سلام به همگی دوستان این سیستم بمناسبت تولد بچه ام تقدیم شما میکنم !
این سیستم مبتنی هست بر پیوتها کسی اونو بمن یاد نداد خودم بدستش اوردم(شاید همه ازش مطلع هستند و دارند باش کار میکنند! من نمیدونم) البته بعد از چندین بار مطالعه و تمرین روی مطالبی که استاد ازادی و همچنین اقا پیام در سایت گذا شته بودند !
مزیت این سیستم در سادگی کامل ان هست و یک لقمه امادست !
عیب این سیستم مدت زمان رسیدن بهدف هست که از یک ساعت تا یک هفته طول میکشد! و نیاز بصبر دارد !
من طعم فارکس با این سیستم چشیدم و باش کلی حال کردم و سودهای خوبی کردم ! شاید بدلیل تناسب با روحیاتم !
5 ماه باهاش کار میکنم !
استراتژی تستر ازش نگرفتم چون بلد نیستم ! از دوستان کسی میتونه این لطف در حق ما بکنه !
نسبت موفقیتش 80% است
اما سیستم
پیوت کاستوم روی نمودار یک ساعته باز کنید
ورود با بازشدن بازار(روز دوشنبه) و هدف پیوت هفتگی هست ! همین
از هر ده هفته 8 بار تقریبا قیمت به پیوت هفتگی میرسد !
حد ضرر به اندازه حد سود هست ! یا حمایت مقاومت دوم !(خودتون میتونید جای بهتر پیدا کنید )
بهترین جفت ارزها اونهای هستند که بیشترین اختلاف بین قیمت بازشدن و پیوت را داشته باشند !
طلا
یورو ین
پوند ین
پوند دلار
یورو دلار
دلار کاندا دلار
دلار استرالیا دلار
فرانک دلار
نیوزلندی دلار
ین دلار
این 10 تا هر کدوم 50 پیپ به بالا داشتند ارزش وارد شدن دارند !
این استراتژی در هفته بین 200 تا 1000 سود داره !
رعایت مدیریت سرمایه حرف اول را میزند !
به امید موفقیت شما عزیزان
این سیستم مبتنی هست بر پیوتها کسی اونو بمن یاد نداد خودم بدستش اوردم(شاید همه ازش مطلع هستند و دارند باش کار میکنند! من نمیدونم) البته بعد از چندین بار مطالعه و تمرین روی مطالبی که استاد ازادی و همچنین اقا پیام در سایت گذا شته بودند !
مزیت این سیستم در سادگی کامل ان هست و یک لقمه امادست !
عیب این سیستم مدت زمان رسیدن بهدف هست که از یک ساعت تا یک هفته طول میکشد! و نیاز بصبر دارد !
من طعم فارکس با این سیستم چشیدم و باش کلی حال کردم و سودهای خوبی کردم ! شاید بدلیل تناسب با روحیاتم !
5 ماه باهاش کار میکنم !
استراتژی تستر ازش نگرفتم چون بلد نیستم ! از دوستان کسی میتونه این لطف در حق ما بکنه !
نسبت موفقیتش 80% است
اما سیستم
پیوت کاستوم روی نمودار یک ساعته باز کنید
ورود با بازشدن بازار(روز دوشنبه) و هدف پیوت هفتگی هست ! همین
از هر ده هفته 8 بار تقریبا قیمت به پیوت هفتگی میرسد !
حد ضرر به اندازه حد سود هست ! یا حمایت مقاومت دوم !(خودتون میتونید جای بهتر پیدا کنید )
بهترین جفت ارزها اونهای هستند که بیشترین اختلاف بین قیمت بازشدن و پیوت را داشته باشند !
طلا
یورو ین
پوند ین
پوند دلار
یورو دلار
دلار کاندا دلار
دلار استرالیا دلار
فرانک دلار
نیوزلندی دلار
ین دلار
این 10 تا هر کدوم 50 پیپ به بالا داشتند ارزش وارد شدن دارند !
این استراتژی در هفته بین 200 تا 1000 سود داره !
رعایت مدیریت سرمایه حرف اول را میزند !
به امید موفقیت شما عزیزان
نظر