اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

معرفی سیستم پیشرفته 12-5

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

نوشته اصلی توسط pcbrain نمایش پست ها
    دوستان از این همه همکاری ممنونم !!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه میدونستم که اینقدر همکاری تیمیتون عالیه اصلا تاپیک باز نمیکردم .

در چند روز اینده قصد دارم نرم افزار معروف اکسپرت ساز ( طراحی اکسپرت بدون نیاز به برنامه نویسی ) را روی تالار قرار بدم . با این نرم افزار میتونید هر اکسپرتی که خواستید به صورت شخصی طراحی کنید در واقع میتونید سیستم معاملاتی خودتونو خودکار کنید !

ولی یه نکته : اگه همکاری نکنید پس من به چه دلیلی باید این مطالبو روی فروم قرار بدم ؟؟؟

در هفته های اتی در نظر دارم کلیه سیستم های پولی که به نظرم خوب اومدندو روی سایت قرار بدم . این سیستمارو از این سایت گرفتم Forex ( البته اکانتشونو خریدم )

چه جالب، منتظریم.

نظر

سلام و تشکر
      اگر امکان داره برای روز دوشنبه یک تا دو مورد ورود یا خروج را به صورت لایو تشریح نمایید.

نظر

به به !!

چه سیستم خوبی. فقط با اندیکاتور rsi نمیتونم بدین صورتی که گفته کار کنم.

مطمئنا تستش میکنم. سیستمهای با مووینگهای سریع خیلی جالب هستند . حوصله آدم سر نمیره!!

سپاس دوست عزیز

پیشهاد میکنم یک تاپیک در بخش کارگاه های معاملاتی ایجاد کنید.

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
        2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
        3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
        4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
        5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
        6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
        7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

در فرمایش دوستمون که در مورد 2 برابر کردن حجم معاملات صحبت کردند .

حجم 2 برابر فقط برای 30 پیپ اوله و به محض رسیدن به 30 پیپ باید نصف معامله رو ببندید و با همون حجم استاندارد معامله رو ادامه بدید .

وقتی سیستمو معرفی کردم جفت ارز های مناسب پیشنهاد کردم ولی تا الان روی سهام و .. . . تستش نکردم .

من یک بک تست دو ساله روی4h audchf گرفتم . فوق العاده بود . چون این قبیل جفت ارز ها نوسانات کم و روند های زیادی داره ( مثل euraud نیست )

این سیستم روی تایم فریم 4 ساعته و روزانه خیلی عالی جواب داده بود

نظر

سیگنال این اندیکاتور در بروکرهای مختلف فرق میکنه و نتایجی هم که به دست میاد همینطور.

نظر

فرق انچنانی در بروکر های مختلف نداره . روند همون روند حالا شاید به خاطر اختلاف زمانی شکل کندل ها کمی عوض بشه

نظر

تعداد سیگنالهای سیستم در تایمفریم 4 ساعته در بازار رنج خیلی زیاد میشه. درسته که ضرر زیادی وارد نمیکنه و میتونه در بازار روند جبران مافات کنه ولی سوالی پیش میاد:

بعد از 20 سیگنال فیل شده در یک دوره 1 ماهه یا دو ماهه ، تریدر از نظر روانی برای ترید هنوز آمادگی داره ؟

از نظر من انتخاب بهتر تایمفریم روزانه و صبر تا سیگنال معکوس روی جفت ارزهایی است که در دوره روند هستند.

بهترین گزینه یورو دلار هست و یورو ین ، دلار استرالیا و شاید پوند دلار. کلا جفت ارزهایی که نوسان بالایی در تایمفریم روزانه دارند.

سیستم بسیار خوبی است و البته تریدر خوب میخواهد. تریدری که قبول کند ممکنه برای یک جفت ارز شاید در طول یک سال به تعداد انگشتان یک دست هم سیگنالی صادر نشود.
                لطفا قبل از افتتاح حساب جدید تاپیک ذیل را به دقت مطالعه فرمایید .

نظر

دوستان با یک بک تست 6 ساله چطورن؟

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
                  2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
                  3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
                  4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
                  5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
                  6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
                  7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

خود شما چقدر رو اين سيتم كار كرديد چقدر سود كرديد

ضرر چقدر داشتيد

نظر

سلام و درود

با تشکر از آقای pcbrain بابت معرفی سیستم
                      برای اطلاع دوستان مدت یک ماه سیستم 5- 12 را با تلفیق با یک سیستم دیگر استفاده نمودم و برایندی فوق العاده داره قصد داشتم که این سیستم را در راستای سیستم شبانه معرفی کنم که آقایی pcbrain پیش دستی نمودند به هر حال فرقی نمیکنه مهم استفاده کردن بهینه و سود بردن دوستان فروم پرسپولیس می باشد
                      برای دوستانی که نگران خروج هستند سیستم دوم تمام مشکل ها را مرتفع میکند و میتونه فیلتری باشه برای سیستم 5-12 اندیکاتوری که در زیر قرا خواهم داد سیگنالهایی جهت اشباع روند و روندی نو را میدهد .
                      با دریافت هر دو سیگنال میتوان پوزیشنی مطمئن و دور از خطا داشت با دریافت سیگنال این اندیکاتور میتوان واقف به اشباع و یا ورود به روند جدید شد و با سیگنال مووینگ وارد پوزیشن گردید .
                      برای خروج از سیستم میتوانید از اندیکاتور زیگ زاگ استفاده نموده و بعد از ورود به پوزیشن زمانی که زیگ زاگ بر روی چارت ظاهر گردید و سیگنال اشباع مومنتم ظاهر شد از پوزیشن خارج گردید .
                      اگر کمی با شناخت روند آشنا باشید میدانید که روند ها معمولا" بر روی یکی از پیوتهای بسته میشوند و سیگنالهای نزدیک به پیوت میتواند بسیار قدرتمند باشد .
                      برای آشنایی با طرز کار سیستم تصویری را در زیر قرار میدهم که نمونه ای از ورود و خروج ها را که مربوط به جفت ارز USDCHF می باشد مربوط به دیروز و امروز در تایم یک ساعته قرا میدهم .
                      لازم به توضیح است که از این استراتژی میتوان از تایم 5 دقیقه به بالا در حرکتهای روند دار استفاده نمود و برای بازار رنج از تایم 1 ساعت به بالا .

نکته : توجه داشته باشید که اندیکاتور ها ابزارهایی ماشینی هستند و این ذهن تریدر و خلاقیت تریدر است که با بکارگیری از اندیکاتورها میتواند شکفتی بیافریند وگرنه خود اندیکاتور بصورت فقط یک ابزار استفاده نمودن هم خلاقیت و هم درک بازاری را به مرور زمان از شما خواهد ربود .

موفق باشید .

http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...icator-TM-.rar

[IMG][/IMG]

اینهم تصویر بالا به همراه پیوتها که ببینید از سیگنالها وپیوتها چگونه میشود بهره جست

[IMG][/IMG]
                      ویرایش توسط shyazdi : https://www.traderha.com/member/2792-shyazdi در ساعت 10-06-2012, 02:55 AM
                      آنکس که بینای عیب خویش باشد و چشمان خویش را برای عیب دیگران بکار نیندازد , خردمند ترین مردم است (حضرت امیر(ع))
                      گر بر سر نفس خود امیری مردی / گر بر دگری خرده نگیری مردی
                      آن دانش که ز لطف خود بر تو داد / گر بر دگری دریغ نکردی مردی
                      پی دی اف زیگ زاگ : دانلود
                      پی دی اف شبانه : دانلود

پاور پوینت پترن 123 : دانلود
                      پرسش و پاسخ تحلیل ها: تاپیک پرسش و پاسخ آنجمن تحلیلهای یزدی

نظر

درود بر همگي دوستان و سپاس از PCBrain دوست خوبمون

پيشنهاد من هم يكي از جفت ارزهاست كه نوسان نسبتا كمي در تايم 1 ساعته به بالا داره و وقتي روند ميگيره قدرت ادامه روندش به نسبت بالاست.
                        EURAUD

برقرار و پايدار باشيد
                        Think / Act / Enjoy

نظر

چند سوال:
                          1. در خصوص نقطه ورود: آيا وقتي كراس موينگ در تايم 4 ساعته رخ داد بايد همزمان هم آر اس آي بالاي 50 باشد تا وارد شويم. يا بايد صبر كنيم تا بالاي 50 برود و بعد وارد بشويم؟
                          2. حد ضرر اوليه چقدر بايد ست بشود؟

پيام پيشنهاد بك تست گيري رو داد:
                          كسي نرم افزاري روشي اكسپرتي چيزي داره كه بشه واقعا يه سيستمو باهاش بك تست گرفت ولي نه بصورت دستي و با وارد كردن پوزيشن در خود متاتريدر به طور واقعي؟

نظر

تشکر از همگی

اندیکاتوری که دوستمون معرفی کردند عالی بود ولی گاها در میانه بعضی از روند های قوی چند بار علامت میداد . برای این موضوع چه پیشنهادی دارید ؟

در جواب دوست بالایی
                            فکر نکنم فرقی داشته باشه که ار اس ای بالای 50 باشه یا تازه قطع کرده باشه
                            و در مورد حد ضرر هم بستگی به جفت ارزتون داره . تست بگیرید ببینید که کدوم حد ضرر میتونه هم جلوی سودتونو نگیره هم ضرر کمتری وارد کنه .

نظر

دوست گرامی جناب pcbrain ضمن سپاس و تشکر از شما بفرمایید نقش خط rsi 21 در اینجا چیست و چه کاربردی دارد ؟

نظر

اگه فایل pdf اصلی این سیستم و یا ترجمه شدش ، در اینجا قرار بگیره تمام این ابهامات برطرف میشه . تمام این نکات ( چگونگی حد ضرر ، حالات rsi و . . . ) همگی در پلن تعریف شدن .
                                ما تا الان فقط روش کلی از این سیستم داریم و هنوز پلنی ارائه نشده . برای بهینه کردن سیستم نیازه که بیس کار مشخص بشه ، نه اینکه بیایم با بک تست گیری تازه پلن ( مثلا حد ضرر را که علی جان اشاره کردن ) را پیدا کنیم .
                                pcbrain عزیز لطفا برای رسیدن به اهدافتون ( توسعه و بهینه کردن این سیستم ) در این تاپیک ، پلن کامل معاملاتی را قرار بدین .
                                ممنون
                                راستی ، منتظر تاپیک آموزش برنامه ادیت اکسپرت هستیم که واقعا میتونه کار آمد باشه.
                                ورود به معامله با منطق انسانی
                                خروج
                                از معامله با احساس ماشینی
                                لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

پردازش ...
                                X