AM

نظر

• بودا به دهی سفر كرد ...
                زنی كه مجذوب سخنان او شده بود از بودا خواست تا مهمان وی باشد.
                بودا پذیرفت و مهیای رفتن به خانه*ی زن شد.
                كدخدای دهكده هراسان خود را به بودا رسانید و گفت : این زن، هرزه است به خانه*ی او نروید !
                بودا به كدخدا گفت : یكی از دستانت را به من بده !!!
                كدخدا تعجب كرد و یكی از دستانش را در دستان بودا گذاشت.
                آنگاه بودا گفت : حالا كف بزن !!!
                كدخدا بیشتر تعجب كرد و گفت: هیچ كس نمی*تواند با یك دست كف بزند ؟!!
                بودا لبخندی زد و پاسخ داد : هیچ زنی نیز نمی تواند به تنهایی بد و هرزه باشد، مگر این كه مردان دهكده نیز هرزه باشند.

.::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                https://telegram.me/Cyclicalwaves
                https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

• موفقیت پایانی ندارد، شکست نیز کشنده نیست. این تنها شجاعت است که ادامه دارد...

اين سخن مشهور ثروتمندترین مرد روزگار

جان دی. راکفلر

نظر

• نوشته اصلی توسط ali_mobayyen نمایش پست ها

موفقیت پایانی ندارد، شکست نیز کشنده نیست. این تنها شجاعت است که ادامه دارد...

اين سخن مشهور ثروتمندترین مرد روزگار

جان دی. راکفلر

آقای مبین عزیز این جمله رو سخن روز قرار دادیم. بسیار زیبا

نظر

• وقتي كه به دنيا مي آييم درگوش ما اذان ميگويند ،

زماني كه ازدنيا ميرويم به جنازه ما نماز ميخوانند ،

راستي كه فاصله بين اذان تا نماز چقدر كوتاه است
                      .

نظر

• ▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        ...در مورد خودت، آخرین حرف من این است: از گذشته نترس.
                        چنانچه مردم بگویند جبران ناپذیر است باور نکن ... باید خودم را وادارم تا به چشم دیگری به آن نگاه کنم، کاری کنم مردم با نگاهی دیگر به آن بنگرند، کاری کنم که خداوند با نگاهی دیگر در آن نظر کند. این کار را نمیتوانم با انکار آن، تحقیر یا ستایش آن یا بی اعتنایی نسبت به آن انجام دهم. این کار فقط با پذیرش کامل گذشته ام به عنوان بخشی ناگزیر از تکامل زندگی و شخصیتم امکان پذیر است. با سر فرود آوردن در برابر تک تک رنج هایی که کشیده ام ... شاید من انتخاب شده ام تا چیزی بس شگفت انگیزتر به تو بیاموزم. معنای اندوه و زیبایی آنرا...!

دوستِ مهربانت اسکار وایلد
                        ▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        برگرفته از کتاب "اعماق" ( نامه*ای از زندان به لُرد آلفرد داگلاس) / اسکار وایلد / مترجم: مریم امینی

"بعضی ها در اثر گلوله می میرند و جمعی دیگر در شعله های آتش می سوزند، اما اغلب آدمها اینچ، اینچ در کار های بی اهمیت محو می شوند"...!

رابرت آبراهامز

نظر

• دانایی غیر از درک عمیق است شنیدن غیر از فهمیدن است

نظر

• احساس سوختن به تماشا نمیشود......آتش بگیر،تا بفهمی که چه میکشم....!!!

نظر

• گفته بودی که چرا محو تماشای منی .... آن چنان مات که یک دم مژه بر هم نزنی

مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود .... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

موفق باشید
                              یا حق

نظر

• ادعا از شعور میکاهد،پس زمانی که ادعا میکنی بی شعور تر میشوی
                                خیام شهبازی احمدی

نظر

پردازش ...
                                X