اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سخنان پندآموز

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• به هر آسمان زلالی شک دارد , گنجشکی که سراپا پنجره خورده است .
    از میان آدم هایی که برای دعای باران به تپه ها می روند

تنها آنان که با خود چتر میبرند به کار خود ایمان دارند .

نظر

• كاش مي شد سه چيز را از كودكان ياد بگيريم:
      بي دليل شاد بودن و پاي كوبيدن
      هميشه سرگرم كار بودن و بيهوده ننشستن
      حق و خواسته خود را با تمام وجود خواستن و فرياد زدن

نظر

• بهترین فروشنده ها چیزی " نمی فروشند " بلکه به نیازهای دیگران پی می برند بعد به آنها کمک می کنند.
        با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

• بجاست دوستی بخواهی که به روزهایت تلاش و به شبهایت آرامش بخشد.

جبران خلیل جبران
          تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.

Make pips _____ Keep pips

Repeat

نظر

• من برنده ام...

Repeat

نظر

• من برنده ام:چون زندگی را زیبا می بینم و وقتی به زندگی زیبا نگریستم ان گاه زیبا خواهد شد.

من برنده ام:چون میدانم اگر به معجزه اعتقاد و ایمان داشته باشم برایم اتفاق خواهد افتاد و این معجزه اعتقاد و ایمان است

Repeat

نظر

• من برنده ام:چون میدانم هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر میرسد س تمام تلاشم را میکنم تا محال را به ممکن تبدیل سازم

من برنده ام:جون ذهنم را ان گونه ساخته ام که جهنم را برایم به بهشت تبدیل کند نه انکه بهشت را به جهنم!

Repeat

نظر

• من برنده ام:چون در انتهای فعالیت روزانه ساعتی را با خودم خلوت میکنم و با تکیه بر صداقت بی رحمانه با خود عملکرد روزم را با دقت ارزیابی میکنم

من برنده ام:چون نقشه زندگی خود را چنان شفاف رسم کرده ام که تنها راه باقی مانده ساختن ان است

Repeat

نظر

• از این نکته مشوق تر نمی توان که بشر دارای دارای قدرت انکار ناپذیری است که می تواند با یک مجاهدت ..... زندگی خود را اعتلا دهد اگر کسی در جهت رویا و تخیل های خویش راه برود و کوشش کند و آن زندگانی ای را که در عالم خیال برای خود مجسم کرده است فراهم سازد با موفقیتی که در لحظه های عادی غیر منتظره است مواجه خواهد شد. هنری ترو

نظر

• اگر قرار باشد بایستی و به طرف هر سگی که پارس می.کند سنگ پرتاب کنی، هرگز به مقصد نمی.رسی. لارنس استرن

نظر

• آب قطره قطره مي چكد و با پايداري و سماجت، سنگ بزرگ را سوراخ مي كند؛ موش با پشتكار و استقامت موفق به پاره كردن رشته محكمي از سيم مي شود و ضربه هاي پي در پي تبري كوچك، درخت كهن را از پاي در مي آورد.

ویرایش توسط Somayeh FX : https://www.traderha.com/member/8729-somayeh-fx در ساعت 04-14-2013, 04:25 PM
                        تفاوت بین انسانهای موفق و شکست خورده به امکانات آنها نیست

به نحوه نگرش و باورهایشان است .

نظر

• خوشبختی وجود ندارد و ما خوشبخت نیستیم، اما می توانیم این حق را به خود دهیم که در آرزوی آن باشیم. آنتوان چخوف
                          تفاوت بین انسانهای موفق و شکست خورده به امکانات آنها نیست

به نحوه نگرش و باورهایشان است .

نظر

• اگر بت ها را واژگون كرده باشي كاري نكرده اي، وقتي واقعاً شهامت خواهي داشت كه خوي بت پرستي را در درون خويش از ميان برداشته باشي.((نيچه))

نظر

• بزرگترين عمل غير اخلاقی اين است كه انسان شغلی را كه از انجام آن ناتوان است بر عهده گيرد.

ناپلئون

نظر

• چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت اگر هر کس به اندازه ی دانش خود صحبت میکرد.

Repeat

نظر

پردازش ...
                                X