اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

آموزش ابر Ichimoku و استراتژی معامله با آن

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

با سلام خدمت تمام دوستان عزيز اميدوارم كه موفق باشيدو هميشه پيروز
    يك منبع لاتين جهت آموزش وطريقه معامله با ابر ايچيموكو براي شما عزيزان قرار ميدم كه دوستان ميتوند به اون مراجعه كنند
    واستفاده ببرند
    يك كتاب هست كه توسط آقاي ديويد ليتون نوشته شده كه لاتين هست هر دوستي ميتونه كتاب را تهيه كنه وترجمه كنه ودر سايت قرار بده يه دنيا ازش تشكر ميكنم
    بنده نميتونم ترجمه كنم گفتم شايد بين دوستان كساني باشند كه بتونند ترجمه كنند در ضمن يك سايت هست كه آنلاين هست وفقط در مورد ايچيموكو هست خيلي عاليه دوستان ميتونند ازش استفاده كنند
    Ichimoku Charts | Cloud Charts: Trading success with the Ichimoku Technique
    اين لينك درمورد كتاب هست كه قسمتهايي از اون كتاب را آقاي ديويد به صورت pdfگذاشتند وقتي وارد سايت شديد در قسمت بالا اين مطلب نوشته شده
    To view an abridged copy of Cloud Charts click HEREروي كلمه HEREكليك كنيد تا بتونيد قسمتي از كتاب را به صورد PDF دانلود كنيد
    http://www.updata.co.uk/chartsthiswe...uds/clouds.asp
    اين هم سايت آنلاين ايچيموكوIchimoku Trader - Ichimoku charts of shares & stock market indices
    با هم از تمام دوستان تشكر ميكنم هر يك از دوستان موفق به تهيه كتاب وترجمه كرد حتما براي بقيه دوستان هم قرار دهد تا دوستان استفاده ببرند ودعاي خيري باشه براي او موفق وپيروز باشيد
    کارل گوستاو یونگ معتقد است که شعار دادن و تلاش.های جمعی و سازمانی برای برقرای صلح و عدالت و اعتدال به جایی نخواهند رسید، بزرگترین خدمتی که یک فرد می.تواند به اجتماع بزرگ بشریت بکند این است که آن. سوی تاریک و شر بشریت را در خودش بیابد و رام کند، کسی که به تعادل درونی رسیده باشد، در حوزه.ی تاثیرگذاری طبیعی.اش در فضایی که نفس می.کشد اعتدال می.آفریند.

نظر

سلام...
      ممنون بابت کتاب ها...
      خواستم بپرسم که یه کتاب فارسی هم در مورد ایچیموکو هستش...فایل پی دی اف داره؟یا باید بریم بخریم؟ ( یکی از دوستان می گفت در مورد یه استراتژی با اندیکاتور ایچیموکو صحبت می کنه)...
      ممنون
      ویرایش توسط sanaye85 : https://www.traderha.com/member/4512-sanaye85 در ساعت 04-23-2013, 10:59 PM

نظر

سلام
        من کتابشو دارم
        نمیگم بده ولی از صد و خرده ای صفحه صد صفحه مثال داره و کل مطلبش ۲۰ صفحه هم نیست
        در کل نویسندش آدم شکاکیه و اگر بخوای طبق قوانین اون عمل کنی شاید سالی ۲ تا پوسیشن هم نتونی باز کنی

نظر

نوشته اصلی توسط sanaye85 نمایش پست ها
          سلام...
          ممنون بابت کتاب ها...
          خواستم بپرسم که یه کتاب فارسی هم در مورد ایچیموکو هستش...فایل پی دی اف داره؟یا باید بریم بخریم؟ ( یکی از دوستان می گفت در مورد یه استراتژی با اندیکاتور ایچیموکو صحبت می کنه)...
          ممنون
          سلام
          من کتابشو دارم
          نمیگم بده ولی از صد و خرده ای صفحه صد صفحه مثال داره و کل مطلبش ۲۰ صفحه هم نیست
          در کل نویسندش آدم شکاکیه و اگر بخوای طبق قوانین اون عمل کنی شاید سالی ۲ تا پوسیشن هم نتونی باز کنی

نظر

نوشته اصلی توسط sanaye85 نمایش پست ها
            سلام...
            ممنون بابت کتاب ها...
            ممنون

سلام مهدی جان
            کتابی که میگی این هست:
            ( سیستم معاملاتی ایچیموکو در بازار سرمایه ) مانش پاتل ترجمه ابراهیم صالح رامسری و سینا محامی از انتشارات آراد کتاب

من خونمدمش در سطح ابتدایی هست در کل و با شناختی که از شما دارم الان میتونی سطح پیشرفته همین کتاب را هم بنویسی .
            پس دست به کار شو ذکات علمت را بده و وقتی سطح پیشرفته اش را نوشتی یک خبر بده یک نسخه اش را هم ما بگیریم

نظر

به نام خدا
              با سلام عرض ادب خدمت دوستان عزیز
              دوستان عزیز میتوانند به وبلاگ اینجانب جهت مشاهده تحلیلها با ایچیموکو مراجعه نمایند لطفا نظر یادتون نره
              در ضمن تحلیلها ارائه شده فقط یک نظر هست وهرگونه پوزیشن گیری خرید یا فروش مسئولیت آن به عهده خود شخص میباشد
              دوستان میتوانند تحلیلهارا در حساب دمو مورد مطالعه قرار دهند .
              تحلیلها به صورت هفتگی وروزانه واگر وقت شد در تایم فرم h4,h1ارائه میشود
              با تشکر از همه دوستان

موفق وپیروز باشید.
              ویرایش توسط ناظرسایت : https://www.traderha.com/member/5564-ناظرسایت در ساعت 04-30-2013, 09:26 PM

نظر

با سلام خدمت امیر2927

دوست عزیز ادامه نمیدی من که منتظر آموزش شما هستم

با تشکر
                poor

نظر

سلام دوستان

کسی میتونه اندیکاتورهای مربوط به ابر ایچیموکو رو بهم بده؟ این اندیکاتورها رو از کجا دانلود کنم؟

با تشکر
                  poor

نظر

نوشته اصلی توسط poor نمایش پست ها
                    سلام دوستان

کسی میتونه اندیکاتورهای مربوط به ابر ایچیموکو رو بهم بده؟ این اندیکاتورها رو از کجا دانلود کنم؟

با تشکر
                    سلام

اين انديكاتور با خود متاتريدر ارائه شده
                    هيچ چيزي تصادفي نيست

نظر

نوشته اصلی توسط amir2927 نمایش پست ها
                      به نام خدا
                      با سلام عرض ادب خدمت دوستان عزیز
                      دوستان عزیز میتوانند به وبلاگ اینجانب جهت مشاهده تحلیلها با ایچیموکو مراجعه نمایند لطفا نظر یادتون نره
                      در ضمن تحلیلها ارائه شده فقط یک نظر هست وهرگونه پوزیشن گیری خرید یا فروش مسئولیت آن به عهده خود شخص میباشد
                      دوستان میتوانند تحلیلهارا در حساب دمو مورد مطالعه قرار دهند .
                      تحلیلها به صورت هفتگی وروزانه واگر وقت شد در تایم فرم h4,h1ارائه میشود
                      با تشکر از همه دوستان

موفق وپیروز باشید.
                      سلام امیر جان
                      لینک وبلاگتون که توسط ناظر محترم پاک شده لطف کن لینکش را پیام خصوصی بفرست تا از تحلیلهاتون استفاده کنیم

نظر

سلام دوست عزيز اين شاخص روي پلت فرم شما هست

نوشته اصلی توسط poor نمایش پست ها
                        سلام دوستان

با تشکر
                        سلام دوست عزيز اين انديكاتور در متا تريدر هست در قسمت اسلايتورها به نام ichimoku Kinko Hyo

با تشكر

نظر

وبلاگتون نیست آدر سش

نظر

نوشته اصلی توسط gt333 نمایش پست ها
                            وبلاگتون نیست آدر سش
                            ابر ايچيموكو
                            اينم آدرس
                            موفق باشي

نظر

به نام خالق لوح وقلمسلام خدمت تمامي دوستان كه به بنده نظر لطف داشتند ونظر دادند اين ميتونه باعث دلگرمي بنده بشه كه بتونم تحليلهاي بيشتري ارائه بدم واز تمامي دوستان كمال تشكر را دارم
                              واما از هرچه بگذريم سخن دوست بهتر هست تحليل قبلي يورو كه گذاشتم يه تحليل هارمونيك بود در تايم فرم هفتگي به دوستان توصيه ميكنم كه اين الگو را مد نظرشون داشته باشند بنده قصد تحليل با الگوهاي هارمونيك را نداشتم وبيشتر دوست داشتم با ايچيموكو تحليل بزارم ولي خب چون اين الگو به نظرم جالب بود گذاشتم اميدوارم كمال استفاده را دوستان ببرند

ولي در مورد تحليل با ايچيموكو در هفته قبل قيمت در تايم فرم روزانه در ابر وجود داشت دوستان ميتونند تحليل قبل را يه نگاهي بكنند عبور قيمت از 1.3100وظهور كراس تنكن سن و كيجن سن توانست يك موقعيت فروش را براي ما مهيا كنه خب دوستاني كه استفاده كردند وتونستند سود خوبي بگيرند بهشون تبريك ميگيم خب حالابايد ديد اين ريزش تا كي ادامه داره خب ريزش قيمت تا كراس اين دو دوست در تايم روزانه يعني قيمت 1.2934 ادامه داشت ودر آنجا متوقف شد
                              نكته:وقتي اين دودوست باهم در روزهاي قبل يه كراسي انجام ميدند كراس ان دو ميتونه يك خط حمايت ويا مقاومت را براي ما داشته باشه
                              يكي از دوستان بهم گفت اسمهاي سامورايي كه اين ايچيموكو داره شايد براي بعضيها دركش سخت باشه بنده قصد دارم كه اسمهايي روي خطهاي ايچيموكو بزارم كه با خوندن مطلب راحتر باشه حالا دوستان نظر بدند كه چه اسمي بهتره بزاريم و
                              همانطور كه مشاهده ميكنيد كيجن سن در تايم h1 يك فلت كوچيك انجام داده روي قيمت1.3024احتمال رسيدن به اين قيمت هست ودوباره از اونجا ريزش كنه
                              در صورتي كه چنين اتفاقي بيافته ميتونه تا قيمت 1.2744ريزش كنه يعني تا خط سن كو اسپن aدر تايم هفتگي
                              در ضمن احتمال كراس كيجن سن وتنكن سن در تايم روزانه هست واين كراس ميتونه در داخل ابر اتفاق بيفته
                              نكته: وقتي قيمت در داخل ابر كراسي انجام بده اين كراس مي تونه يك سيكنال ضعيف قلمداد بشه
                              موفق وپيروز باشيد

تا روشن شدن اسم فارسي همينطور ادامه ميديم

نظر

به نام خداهفته گذشته هفته پر التهابي براي اين جفت ازر بود و قيمت نتوانست از مقاومت 1.3190عبور كنه واين قيمت را بشكنه
                                البته تمامي ارزهايي كه يك طرف آن دلار بود در مقابل دلار سر تسليم فرو آوردند وزانو زدند خب از اين مساله كه بگذريم خواهيم گفت كه چرا قيمت نتونست از اين مقاومت عبور كنه اگر يك نگاهي به تايم فرم هفتگي داشته باشيماز تاريخ20/04/2008تا حالا قيمت در يك مثلث هست كه قيمت چند بار به خط حمايت1.2400برخورد كرده ولي نتونسته از آن عبور كنه وهر چه به جلوتر رفته شاهد كاهش حجم در اين تايم فرم شده كه منجر به وجود آمدن يك مثلث شده است بنابراين عبور از راس مثلث وشكست يكي از ضلع هاي مثلث ميتونه موقعيت ايدهالي را براي معامله گران به وجو د بياره كه باعث حركت قيمت تا حدود 2700PIPبشه ولي هنوز راه زيادي مونده كه چنين شكستي انجام بشه بنده به مدت 3 سال هست كه اين الگو را زير نظر دارم وقتي الگويي در تايم فرمهاي بالاتر در حال شكل گيري باشه ميتونه تايم فرم هاي پايين تر را تحت پوشش خودش قرار بده بنده بهتر دونستم كه دوستان را از وجود چنين الگويي باخبر كنم شايد چند سال ديگه طول بكشه كه شاهد چنين الگوهايي باشيم پس بهتره نهايت استفاده را دوستان ببرند
                                موفق باشيد

نظر

پردازش ...
                                X