نوشته اصلی توسط vahid_kh
نمایش پست ها
من یه چیزی واسم سواله. چرا وقتی ما می خواهیم ایرادات را کم کنیم و چیزی رو بهتر کنیم به کسی که اون رو مطرح کرده بر میخوره. اگه من امروز بیام بگم 6 تا کیسه داریم و توی هر کدوم 6 تا سیبه پس 6 تا 6 رو با هم جمع می کنیم و یکی دیگه بگه که به جای این کار 6 را در 6 ضرب می کنیم آیا من باید ناراحت شم.
کاملا مشخصه طرف صحبت من هستم. باشه اگه نیومدن من به تاپیک باعث پیشرفت میشه من نمیام ولی شما میگی خانم انصاف اینقدر سود کرد منم به بچه های تاپیک سیگنال خبرتی میدم بپرس اونا چقدر سود کردند؟؟؟ خلاصه که از همین جا دست آقا مسلم رو می بوسم و همه جا میگم نقطه عطف فارکس من رو رقم زدند ولی من ترجیح میدهم تعصب به هیچ سیستمی نداشته باشم و دید باز مشکلاتش رو قبول کنم. این قسمت رو بولد می زنم که یاد دوستان بمونه یه روز از نداشتن اس ال و تعزیز ضربه می خورید اون روز برگردید زیر این پست تشکر بزنید که آیندگان ببینند و بترسند از نداشتن اس ال. من تمام معاملاتم که اس ال می خورند نهایتا با 30 پیپ ضرر بسته میشوند. اینم عکس استیتمنت بنده توی دو هفته خبرتی و سود بالای 100%. اضافه کنم که من صد دلار را به دلیل عدم تمرکز و عجله از دست دادم وگرنه سود بیشتر هم میشد. این نکته رو هم بگم که حساب ریل است. باز هم از همه مخصوصا آقا مسلم گل تشکر ویژه می کنم و همیشه قدردان زحماتشون هستم.
نظر